__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| 1 Aprilie | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Mihai LEONTE
Numarul mesajelor : 580 Varsta : 83 Localizare : Moldova Noua Romania Data de inscriere : 04/01/2009
| Subiect: 1 Aprilie Dum 29 Mar 2009, 16:42 | |
| | |
| | | Layla
Numarul mesajelor : 168 Varsta : 62 Data de inscriere : 24/02/2009
| Subiect: Re: 1 Aprilie Mar 31 Mar 2009, 11:02 | |
| Supranumita si Ziua Pacalelilor, 1 aprilie este alaturi de 1 iunie si una dintre zilele preferate ale copiilor, care incearca in fiecare an sa isi pacaleasca parintii si profesorii. Pentru cei cu simtul umorului dezvoltat si cu un gust deosebit pentru farse, ziua de 1 aprilie este un prilej foarte bun de distractie. Pentru cei cu multi "dusmani" sau prieteni glumeti, s-ar putea sa fie mai degraba o zi in care sa nu isi doreasca sa iasa din casa..... Tu iti pacalesti cunoscutii? Cum? GO :box: | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: 1 Aprilie Mar 31 Mar 2009, 11:40 | |
| Una dintre păcălelile celebre din familie a fost de Sf. Nicolae (nu de 1 aprilie), acum câţiva ani. Am plecat pe fugă la serviciu şi aveam nevoie de bani. Cum eram deja încălţat şi îmbrăcat, mi-a fost lene să mă mai descalţ şi am dat lovitura la poşeta soţiei, că era în cuier, lângă mine. Când m-am întors acasă (ea era liberă în ziua aia) am întrebat-o: — Ce crezi că ţi-a luat Sf. Nicolae? — Ce? a întrebat şi deja-i străluceau ochii. — 500.000 din poşetă! Să mai spun câte "complimente" mi-a făcut atunci? _____________________ Free your mind!
| |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: 1 Aprilie Mar 31 Mar 2009, 11:48 | |
| Super. De tinut minte. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Layla
| Subiect: Re: 1 Aprilie Mar 31 Mar 2009, 11:59 | |
| 1 aprilie..anul trecut: Stiind cat de mult ii plac surorii mele animalutele,o sun frumos de dimineata: -Nicooooo..mi-am cumparat un catelus! Hai daca esti cuminte ti-l fac cadou! -Da??? cum e ,cum e??? -Mic,alb si pufos... -Vaiiiiii..abia astept sa-l vad,dar sunt la lucru acum,tu esti acasa? -Daaaaaa...ma joc cu catelusul!! Peste o ora,incepe balamucul...primul telefon,vine de la Nico(care deja a transmis tuturor minunea): -sa nu pleci de acasa..ca m-am invoit de la lucru... Al doilea telefon,vine de la mama: -ti-ai luat catelus? cum e ? sa te duci sa-i faci vaccin..da sa fii atenta ca ..si ca ..si caaaa Al treilea telefon(deja e fara fir,nu??)de la Tavi: -Ti-am zis sa nu iei catelus ca te atasezi de el si-ti faci numa rau... Al patrulea telefon..deja stau aproape,ca banuiesc deja... -Iubiiiiiii...da de ce ai dat baniiiii..de ce nu mi-ai zis ca vrei, ca-ti aduceam eu! Cand eram gata hotarata sa scot telefonul din priza..suna la usa..Mihai al meu,ce venise de la scoala impreuna cu cativa colegi..sa vada catelusul... -Mihai!!..de unde stii tu ca noi avem catelus?? -pai m-a sunat bunica..si mi-a zis sa am grija sa ma spal pe maini de fiecare data dupa ce ma joc cu catelul... | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: 1 Aprilie Mar 31 Mar 2009, 15:00 | |
| - Layla a scris:
- 1 aprilie..anul trecut:
Stiind cat de mult ii plac surorii mele animalutele,o sun frumos de dimineata: -Nicooooo..mi-am cumparat un catelus! Hai daca esti cuminte ti-l fac cadou! -Da??? cum e ,cum e??? -Mic,alb si pufos... -Vaiiiiii..abia astept sa-l vad,dar sunt la lucru acum,tu esti acasa? -Daaaaaa...ma joc cu catelusul!! Peste o ora,incepe balamucul...primul telefon,vine de la Nico(care deja a transmis tuturor minunea): -sa nu pleci de acasa..ca m-am invoit de la lucru... Al doilea telefon,vine de la mama: -ti-ai luat catelus? cum e ? sa te duci sa-i faci vaccin..da sa fii atenta ca ..si ca ..si caaaa Al treilea telefon(deja e fara fir,nu??)de la Tavi: -Ti-am zis sa nu iei catelus ca te atasezi de el si-ti faci numa rau... Al patrulea telefon..deja stau aproape,ca banuiesc deja... -Iubiiiiiii...da de ce ai dat baniiiii..de ce nu mi-ai zis ca vrei, ca-ti aduceam eu! Cand eram gata hotarata sa scot telefonul din priza..suna la usa..Mihai al meu,ce venise de la scoala impreuna cu cativa colegi..sa vada catelusul... -Mihai!!..de unde stii tu ca noi avem catelus?? -pai m-a sunat bunica..si mi-a zis sa am grija sa ma spal pe maini de fiecare data dupa ce ma joc cu catelul... Super! | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| | | | zaraza26
| Subiect: Re: 1 Aprilie Mar 31 Mar 2009, 15:05 | |
| N-am ocazia sa mai pacalesc acum. Dar in scoala generala eram destul de strengari. Am intors catedra invers si am acoperit-o cu fatza de masa, care era lunga, sa nu se vada. Bineinteles ca tovarasa profesoara a dat cu genunchii de tablia catedrei cand a vrut sa se aseze... Pe catedra aveam jurnalul clasei. Altui profesor i-am legat jurnalul cu o sfoara si am inceput sa il tragem incet in timpul orei. Mai mult nu-mi aduc aminte. Acum nu prea am pe cine sa pacalesc, pe cine as vrea sunt atat de vigilenti, incat prefer sa stau deoparte, altfel sunt banuita la orice cuvant. | |
| | | Layla
| Subiect: Re: 1 Aprilie Mar 31 Mar 2009, 15:09 | |
| E chiar super pacaleala ta Anahoret imi imaginez ce figura a facut sotia ta... Eu am uitat sa specific in povestirea mea tocmai esentialul....nu mi-am cumparat catelusul..am vrut s-o pacalesc pe sora mea..si-am pacalit tot familionul Hai,Mihai ca tu ai deschis acest topic..nu ne pove o pacaleala??? :cool_9: | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: 1 Aprilie Mar 31 Mar 2009, 23:02 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: 1 Aprilie Mier 01 Apr 2009, 19:36 | |
| Pe vremuri, de 1 aprilie, am păcălit pe mulţi. Dar azi, îmi veni rândul chiar înainte de a mă spăla pe ochi.
Cornelia intră în cameră să caute hăinuţe pentru Puiu Mic s-o duc la grădiniţă. Eu mai lucram la calculator. Ea, pe un ton grav: Da ce supărare i-ai făcut la ăla de la-i rupt? Io, mirat: La ce tu? Ea: La ăla ce-l ai în faţa ta, că numa nu dai cu nasul de el. Io, mă uit mirat în jurul obiectelor de pe masă: La ce tu că mă enervezi deja! Ea: Păi io la ăla negru din priză. (Era alimentatorul modemului) Io mirat, uitându-mă în jurul lui: Unei rupt tu? Ea: Apriluş măgăruş, şi iese afară din cameră râzând. | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: 1 Aprilie Mier 01 Apr 2009, 19:45 | |
| - abbilbal a scris:
- Pe vremuri, de 1 aprilie, am păcălit pe mulţi. Dar azi, îmi veni rândul chiar înainte de a mă spăla pe ochi.
Cornelia intră în cameră să caute hăinuţe pentru Puiu Mic s-o duc la grădiniţă. Eu mai lucram la calculator. Ea, pe un ton grav: Da ce supărare i-ai făcut la ăla de la-i rupt? Io, mirat: La ce tu? Ea: La ăla ce-l ai în faţa ta, că numa nu dai cu nasul de el. Io, mă uit mirat în jurul obiectelor de pe masă: La ce tu că mă enervezi deja! Ea: Păi io la ăla negru din priză. (Era alimentatorul modemului) Io mirat, uitându-mă în jurul lui: Unei rupt tu? Ea: Apriluş măgăruş, şi iese afară din cameră râzând. Am stat azi si m-am gandit cum e cu 1 aprilie al meu. Io nu-s buna de pacaleli in ziua asta. Ma gandesc numai la trasnai de care s-ar prinde oricine. In rest, insa, mai merge... Dar nu-s cine stie ce si pentru astea n-am memorie. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 1 Aprilie | |
| |
| | | | 1 Aprilie | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |