LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
curiozitati politica google Fantasy brasov romana reclame problema comment-143 humanitas muzica_traditionala efremovivanantonovici 1 padure Popasul istorie sibiu mediu internet taieri nicuvar Limba 23 1918 CPSF drumetie
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Dragostea si sexul! - Pagina 3 I_vote_lcapDragostea si sexul! - Pagina 3 I_voting_barDragostea si sexul! - Pagina 3 I_vote_rcap 
Emil Condor
Dragostea si sexul! - Pagina 3 I_vote_lcapDragostea si sexul! - Pagina 3 I_voting_barDragostea si sexul! - Pagina 3 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Dragostea si sexul!

In jos 
+9
Emil Condor
Anahoret
abba
res
bulache
cactus
yzzy
zuum
daneics
13 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

Dragostea si sexul! - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Dragostea si sexul!   Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyLun 26 Ian 2009, 05:58

abbilbal a scris:
Înlocuind o literă vom afla:
"nu-i nimeni in tinutul acesta, care să intre în (la) noi, cum e obiceiul pamantului."

Era atat de important sa aibe urmasi?
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Dragostea si sexul!   Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyLun 26 Ian 2009, 10:16

zuum a scris:
abbilbal a scris:
Înlocuind o literă vom afla:
"nu-i nimeni in tinutul acesta, care să intre în (la) noi, cum e obiceiul pamantului."

Era atat de important sa aibe urmasi?

Sunt atatea cutume...ca numai Dumnezeu le mai stie!... Se poate presupune fie ca era de preferat sa aiba copii=familie, fie ca le era urat sa traiasca singure.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
bulache
Trecut în nefiintă :(
bulache

Numarul mesajelor : 616
Data de inscriere : 18/10/2008

MesajSubiect: Re: Dragostea si sexul!   Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyLun 26 Ian 2009, 10:25

Si au recurs la incest. Dragostea si sexul! - Pagina 3 154834 Frumos. Dragostea si sexul! - Pagina 3 876722
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Dragostea si sexul!   Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyLun 26 Ian 2009, 11:38

bulache a scris:
Si au recurs la incest. Dragostea si sexul! - Pagina 3 154834 Frumos. Dragostea si sexul! - Pagina 3 876722

Dupa atatea mii de ani, si acum printre dealuri cu drumuri de tara se mai casatoresc veri intre ei si habar n-au ca risca viitorul copiilor.
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Dragostea si sexul!   Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyLun 26 Ian 2009, 15:36

zaraza26 a scris:
bulache a scris:

Dupa atatea mii de ani, si acum printre dealuri cu drumuri de tara se mai casatoresc veri intre ei si habar n-au ca risca viitorul copiilor.

Zara...da aici nu e vorba de casatorie. Fetele lui Lot si-au imbatat propriul tata si au sarit pe el pentru sex! Omul fiind batran si nu uita scapasera de la pieire prin mila Domnului

Dragostea si sexul! - Pagina 3 Lot_daughters_pwi91627_hi
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Dragostea si sexul!   Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyLun 26 Ian 2009, 15:39

zuum a scris:
zaraza26 a scris:
bulache a scris:

Zara...da aici nu e vorba de casatorie. Fetele lui Lot si-au imbatat propriul tata si au sarit pe el pentru sex! Omul fiind batran si nu uita scapasera de la pieire prin mila Domnului

Vechiul Testament e o culegere de tot felul, de la povestiri pana la mesaje divine. De unde stiu eu la ce perioada se refera povestirea? Ce fel de casatorii existau pe timpul acesteia...
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Dragostea si sexul!   Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyLun 26 Ian 2009, 15:40

Citat :

Poate ca daca era vorba numai de sex, nu preciza ca au ramas grele, ci altfel...
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Dragostea si sexul!   Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyLun 26 Ian 2009, 15:43

zaraza26 a scris:
Vechiul Testament e o culegere de tot felul, de la povestiri pana la mesaje divine. De unde stiu eu la ce perioada se refera povestirea? Ce fel de casatorii existau pe timpul acesteia...

Nu s-au CASATORIT !

Citat :
Poate ca daca era vorba numai de sex, nu preciza ca au ramas grele, ci altfel...

cum poti ramane altfel gravida daca nu prin sex? Rolling Eyes
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Dragostea si sexul!   Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyLun 26 Ian 2009, 15:59

zuum a scris:
zaraza26 a scris:

Nu s-au CASATORIT !

Citat :

cum poti ramane altfel gravida daca nu prin sex? Rolling Eyes

N-am zis ca poate s-au casatorit, am zis ca nu stiu ce intelegeau ei prin casatorie.

Intentia lor nu era sa faca sex, ci sa aiba urmasi.
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Dragostea si sexul!   Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyLun 26 Ian 2009, 16:01

Citat :
zaraza26 a scris:
Ce fel de casatorii existau pe timpul acesteia...

N-am zis ca poate s-au casatorit, am zis ca nu stiu ce intelegeau ei prin casatorie.

Cuvantul "casatorie" nu este mentionat de autor.

Citat :
Intentia lor nu era sa faca sex, ci sa aiba urmasi.

...dar cum nu poti avea urmasi decat avand sex.....au avut sex
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Dragostea si sexul!   Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyLun 26 Ian 2009, 18:06

zuum a scris:
Iata un exemplu de sex din Biblie Facerea 19

30. Apoi a iesit Lot din Toar si sa asezat in munte, impreuna cu cele doua fete ale sale, caci se temea sa locuiasca in Toar, si a locuit intr-o pestera, impreuna cu cele doua fete ale sale.
31. Atunci a zis fata cea mai mare catre cea mai mica: “Tatal nostru e batran si nu-i nimeni in tinutul acesta, care sa intre la noi, cum e obiceiul pamantului.
32. Haidem dar sa imbatam pe tatal nostru cu vin si sa ne culcam cu el si sa ne ridicam urmasi dintr-insul!”
33. Si au imbatat pe tatal lor cu vin in noaptea aceea; si in noaptea aceea, intrand fata cea mai in varsta, a dormit cu tatal ei si acesta n-a simtit cand s-a culcat si cand s-a sculat ea.
34. Iar a doua zi a zis cea mai in varsta catre cea mai tanara: “Iata, eu am dormit asta-noapte cu tatal meu; sa-l imbatam cu vin si in noaptea aceasta si sa intri si tu sa dormi cu el ca sa ne ridicam urmasi din tatal nostru!”
35. Si l-au imbatat cu vin si in noaptea aceasta si a intrat si cea mai mica si a dormit cu el; si el n-a stiut cand s-a culcat ea, nici cand s-a sculat ea.
36. Si au ramas amandoua fetele lui Lot grele de la tatal lor.

Care o fi fost "obiceiul pamantului" atat de important incat aceste doua fete recurg la incest..?
Şi uite aşa constatăm că Biblia legiferează incestul... în scopuri nobile, se înţelege! :eusa_naughty:
Nu există şi un pasaj cu poponari?

zuum

MesajSubiect: Re: Dragostea si sexul!   Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyLun 26 Ian 2009, 18:47

Anahoret a scris:
zuum a scris:
Iata un exemplu de sex din Biblie Facerea 19

30. Apoi a iesit Lot din Toar si sa asezat in munte, impreuna cu cele doua fete ale sale, caci se temea sa locuiasca in Toar, si a locuit intr-o pestera, impreuna cu cele doua fete ale sale.
31. Atunci a zis fata cea mai mare catre cea mai mica: “Tatal nostru e batran si nu-i nimeni in tinutul acesta, care sa intre la noi, cum e obiceiul pamantului.
32. Haidem dar sa imbatam pe tatal nostru cu vin si sa ne culcam cu el si sa ne ridicam urmasi dintr-insul!”
33. Si au imbatat pe tatal lor cu vin in noaptea aceea; si in noaptea aceea, intrand fata cea mai in varsta, a dormit cu tatal ei si acesta n-a simtit cand s-a culcat si cand s-a sculat ea.
34. Iar a doua zi a zis cea mai in varsta catre cea mai tanara: “Iata, eu am dormit asta-noapte cu tatal meu; sa-l imbatam cu vin si in noaptea aceasta si sa intri si tu sa dormi cu el ca sa ne ridicam urmasi din tatal nostru!”
35. Si l-au imbatat cu vin si in noaptea aceasta si a intrat si cea mai mica si a dormit cu el; si el n-a stiut cand s-a culcat ea, nici cand s-a sculat ea.
36. Si au ramas amandoua fetele lui Lot grele de la tatal lor.

Care o fi fost "obiceiul pamantului" atat de important incat aceste doua fete recurg la incest..?
Şi uite aşa constatăm că Biblia legiferează incestul... în scopuri nobile, se înţelege! :eusa_naughty:
Nu există şi un pasaj cu poponari?

Ba da, stai un pic ca e seful pe aici..
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Dragostea si sexul!   Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyLun 26 Ian 2009, 19:34

Să nu mă trimiţi la Sodoma şi Gomora... mă refer la chestii nobile, gen salvarea seminţiei, la propăşirea poporului ales (hopa! poporul începe cu popo... naşpa! :joker:) chestii d-astea înălţătoare!
geek

P.S.
Trebuie să recunoaştem, totuşi, că era tare moşul dacă, beat clucă, a reuşit să "ridice urmasi dintr-insul". Şi nu o singură dată... aplauze

zaraza26

MesajSubiect: Re: Dragostea si sexul!   Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyLun 26 Ian 2009, 21:50

Citat :
Şi uite aşa constatăm că Biblia legiferează incestul... în scopuri nobile, se înţelege!

Vechiul Testament este o colectie de povestioare si mesaje divine. Fiecare intelege cum vrea. Parerea mea e ca prezinta o realitate, nu se stie nici macar daca e ceva des intalnit sau e o exceptie.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Dragostea si sexul!   Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyLun 26 Ian 2009, 21:51

Citat :
Trebuie să recunoaştem, totuşi, că era tare moşul dacă, beat clucă, a reuşit să "ridice urmasi dintr-insul". Şi nu o singură dată...

Si eu m-am gandit... Explicatia ar fi ca...depinde de bautura.
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Dragostea si sexul!   Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyLun 26 Ian 2009, 22:23

Regi 1:18

1.După ce a isprăvit David de vorbit cu Saul, sufletul lui Ionatan s-a lipit de sufletul lui şi l-a iubit Ionatan, ca pe sufletul său.
2.Iar Saul l-a luat în ziua aceea şi nu l-a lăsat să se mai întoarcă la casa tatălui lui.
3.Şi a încheiat Ionatan legătură cu David, pentru că îl iubea ca pe sufletul său.
4.Şi şi-a dezbrăcat Ionatan haina sa cea de deasupra, pe care o avea pe el, şi a dat-o lui David; de asemenea şi celelalte haine ale sale, sabia sa, arcul său şi brâul său.

affraid
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Dragostea si sexul!   Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyMar 27 Ian 2009, 06:06

Mai departe

Regi 1, 20:30

Atunci regele s-a mâniat straşnic pe Ionatan şi i-a zis: "Fiu netrebnic şi neascultător! Oare nu ştiu eu că te-ai împrietenit cu fiul lui Iesei, spre ruşinea ta şi spre batjocura mamei tale?

20:41

După ce s-a dus băiatul, David s-a ridicat din partea de miazăzi a stâncii şi s-a închinat de trei ori; apoi s-au sărutat ei unul pe altul şi au plâns amândoi, împreună, iar David a plâns mai tare.

Regi 2, 1:26

David lui Ionatan : Frate Ionatane, întristat sunt după tine, căci tu mi-ai fost foarte scump şi iubirea ta a fost pentru mine mai presus de iubirea femeiască!

Marcu 14 ne povesteste despre un tanar care-l insotea pe Isus, ciudata aparitie

51.Iar un tânăr mergea după El, înfăşurat într-o pânzătură, pe trupul gol, şi au pus mâna pe el.
52.El însă, smulgându-se din pânzătură, a fugit gol.
Sus In jos
bulache
bulache

MesajSubiect: Re: Dragostea si sexul!   Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyMier 28 Ian 2009, 15:34

Anahoret ce ai cerut Zumm tia indeplinit voia. Dragostea si sexul! - Pagina 3 154834 Deci si Iisus avea fani homo?Apu ma fratilor ar fi bine sa pastrati taina astea din biblie ca popo-homo or zice ca ei or scris biblia. Dragostea si sexul! - Pagina 3 876722
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Dragostea si sexul!   Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyMier 28 Ian 2009, 15:35

bulache a scris:
Anahoret ce ai cerut Zumm tia indeplinit voia. Dragostea si sexul! - Pagina 3 154834 Deci si Iisus avea fani homo?Apu ma fratilor ar fi bine sa pastrati taina astea din biblie ca popo-homo or zice ca ei or scris biblia. Dragostea si sexul! - Pagina 3 876722

Bulache, nu judeca prin prisma educatiei si culturii tale! Atunci era altfel!
Sus In jos
bulache
bulache

MesajSubiect: Re: Dragostea si sexul!   Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyMier 28 Ian 2009, 15:40

Si nu era homosexualitate sau incest?Toata lumea antica practica incestul.Sau cumva Maria cu ce sa jucat de a ramas grea? Sau ca Solomon a avut 800 de neveste si ibovnice.Ma intreb daca lea biruit pe toate sau a cerut ajutor? oh da!
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Dragostea si sexul!   Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyMier 28 Ian 2009, 15:47

bulache a scris:
Si nu era homosexualitate sau incest?Toata lumea antica practica incestul.Sau cumva Maria cu ce sa jucat de a ramas grea? Sau ca Solomon a avut 800 de neveste si ibovnice.Ma intreb daca lea biruit pe toate sau a cerut ajutor? oh da!

Ca sa putem face o critica constructiva trebuie sa ne hotaram de pe ce pozitii ne situam. Luam in consideratie contextul biblic sau facem abstractie de el hotarand apriori ca tot ce e in Biblie e fals ?
Sus In jos
bulache
bulache

MesajSubiect: Re: Dragostea si sexul!   Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyMier 28 Ian 2009, 15:54

Nu am zis ca toata bibliia e falsa.Am sustinut ca sunt contradictii si nu cred ca un incult va face deosebire intre real si ireal.El se va crede crestin si prin prisma religiei va vedea biblia.Dar de o studiezi cu atentie atunci iti poti face o ideie despre ea.Nu ma apuc sa despic biblia in patru cu tine. :eusa_naughty: oh da!
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Dragostea si sexul!   Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyMier 28 Ian 2009, 15:55

bulache a scris:
Nu am zis ca toata bibliia e falsa.Am sustinut ca sunt contradictii si nu cred ca un incult va face deosebire intre real si ireal.El se va crede crestin si prin prisma religiei va vedea biblia.Dar de o studiezi cu atentie atunci iti poti face o ideie despre ea.Nu ma apuc sa despic biblia in patru cu tine. :eusa_naughty: oh da!

Aici nu pot decat sa noroc!
Sus In jos
bulache
bulache

MesajSubiect: Re: Dragostea si sexul!   Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyMier 28 Ian 2009, 15:56

thumb_yello noroc!
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Dragostea si sexul!   Dragostea si sexul! - Pagina 3 EmptyMier 28 Ian 2009, 16:01

bulache a scris:
thumb_yello noroc!

Pe mine ma oftica faptul ca nu se depaseste starea de secolul I AD . Progresele facute de omenire in ultimii 2000 ( exista si asa ceva,nu?) amutesc cand e vorba de interpretat Biblia. Ba inca e un ' no,no' ! Daca indraznesti sa citestiprintre randuri e "anatema"!
Sus In jos

Dragostea si sexul!
Sus 
Pagina 3 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: RELIGII si CULTE-
Mergi direct la: