| Dragostea si sexul! | |
|
+9Emil Condor Anahoret abba res bulache cactus yzzy zuum daneics 13 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Dragostea si sexul! Lun 26 Ian 2009, 05:58 | |
| - abbilbal a scris:
- Înlocuind o literă vom afla:
"nu-i nimeni in tinutul acesta, care să intre în (la) noi, cum e obiceiul pamantului." Era atat de important sa aibe urmasi? | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Dragostea si sexul! Lun 26 Ian 2009, 10:16 | |
| - zuum a scris:
- abbilbal a scris:
- Înlocuind o literă vom afla:
"nu-i nimeni in tinutul acesta, care să intre în (la) noi, cum e obiceiul pamantului." Era atat de important sa aibe urmasi? Sunt atatea cutume...ca numai Dumnezeu le mai stie!... Se poate presupune fie ca era de preferat sa aiba copii=familie, fie ca le era urat sa traiasca singure. | |
|
| |
bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: Dragostea si sexul! Lun 26 Ian 2009, 10:25 | |
| Si au recurs la incest. Frumos. | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| |
| |
zuum
| Subiect: Re: Dragostea si sexul! Lun 26 Ian 2009, 15:36 | |
| | |
|
| |
zaraza26
| |
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Dragostea si sexul! Lun 26 Ian 2009, 15:40 | |
| - Citat :
- Zara...da aici nu e vorba de casatorie. Fetele lui Lot si-au imbatat propriul tata si au sarit pe el pentru sex! Omul fiind batran si nu uita scapasera de la pieire prin mila Domnului
Poate ca daca era vorba numai de sex, nu preciza ca au ramas grele, ci altfel... | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Dragostea si sexul! Lun 26 Ian 2009, 15:43 | |
| - zaraza26 a scris:
- Vechiul Testament e o culegere de tot felul, de la povestiri pana la mesaje divine. De unde stiu eu la ce perioada se refera povestirea? Ce fel de casatorii existau pe timpul acesteia...
Nu s-au CASATORIT ! - Citat :
- Poate ca daca era vorba numai de sex, nu preciza ca au ramas grele, ci altfel...
cum poti ramane altfel gravida daca nu prin sex? | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Dragostea si sexul! Lun 26 Ian 2009, 15:59 | |
| - zuum a scris:
- zaraza26 a scris:
- Vechiul Testament e o culegere de tot felul, de la povestiri pana la mesaje divine. De unde stiu eu la ce perioada se refera povestirea? Ce fel de casatorii existau pe timpul acesteia...
Nu s-au CASATORIT !
- Citat :
- Poate ca daca era vorba numai de sex, nu preciza ca au ramas grele, ci altfel...
cum poti ramane altfel gravida daca nu prin sex? N-am zis ca poate s-au casatorit, am zis ca nu stiu ce intelegeau ei prin casatorie. Intentia lor nu era sa faca sex, ci sa aiba urmasi. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Dragostea si sexul! Lun 26 Ian 2009, 16:01 | |
| - Citat :
- zaraza26 a scris:
- Ce fel de casatorii existau pe timpul acesteia...
N-am zis ca poate s-au casatorit, am zis ca nu stiu ce intelegeau ei prin casatorie. Cuvantul "casatorie" nu este mentionat de autor. - Citat :
- Intentia lor nu era sa faca sex, ci sa aiba urmasi.
...dar cum nu poti avea urmasi decat avand sex.....au avut sex | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Dragostea si sexul! Lun 26 Ian 2009, 18:06 | |
| - zuum a scris:
- Iata un exemplu de sex din Biblie Facerea 19
30. Apoi a iesit Lot din Toar si sa asezat in munte, impreuna cu cele doua fete ale sale, caci se temea sa locuiasca in Toar, si a locuit intr-o pestera, impreuna cu cele doua fete ale sale. 31. Atunci a zis fata cea mai mare catre cea mai mica: “Tatal nostru e batran si nu-i nimeni in tinutul acesta, care sa intre la noi, cum e obiceiul pamantului. 32. Haidem dar sa imbatam pe tatal nostru cu vin si sa ne culcam cu el si sa ne ridicam urmasi dintr-insul!” 33. Si au imbatat pe tatal lor cu vin in noaptea aceea; si in noaptea aceea, intrand fata cea mai in varsta, a dormit cu tatal ei si acesta n-a simtit cand s-a culcat si cand s-a sculat ea. 34. Iar a doua zi a zis cea mai in varsta catre cea mai tanara: “Iata, eu am dormit asta-noapte cu tatal meu; sa-l imbatam cu vin si in noaptea aceasta si sa intri si tu sa dormi cu el ca sa ne ridicam urmasi din tatal nostru!” 35. Si l-au imbatat cu vin si in noaptea aceasta si a intrat si cea mai mica si a dormit cu el; si el n-a stiut cand s-a culcat ea, nici cand s-a sculat ea. 36. Si au ramas amandoua fetele lui Lot grele de la tatal lor.
Care o fi fost "obiceiul pamantului" atat de important incat aceste doua fete recurg la incest..? Şi uite aşa constatăm că Biblia legiferează incestul... în scopuri nobile, se înţelege! :eusa_naughty: Nu există şi un pasaj cu poponari? _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Dragostea si sexul! Lun 26 Ian 2009, 18:47 | |
| - Anahoret a scris:
- zuum a scris:
- Iata un exemplu de sex din Biblie Facerea 19
30. Apoi a iesit Lot din Toar si sa asezat in munte, impreuna cu cele doua fete ale sale, caci se temea sa locuiasca in Toar, si a locuit intr-o pestera, impreuna cu cele doua fete ale sale. 31. Atunci a zis fata cea mai mare catre cea mai mica: “Tatal nostru e batran si nu-i nimeni in tinutul acesta, care sa intre la noi, cum e obiceiul pamantului. 32. Haidem dar sa imbatam pe tatal nostru cu vin si sa ne culcam cu el si sa ne ridicam urmasi dintr-insul!” 33. Si au imbatat pe tatal lor cu vin in noaptea aceea; si in noaptea aceea, intrand fata cea mai in varsta, a dormit cu tatal ei si acesta n-a simtit cand s-a culcat si cand s-a sculat ea. 34. Iar a doua zi a zis cea mai in varsta catre cea mai tanara: “Iata, eu am dormit asta-noapte cu tatal meu; sa-l imbatam cu vin si in noaptea aceasta si sa intri si tu sa dormi cu el ca sa ne ridicam urmasi din tatal nostru!” 35. Si l-au imbatat cu vin si in noaptea aceasta si a intrat si cea mai mica si a dormit cu el; si el n-a stiut cand s-a culcat ea, nici cand s-a sculat ea. 36. Si au ramas amandoua fetele lui Lot grele de la tatal lor.
Care o fi fost "obiceiul pamantului" atat de important incat aceste doua fete recurg la incest..? Şi uite aşa constatăm că Biblia legiferează incestul... în scopuri nobile, se înţelege! :eusa_naughty: Nu există şi un pasaj cu poponari? Ba da, stai un pic ca e seful pe aici.. | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Dragostea si sexul! Lun 26 Ian 2009, 19:34 | |
| Să nu mă trimiţi la Sodoma şi Gomora... mă refer la chestii nobile, gen salvarea seminţiei, la propăşirea poporului ales (hopa! poporul începe cu popo... naşpa! :joker:) chestii d-astea înălţătoare! P.S.Trebuie să recunoaştem, totuşi, că era tare moşul dacă, beat clucă, a reuşit să "ridice urmasi dintr-insul". Şi nu o singură dată... _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Dragostea si sexul! Lun 26 Ian 2009, 21:50 | |
| - Citat :
- Şi uite aşa constatăm că Biblia legiferează incestul... în scopuri nobile, se înţelege!
Vechiul Testament este o colectie de povestioare si mesaje divine. Fiecare intelege cum vrea. Parerea mea e ca prezinta o realitate, nu se stie nici macar daca e ceva des intalnit sau e o exceptie. | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Dragostea si sexul! Lun 26 Ian 2009, 21:51 | |
| - Citat :
- Trebuie să recunoaştem, totuşi, că era tare moşul dacă, beat clucă, a reuşit să "ridice urmasi dintr-insul". Şi nu o singură dată...
Si eu m-am gandit... Explicatia ar fi ca...depinde de bautura. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Dragostea si sexul! Lun 26 Ian 2009, 22:23 | |
| Regi 1:18 1.După ce a isprăvit David de vorbit cu Saul, sufletul lui Ionatan s-a lipit de sufletul lui şi l-a iubit Ionatan, ca pe sufletul său. 2.Iar Saul l-a luat în ziua aceea şi nu l-a lăsat să se mai întoarcă la casa tatălui lui. 3.Şi a încheiat Ionatan legătură cu David, pentru că îl iubea ca pe sufletul său. 4.Şi şi-a dezbrăcat Ionatan haina sa cea de deasupra, pe care o avea pe el, şi a dat-o lui David; de asemenea şi celelalte haine ale sale, sabia sa, arcul său şi brâul său. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Dragostea si sexul! Mar 27 Ian 2009, 06:06 | |
| Mai departe
Regi 1, 20:30
Atunci regele s-a mâniat straşnic pe Ionatan şi i-a zis: "Fiu netrebnic şi neascultător! Oare nu ştiu eu că te-ai împrietenit cu fiul lui Iesei, spre ruşinea ta şi spre batjocura mamei tale?
20:41
După ce s-a dus băiatul, David s-a ridicat din partea de miazăzi a stâncii şi s-a închinat de trei ori; apoi s-au sărutat ei unul pe altul şi au plâns amândoi, împreună, iar David a plâns mai tare.
Regi 2, 1:26
David lui Ionatan : Frate Ionatane, întristat sunt după tine, căci tu mi-ai fost foarte scump şi iubirea ta a fost pentru mine mai presus de iubirea femeiască!
Marcu 14 ne povesteste despre un tanar care-l insotea pe Isus, ciudata aparitie
51.Iar un tânăr mergea după El, înfăşurat într-o pânzătură, pe trupul gol, şi au pus mâna pe el. 52.El însă, smulgându-se din pânzătură, a fugit gol. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dragostea si sexul! Mier 28 Ian 2009, 15:34 | |
| Anahoret ce ai cerut Zumm tia indeplinit voia. Deci si Iisus avea fani homo?Apu ma fratilor ar fi bine sa pastrati taina astea din biblie ca popo-homo or zice ca ei or scris biblia. | |
|
| |
zuum
| |
| |
| Subiect: Re: Dragostea si sexul! Mier 28 Ian 2009, 15:40 | |
| Si nu era homosexualitate sau incest?Toata lumea antica practica incestul.Sau cumva Maria cu ce sa jucat de a ramas grea? Sau ca Solomon a avut 800 de neveste si ibovnice.Ma intreb daca lea biruit pe toate sau a cerut ajutor? | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Dragostea si sexul! Mier 28 Ian 2009, 15:47 | |
| - bulache a scris:
- Si nu era homosexualitate sau incest?Toata lumea antica practica incestul.Sau cumva Maria cu ce sa jucat de a ramas grea? Sau ca Solomon a avut 800 de neveste si ibovnice.Ma intreb daca lea biruit pe toate sau a cerut ajutor?
Ca sa putem face o critica constructiva trebuie sa ne hotaram de pe ce pozitii ne situam. Luam in consideratie contextul biblic sau facem abstractie de el hotarand apriori ca tot ce e in Biblie e fals ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dragostea si sexul! Mier 28 Ian 2009, 15:54 | |
| Nu am zis ca toata bibliia e falsa.Am sustinut ca sunt contradictii si nu cred ca un incult va face deosebire intre real si ireal.El se va crede crestin si prin prisma religiei va vedea biblia.Dar de o studiezi cu atentie atunci iti poti face o ideie despre ea.Nu ma apuc sa despic biblia in patru cu tine. :eusa_naughty: | |
|
| |
zuum
| |
| |
| Subiect: Re: Dragostea si sexul! Mier 28 Ian 2009, 15:56 | |
| | |
|
| |