| Dinamo | |
|
+12abbilbal Franz Schneider Domino bila nicuvar gringo dsm aurora cfc Emil Condor star Administrator 16 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
star
Numarul mesajelor : 41 Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Dinamo Sam 23 Aug 2008, 05:05 | |
| Marea rivala a Stelei, alt club cu traditie si putere in fotbalul nostru. | |
|
| |
Administrator
Numarul mesajelor : 300 Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Dinamo Dum 24 Aug 2008, 23:30 | |
| - star a scris:
- Marea rivala a Stelei...
Mda! Marea rivală a Stelei a pierdut chiar azi, meciul lor cu Rapid. | |
|
| |
star
| Subiect: Re: Dinamo Lun 25 Aug 2008, 06:27 | |
| Pacat ca Steaua a facut numai egal. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Dinamo Mar 26 Aug 2008, 06:52 | |
| Sperăm să obtină un rezultat mai bun, Miercuri împotriva celor de la Galata. | |
|
| |
star
| Subiect: Re: Dinamo Sam 30 Aug 2008, 21:26 | |
| Acum, cainii se chinuie cu oltenii... | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Dinamo Sam 30 Aug 2008, 23:10 | |
| Au bătut căteii. Păcat, nu-i asa? | |
|
| |
cfc
Numarul mesajelor : 11 Localizare : Brasov Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Dinamo Sam 30 Aug 2008, 23:11 | |
| Militienii au "tuferit"rau cu oltenii!!! | |
|
| |
star
| Subiect: Re: Dinamo Joi 04 Sept 2008, 01:31 | |
| Cumva, cumva au reusit sa ia cele trei puncte... Dar etapa viitoare la Waslui nu o sa le mearga. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Dinamo Sam 13 Sept 2008, 21:15 | |
| Norocosi dinamovistii ăia! Cum-necum, au luat trei puncte la Vaslui. | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Dinamo Joi 25 Sept 2008, 17:19 | |
| stire de ultima ora (17.00)... DINAMO a fost amendata de UEFA! a primit un ultim avertisment! | |
|
| |
dsm
Numarul mesajelor : 94 Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Re: Dinamo Vin 26 Sept 2008, 11:21 | |
| Da, dar acest "ultim avertisment" e cu fiţe, că la prima abatere Dinamo spune ADIO cupelor europene. Mai bine-i amenda cu o sumă mai mare.... | |
|
| |
gringo
Numarul mesajelor : 316 Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Dinamo Lun 06 Oct 2008, 11:45 | |
| Aseara Dinamo a obtinut victoria cu nr 1000 in campionat si profitand de pasii gresiti facuti de contracandidatele la titlu, s-au detasat la 4 puncte in fruntea clasamentului. Dupa parerea mea, rezultatul meciului cu Farul este unul mincinos. Constantenii meritau macar un rezultat de egalitate, dupa aspectul jocului. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Dinamo Dum 26 Oct 2008, 04:53 | |
| Dinamo să ia Titlul din nou?! Avem cel putin trei echipe mai bune decât clubul din Stefan Cel Mare...
Un lucru care nu apreciez la clubul Dinamo: fiind solicitati de Steaua să joace meciul lor o zi mai devreme datorită meciului din CL, au refuzat cu o atitudine jegoasă de care mi-e scârbă. Normal FRF ar trebui să decidă în astfel de situatii dar când gândesti că FRF a programat pe stelistii să joace la Galati, la Rapid si la Dinamo chiar în perioada asta, realizezi ce mafie ticăloasă există în Liga 1. | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Dinamo Dum 26 Oct 2008, 11:28 | |
| Ieri au castigat greu, cu Otelul Galati, cu 1-0. Gol inscris de Torje (timisoreanul nostru). Oaspetii au avut mai multe ocazii, mai ales in prima repriza, apoi in minutul 83 au primit un 11m pe care l-au ratat suspect de usor. A fost o transformare la rugby. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Dinamo Dum 26 Oct 2008, 17:32 | |
| Dinamo, ca întotdeauna... acelasi club cu vechile "apucături"! | |
|
| |
bila
Numarul mesajelor : 55 Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Dinamo Mar 28 Oct 2008, 20:02 | |
| Dinamo joaca f prost. Dar are uriasul merit de a face puncte. Cu atat mai mult cu cat acum,Dinamo trece prin cea mai proasta pasa posibila. Din iarna,odata cu venirea lui Cl. Niculescu,treburile se vor schimba. Claudiu va aduce la Dinamo,spiritul,atitudinea.. Sa nu uitam ca el stie cum se pot castiga 14 meciuri la rand. | |
|
| |
Domino
Numarul mesajelor : 61 Varsta : 32 Localizare : Bocsa Montana Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Dinamo Dum 23 Noi 2008, 09:08 | |
| Da is buni dinamovisti aia , al 2 meci la rand bataie .. :roflmao: | |
|
| |
gringo
Numarul mesajelor : 316 Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Dinamo Mar 03 Mar 2009, 15:30 | |
| Dinamo a inceput foarte bine returul, invingand cu 3-0 pe Pandurii. De remarcat ca Zicu a marcat dupa o perioada de un an de zile. Chiar daca nu-mi convine sa laud Dinamo, ma bucur pentru reusita lui Zicu, pentru ca avem nevoie de el la nationala.. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Dinamo Lun 06 Apr 2009, 00:23 | |
| No, acum e o perioadă de foc pentru Dinamo, perioadă care, personal speram să înceapă în întâlnirea cu Rapid: - la Craiova - înfrângere - acasă cu Vaslui - egal sau înfrângere - la Iasi nu sunt multi capabili să bată echipa lui Bergodi (sper) - acasă cu CFR - înfrângere - la Steaua - înfrângere După această perioadă, 5 sau chiar 6 echipe vor lupta perntru titlul de campioni. Asa să mă asculte Domnul! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Dinamo Vin 29 Mai 2009, 17:29 | |
| Julius Constantinescu, editorialist al cotidianului 7Plus, a conceput un raspuns imaginar adresat de Mos Craciun oficialului dinamovist Cristi Borcea.
"Dragă Borcică,
Am primit noua ta scrisoare şi nici măcar n-a fost nevoie să o mai deschid, pentru că ştiu ce vrei: să joci în Liga Campionilor. De obicei, nu răspund la scrisori, pentru că abia am timp să împachetez cadourile, darmite să răspund la milioane de scrisori; acum însă m-ai prins mai liber, pentru că eşti singurul copil care îmi trimite scrisori în luna mai.
Ştii bine că întotdeauna ţi-am adus cele mai frumoase cadouri. Cînd erai mic, ţi-am adus bicicletă şi patine cu rotile. Cînd ai crescut, ţi-am adus ochelari de soare, butelii, maşini frumoase, chefuri cu manele şi pe Marius Niculae (puteam să-ţi aduc chiar un fotbalist adevărat, dar tu ai zis Marius Niculae). I-ai primit pe Lajos, Corpodean şi Haţegan, ţi-am făcut cadou o mulţime de penalty-uri şi te-am făcut campion de toamnă (habar n-ai ce greu a fost să deviez în poarta Unirii şutul ăla de - - - al lui Kapetanos din ultima etapă a turului). Din păcate, Borcică, mai mult nu pot.
Ştiu că ai fost cuminte tot anul şi că ai dansat foarte frumos (am înţeles că dansezi ca o fetiţă pe care o cheamă Shakira, însă eu n-o cunosc, pentru că Moşul nu prea duce cadouri la copiii din Brazilia), dar eu nu pot să vin decît iarna. Tu eşti un băiat inteligent (sunt convins că ai fi luat note mari la şcoală, dacă te-ai fi dus) şi înţelegi.
Totuşi, ca să nu zici că sunt căcănar şi că nu vreau să te servesc, o să trimit scrisoarea ta şi altor persoane care te-ar putea ajuta: Sfînta Vineri, vrăjitorul Merlin şi Rumburak.
PS: I-aş trimite scrisoarea ta şi lui Iisus, dar El abia a reuşit să facă un olog să umble; pe Tamaş şi pe Moţi nu cred că e în stare să-i facă să stea pe picioare.
PPS: Dacă nu se rezolvă nimic, mai scrie-mi în decembrie; poate îţi fac o surpriză şi-i conving pe ăştia de la UEFA să înfiinţeze Liga Campionilor de Toamnă" | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Dinamo Sam 30 Mai 2009, 00:10 | |
| Da, am primit aseară mesajul de mai sus de la fratele meu, din tară. Totusi, Iancu si jucătorii din Timisoara sunt motivati de Dinamo să rupă pe cei de la Unirea... si o vor face. Dinamo este campioană anul acesta. Prea au fost ajutati în tur, în mod special. Singura mea sperantă este ca Brasovul să facă un egal la Bucuresti si atunci, una din două, Urziceni sau Timisoara o să câstige titlul. Să dea Domnul! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Dinamo Sam 30 Mai 2009, 05:23 | |
| Nu ştiam de ce dinamovistul meu din casă este aşa de opărit. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Dinamo Sam 30 Mai 2009, 05:26 | |
| Când aud de dinamovisti "opăriti", nu pot să-mi înfrânez plăcerea ce o simt. Iartă-mă Doamne! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Dinamo Lun 15 Iun 2009, 04:24 | |
| Dinamovistii au realizat ce le-am dorit sincer, adică să termine undeva " pe lângă" CL. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Dinamo Joi 27 Aug 2009, 22:22 | |
| Dinamo conduce cu 3-0 pe Slovan şi are din nou şanse pentru cupe. Nu sunt dinamovistă, dar sunt româncă şi mă bucur pentru ei şi le ţin pumnii pe mai departe. _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dinamo | |
| |
|
| |
| Dinamo | |
|