Numarul mesajelor : 12 Varsta : 62 Localizare : Canada Data de inscriere : 21/05/2009
Subiect: CARTE DESCHISĂ Dum 24 Mai 2009, 09:09
Mi-e dor
Mi-e dor de tine de tot ce insemni Mi-e dor de surasul tau pe care l-am pierdut aseara. Mi-e dor de buzele tale pe care nu le-am sarutat niciodata Mi-e dor de serile-n care cu-atata credinta visam amandoi. Mi-e dor sa renasc din vorbele tale Mi-e dor sa ma nasc pentru tine asa ca la-nceput.
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: CARTE DESCHISĂ Dum 24 Mai 2009, 09:11
Marga a scris:
Mi-e dor
Mi-e dor sa ma nasc pentru tine asa ca la-nceput.
Frumos!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Marga
Numarul mesajelor : 12 Varsta : 62 Localizare : Canada Data de inscriere : 21/05/2009
Subiect: Re: CARTE DESCHISĂ Dum 24 Mai 2009, 09:44
Multumesc! Sper ca o sa va incante ochii si sufletul poeziile mele
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CARTE DESCHISĂ Dum 24 Mai 2009, 10:12
Tot ce se numeşte poezie este o încântare pentru ochi şi suflet, ca de altfel tot ce se numeşte artă scrisă, desenată, cioplită sau cântată.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: CARTE DESCHISĂ Dum 24 Mai 2009, 11:01
Marga a scris:
Mi-e dor
Mi-e dor de tine de tot ce insemni Mi-e dor de surasul tau pe care l-am pierdut aseara. Mi-e dor de buzele tale pe care nu le-am sarutat niciodata Mi-e dor de serile-n care cu-atata credinta visam amandoi. Mi-e dor sa renasc din vorbele tale Mi-e dor sa ma nasc pentru tine asa ca la-nceput.
Da, o poezie plina de iubire si dor. Frumoasa Geta.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CARTE DESCHISĂ Dum 24 Mai 2009, 14:42
Marga a scris:
Multumesc! Sper ca o sa va incante ochii si sufletul poeziile mele
Asa sperăm si noi iar prima ta poezie a reusit deja să intre în inimile noastre.
Te salutăm cu plăcere!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
Subiect: Re: CARTE DESCHISĂ Dum 24 Mai 2009, 20:59
Marga a scris:
Mi-e dor
Bine ai venit Marga, sper sa-ti placa melodia. Citind versurile mi-am amintit de ea.
Marga
Subiect: Re: CARTE DESCHISĂ Lun 25 Mai 2009, 06:23
Bine v-am gasit dragilor, este un loc minunat in care te poti detasa atat de usor de viata cotidiana. Multumesc pentru melodie, Aura Urziceanu imi aminteste de copilarie:)
Marga
Subiect: Re: CARTE DESCHISĂ Lun 25 Mai 2009, 07:12
Esentială
Suntem doi nebuni uitati de timp pe-acest pamant. Jucam amandoi jocuri periculoase pe care prea putini au curajul sa le joace Dar NOI o facem cu tot sufletul si cu toata fiinta noastra fara a ne pasa de consecinte. Si ce... imi e de-ajuns sarutul tau pentru ca sufletul meu sa nu fie parasit de pasarile inimii care si-au gasit in mine cuiburile
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CARTE DESCHISĂ Lun 25 Mai 2009, 07:18
Marga a scris:
... doi nebuni uitati de timp pe-acest pamant.
Ce fain ar fi să existe posibilitatea asta, nu?
Îmi place că ai demarat puternic si promitător, Marga dragă.
Marga
Subiect: Re: CARTE DESCHISĂ Lun 25 Mai 2009, 07:22
Este un privilegiu sa imi petrec timpul aici cu voi, sunteti minunati. Emil, cateodata incercam sa oprim timpul.
Emil Condor
Subiect: Re: CARTE DESCHISĂ Lun 25 Mai 2009, 07:28
Marga a scris:
Este un privilegiu sa imi petrec timpul aici cu voi, sunteti minunati. Emil cateodata incercam sa oprim timpul.
Noi am vrea (măcar poetic) să-l oprim dar, ce trece este de fapt viata noastră - ea trasează timpul, timp care de altfel este acelasi pentru toti. Stai asa! Mă apuc de filozofie la miezul noptii? Si n-am băut nimic!
E o plăcere să te avem cu noi, Marga!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CARTE DESCHISĂ Lun 25 Mai 2009, 12:37
Marga a scris:
Mi-e dor
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CARTE DESCHISĂ Mar 26 Mai 2009, 17:27
Doru-i multiplu, Doru-i solitar, dar şi solidar. Doru-i un mare egoist, dar şi un mare partener, Doru-i un prieten, dar şi un mare duşman. Dorul e cu noi, alături de noi, în timp fără timp.
Mă bucur că te-am cunoscut Marga.
Emil Condor
Subiect: Re: CARTE DESCHISĂ Mier 27 Mai 2009, 05:31
abbilbal a scris:
Mă bucur că te-am cunoscut Marga.
Ea a fost la fel ca userul CELDESUBDUS, pe altfel de Site-uri si acum doar încearcă să se obisnuiască aici, cu acest tip de Forum. Odată ce va simti pulsul Popasului, atunci o vom cunoaste cu adevărat. E o fată tare faină - asta v-o pot spune de pe acum.
Marga, oricând te lovesti de anumite probleme, întreabă-ne, vom fi mai mult decât bucurosi să te ajutăm. Valabil pentru toti ceilalti.
abbilbal
Subiect: Re: CARTE DESCHISĂ Mar 02 Iun 2009, 10:08
Marga, pe unde ai fugit?
Emil Condor
Subiect: Re: CARTE DESCHISĂ Dum 07 Iun 2009, 04:21
abbilbal a scris:
Marga, pe unde ai fugit?
Probabil vremea frumoasă din Canada e de vină!
Dar, chiar asa, Marga, pe unde ai fugit?