| CONCURS CU PREMII | |
|
+9TUDOR Nicanor Christina bulache Karima abbilbal Emil Condor Roxy Diaporevomenos 13 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Dum 14 Dec 2008, 20:52 | |
| Mda! Este opera_v1_0-7_0 - favoritul meu. Culorile: fiecare cum îi place... | |
|
| |
Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Dum 14 Dec 2008, 20:53 | |
| - Emil Condor a scris:
- Mda! Este opera_v1_0-7_0 - favoritul meu. Culorile: fiecare cum îi place...
multumesc pentru informatie, o sa o caut si o sa vad cum e. | |
|
| |
Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Dum 14 Dec 2008, 20:58 | |
| Saracu' Diaporevomenenos....nu credeam ca nu o sa se descurce cu ceva ELEMENTAR ! cine ne punea noua intrebari si facea pe profesorul !! Nu a stiut nici cine este imparatul Şeşacului. Este o anagrama pentru imparatul Babilonului. | |
|
| |
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Dum 14 Dec 2008, 20:58 | |
| Mai am avut aici o discutie in familie si m-am departat de P.C. Nu am inceput inca instalarea...................... | |
|
| |
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Dum 14 Dec 2008, 20:59 | |
| Pana la urma ce instalez? | |
|
| |
Roxy
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Dum 14 Dec 2008, 20:59 | |
| - Diaporevomenos a scris:
- Mai am avut aici o discutie in familie si m-am departat de P.C.
Nu am inceput inca instalarea...................... nu esti in masura sa iei singur decizia de a instala Opera ? chiar trebuie sa ceri voie mamicutei ? | |
|
| |
Roxy
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Dum 14 Dec 2008, 21:00 | |
| ti-am pus link-ul solicitat. Instaleaza odata ca ne apuca noaptea ! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Dum 14 Dec 2008, 21:06 | |
| - Roxy a scris:
- Diaporevomenos a scris:
- Mai am avut aici o discutie in familie si m-am departat de P.C.
Nu am inceput inca instalarea...................... nu esti in masura sa iei singur decizia de a instala Opera ? chiar trebuie sa ceri voie mamicutei ? Diaaaa! Esti în corzi! Vezi că poti s-o instalezi fără să iesi de pe forum, fără să opresti calculatotrul, exact cum te afli acum. O să-ti placă tare mult - o adevărată bijuterie prin customise. de 4 ani o folosesc si nu o mai las... | |
|
| |
Roxy
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Dum 14 Dec 2008, 21:08 | |
| Diapore are o discutie cu mama lui, se pare ca mamei nu-i surade ideea ca fiu-su sa se ia dupa niste necunoscuti de pe forumuri si sa instaleze te miri ce ciudatenii pe computerul familiei ... | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Dum 14 Dec 2008, 21:10 | |
| Dia, ăsta e linkul primit? Am intrat în el cât mai adânc, tu doar trebuie să apesi pe butonul ăla mare, verde din dreapta si ai Opera. hai! La treabă - ai nevoie de doar câteva minute. | |
|
| |
Roxy
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Dum 14 Dec 2008, 21:12 | |
| eu nu mai am timp sa stau sa-l dadacesc pe Diapore ca pe un copil mic. Sa se mai descurce si singur. Trebuie sa ma duc la culcare, e tarziu !
Noapte buna tuturor ! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Dum 14 Dec 2008, 21:13 | |
| Dacă e calculatorul familiei - poate sotia face reclamă Microsoftului si... adio Opera, maestre Dia! Noapte bună Roxy! Am să fiu eu aici să-l ajut. | |
|
| |
Diaporevomenos
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Dum 14 Dec 2008, 23:23 | |
| Noapte Buna Roxy, Am instalat Opera si am avut deja instalat si Mozzila. Uite cum stau lucrurile: In primul rand Opera si Mozzila nu diferă cine ştie ce. In al doilea rand, imaginea cu Moise, care nu o vedeam pe Explorer, nu o vad si cu Opera, in schimb le vad cu Mozzila. Aici trebuie se menţionez ca imaginile sunt doua, una este obişnuita si cealaltă este aceasi imagine dar numai ca e thumbnail. Cu Opera vad numai thumbnail, dar cu Mozzila vad si thumbnail dar si imaginea normala. In concluzie, din aceste doua puncte de vedere, mai convenabil ar fi Mozzila. Dar eu nu le prefer nici una dinele, pentru ca au un mare dezavantaj. Literele toate, deci tot ce este text, sunt litere mici si subţire. Pe când numai pe Explorer literele sun mai mari si groase de parca ar fi bold. Pentru ca acesta e un motiv destul de serios, nu vreau sa-mi obosesc ochii fără rost, de asta prefer Explorerul cu toate deficientele lui. Dar daca sar putea face ceva in cazul acesta, as prefera Mozila sau Opera pentru ca aşa cum a mai spus nu vad mai nici o diferenţa. Iata si deferenta intre Explorer si Opera si Mozzila. Mai e ceva, pe un alt forum exista doua semne cava in genul acesta ^A^ (Schimba dimensiunea fondului)unde fiecare după preferinţa poate sa schimbe dimensiune literelor. Poate e posibil sa se aplice si la noi aceasta modalitate.
Ultima editare efectuata de catre Diaporevomenos in Dum 14 Dec 2008, 23:35, editata de 1 ori | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Dum 14 Dec 2008, 23:34 | |
| - Diaporevomenos a scris:
- Uite cum stau lucrurile:
In primul rand Opera si Mozzila nu diferă cine ştie ce. La prima vedere nu diferă - după ce lucrezi cu ele, părerea se schimbă. - Citat :
- In al doilea rand, imaginea cu Moise, care nu o vedeam pe Explorer, nu o vad si cu Opera, in schimb le vad cu Mozzila.
Cum asa??!! Roxy si eu le vedem!!! Dacă tie îti place Explorer, fiecare face după preferinte. În trecut foloseam Explorer până când cineva mi-a indicat Opera. de atunci nu-mi trebuie altceva. Este #1, fără drept de apel iar următoarea e Mozzila. dar am spus: fiecare cum se simte comod. Dimensiunea fontului o faci cu Ctrl si rotita de la mouse. Tii apăsat Ctrl-ul si lucrezi din soarece dimensiunea ce o doresti. | |
|
| |
Diaporevomenos
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Dum 14 Dec 2008, 23:36 | |
| - Emil Condor a scris:
- Diaporevomenos a scris:
- Uite cum stau lucrurile:
In primul rand Opera si Mozzila nu diferă cine ştie ce. La prima vedere nu diferă - după ce lucrezi cu ele, părerea se schimbă.
- Citat :
- In al doilea rand, imaginea cu Moise, care nu o vedeam pe Explorer, nu o vad si cu Opera, in schimb le vad cu Mozzila.
Cum asa??!! Roxy si eu le vedem!!!
Dacă tie îti place Explorer, fiecare face după preferinte.
În trecut foloseam Explorer până când cineva mi-a indicat Opera. de atunci nu-mi trebuie altceva. Este #1, fără drept de apel iar următoarea e Mozzila. dar am spus: fiecare cum se simte comod. Dar spunem cu literele daca se poate face ceva, e f. important pentru mine. Vezi ce mare diferenta este? | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Dum 14 Dec 2008, 23:37 | |
| Vezi că am spus la sfârsitul mesajului trecut. | |
|
| |
Diaporevomenos
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Dum 14 Dec 2008, 23:40 | |
| E stiuta aceasta metoda dar nu e practica, are mari deficiente .de ex. Daca maresti pagina, numai ai acces la celelalte optiuni ale textului, cum ar fi Copy-Paste, etc. Cum se face ca Explorerul are asa litere mari si vizibile? \ Nu imi scrii nimic despre ^A^ (Schimba dimensiunea fondului) | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Dum 14 Dec 2008, 23:49 | |
| Nu m-am uitat în Opera pentru aia că nu am avut nevoie dar am să văd dacă o are. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Lun 15 Dec 2008, 03:51 | |
| Dia, am găsit ceea ce ai nevoie... Următorul mesaj contine toate instructiunile pentru FONTS la Opera. Un pic de răbdare să scriu ce ai nevoie. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Lun 15 Dec 2008, 04:00 | |
| Opera Browser deschis: Sus ai 7 butoane: File, Edit... TOOLS, Help. Intri la TOOLS. Ultima pozitie de la Tools este Preferences, intri în ele. Ti se deschide o fereastră cu 5 butoane (sus): 1. General 2. Wand 3. Search 4. Web Pages 5. Advanced Intri la Advanced unde ai 14 meniuri (lateral-stânga). Pe tine te interesează FONTS, a V-a pozitie. Dai click pe ea si intri: în fereastră nou deschisă, în partea de jos ai ce-ti trebuie. La Minimum Font Size, de regulă este mărimea 9 - acolo pui ce vrei, 10, 11, 12...
Poti intra si la butonul #4 (Web Pages) unde ai sansa să alegi anumite lucruri.
Sper să nu ai nicio problemă acum. Spor la treabă! | |
|
| |
Roxy
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Lun 15 Dec 2008, 06:53 | |
| Diapore, mozzila este cea mai buna la marirea literelor, adica a fonturilor. Parca esti copil. uita-te si tu prin meniuri. tine apasat CTRL si apasa +, de mai multe ori. cu fiecare apasare, se mai mareste si fontul. mozzila are sistem integrat in asa fel incat iti mareste textul si il incadreaza in pagina - Explorer nu are asa ceva. | |
|
| |
Roxy
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Lun 15 Dec 2008, 06:57 | |
| Daniel 5:5 În clipa aceea, s-au arătat degetele unei mâini de om şi au scris, în faţa sfeşnicului, pe tencuiala zidului palatului împărătesc. Împăratul a văzut această bucată de mână, care a scris. | |
|
| |
Diaporevomenos
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Lun 15 Dec 2008, 17:15 | |
| O.K. Roxy inca 10 puncte. PUNCTAJ OBŢINUT PÂNĂ IN PREZENTRoxy..................................................................200 + 10+10= 30+ 10 +10+ 10+10 = 290 puncte Christina..............10 + 10 + 10+ 10 + 10 + 40 + 10 +40 +10+ 10 + 10 +10 = 180 puncte Nicanor..........................................10+10 +10 + 80 +30 + 10 + 10 = 160 puncte Karima.............10+20+ 10+ 10+10+ 10+10= 80 puncte Startul pentru răspunsurile corecte se va da Luni 15 Decembrie 2008 la ora 21:00 ( Ora României )Nici un răspuns nu va fi valabil mai devreme de ora precizată. Va urez mult succes. Sa se menţioneze cartea, capitolul, versetul sau versetele in întregime, ale acestei imagini. ******************************************************************** _________________
Ultima editare efectuata de catre Diaporevomenos in Lun 15 Dec 2008, 17:54, editata de 1 ori | |
|
| |
Diaporevomenos
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Lun 15 Dec 2008, 17:53 | |
| - Roxy a scris:
- Diapore, mozzila este cea mai buna la marirea literelor, adica a fonturilor. Parca esti copil. uita-te si tu prin meniuri. tine apasat CTRL si apasa +, de mai multe ori. cu fiecare apasare, se mai mareste si fontul. mozzila are sistem integrat in asa fel incat iti mareste textul si il incadreaza in pagina - Explorer nu are asa ceva.
Ar fi fain sa fie aşa de simplu, dar nu e. In primul rand am instalat ieri Opera si azi l-am dezinstalat, ca nu mi-a plăcut, are anumite deficiente, de altfel nu e diferit de Mozzila. Aveam de mult Mozzila si îl mai foloseam in paralel cu Explorer. Am dezinstalat si pe Internet Explorer-ul, dar tot mai pot urca pagini de pe Net. Acum am numai Mozzila si fac setările din menu. Referitor la mărirea textului (fond), nu se rezolva prin Ctrl+ sau -, ci prin setările de la Tools aşa cum spunea si Emil. Si nici de acolo nu reuşeşti mare lucru, pentru ca se referă numai la anumite sectoare ale paginii. Apoi, exista forumuri care au setat ei in mod special configuraţia lui si felul cum vor apare pe net. Acum sa dezlegam misterul cu imaginea cu Moise. Cred ca e lesne de inţeles, ca fiecare imagine pe care o ataşez eu pe forum, o prelucrez cu Photoshop-ul. De la început programul iţi cere sa alegi pentru ce va fi folosita imaginea? Daca o vei folosi cu scopul de a o tipări atunci poţi alege CKYK Color, dar daca vrei sa o foloseşti pentru a o urca pe net atunci trebuie sa foloseşti neapărat RGB Color. E un amănunt care se referă la protocolul culorilor acceptate de browser. Deci eu aceasta poza cu Moise o aveam deja salvata pe un folder, destinat printer si am copiat-o de acolo direct pe forum. De asta nu o puteam vedea eu cu Explorer-ul. Voi cei cu Opera si Mozzila care sunt programe mai noi, aţi putut s-o vedeţi pentru ca au aceasta posibilitate, dar nu are toată lumea Opera si Mozzila. | |
|
| |
Roxy
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Lun 15 Dec 2008, 18:23 | |
| draga Diaporevomenos, crezi ca vreau sa te induc in eroare ? eu am testat toate browserele si iti recomand Mozzila. Toate site-urile pe care le-am vizitat, inclusiv forumurile, se pot aranja in ceea ce priveste dimensiunea literelor iar Mozzila le regrupeaza asa incat sa intre in pagina. Opera nu prea face asta, insa Mozzila da. Garantat. Acum eu nu stiu ce Mozzila ai, insa iti recomand din toata inima sa instalezi ce gasesti la acest link: http://download.kappa.ro/action__file/id__5145ai incredere, nu iti vreau raul ci vreau sa te ajut. Cu mozzila iti faci literele mari si citesti fara probleme, nu te vor durea ochii. Nu uita: CRTL apasat si tasta + pentru marit si - pentru micsorat. Poti chiar testa Mozzila 3, insa eu am fost foarte multumita de 2. Si sunt si skin-uri foarte dragute. Eu folosesc Mozzila si Opera. Atat, restul nu se merita. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII | |
| |
|
| |
| CONCURS CU PREMII | |
|