| În Cişmigiu | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: În Cişmigiu Mar 05 Mai 2009, 23:36 | |
| În Cişmigiu ... 30 aprilie 2009 ... o zi superbă, soare, cald. Parcă niciodată nu a fost aşa de frumos Cismigiul. Curat, nici un câine vagabond, flori peste tot. Lalele atât de mari şi de toate culorile nici nu am mai văzut. Castanii înfloriţi, albi şi roşii. Chiar în această zi au adus din Australia lebede negre şi albe şi raţe roşcate. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: În Cişmigiu Mar 05 Mai 2009, 23:38 | |
| O postare perfectă pentru mesajul numărul 36000! Felicitări Aurora pentru imaginea asta atât de frumoasă din Cismigiu! Tare frumoasă! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: În Cişmigiu Mier 06 Mai 2009, 00:07 | |
| _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: În Cişmigiu Mier 06 Mai 2009, 00:10 | |
| Castanul roşu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: În Cişmigiu Mier 06 Mai 2009, 00:12 | |
| Stau aici si admir, Aurora! Pune tot ce ai la îndemână. Nu mă voi plictisi deloc. Promit! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: În Cişmigiu Joi 07 Mai 2009, 00:31 | |
| Lebede negre [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: În Cişmigiu Joi 07 Mai 2009, 00:37 | |
| In partea stanga, in spate, este liceul Gheorghe Lazar (chiar geamurile de la clasa unde am invatat eu) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: În Cişmigiu Joi 07 Mai 2009, 00:39 | |
| Wow! O poză de poveste! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: În Cişmigiu Joi 07 Mai 2009, 00:55 | |
| Intr-o zi minunata de primavara, printre flori, apare o fata care si-a scos la plimbare bicicleta noua [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: În Cişmigiu Joi 07 Mai 2009, 01:05 | |
| Ce fericita e! A primit bicicleta noua! si ce mai bicicleta! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: În Cişmigiu Joi 07 Mai 2009, 01:08 | |
| ia uite-o ... are 11 kg, o poate lua in mana in metrou, in magazin, in masina [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: În Cişmigiu Joi 07 Mai 2009, 02:08 | |
| Îmi imaginez că Aurora era artistul cu aparatul în mână! Faine poze! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: În Cişmigiu Joi 07 Mai 2009, 02:12 | |
| Da, interesantă şmecherie. _____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: În Cişmigiu Joi 07 Mai 2009, 02:20 | |
| Bicicleta? Da, este foarte practică pentru când pleci undeva - intră usor în masină. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: În Cişmigiu Joi 07 Mai 2009, 15:48 | |
| E SUPER BICCLETA si e si rezistenta...s-a dat barbatu-meu cu ea el i-a zis fetei ca e "crysler" in domeniul bicicletelor _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: În Cişmigiu Sam 04 Sept 2010, 17:08 | |
| In Cismigiu, inaintea erei noastre! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: În Cişmigiu Sam 04 Sept 2010, 17:16 | |
| Acum 41 de ani! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: În Cişmigiu | |
| |
|
| |
| În Cişmigiu | |
|