Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
Subiect: Re: Cyrus Vin 18 Dec 2009, 05:57
De o saptamana suntem intr-o fierbere continua....cativa profesori imi scriu ca progreseaza dar instructorul de tobe care e din Gana, e suparat pe Cyrus, ceva personal. S-a luat de el ca nu manaca la pranz. Cyrus nu mananca mancarea din scoala fiindca e mizerabila. Dimineata manaca cu noi, mic dejun cu de toate.L-a vazut ca n-are energie dupa amiazasi a adus lucratorul social care a fabricat o poveste ca Cyrus trebe ca se scoala tarziu si n-are timp sa manance si probabil ca nu e mancare in casa, etc. Dupa aia africanul s-a plans la unchiul lui Cyrus ca nu e cuminte, ca e obraznic ca nu face progres. Altul a sunat acasa la Ma Cora care nu intelege nimic. Am facut o scrisoare la director si aflu ca el nu stie de asta si nici macar diriginta. Acum se fac investigatii fiindca unii nu stiu ce stiu altii...mamaaaa ce harababura ! Pana una alta Cyrus a venit cu notele...a saltat la matematica la....-A , la engleza B-, A la spaniola, C la biologie, B la civics...e ca un vis, nici lui nu-i vine a crede...noi mai avem putin si ne intandem pe jos, lati!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: Cyrus Vin 18 Dec 2009, 10:17
Felicitări! Dar ce-o avea profu' cu Cyrus? S-au întâlnit cumva la uşa aceluiaşi apartament?
_____________________ Free your mind!
zuum
Subiect: Re: Cyrus Lun 11 Ian 2010, 06:09
Anahoret a scris:
Felicitări! Dar ce-o avea profu' cu Cyrus? S-au întâlnit cumva la uşa aceluiaşi apartament?
Nu stiu ce e in scoala ai! Mare harababura. I-am scris directorului, m-a pasat la couselerita care a facut chipurile ancheta. L-a chemat pe Cyrus, a luat notite si ...liniste! Dupa vacanta imi scrie ca spera sa nu se mai intample. Ce? Ce a fost? De fapt ea nu stie ce s-a intamplat, nimeni nu i-a spus, cred ca a vorbit doar cu Cyrus si cu ala de la tobe. Chestia e ca bunica, Ma Cora vrea neaparat sa-l zguduie un pic pe limba lor, si cred ca as vrea sa vad asta! Cyrus insa s-a schimbat sai mai bine zis a devenit mai mult el insusi decat o copie nereusita a unui srtudent american...prost! Mai deunazi, vorbea el la masa, asa filozofic....cum NU mai sta la intrare sa se uite la fete, cum NU mai vorbeste in fundul clasei, cum NU mai pierde timpul cu prietenii ....ii pare rau dar vede ce inseamna sa alegi, si ce greu e sa alegi. Mai vorbeste de Berkley ( una din cele mai tzepene scoli de muzica din lume) si desi nu vad cum o sa intre el acolo totusi e bine ca vede lumina! Mai spunea el cum o sa-l ajute pe prietenul lui la matematica iar prietenul o sa-l ajute la teorie muzicala.....ne uitam unu la altul, eu la Zuuma, zuuma la mine si NU CLIPEAM ! MIRACOL ! EXISTA MIRACOLE ! Doamne tine-l! Nu se mai cearta, nu se imptriveste, face observatii de spirit, scrie mai bine.....wow ! asa dintr-o data! M-am dus si i-am luat o pereche de Levi's si o curea ....maine ma duc sa-i schimb ca nu e buna coloarea, e prea "old style".....si daca s-ar putea sa aibe si cateva gauri in ei!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Cyrus Mar 12 Ian 2010, 15:41
zuum a scris:
M-am dus si i-am luat o pereche de Levi's si o curea ....maine ma duc sa-i schimb ca nu e buna coloarea, e prea "old style".....si daca s-ar putea sa aibe si cateva gauri in ei!
O fi la moda pantalonii cu gauri si cureaua fara!!
Subiect: Re: Cyrus Mar 12 Ian 2010, 16:47
azi dimineata ....dupa ce ca sunt bolnav si am lasat-o pe zuuma cu toate, dumnealui vrea sa-si calce camasa ALBA ca alelalte 5 camasi calcate in dulap nu erau bune!...muma-ta pe gheatza !
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Cyrus Mar 12 Ian 2010, 19:42
zuum a scris:
azi dimineata ....dupa ce ca sunt bolnav si am lasat-o pe zuuma cu toate, dumnealui vrea sa-si calce camasa ALBA ca alelalte 5 camasi calcate in dulap nu erau bune!...muma-ta pe gheatza !
Si daca era vara, de unde gheatza? Ce bine era cand erai sanatos!! Da' las'ca scapi tu!... Ehe!
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: Cyrus Mier 10 Mar 2010, 11:20
Ei, mai este până atunci să ne apucăm de joc. Până atunci să-i dea Dumnezeu sănătate să-i poată apuca şi scutura bine.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: Cyrus Mier 10 Mar 2010, 14:52
La multi ani lui Cyrus!!! Sa aiba noroc in viata si sanatate!!!
Subiect: Re: Cyrus Mier 10 Mar 2010, 18:46
zuum a scris:
Cyrus implineste pe 12 martie, 17 ani!
Să aibă baftă! Şi Dumnezeu să-i dea minte!
_____________________ Free your mind!
zuum
Subiect: Re: Cyrus Joi 11 Mar 2010, 05:58
Multmesc! Azi a adus "carnetul" de note care e o foaie cu niste litere pe ea....pe scurt sa va traduc de la nivelul de 4 -7 de asta iarna este acum la nivelul 7- 9+. La algebra are 9, engleza/literatura 8 , celelate intre 7 si 8 . Nici lui nu-i vine sa creada. S-a schimbat foarte, foarte mult. Vorbeste mai cu intelepciune si e cuminte in general. Mokonje a avut o perioada dificila dar despre ea in casuta cealalta....
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: Cyrus Vin 12 Mar 2010, 10:54
Astăzi ziua lui.
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Mar 16 Mar 2010, 15:03, editata de 1 ori
zuum
Subiect: Re: Cyrus Lun 15 Mar 2010, 19:18
Multumesc in numele lui ! O sa va povestesc cum s-a intamplat
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: Cyrus Lun 15 Mar 2010, 19:56
zuum a scris:
... de la nivelul de 4 -7 de asta iarna este acum la nivelul 7- 9+. La algebra are 9, engleza/literatura 8 , celelate intre 7 si 8 . .....
Felicitări!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
zuum
Subiect: Re: Cyrus Vin 19 Mar 2010, 17:11
Cyrus are simtul umorului citeodata tranteste cate una de te miri de unde le scoate. Iar scrie poezii, o sa va public cate una.....in rest, mama trage, fata'npunge...cum era proverbu ?
zuum
Subiect: Re: Cyrus Dum 18 Apr 2010, 08:13
Cyrus ....saptamana trecuta nu i-am avut la noi ca eu am lucreat de zor la teza, am terminat-o! I-am spus sa nu-si faca program de weekend ca lucram la mate. Vineri la 4 ma textuieste ....cum ca o fata de la scoala, care nu era sigura ca merge la...cum ii zice la petrecerea aia de sfarsit de liceu, balul bobocilor? In sfarsit l-a invitat.Asa tam nesam. Text dupa text ca sa-i dau voie ca de, fata n-are cu cine merge. Il intreb daca si-a facut cele 20 de exercitii la mate, a citit...?Pai am facut 2 pagini si mi-am facut lectiile toata saptamana....lasa-ma sa plec ca pierd autobuzul Il sun pe unchiul care zice, daca voi nu-l lasati, nu merge nicaieri. Cyrus, nesttind ca eu vorbeam si cu unchiul Blessing, imi spune sa-l las ca si bunica si unchiul i-au dat OK! Era disperat! Nu l-am lasat. Il auzeam prin telefon cumse certa cu toata casa....azi a lucrat vreo 4 ore la mate, maine facem English!
Pe la 3 l-a apucat somnul.....asa se poarta pantalonii
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: Cyrus Dum 18 Apr 2010, 08:44
zuum a scris:
... Nu l-am lasat. ...
Părerea mea e că trebuia să-l laşi.
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
abbilbal
Subiect: Re: Cyrus Dum 18 Apr 2010, 13:49
Şi totuşi cred că nici Cyrus nu a prea susţinut morţiş că vea să meargă. L-au ars călcâiele doar parţial.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Cyrus Dum 18 Apr 2010, 13:55
zuum a scris:
Nu l-am lasat. Il auzeam prin telefon cumse certa cu toata casa....azi a lucrat vreo 4 ore la mate, maine facem English!
Saracutul de el . Trebuia sa-l lasi. Mai e nevoie si de o mica pauza uneori, nu doar invatat in continuu.
delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
Subiect: Re: Cyrus Dum 18 Apr 2010, 15:09
zuum a scris:
...cum ii zice la petrecerea aia de sfarsit de liceu, balul bobocilor? ... Nu l-am lasat.
Acel eveniment are loc o (= una bucată) dată în viaţa unui om. Probleme de matematică rezolvi cu sutele sau miile în cursul vieţii. L-ai privat pe copil de un lucru care nu se va mai repeta în cursul vieţii sale. Bravos!
P.S. Dacă aş fi în locul lui, yo te-aş beli la momentul potrivit pentru chestia asta, indiferent cât de părinte mi-ai fi fost...
zuum
Subiect: Re: Cyrus Dum 18 Apr 2010, 17:29
delta a scris:
zuum a scris:
...cum ii zice la petrecerea aia de sfarsit de liceu, balul bobocilor? ... Nu l-am lasat.
Acel eveniment are loc o (= una bucată) dată în viaţa unui om. Probleme de matematică rezolvi cu sutele sau miile în cursul vieţii. L-ai privat pe copil de un lucru care nu se va mai repeta în cursul vieţii sale. Bravos!
P.S. Dacă aş fi în locul lui, yo te-aş beli la momentul potrivit pentru chestia asta, indiferent cât de părinte mi-ai fi fost...
Ohoooo, stai bre nu sari cu paru'...n-ai inteles ca nu era balul lui.....el e de-abia in clasa 10-a....o fata dintr-a 12-a l-a "cerut".....aici asa se face....fetele nu se duc la bal fara sa aibe partener, toate aici se fac pe perechi! Chestia foarte alambicata....cum sa cred eu ca s-a hotarat asa ceva intr-o ora??? Desigur ca va merge le balul lui inca asa cum trebuie...frac, tinuta,floare totul!
delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
Subiect: Re: Cyrus Dum 18 Apr 2010, 17:59
zuum a scris:
...el e de-abia in clasa 10-a....o fata dintr-a 12-a l-a "cerut".....aici asa se face...
Aha... Adică prin zona unde eşti este o carenţă ("shortage") de testicole?
zuum
Subiect: Re: Cyrus Lun 19 Apr 2010, 04:56
delta a scris:
zuum a scris:
...el e de-abia in clasa 10-a....o fata dintr-a 12-a l-a "cerut".....aici asa se face...
Aha... Adică prin zona unde eşti este o carenţă ("shortage") de testicole?
Fetele sunt foarte agresive...e un el de moda
zuum
Subiect: Re: Cyrus Vin 04 Iun 2010, 06:45
Domnule, e puturos! Am trecut prin toate fazele! M-am hotarat sa-l las sa se dea cu capul....