__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Cyrus | |
|
+4zaraza26 aurora abbilbal zuum 8 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Cyrus Mier 28 Oct 2009, 04:38 | |
| E nedrept sa scriu despre Cyrus la Mokonje Ultimele stiri Ieri seara ma pune ...ala de are Dia pica pe el, sa ma uit in emailurile lui Cyrus si..... Duminica , cat a stat acasa dupa amiaza vreo 2 sau 3 ore singur...ce face dlui? Intre pe Internet - ca Patience, matusa de 20 de ani i-a dat pass-ul, si se inscrie mai fratilor pe un site de sex !Isi da numele de brian!!! Tocmai ii venise ID-ul si pasul si cateva mesaje de la niste cotoarbe din alea care se dezbraca in fata monitorului. Ca sa le vada complet trebuia sa bage un credit card dar....nu ma mai duc pana acolo! Sigur ca am spamuit totul, am sters si am si trimis un email la bastarzii aia care traiesc din asta! De aia la ora 6 duminica Cyrus nu facuse nimic din ce-i dadusem ba mai era si suparat ...de ce nu stiu.Asa ca..i-am scris lui unchiu, Blessing, si l-am pus in garda sa vegheze....Parca n-am mai facut-o de 20 de ori pana acum? Dar Cyrus are 16 ani si au inceput hormonii sa alerge si cum la becl rosu nu-l pot duce...nu stiu ce ma fac cu el!!!!!!Daca deschide ochii intr-o.... s-a gterminat cu totul. Lui Cyrus nu-i place scoala, nu face sport, nici nu stie pe ce lume e......va mai amintiti cand am prins-o pe Mokonje cu gagiul pe fir? Chipurile s-a potolit...dar ea zbarnaie la scoala si e buna si la balet Ce ne facem cu Cyrus.... | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Cyrus Mier 28 Oct 2009, 22:24 | |
| Pune-l să cânte sau să bată toată ziua tam-tamul. Poate învaţă alfabetul morse, dacă nu cumva îl ştie. | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Cyrus Joi 29 Oct 2009, 01:07 | |
| zumulache, ai incurcat-o dar el are carte de credit sa plateasca dezbracarea? n-o fi mai bine sa-l lasi pe net, decat la becul roshu? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Cyrus Joi 29 Oct 2009, 01:11 | |
| - aurora a scris:
- zumulache, ai incurcat-o
dar el are carte de credit sa plateasca dezbracarea?
n-o fi mai bine sa-l lasi pe net, decat la becul roshu? Nu , la becul rosu ar fi muuult mai bine. Platesti, alegi, esti sigur ca e controlata, la revedere si mi-a facut placere. Ne mai vedem la sf asteapta! Dar sa faca munca manuala in fata monitorului e cam nashpa. Ii corupe moralul si-i strica viata | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Cyrus Joi 29 Oct 2009, 12:15 | |
| - abbilbal a scris:
- Pune-l să cânte sau să bată toată ziua tam-tamul. Poate învaţă alfabetul morse, dacă nu cumva îl ştie.
Zuum a scris - Citat :
- Nu , la becul rosu ar fi muuult mai bine. Platesti, alegi, esti sigur ca e controlata, la revedere si mi-a facut placere. Ne mai vedem la sf asteapta! Dar sa faca munca manuala in fata monitorului e cam nashpa. Ii corupe moralul si-i strica viata.
Corect! Si... grea problema... | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Cyrus Joi 29 Oct 2009, 15:25 | |
| - zaraza26 a scris:
- abbilbal a scris:
- Pune-l să cânte sau să bată toată ziua tam-tamul. Poate învaţă alfabetul morse, dacă nu cumva îl ştie.
Zuum a scris - Citat :
- Nu , la becul rosu ar fi muuult mai bine. Platesti, alegi, esti sigur ca e controlata, la revedere si mi-a facut placere. Ne mai vedem la sf asteapta! Dar sa faca munca manuala in fata monitorului e cam nashpa. Ii corupe moralul si-i strica viata.
Corect! Si... grea problema... MAi , stiti care e problema? Becu rosu nu mai e bec rosu! Curvele aveau si ele o profesie, a lor, acum le-au furat-o ! Delimitarea intre fata cuminte si fata necuminte e imperceptibila. Colegele lui Cyrus i-ar face "bucuria" imediat intr-o recreatie, problema e ca Cyrus e timid si daca ar face-o cu o colega ar cadea TOTAL sub puterea ei, si adio concentrare la invatat ! | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Cyrus Vin 30 Oct 2009, 02:26 | |
| Da, problema este grea, chiar foarte grea. El orice ar face, face cu gândul acolo, mai ales că la tot pasul găseşte îndemnuri autorizate, făcute de medici, pentru mansturbare şi destule posturi TV ăi arată cu s-o facă. | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Cyrus Vin 30 Oct 2009, 04:50 | |
| - abbilbal a scris:
- Da, problema este grea, chiar foarte grea. El orice ar face, face cu gândul acolo, mai ales că la tot pasul găseşte îndemnuri autorizate, făcute de medici, pentru mansturbare şi destule posturi TV ăi arată cu s-o facă.
Abi, toti baietii fac asta si chiar si barbatii ( cand stau mai mult la dus ) dar mai ...asa...nu cu gandul tot acolo. Dupa ce se linisteste sangele, se poate controla. Acum e perioada cea mai nasoala pt un baiat. Stie tot , da nu stie nimic. S-ar baga...dar e frica ca-l inghite cu totul! Mare pacoste! Problema la el este ca e cuminte, un copil bagat intr-o piele de tanar barbat. La TV vede si nu vede ca noi nu avem cablu iar acasa la ei nu vad decat filme africane sau fotbal. Ma Cora nu-i mai lasa la TV de mult. Necazul vine de la internet. Uite , duceti-va pe google si scrieti free pics atat sa vedeti ce n-ati vazut! Chiar daca scriu cuvinte mai nevinovate, girls sau love...tot acolo ajunge. Apoi, toti au yahoo email. Cum te duci pe yahoo in dreapta sus e cate o gagica nevinovata cu un decolteu discret care se face ca se intinde intr-un pat si sta cu laptopul in brate. Mesajul? Continuati-va educatia , luati cursuri on line!!!!!!! Ieri si azi Cyrus a fost cuminte! A facut tot ce i s-a spus, ca un mielusel. Profesoara de engleza are de gand sa-i mai dea o sansa ca sa nu-l ia din clasa de honors asa direct. Aaaaa, ieri mi-a spus ceva. Mi-a spus ca nu se simte bine in clasa de engleza fiindca sunt numai albi ( o singura alta fata neagra) si-i este frica sa deschida gura sa nu rada albii de el! | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Cyrus Vin 30 Oct 2009, 12:43 | |
| - zuum a scris:
Aaaaa, ieri mi-a spus ceva. Mi-a spus ca nu se simte bine in clasa de engleza fiindca sunt numai albi ( o singura alta fata neagra) si-i este frica sa deschida gura sa nu rada albii de el! Si fiica mea s-a simtit marginalizata pentru ca avea ...tricou negru, de rocker. Trebuie sa invete sa se simta bine asa cum e, Dumnezeu ne iubeste asa cum suntem! Ce daca mai greseste... si albii gresesc. Colegii vor vedea ca e ca si ei... | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Cyrus Vin 30 Oct 2009, 15:49 | |
| - zaraza26 a scris:
- zuum a scris:
Aaaaa, ieri mi-a spus ceva. Mi-a spus ca nu se simte bine in clasa de engleza fiindca sunt numai albi ( o singura alta fata neagra) si-i este frica sa deschida gura sa nu rada albii de el! Si fiica mea s-a simtit marginalizata pentru ca avea ...tricou negru, de rocker. Trebuie sa invete sa se simta bine asa cum e, Dumnezeu ne iubeste asa cum suntem! Ce daca mai greseste... si albii gresesc. Colegii vor vedea ca e ca si ei... Da, si noi i-am spus ca trebuie sa existe si negrii din aia care sa-i ajunga pe albi. Cum altfel vrea sa fie egal cu albii ? Are o sansa semestrul asta sa se ridice. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Cyrus Vin 30 Oct 2009, 16:52 | |
| - zuum a scris:
- ....nu se simte bine in clasa de engleza fiindca sunt numai albi
Bine Zuum, dar şi în "ţara tuturor făgăduinţelor" mai sunt probleme rasiale ? Sau şi acolo este ca şi la noi cu ţiganii : "îi tolerăm, dar nu-i acceptăm". | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Cyrus Vin 30 Oct 2009, 18:06 | |
| - abbilbal a scris:
- zuum a scris:
- ....nu se simte bine in clasa de engleza fiindca sunt numai albi
Bine Zuum, dar şi în "ţara tuturor făgăduinţelor" mai sunt probleme rasiale ? Sau şi acolo este ca şi la noi cu ţiganii : "îi tolerăm, dar nu-i acceptăm". Aici e mai rau fiindca tot rasismul e ascuns sub o aparenta de EGALITATE ! Cyrus si Mokonje nu aveau chestia asta cand au venit din Africa, au devenit constienti ca sunt negri( deci minoritari) traind aici. | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Cyrus Lun 02 Noi 2009, 12:16 | |
| | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Cyrus Lun 02 Noi 2009, 15:22 | |
| | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Cyrus Joi 05 Noi 2009, 05:59 | |
| Pramatia puturoasa!!!! Ma suna profesoara de stiinte sociale pe la 7 si-mi spune ca e branza buna in burduf de caine! Dumnealui are atitudine in clasa...parca- si vad dandu-si aere ca sa atraga atentia! A luat cea mai mare nota la un examen acum o luna dar acum e la C- pentru ca nue serios. Ma Cora m-a sunat si mi-a spus ca-l trimite inapoi in Africa ca ea nu mai poate. I-am spus ca maine dimineata se va trezi un " Cyrus nou" e ultima lui sansa. De acum si pana la Craciun daca nu...nu stiu ! | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Cyrus Joi 05 Noi 2009, 10:47 | |
| - zuum a scris:
- Pramatia puturoasa!!!!
