__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| CONCURS CU PREMII | |
|
+9TUDOR Nicanor Christina bulache Karima abbilbal Emil Condor Roxy Diaporevomenos 13 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Mar 11 Noi 2008, 21:43 | |
| poate sa fie si Cain cu Abel, variantele sunt mai multe. Oricum, sunt singura care raspund. Haideti, si altii, ce stati asa !!! | |
| | | Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Mar 11 Noi 2008, 22:33 | |
| - Diaporevomenos a scris:
- Roxy a scris:
- Geneza 32:24 Iacov însă a rămas singur. Atunci un om s-a luptat cu el până în revărsatul zorilor.
Roxy ce ai patit, iar ai dat gres. Corect Roxy, este Cain si Abel . Dar nu poţi sa primeşti 10 puncte. Daca nu te grăbeai ai fi găsit răspunsul corect, precum la-i găsit acum după ce te-ai gândit mai mult. Unul din ei, are o sapa in mana, ceea ce înseamnă ca e agricultor, iar celălalt are sub piciorul lui un toiag de cioban si oile sunt in preajma lui. In spatele lor se vede un altar fumegând, ceea ce însemna ca recent sa făcut o jertfa. | |
| | | Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Mar 11 Noi 2008, 22:46 | |
| -------------------------------------------------------------------------------- Concursul este compus din poze cu caracter religios, participantul trebuie sa găsească versetul din Biblie, ce reprezintă imaginea. Pentru fiecare răspuns corect, participantul primeşte 10 puncte. Startul pentru raspunsurile corecte se va da Miercuri 12 Noembrie la ora 5:00 ( Ora României ) Nici un raspuns nu va fi valabil mai devreme de ora precizata. Va urez mult succes. Sa se menţioneze cartea, capitolul, versetul sau versetele in întregime, ale acestei imagini. PUNCTAJ OBTINUT PANA IN PREZEENTRoxy................10 +10+10=30 puncte Karima................................10 puncte ******************************************************************************** | |
| | | Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Mier 12 Noi 2008, 07:18 | |
| Geneza 18:2 Avraam a ridicat ochii şi s-a uitat: şi iată că trei bărbaţi stăteau în picioare lângă el. Când i-a văzut, a alergat înaintea lor de la uşa cortului şi s-a aplecat până la pământ. | |
| | | Diaporevomenos
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Mier 12 Noi 2008, 10:48 | |
| Corect Roxy ai mai adaugat 10 puncte. Concursul este compus din poze cu caracter religios, participantul trebuie sa găsească versetul din Biblie, ce reprezintă imaginea. Pentru fiecare răspuns corect, participantul primeşte 10 puncte. Startul pentru raspunsurile corecte se va da Miercuri 12 Noembrie la ora 13:00 ( Ora României ) Nici un raspuns nu va fi valabil mai devreme de ora precizata. Va urez mult succes. Sa se menţioneze cartea, capitolul, versetul sau versetele in întregime, ale acestei imagini. PUNCTAJ OBTINUT PANA IN PREZEENTRoxy................10 +10+10+10 = 40 puncte Karima........................................10 puncte ************************************************************************** Anunţ ! La imaginea cu cel ce se inchina Domnului Iisus Hristos, nu sa gasit raspunsul corect. Ramane deschis concursul, daca cineva gaseste versetul care reprezinta imaginea primeste 20 de puncte !************************************************************************************ | |
| | | Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Mier 12 Noi 2008, 19:50 | |
- Corect Roxy ai mai adaugat 10 puncte.
Concursul este compus din poze cu caracter religios, participantul trebuie sa găsească versetul din Biblie, ce reprezintă imaginea. Pentru fiecare răspuns corect, participantul primeşte 10 puncte.
Startul pentru raspunsurile corecte se va da Miercuri 12 Noembrie la ora 13:00 ( Ora României ) Nici un raspuns nu va fi valabil mai devreme de ora precizata.
Va urez mult succes.
Sa se menţioneze cartea, capitolul, versetul sau versetele in întregime, ale acestei imagini.
PUNCTAJ OBTINUT PANA IN PREZEENT
Roxy................10 +10+10+10 = 40 puncte Karima........................................10 puncte
Anunţ ! La imaginea cu cel ce se inchina Domnului Iisus Hristos, nu sa gasit raspunsul corect. Ramane deschis concursul, daca cineva gaseste versetul care reprezinta imaginea primeste 20 de puncte!
************************************************************************************ Multumesc pentru cele 10 puncte cu care de fapt m-ai incurajat pentru ca totusi nu am raspuns corect.Adevarul este ca nu pot sa asociez imagini usor la ceea ce eu am citit pentru ca nu am citit carti crestine ilustrate.Imi ia mult timp sa pot incerc sa asociez o imagine unor versete.Oricum nu ma las. Incerc sa raspund din nou la acea poza asa: In Biblie se spune despre 10 leprosi care, pe cand Domnul Isus era pe pamant, L-au rugat pe Domnul Isus sa-i vindece de boala lor grea, sa-i curete de lepra. Domnul Isus le-a spus sa mearga sa se arate preotilor, asa cum trebuiau sa faca, dupa cerintele Vechiului Testament, cei ce au avut lepra si au fost vindecati de ea. Toti zece au plecat, ceea ce arata ca ei au crezut ca vor fi vindecati, caci altfel nu puteau si nu aveau motiv sa se arate preotilor. Intr-adevar, pe drum fiind, toti zece au fost vindecati de lepra lor. “Unul din ei, cand s-a vazut vindecat, s-a intors, slavind pe Dumnezeu cu glas tare. S-a aruncat cu fata la pamant la picioarele lui Isus, si I-a multumit. Era Samaritean. Isus a luat cuvantul, si a zis: “Oare n-au fost curatiti toti zece? Dar ceilalti noua, unde sunt? Nu s-a gasit decat strainul acesta sa se intoarca si sa dea slava lui Dumnezeu? Apoi a zis: “Scoala-te si pleaca; credinta ta te-a mantuit.” (Luca 17:17-19). Acum eu as mai asocia si alte versete dar regula nu-mi da voie asa ca astept sa vad daca de data asta am facut bine asocierea cu imaginea _____________________ | |
| | | Roxy
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Mier 12 Noi 2008, 20:28 | |
| Geneza 16: 4 El a intrat la Agar şi ea a rămas însărcinată. Când s-a văzut ea însărcinată, a privit cu dispreţ pe stăpână-sa. | |
| | | Diaporevomenos
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Mier 12 Noi 2008, 20:45 | |
| - Karima a scris:
- Unul din ei, cand s-a vazut vindecat, s-a intors,
slavind pe Dumnezeu cu glas tare. S-a aruncat cu fata la pamant la picioarele lui Isus, si I-a multumit. Era Samaritean.
Acum eu as mai asocia si alte versete dar regula nu-mi da voie asa ca astept sa vad daca de data asta am facut bine asocierea cu imaginea Felicitări karima. Răspunsul tău este exact ceea ce am vrut sa iasă in evidenta. Recunoştinţa pe care trebuie sa o avem fata de Dumnezeu, pentru binele pe care ni-l face. Toţi leproşi sau curăţat, dar ceilalţi noua după ce si-a văzut boala vindecata au uitat sa mulţumească Celui ce ia vindecat. Si mai ales ca cel ce sa întors era Samaritean. Te rog sa-mi permiţi la faza asta sa fac un paralelism, intre Samariteanul si persoana ta. Din toţi creştini care se afla aci pe forumul asta, răspunsul corect la dat o fata musulmana. Primeşti 20 de puncte si toată admiraţia mea. PUNCTAJ OBTINUT PANA IN PREZEENTRoxy................10 +10+10+10 = 40 puncte Karima..........................10+20 = 30 puncte | |
| | | Diaporevomenos
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Mier 12 Noi 2008, 20:48 | |
| - Roxy a scris:
- Geneza 16:
4 El a intrat la Agar şi ea a rămas însărcinată. Când s-a văzut ea însărcinată, a privit cu dispreţ pe stăpână-sa. Faci progrese Roxy, raspunsul tau e corec. Felicitari. Primesti si tu 10 puncte. PUNCTAJ OBTINUT PANA IN PREZEENTRoxy................10 +10+10+10+ = 50 puncte Karima............................10+20 = 30 puncte | |
| | | Diaporevomenos
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Mier 12 Noi 2008, 20:56 | |
| Concursul este compus din poze cu caracter religios, participantul trebuie sa găsească versetul din Biblie, ce reprezintă imaginea. Pentru fiecare răspuns corect, participantul primeşte 10 puncte. Startul pentru raspunsurile corecte se va da Miercuri 12 Noembrie la ora 22:00 ( Ora României ) Nici un raspuns nu va fi valabil mai devreme de ora precizata. Va urez mult succes. Sa se menţioneze cartea, capitolul, versetul sau versetele in întregime, ale acestei imagini. ******************************************************************************* | |
| | | Roxy
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Mier 12 Noi 2008, 20:59 | |
| hai ca asta e simplu de tot ! | |
| | | Diaporevomenos
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Mier 12 Noi 2008, 21:02 | |
| - Roxy a scris:
- hai ca asta e simplu de tot !
Stiu, am pus si ceva mai complicate dar era gata sa trag obloanele la concursul cu premii. | |
| | | Karima MODERATOR
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Mier 12 Noi 2008, 21:51 | |
- Karima a scris:
- Unul din ei, cand s-a vazut vindecat, s-a intors,
slavind pe Dumnezeu cu glas tare. S-a aruncat cu fata la pamant la picioarele lui Isus, si I-a multumit. Era Samaritean.
Acum eu as mai asocia si alte versete dar regula nu-mi da voie asa ca astept sa vad daca de data asta am facut bine asocierea cu imaginea Felicitări karima.
Răspunsul tău este exact ceea ce am vrut sa iasă in evidenta.
Recunoştinţa pe care trebuie sa o avem fata de Dumnezeu, pentru binele pe care ni-l face. Toţi leproşi sau curăţat, dar ceilalţi noua după ce si-a văzut boala vindecata au uitat sa mulţumească Celui ce ia vindecat. Si mai ales ca cel ce sa întors era Samaritean.
Te rog sa-mi permiţi la faza asta sa fac un paralelism, intre Samariteanul si persoana ta. Din toţi creştini care se afla aci pe forumul asta, răspunsul corect la dat o fata musulmana.
Primeşti 20 de puncte si toată admiraţia mea.
PUNCTAJ OBTINUT PANA IN PREZEENT
Roxy................10 +10+10+10 = 40 puncte Karima..........................10+20 = 30 puncte Multumesc pentru apreciere si pentru cuvintele tale.Mie imi place concursul si poti sa pui si mai greu _____________________ | |
| | | Karima MODERATOR
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Mier 12 Noi 2008, 21:59 | |
- Concursul este compus din poze cu caracter religios, participantul trebuie sa găsească versetul din Biblie, ce reprezintă imaginea.
Pentru fiecare răspuns corect, participantul primeşte 10 puncte.
Startul pentru raspunsurile corecte se va da Miercuri 12 Noembrie la ora 22:00 ( Ora României ) Nici un raspuns nu va fi valabil mai devreme de ora precizata.
Va urez mult succes.
Sa se menţioneze cartea, capitolul, versetul sau versetele in întregime, ale acestei imagini.
******************************************************************************* Avraam a invatat din greseli si, cand a avut o noua sansa de a-i arata lui Dumnezeu ca are incredere in El, i-a dovedit acest lucru. Geneza 22: de data aceasta s-a increzut in Dumnezeu TOTAL. Pentru a-i incerca credinta in El, Dumnezeu ii cere sa-si sacrifice fiul. Credincios gandului ca Dumnezeu poate sa-l si invie pe Isaac daca vrea, Avraam pregateste tot ce e necesar pentru jertfa: lemnele de foc, altarul, cutitul, si se pregateste sa-si injunghie fiul. In momentul cand a intins mana si a luat cutitul sa-l injunghie pe fiul sau, “Ingerul Domnului l-a strigat din ceruri, si a zis: “Avraame! Avraame! [..] Sa nu pui mana pe baiat, si sa nu-i faci nimic; caci stiu acum ca te temi de Dumnezeu, intrucat n-ai crutat pe fiul tau, pe singurul tau fiu, pentru Mine.” Avraam a ridicat ochii, si a vazut înapoia lui un berbec, încurcat cu coarnele intr-un tufis; si Avraam s-a dus de a luat berbecul, si l-a adus ca ardere de tot in locul fiului sau.” Geneza 22. 11-13. Si Dumnezeu isi repeta inca o data binecuvantarea: “Pe Mine insumi jur, zice Domnul: pentru ca ai facut lucrul acesta, si n-ai crutat pe fiul tau, pe singurul tau fiu, te voi binecuvanta foarte mult si-ti voi inmulti foarte mult samanta, si anume: ca stelele cerului si ca nisipul de pe tarmul marii; si samanta ta va stapani cetatile vrajmasilor ei. Toate neamurile pamantului vor fi binecuvantate an samanta ta, pentru ca ai ascultat de porunca Mea!” ” (Geneza 22.16-18) _____________________ | |
| | | Diaporevomenos
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Mier 12 Noi 2008, 22:15 | |
| - Karima a scris:
- “Ingerul Domnului l-a strigat din ceruri, si a zis: “Avraame! Avraame! [..] Sa nu pui mana pe baiat, si sa nu-i faci nimic; caci stiu acum ca te temi de Dumnezeu, intrucat n-ai crutat pe fiul tau, pe singurul tau fiu, pentru Mine.” Avraam a ridicat ochii, si a vazut înapoia lui un berbec, încurcat cu coarnele intr-un tufis; si Avraam s-a dus de a luat berbecul, si l-a adus ca ardere de tot in locul fiului sau.” Geneza 22. 11-13.” ” (Geneza 22.16-18)
Foarte documentativ. Inca 10 puncte. PUNCTAJ OBTINUT PANA IN PREZEENTRoxy................10 +10+10+10 +10 = 50 puncte Karima...................10+20+ 10 = 40 puncte
Ultima editare efectuata de catre Diaporevomenos in Joi 20 Noi 2008, 00:12, editata de 1 ori | |
| | | Diaporevomenos
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Mier 12 Noi 2008, 22:19 | |
| Concursul este compus din poze cu caracter religios, participantul trebuie sa găsească versetul din Biblie, ce reprezintă imaginea. Pentru fiecare răspuns corect, participantul primeşte 10 puncte. Startul pentru raspunsurile corecte se va da Joi 13 Noembrie la ora 5:00 ( Ora României ) Nici un raspuns nu va fi valabil mai devreme de ora precizata. Va urez mult succes. Sa se menţioneze cartea, capitolul, versetul sau versetele in întregime, ale acestei imagini. *************************************************************************************** | |
| | | Roxy
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Joi 13 Noi 2008, 07:14 | |
| 2 Regi 5:3 Şi ea a zis stăpânei sale: „Oh, dacă domnul meu ar fi la prorocul acela din Samaria, prorocul l-ar tămădui de lepra lui!” | |
| | | Diaporevomenos
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Joi 13 Noi 2008, 12:15 | |
| Corect raspunsul tau. PUNCTAJ OBTINUT PANA IN PREZEENTRoxy................10 +10+10+10 +10 +10 = 60 puncte Karima...........................10+20+ 10 = 40 puncte C oncursul este compus din poze cu caracter religios, participantul trebuie sa găsească versetul din Biblie, ce reprezintă imaginea. Pentru fiecare răspuns corect, participantul primeşte 10 puncte. Startul pentru raspunsurile corecte se va da Joi 13 Noembrie la ora 15:00 ( Ora României ) Nici un raspuns nu va fi valabil mai devreme de ora precizata. Va urez mult succes. Sa se menţioneze cartea, capitolul, versetul sau versetele in întregime, ale acestei imagini. ***************************************************************************************
Ultima editare efectuata de catre Diaporevomenos in Joi 20 Noi 2008, 00:12, editata de 1 ori | |
| | | Roxy
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Joi 13 Noi 2008, 20:06 | |
| Geneza 44: 12 Economul i-a scotocit, începând cu cel mai în vârstă şi sfârşind cu cel mai tânăr; şi paharul a fost găsit în sacul lui Beniamin. | |
| | | Diaporevomenos
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Joi 13 Noi 2008, 21:51 | |
| Corect Roxy. Ai speriat forumisti, de asta nu vin aici sa participe si ei. Nu au nici o sansa in fata ta. PUNCTAJ OBTINUT PANA IN PREZEENTRoxy................10 +10+10+10 +10 + 10 +10 = 70 puncte Karima.................................10+20+ 10 = 40 puncte Startul pentru raspunsurile corecte se va da Vineri 14 Noembrie la ora 5:00 ( Ora României ) Nici un raspuns nu va fi valabil mai devreme de ora precizata. Va urez mult succes. Sa se menţioneze cartea, capitolul, versetul sau versetele in întregime, ale acestei imagini. ***************************************************************************
Ultima editare efectuata de catre Diaporevomenos in Joi 20 Noi 2008, 00:13, editata de 1 ori | |
| | | Karima MODERATOR
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Vin 14 Noi 2008, 05:01 | |
| Evanghelia dupa Luca Cap 10 Pilda samarineanului milostiv ...30:Iar Iisus, raspunzând, a zis: Un om cobora de la Ierusalim la Ierihon, si a cazut între tâlhari, care, dupa ce l-au dezbracat si l-au ranit, au plecat, lasându-l aproape mort. 31:Din întâmplare un preot cobora pe calea aceea si, vazându-l, a trecut pe alaturi. 32:De asemenea si un levit, ajungând în acel loc si vazând, a trecut pe alaturi. 33:Iar un samarinean, mergând pe cale, a venit la el si, vazându-l, i s-a facut mila, 34:Si, apropiindu-se, i-a legat ranile, turnând pe ele untdelemn si vin, si, punându-l pe dobitocul sau, l-a dus la o casa de oaspeti si a purtat grija de el... _____________________ | |
| | | Diaporevomenos
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Vin 14 Noi 2008, 11:34 | |
| - Karima a scris:
- Evanghelia dupa Luca
Cap 10 Pilda samarineanului milostiv ...30:Iar Iisus, raspunzând, a zis: Un om cobora de la Ierusalim la Ierihon, si a cazut între tâlhari, care, dupa ce l-au dezbracat si l-au ranit, au plecat, lasându-l aproape mort. 31:Din întâmplare un preot cobora pe calea aceea si, vazându-l, a trecut pe alaturi. 32:De asemenea si un levit, ajungând în acel loc si vazând, a trecut pe alaturi. 33:Iar un samarinean, mergând pe cale, a venit la el si, vazându-l, i s-a facut mila, 34:Si, apropiindu-se, i-a legat ranile, turnând pe ele untdelemn si vin, si, punându-l pe dobitocul sau, l-a dus la o casa de oaspeti si a purtat grija de el... Felicitări Karima, Primeşti inca 10 puncte PUNCTAJ OBTINUT PANA IN PREZEENTRoxy................10 +10+10+10 +10 + 10+10 = 70 puncte Karima............................10+20+ 10+ 10 = 50 puncte
Ultima editare efectuata de catre Diaporevomenos in Joi 20 Noi 2008, 00:13, editata de 1 ori | |
| | | Diaporevomenos
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Vin 14 Noi 2008, 11:46 | |
| Startul pentru raspunsurile corecte se va da Vineri 14 Noembrie la ora 15:00 ( Ora României ) Nici un raspuns nu va fi valabil mai devreme de ora precizata. Va urez mult succes. Sa se menţioneze cartea, capitolul, versetul sau versetele in întregime, ale acestei imagini. ************************************************************************ | |
| | | bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Vin 14 Noi 2008, 13:07 | |
| Cica sa stea pe mal ca nu este loc iun barca,dar pot invata sa inoate. :eusa_naughty: | |
| | | Karima MODERATOR
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII Vin 14 Noi 2008, 15:08 | |
- Startul pentru raspunsurile corecte se va da Vineri 14 Noembrie la ora 15:00 ( Ora României )
Nici un raspuns nu va fi valabil mai devreme de ora precizata.
Va urez mult succes.
************************************************************************ Evanghelia dupa Luca Cap 5 1 Pe cind Se afla linga lacul Ghenezaret si Il imbulzea norodul ca sa auda Cuvintul lui Dumnezeu, 2 Isus a vazut doua corabii la marginea lacului; pescarii iesisera din ele sa-si spele mrejile. 3 S-a suit intr-una din aceste corabii, care era a lui Simon: si l-a rugat s-o departeze putin de la tarm. Apoi a sezut jos, si invata pe noroade din corabie. _____________________ | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CONCURS CU PREMII | |
| |
| | | | CONCURS CU PREMII | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |