__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| "Perle" forumistice ! De pe forum adunate si 'napoi pe forum date !!! | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: "Perle" forumistice ! De pe forum adunate si 'napoi pe forum date !!! Dum 11 Ian 2009, 18:46 | |
| In ultima vreme s-au intetit postarile de "perle" in mesaje sau chiar mesaje intregi tip "perla". Am purces la deschiderea acestui topic pentru a face remarcate cele mai frumoase "perle" de pe forumul nostru. Acest topic este o recunoastere a "meritelor" celor care ne fac sa zambim sau chair sa radem in hohote uneori. Rog pe cei care gasesc asemenea "perle" pe forum sa le faca cunoscute aici si niciunde altundeva. Va multumesc.
Ultima editare efectuata de catre Franz Schneider in Dum 11 Ian 2009, 18:52, editata de 3 ori | |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: "Perle" forumistice ! De pe forum adunate si 'napoi pe forum date !!! Dum 11 Ian 2009, 18:48 | |
| Iata prima perla care merita sa intre in Cartea de aur a Forumului : - Emil Condor a scris:
- Abby, apreciez mutările făcute: aici la Administratie se năstea cel mai mult oftopic si nu mi se pare corect să fie asa.
"Sindicatul" este la DIVERTISMENT iar "Pentru un forum si mai bun" este la Popasul Abbilbal. Trebuie sa recunosteti faptul ca sunt plin de ceativitate si ma duce mintea numai la ...divertisment ! | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: "Perle" forumistice ! De pe forum adunate si 'napoi pe forum date !!! Dum 11 Ian 2009, 18:58 | |
| Vezi că perlele se pot sparge si răni pe cei ce le culeg. Dacă după mintea ta aia e o perlă, consider-o asa... dar vezi că e o perlă ferbinte care poate să ardă.
Eu cred că o perlă pentru acest forum este WC-ul Popasului la care i-ai dat numele de "Sindicat". Aia e perlă, Gicutză! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: "Perle" forumistice ! De pe forum adunate si 'napoi pe forum date !!! Dum 11 Ian 2009, 19:05 | |
| Va spun eu cea mai buna perla pe care am gasit-o eu era atunci cand Abbilbal spunea unui user cu care nu era pe aceeasi lungime de unde ,referitor la subiectul religie: ,,Noapte buna si sa ai vise de prorooc,, Pe mine m-a distrat mult expresia dar si tonul care se vedea a fi calm dar plin de simtul umorului la Abby. _____________________ | |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: "Perle" forumistice ! De pe forum adunate si 'napoi pe forum date !!! Dum 11 Ian 2009, 19:05 | |
| - Emil Condor a scris:
- Vezi că perlele se pot sparge si răni pe cei ce le culeg.
Dacă după mintea ta aia e o perlă, consider-o asa... dar vezi că e o perlă ferbinte care poate să ardă.
Eu cred că o perlă pentru acest forum este WC-ul Popasului la care i-ai dat numele de "Sindicat". Aia e perlă, Gicutză! Nici o problema ! Fa referire la ea aici. Eu nu ma supar. Si, sunt sigur, vei mai gasi "perle" de-ale mele si pe alte sectiuni ale forumului. Cand o "comit", merit sa fiu evidentiat AICI. | |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: "Perle" forumistice ! De pe forum adunate si 'napoi pe forum date !!! Dum 11 Ian 2009, 19:07 | |
| - Karima a scris:
- Va spun eu cea mai buna perla pe care am gasit-o eu era atunci cand Abbilbal spunea unui user cu care nu era pe aceeasi lungime de unde ,referitor la subiectul religie:
,,Noapte buna si sa ai vise de prorooc,, Pe mine m-a distrat mult expresia dar si tonul care se vedea a fi calm dar plin de simtul umorului la Abby. Perfect adevarat Karima. Se gasesc "perle" pe tot forumul. Totul e sa le scoatem la lumina. Nu ma chinui sa gasesc "perlele" lui Roxi ca as putea umple pagini intregi cu ele. Dar nu-mi mai pun mintea cu ea. Abia m-am vazut scapat de "perlele"ei.
Ultima editare efectuata de catre Franz Schneider in Dum 11 Ian 2009, 19:09, editata de 1 ori | |
| | | Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: "Perle" forumistice ! De pe forum adunate si 'napoi pe forum date !!! Dum 11 Ian 2009, 19:09 | |
| Da exact,ma gandeam la asta,Roxy a fost plina de perle. Daca tot ai deschis topicul sa le cautam fiecare cum avem timp si sa le punem aici,sau te ocupi numai tu de treaba asta? _____________________ | |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: "Perle" forumistice ! De pe forum adunate si 'napoi pe forum date !!! Dum 11 Ian 2009, 19:11 | |
| Nuuuuuuuu ! Care cum gaseste o "perla" sa o puna aici. Nu e nicio suparare. Si eu am mai comis-o de cateva ori, totul e sa ne distram frumos si sa nu ne purtam ranchiuna unii altora. Doar noi le-am scris si nu altii. PS : Atentie ! Nu greselile de tastare fac dintr-un mesaj o "perla". | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: "Perle" forumistice ! De pe forum adunate si 'napoi pe forum date !!! Dum 11 Ian 2009, 19:16 | |
| Doar că topicul este pentru Divertisment, cum ai spus tu Franz, si merge acolo. Popasurile sunt făcute în alte scopuri. A se vedea adevărate popasuri la Abba, Abbilbal (oarecum!), ACCENT, Mihai Leonte, Condor, Zaraza, Zuum, Nicuvar, Anahoret. Poate mai sunt si altele dar astea mi-au venit în minte acum.
Popasurile nu le transformăm în Divertisment - avem sectiunea aceea, deja... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: "Perle" forumistice ! De pe forum adunate si 'napoi pe forum date !!! Dum 11 Ian 2009, 19:33 | |
| E ideea lui si e dreptul lui sa atraga userii la el in popas cum doreste. Poate sa faca si streaptease aici, daca vrea si crede ca asta poate trezi interesul cuiva. _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: "Perle" forumistice ! De pe forum adunate si 'napoi pe forum date !!! Dum 11 Ian 2009, 20:00 | |
| - Emil Condor a scris:
- Doar că topicul este pentru Divertisment, cum ai spus tu Franz, si merge acolo.
Popasurile sunt făcute în alte scopuri. A se vedea adevărate popasuri la Abba, Abbilbal (oarecum!), ACCENT, Mihai Leonte, Condor, Zaraza, Zuum, Nicuvar, Anahoret. Poate mai sunt si altele dar astea mi-au venit în minte acum.
Popasurile nu le transformăm în Divertisment - avem sectiunea aceea, deja... Adicatelea, imi iei "copilul" din casa ca sa-l dai sa-l creasca altii cum ar veni ? E frumos ? E creatia mea Emile. De ce nu poti sa intelegi ? Imi doresc un POPAS cat mai atractiv si mai vizitat la CREATIILE MELE Emile. In acest fel putem arata lumii intregi cine, cat si cu ce a participat la dezvoltarea acestui forum. Daca e sa ne gandim serios tot forumul e DISTRACTIE pentru noi. facem o singura sectiune atunci careia ii spunem DIVERTISMENT si gata ? | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: "Perle" forumistice ! De pe forum adunate si 'napoi pe forum date !!! Dum 11 Ian 2009, 20:10 | |
| Păi avem sectiunea DIVERTISMENT, deja... Acu' ce vrei să postăm bancuri la Religii, la Arta Culinară, la poeziile lui Mihai, la Administratie? Răspunsul meu este NU. Nu vreau ca acest Popas să ajungă "Groapa de Gunoi" a forumisticii mondiale!!!
Iar "copiii" tăi, cum numesti topicurile deschise de tine sunt tot ai tăi, oriunde pe acest forum. Acolo e trecut cel ce a initiat subiectul. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: "Perle" forumistice ! De pe forum adunate si 'napoi pe forum date !!! Dum 03 Mai 2009, 08:04 | |
| Cutremurele, oricât ar fi ele de normale, continuă să sperie de fiecare dată când se întâmplă. Fiecare om reacţionează diferit: unii se panichează, alţii nu sunt deloc impresionaţi şi există o categorie, mai mică, care face haz de necaz. Vă prezentăm în continuare cele mai nostime comentarii de pe REALITATEA.NET legate de cutremurul de pe 25 aprilie. Foto (1) Românii ştiu să facă haz de necaz. Vezi aici cele mai nostime comentarii despre cutremur de pe REALITATEA.NET! Vezi Galerie Articol "Eu eram trist că nu-mi găseam linguriţa pentru a-mi amesteca zahărul în cafea, dar mulţumită cutremului, aceasta situaţie s-a rezolvat. Multumesc naturii", a povestit Joe. "Eram pe A2, veneam spre Bucureşti. La un moment am simţit pentru 3 secunde că nu prea mai controlez maşina în totalitate, crezând că iar au greşit constructorii concentraţia de asfalt ", a scris Shock. "Eram la berărie şi am căzut! Dar nu sunt sigur că de la cutremur sau de la bere? Oricum am mai băut ceva şi am uitat de căzătură", ne spune Tică. "Păi...pe la ora 20 mă scărpinam în dos, când deodată simt ceva mişcari....Am crezut ca de la mine a iesit un pârţ. Pe dr..., soacra s-a scăpat. Nu, nu lipsa mare. A vomitat, draga de ea. Am sărbătorit azi toată ziua, ziua de naştere a unei vecine senile. Bere,vin, ţuica etc. Aşa am petrecut Ziua Cutremurului!", ne-a transmis Gigel. "În Bucureşti a fost destul de freaky. Nici prea lung să mori, nici prea scurt să nu îl bagi în seamă. Am doi pisoi şi amândoi dormeau de n-aveau treabă, ca vacile, pe balcon... În schimb, vecinii mei buluc pe scări... duduia blocul când au coborât... grămadă ca oile... şi mi-au speriat pisoii.......ha ha", a povestit Dodo. "Am papagal şi nu ştiu cât de adevărat este ca 'papagali anunţă cutremurul' pentru că se agită mai mereu şi nu avem cum să ne dăm seama, dacă ar fi după papagali ar fi cutremur aproape non-stop", a spus Delia. Sursa: REALITATEA.NET | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: "Perle" forumistice ! De pe forum adunate si 'napoi pe forum date !!! | |
| |
| | | | "Perle" forumistice ! De pe forum adunate si 'napoi pe forum date !!! | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |