LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
comment-143 google sibiu taieri nicuvar 1 Fantasy CPSF internet Limba padure Popasul humanitas drumetie 1918 23 efremovivanantonovici politica brasov romana problema reclame curiozitati muzica_traditionala mediu istorie
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 I_vote_lcapPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 I_voting_barPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 I_vote_rcap 
Emil Condor
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 I_vote_lcapPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 I_voting_barPREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV)

In jos 
+14
cactus
delta
Cristina
rolia
dolion
nicuvar
aurora
zuum
Emil Condor
Anahoret
ostrovna
zaraza26
yzzy
abbilbal
18 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 22 ... 39, 40, 41
AutorMesaj
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 Empty
MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 EmptyDum 21 Dec 2014, 18:37

dolion

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 EmptyDum 25 Ian 2015, 13:22

Spune-mi daca acum mai arata asa...

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 Xc3joi

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Veste tristă   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 EmptyVin 12 Mai 2017, 20:13

Astăzi a murit Abbilul.

În iarnă a făcut accident vascular cerebral, a fost internat la spital, însă îşi revenise parţial.
Vorbea bine, dar mergea cu ajutorul cadrului şi i se deteriorase vederea. Urma un program de recuperare.
Ultima dată am stat de vorbă cu el de Paşte şi mi-a spus că începuse un tratament cu laser pentru vedere.
Astăzi după-amiază m-a sunat Ioana, nepoata lui, şi mi-a spus că a murit.

De-acum, preumblările sale cotidiene vor fi pe alte meleaguri.
Dumnezeu să-l odihnească!
Sad

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 EmptyVin 12 Mai 2017, 23:04

Anahoret a scris:
Astăzi a murit Abbilul.

În iarnă a făcut accident vascular cerebral, a fost internat la spital, însă îşi revenise parţial.
Vorbea bine, dar mergea cu ajutorul cadrului şi i se deteriorase vederea. Urma un program de recuperare.
Ultima dată am stat de vorbă cu el de Paşte şi mi-a spus că începuse un tratament cu laser pentru vedere.
Astăzi după-amiază m-a sunat Ioana, nepoata lui, şi mi-a spus că a murit.

De-acum, preumblările sale cotidiene vor fi pe alte meleaguri.
Dumnezeu să-l odihnească!
Sad

Ramas bun, draga Abbilbal! Ne vom reintalni odata... I love you
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Franz Schneider

Franz Schneider

Numarul mesajelor : 3180
Varsta : 63
Localizare : Intr-o vagauna din Romania
Data de inscriere : 09/09/2008

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 EmptyDum 14 Mai 2017, 18:08

Un gand pios la trecerea in vesnicie a amicului Liviu...

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 Lumana10

Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..."
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 EmptyLun 15 Mai 2017, 07:19

Vestea m-a lovit pe neașteptate... rămas bun, prietene! Dumnezeu să te odihnească în pace!

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 EmptySam 20 Mai 2017, 15:12

A plecat un om bun...
Am scris aici multe diferite gânduri dar toate îmi sunau nepotrivite - cred că nimic nu poate fi potrivit în aceste momente decât... tăcerea, meditația în tăcere.
Adevărata preumblare, acum a început pentru Liviu. Drum bun, om bun!

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 EmptyVin 30 Iun 2017, 08:23

Chiar dacă în ultima vreme Liviu posta mai rar, știam că e acolo undeva... și acum e undeva, dar e intangibil!

MesajSubiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV)   PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) - Pagina 41 Empty

Sus In jos

PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV)
Sus 
Pagina 41 din 41Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 22 ... 39, 40, 41
 Subiecte similare
-
» PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I)
» PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (II)
» PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (III)
» LA PREUMBLARE PRIN CETATE
» Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ABBILBAL-
Mergi direct la: