Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) Dum 21 Dec 2014, 18:37
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
dolion
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) Dum 25 Ian 2015, 13:22
Spune-mi daca acum mai arata asa...
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Veste tristă Vin 12 Mai 2017, 20:13
Astăzi a murit Abbilul.
În iarnă a făcut accident vascular cerebral, a fost internat la spital, însă îşi revenise parţial. Vorbea bine, dar mergea cu ajutorul cadrului şi i se deteriorase vederea. Urma un program de recuperare. Ultima dată am stat de vorbă cu el de Paşte şi mi-a spus că începuse un tratament cu laser pentru vedere. Astăzi după-amiază m-a sunat Ioana, nepoata lui, şi mi-a spus că a murit.
De-acum, preumblările sale cotidiene vor fi pe alte meleaguri. Dumnezeu să-l odihnească!
_____________________ Free your mind!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) Vin 12 Mai 2017, 23:04
Anahoret a scris:
Astăzi a murit Abbilul.
În iarnă a făcut accident vascular cerebral, a fost internat la spital, însă îşi revenise parţial. Vorbea bine, dar mergea cu ajutorul cadrului şi i se deteriorase vederea. Urma un program de recuperare. Ultima dată am stat de vorbă cu el de Paşte şi mi-a spus că începuse un tratament cu laser pentru vedere. Astăzi după-amiază m-a sunat Ioana, nepoata lui, şi mi-a spus că a murit.
De-acum, preumblările sale cotidiene vor fi pe alte meleaguri. Dumnezeu să-l odihnească!
Ramas bun, draga Abbilbal! Ne vom reintalni odata...
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) Lun 15 Mai 2017, 07:19
Vestea m-a lovit pe neașteptate... rămas bun, prietene! Dumnezeu să te odihnească în pace!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) Sam 20 Mai 2017, 15:12
A plecat un om bun... Am scris aici multe diferite gânduri dar toate îmi sunau nepotrivite - cred că nimic nu poate fi potrivit în aceste momente decât... tăcerea, meditația în tăcere. Adevărata preumblare, acum a început pentru Liviu. Drum bun, om bun!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
dolion
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV) Vin 30 Iun 2017, 08:23
Chiar dacă în ultima vreme Liviu posta mai rar, știam că e acolo undeva... și acum e undeva, dar e intangibil!
Continut sponsorizat
Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV)
PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (IV)