| Un joc. Ce-ai face dacă....? | |
|
+15VOTAN Karima CRUCIAT delta cactus zuum dolion nicuvar ostrovna abbilbal Anahoret zaraza26 Cristina Emil Condor Blue 19 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 23 Ian 2010, 08:25 | |
| - abbilbal a scris:
- Ce face orice Geo şi Ana când sunt singuri. Doar că io trebuie mai întâi s-o caut pe "Ana".
Ce-ai face dac-ai face ? As drege . Ce-ai face dac-ai avea un "prieten" mai bogat decit tine, dar care cere bani (inclusiv tie), dindu-se mai sarac decit tine? | |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 23 Ian 2010, 09:33 | |
| Daca nu stiu si am, i-as da! Ce-ai face, daca ai prinde "pestisorul de aur" si acesta ti-ar putea indeplini numai o singura dorinta; care-ar fi aceea? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 23 Ian 2010, 11:11 | |
| Se zice că trei pescari, un ţigan un ungur şi un român prind peştişorul de aur. Cum peştişoul nu îndeplineşte decât trei dorinţe, au căzut de acord să ceară fiecare câte un lucru: Ţiganul: "Vreau ca toţi ţiganii să vină la Mama India şi acolo să fim bogaţi şi fericiţi!" Ungurul nu se lasă nici el mai prejos: "Eu vreau ca Ungaria să devină cea mai dezvoltată ţară din lume şi toţi maghiarii din lume să se întoarcă acasă!" Românul întreabă: "Toţi ţiganii sunt în India?" Peştişorul: "Da". "Şi toţi maghiarii în Ungaria?" "Da! Dar care-ţi e dorinţa, că nu mai am timp?" "Dă-mi o Coca-cola zero." _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| |
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 23 Ian 2010, 11:59 | |
| - dolion a scris:
Ce-ai face, daca ai prinde "pestisorul de aur" si acesta ti-ar putea indeplini numai o singura dorinta; care-ar fi aceea? Atunci o sa raspund la intrebarea formulata de Dolion : Singura dorinta este sa-mi indeplineasca toate dorintele Ce-ai face daca ai fi marginalizat intr-o comunitate pentru opiniile pe care ti le sustii? (Raspunsul meu: -> le voi sustine in continuare ) |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 23 Ian 2010, 15:05 | |
| M-aş adapta comunităţii şi-mi voi păstra năravul.
Ce.ai face dacă ai deveni jumătate invizibil pe verticală. | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 23 Ian 2010, 16:48 | |
| Depinde de care jumatate vorbim . Ce-ai face dac-ar trebui s-o iei de la capat? _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 23 Ian 2010, 17:35 | |
| - Cristina a scris:
- Depinde de care jumatate vorbim .
Ce-ai face dac-ar trebui s-o iei de la capat? As ocoli curbele:) Ce ai face cind astepti pe cineva ca pe un cires copt? | |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 23 Ian 2010, 18:38 | |
| Felicitari, Mihaela, acesta era raspunsul asteptat! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 23 Ian 2010, 21:18 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 23 Ian 2010, 22:59 | |
| |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 23 Ian 2010, 23:25 | |
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Dum 24 Ian 2010, 11:56 | |
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| |
| |
Blue
Numarul mesajelor : 186 Localizare : Ardeal, România Data de inscriere : 02/01/2010
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Dum 24 Ian 2010, 22:25 | |
| | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Lun 25 Ian 2010, 14:27 | |
| - Blue a scris:
Ce-ai face dacă o cineva ţi-ar da zece milioane de euro ca să-i dai lui/ei ochii (prin tranplant), sau să faci schimbare de sex? I-as da un ochi. De bani, ce sa zic... nu e legal sa iei bani pentru asa ceva. Schimbare de sex n-as face decat pentru o zi. Asta pentru ca de cand ma duceam la discoteca, ma ofticau baietii care stateau pe margine. Ce-ai face daca ai primi un bilet de croaziera in jurul lumii de unul/una singur/a? | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Vin 29 Ian 2010, 19:31 | |
| - zaraza26 a scris:
- Ce-ai face daca ai primi un bilet de croaziera in jurul lumii de unul/una singur/a?
Cîîîîîîh... m-aş plictisi de moarte! Aş face muuuuuullllte poze! Aş da în benga! Aş turba! Aş scrie mai multe romane decât Jules Verne! Ce ai face dacă n-ai avea ce face? _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Vin 29 Ian 2010, 20:44 | |
| As da apa la soareci cu siguranta> < Ce ai face daca nu poti auzi muzica fiintei? | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 30 Ian 2010, 19:33 | |
| - ostrovna a scris:
- As da apa la soareci cu siguranta><
Ce ai face daca nu poti auzi muzica fiintei? As asculta muzica astrelor. Ce-ai face daca ai fi in China? | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Sam 30 Ian 2010, 19:46 | |
| Dacă aş fi în China şi nu aş fi chinez, mai întâi m-aş constipa de atâta orez! Apoi, dacă aş şti să citesc păianjenii ăia ai lor, m-aş duce să citesc tot ce-a zis Confucius (că ăla mai mult a zis decât a scris). Dacă n-aş şti să citesc scrisul lor, aş căuta traducerile în franceză ale lui Confucius. Dacă aş fi în China şi aş fi chinez, aş emigra în România! Ce-ai face dacă ai putea să respiri şi în apă şi pe uscat ca omul amfibie din romanul lui Beleaev? _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
zaraza26
| |
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Dum 31 Ian 2010, 19:01 | |
| Aş face de toate, că mi-ar face soţia program! Ce ai face dacă mâine s-ar face primăvară? _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Dum 31 Ian 2010, 19:12 | |
| As arunca hainele grele de pe mine si as pleca „ de nebun” prin păduri. Ce ai face dacă ai sti că nu ar mai fi nicio Primavară după asta? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Dum 31 Ian 2010, 22:32 | |
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? Dum 31 Ian 2010, 23:57 | |
| As fi fortat să las un mesaj pe telefon: PLECAT ÎN VACATĂ - doar atunci stau atât de mult fără Internet! Ce-ai face să iesi la pensie chiar astăzi? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un joc. Ce-ai face dacă....? | |
| |
|
| |
| Un joc. Ce-ai face dacă....? | |
|