Corect! (of of) | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Cyrus Joi 05 Noi 2009, 17:09 | |
| Azu , dupa ce a facut ochi i-am spus, "Remember, you are a new you!" s-a uitat la mine ca prin vis... | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Cyrus Joi 05 Noi 2009, 19:50 | |
| - zuum a scris:
- Azu , dupa ce a facut ochi i-am spus, "Remember, you are a new you!" s-a uitat la mine ca prin vis...
Aha, cred ca trebuie sa fii dur cu el. Ori se schimba, ori... "Ciao, pa!" pentru totdeauna. | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Cyrus Mier 18 Noi 2009, 03:46 | |
| Am luat legatura cu profa de engleza unde Cyrus se afla inscris la clasa de ONOARE! SI are F, adica picat! Darrrrrrr....cica o duce mai bine de la o vreme incoace! Primesc raspuns la email dupa 7 zile, imi scrie ca are extemporal maine.....il sun la scoala sa-i spun sa nu se duca la practica ca avem de invatat, el zice ca nu stie nimic. Ii scriu profei din nou, raspunde ca nu maine, poimaine!!!!!!Mama mia ce fel de profe mai sunt si astea? | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Cyrus Joi 19 Noi 2009, 06:48 | |
| Profa de engleza a inceput sa-l laude. Il scot de la cursul de lb spaniola si il bag la citit intensiv. S-a domolit, e muuuule mai docil, e activ la scoala.....sfantul facalet! | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Cyrus Dum 22 Noi 2009, 23:06 | |
| Ei, timpul trece, copiii cresc, capătă mai multă minte şi se descurcă altfel. | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Cyrus Lun 23 Noi 2009, 01:25 | |
| - abbilbal a scris:
- Ei, timpul trece, copiii cresc, capătă mai multă minte şi se descurcă altfel.
Abi, asa sper si eu. Uite azi , duminica, a trebuit sa luam o pauza. Vorba vine. I-am luat de la biserica, Alice ( adica Mokonje) a mers la repetitii la balet. Cyrus a venit acasa. Cum a intrat pe usa a tipat ca moare de foame. Zuuma a pus pe masa o ciorbita de vacuta acrita cu bors, piureu cu pulpe de pui si salata. Desert, fructe de mango , afine si mure. Ce sa zic, a halit tot dupa care a inceput sa faca niste lectii. De o data sare in sus ca a uitat ca azi are spectacol! Fugi cu el la scoala lui. Acolo programul dura 2 ore. Stau ca de , ce sa fac. La 5 iese si Alice de la scoala. Intre timp suna bunica ca e nu stiu unde si ca sa o luam de acolo. Vin cu Cyrus, duc bunica dupa aia ma duc dupa Alice, o duc acasa si vin si eu acasa la 6 . Sa am o duminica placuta! | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Cyrus Lun 23 Noi 2009, 13:51 | |
| lasa, continua miscare te tine in forma _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Cyrus Lun 23 Noi 2009, 16:40 | |
| Da, dar nu cu maşina ! | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Cyrus Lun 23 Noi 2009, 19:10 | |
| - zuum a scris:
- abbilbal a scris:
- Ei, timpul trece, copiii cresc, capătă mai multă minte şi se descurcă altfel.
Abi, asa sper si eu. Uite azi , duminica, a trebuit sa luam o pauza. Vorba vine. I-am luat de la biserica, Alice ( adica Mokonje) a mers la repetitii la balet. Cyrus a venit acasa. Cum a intrat pe usa a tipat ca moare de foame. Zuuma a pus pe masa o ciorbita de vacuta acrita cu bors, piureu cu pulpe de pui si salata. Desert, fructe de mango , afine si mure. Ce sa zic, a halit tot dupa care a inceput sa faca niste lectii. De o data sare in sus ca a uitat ca azi are spectacol! Fugi cu el la scoala lui. Acolo programul dura 2 ore. Stau ca de , ce sa fac. La 5 iese si Alice de la scoala. Intre timp suna bunica ca e nu stiu unde si ca sa o luam de acolo. Vin cu Cyrus, duc bunica dupa aia ma duc dupa Alice, o duc acasa si vin si eu acasa la 6 . Sa am o duminica placuta! Facand o medie, ati avut o duminica placuta! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cyrus | |
| |
| | | | Cyrus | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |