LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
istorie efremovivanantonovici padure 1918 23 internet CPSF brasov nicuvar Limba humanitas google Popasul Fantasy problema mediu comment-143 drumetie sibiu muzica_traditionala reclame taieri politica 1 romana curiozitati
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Ce mai faceti? - Pagina 2 I_vote_lcapCe mai faceti? - Pagina 2 I_voting_barCe mai faceti? - Pagina 2 I_vote_rcap 
Emil Condor
Ce mai faceti? - Pagina 2 I_vote_lcapCe mai faceti? - Pagina 2 I_voting_barCe mai faceti? - Pagina 2 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Ce mai faceti?

In jos 
+6
abbilbal
Ion
Ciprian
dolion
Emil Condor
zuum
10 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

Ce mai faceti? - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Ce mai faceti?   Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyLun 28 Oct 2013, 23:22

Emil Condor a scris:
zuum a scris:
abbilbal a scris:
Dolion, te lămuresc IO. Cel care semna Zuum era când unul, când altul.
Nu...
...am fost eu tot timpul, sotul meu era impotriva sa pierd timpul pe forumuri...
Este acelasi Zuum dintotdeauna, doar că în prezent este fără partenerul de viată.
Nu e nimic schimbat la utilizatorul ZUUM, doar faptul că ne-a făcut cunoscut cine este în realitate: EA, nu EL. Atât!

Bine ai revenit la Popas, Zuum!
Personal mă bucur foarte mult.
Si mai stiu pe cineva de pe acest forum ce se bucură sincer de revenirea ta.
Ia să vedem, Zuum, ghicesti acel utilizator?
Adevărat că pot fi mai multi dar eu mă refer la unul anume... smile 

Să auzim numai de bine!
Emile să mai fac o mică precizare. Nu m-am referit cu sub pseudonimul Zuum ar fi fost două persoane diferite, ci că una și aceeași persoană a scris în două stiluri diferite. Odată ca Zuum și altă dată ca Zuuma. Eu credeam că Zuum este bărbat, și când Zuuma mi-a scris pe Facebook că și-a pierdut soțul i-am răspuns: "Deci Zuum nu mai este. Ne-a părăsit."

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Ce mai faceti?   Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyMar 29 Oct 2013, 00:04

Ok, am înteles, Abby! thumb_yello 
Totul e bine... smile 

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ce mai faceti?   Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyMar 29 Oct 2013, 00:52

zaraza26 a scris:
Sunt si eu pe facebook...
Dar tot... La Popas e cald si bine, nu-i asa? Laughing 

Personal intru pe facebook... maximum de două ori pe an.
Speranta mea e să nu mai intru nicicând acolo si sunt sanse mari să reusesc. hug2 

Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Ce mai faceti?   Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyMar 29 Oct 2013, 00:55

Eu niciodata. Am reusit sa blochezi mesajele lor.

Ceea ce e si mai rau, ca nu poti comenta pe unele site-uri sau forumuri decat prin intermediul acestei retele. E un fel de obstructie, un fel de cenzura.

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ce mai faceti?   Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyMar 29 Oct 2013, 00:59

Da, m-am lovit si eu de situatia descrisă de tine si de fiecare dată am renuntat să mai pun comentarii.

Felicitări pentru pozitia sănătoasă ce o ai în ce priveste facebook-ul! thumb_yello 

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Ce mai faceti?   Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyMar 29 Oct 2013, 13:47

Emil Condor a scris:
Da, m-am lovit si eu de situatia descrisă de tine si de fiecare dată am renuntat să mai pun comentarii.

Felicitări pentru pozitia sănătoasă ce o ai în ce priveste facebook-ul! thumb_yello 
Nimic nu strica, depinde cum il folosesti. Daca ai nevoie, folosesti, daca nu, nu! hug 
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ce mai faceti?   Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyMar 29 Oct 2013, 22:40

Înteleg punctul tău de vedere, Zaraza. Sincer...

Personal cred că un aspect a dat roade în ceea ce priveste facebook-ul:
prin intermediul lui au fost prinsi multi răufăcători. smile 

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Ce mai faceti?   Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyMier 30 Oct 2013, 08:11

Emil Condor a scris:
Înteleg punctul tău de vedere, Zaraza. Sincer...

Personal cred că un aspect a dat roade în ceea ce priveste facebook-ul:
prin intermediul lui au fost prinsi multi răufăcători. smile 
I love you 
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Ce mai faceti?   Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyMier 30 Oct 2013, 18:52

Am vorbit astăzi cu Abbilul la telefon şi mi-a spus (şi) despre mesajele de aici.

Sincer să fiu (şi sper să nu mi-o iei în nume de rău), sunt foarte sceptic în privinţa "confesiunilor" şi a sexului (în sensul de bărbat-femeie) pe forumuri. Am luat leapşa de câteva ori şi m-am calmat. În schimb, pot să spun că atât cât am discutat (sporadic) cu tine, mi-a făcut plăcere. Mi-a plăcut cel mai mult atunci când mi-ai pus mintea la lucru (Oameni şi şoareci). În definitiv nu contează entitatea cu care discuţi atât timp cât poţi schimba idei. Oricine/ orice ai fi, mi-a plăcut cât am discutat împreună.

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Ce mai faceti?   Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyMier 30 Oct 2013, 20:28

Anahoret a scris:
Mi-a plăcut cel mai mult atunci când mi-ai pus mintea la lucru (Oameni şi şoareci).
Rectific: titlul corect este "Şoareci şi oameni".

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Ce mai faceti?   Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyMier 30 Oct 2013, 20:41

Anahoret a scris:
Anahoret a scris:
Mi-a plăcut cel mai mult atunci când mi-ai pus mintea la lucru (Oameni şi şoareci).
Rectific: titlul corect este "Şoareci şi oameni".
Asa e Anahoret daca e vorba de carte,am vazut piesa "Oameni si soareci" cu Piersic,sssuper a jucat rolul de retardat:)
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ce mai faceti?   Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyMier 30 Oct 2013, 22:58

Anahoret a scris:
În definitiv nu contează entitatea cu care discuţi atât timp cât poţi schimba idei.
Mă alătur celor spuse de tine, Anahoret.

Bucuros să te revedem printre noi!
Stim, nu pentru mult timp, dar ne bucurăm si pentru putinul acesta.

Toate cele bune, prietene!

zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: Ce mai faceti?   Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyJoi 31 Oct 2013, 05:11

Dragilor, daca va mai amintiti de cei doi copii pe care i-am ajutat , eu si sotul meu sa ajunga la un mal....am si doua subiecte dedicate lor, Alice si Cyrus. Ei bine, i-am pierdut ca sa zic asa din pricina Internetului, Face Bookului si a celularului. Nu vreau sa povestesc acum, toate la randul lor. Stiti, o nenorocire nu vine niciodata singura, dar invatam doar din experiente grele. Asa suntem facuti.
Internetul este o mare descoperire a secolului dar si o mare nenorocire. Dupa mine eu as fi interzis accesul la Internet si FB tinerilor pana la 21 de ani. Facebookul face insa minuni de bine persoanelor in varsta, imobilizate la pat, celor ramasi vaduvi,bolnavilor,celor necajiti, celor timizi. In cazul meu m-am AGATAT pur si simplu de FB unde puteam contacta prieteni din Romania, oameni care ma cunosteau , ma intelegeau si imi dadeau linistea de care aveam nevoie. Am putut sa comunic cu rudele din tara, sa trimit fotografii pentru ca nu toti au putut veni la inmormantare. Dar, mai ales, a fost un refugiu fiindca nu puteam accepta realitatea.
Noi oamenii avem nevoie de socializare mai ceva ca de aer. Avem nevoie sa fim auziti, mangaiati,injurati, bagati in seama. E omenesc si FB acolo bate si de aia are succes. Gaselnita veacului! Cu internetul au aparut forumurile, locurile unde oamenii se intalnesc si fac tot felul de prostii virtuale, unde au ocazia sa fie ei insisi fiindca in realitate trebuie sa se conformeze unor norme de accept social. Forumul poate fi un camp de lupta intelectual sau un simplu popas linistit ...putem alege unde vrem sa aparem,putem alege ce sau cine vrem sa fim.....insa chiar conteaza?
Sunt persoane enervate la culme ca X se da drept femeie dar in realitate e barbat sau invers, altii se oftica ca nu stiu exact varsta,ocupatia,nr de la pantof al celorlalti sau al unuia in mod special...aici, in aceasta lume virtuala ne permitem sa fim mai mult decat o personalitate fiindca suntem feriti de legile obiective ale realitatii. E un joc. Cine amesteca realitatea cu virtualul iese din joc.
Aici am intalnit oameni sensibili, curiosi,cititi,oameni de bine. Este mai ales meritul lui Emil care a netezit drumul si a tinut balanta cat a putut de dreapta. Da, aici conteaza ce se spune nu cine spune. Cativa ani buni am activat pe taclale, primul meu forum, ma numeam Baba Cloanta si poate nu va vine sa credeti dar bataliile de acolo m-au ajutat sa-mi descopar calitati si mai ales defecte pe care nu stiam ca le am.Din pacate forumul acela a consumat tot....s-a spus tot....s-a macinat tot...greseala a fost ca de la virtual s-a trecut la realitate, personajele fictive au depasit bariera virtualului, au intrat in real si inapoi exact acolo de unde au fugit...
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ce mai faceti?   Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyJoi 31 Oct 2013, 22:33

Chiar voiam să te întreb de cei doi copii, dar am decis să las pe mai târziu.

zuum a scris:
Aici am intalnit oameni sensibili, curiosi, cititi, oameni de bine. Este meritul...
Ai spus exact al cui este meritul:
al acelor oameni sensibili, curiosi, cititi, oameni de bine.
Nimic mai adevărat! thumb_yello

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Ce mai faceti?   Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyVin 01 Noi 2013, 03:43

Emil Condor a scris:
Chiar voiam să te întreb de cei doi copii, dar am decis să las pe mai târziu.

zuum a scris:
Aici am intalnit oameni sensibili, curiosi, cititi, oameni de bine. Este meritul...
Ai spus exact al cui este meritul:
al acelor oameni sensibili, curiosi, cititi, oameni de bine.
Nimic mai adevărat! thumb_yello
Asa a fost si la taclale, a inceput bine, se scria bine,literatura,arta,am avut ce invata de la altii ...insa nefiind o administratie constanta a luat-o in alta directie...ca in Imparatul Mustelor
Sus In jos
Ciprian

Ciprian

Numarul mesajelor : 1574
Data de inscriere : 17/12/2008

MesajSubiect: Re: Ce mai faceti?   Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyVin 01 Noi 2013, 07:04

Zum a scris:
Ciprian , ce surpriza mi-ai facut, da intr-adevar este cantecul meu preferat. Cum de n-ai uitat?
Presupun pentru că citesc cu atenție? Precum în vorbire, unde îmi place să cred că ascult mai mult decât vorbesc, pe forum citesc (și meditez, când e cazul) mai mult decât scriu. Mă bucur că a căzut bine; am avut ceva ezitare cu cântecul ăsta, ținând cont de versurile ce le are și de situație. Aste versuri potrivesc însă foarte bine, oricând, oricum :
"I see friends shaking hands
Saying how do you do"

what to do about what there is,
that there is a difference between knowing what there is,
and knowing what to do about what there is
and what that difference is." Jordan B. Peterson
"The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin
"Elvis is alive" Yo
Why me , Lord?
Who Am I
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Ce mai faceti?   Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyVin 01 Noi 2013, 08:35

zuum a scris:
Dragilor, daca va mai amintiti de cei doi copii pe care i-am ajutat , eu si sotul meu sa ajunga la un mal....am si doua subiecte dedicate lor, Alice si Cyrus. [...]
Chiar i-am pomenit zilele trecute, cu cineva care nu era "in viata mea" pe vremea cand ne povesteai despre ei. hug Eh, asta e viata!!

zuum a scris:

Noi oamenii avem nevoie de socializare mai ceva ca de aer. Avem nevoie sa fim auziti, mangaiati,injurati, bagati in seama. [...]
In primul rand ceilalti ne ajuta sa evoluam, sa devenim mai atenti la nevoile lor si la nevoile noastre. Invatam (asa ar trebui) sa apreciem prietenia, iubirea, invatam sa manifestam recunostinta, sa traim in pace, sa acceptam diversitatea. smile
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Ce mai faceti?   Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptySam 02 Noi 2013, 04:37

Si eu sunt de aceeasi parere Zaraza, nu putem trai izolati
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ce mai faceti?   Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptySam 02 Noi 2013, 16:28

Izolarea aduce boală,
întâi psihică după care urmează si cea trupească.
Sunt total de acord cu voi! thumb_yello 

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Ce mai faceti?   Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyMar 05 Noi 2013, 15:47

A fost instalata piatra de mormant a sotului mai ramane sa gasesc preotul sa faca o citire si gata, la drum
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Ce mai faceti?   Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyMar 05 Noi 2013, 15:58

zuum a scris:
A fost instalata piatra de mormant a sotului mai ramane sa gasesc preotul sa faca o citire si gata, la drum
Se spune "cu Dumnezeu inainte". Sau acum prefer "zambeste universului!"
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Ce mai faceti?   Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyMier 06 Noi 2013, 05:05

hahaha, o sa zuumbesc..ce o fi o fi
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Ce mai faceti?   Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyMier 06 Noi 2013, 10:37

zuum a scris:
hahaha, o sa zuumbesc..ce o fi o fi
Vorba lui Creanga: "Iesi, copile, si zumbeste la soare, doar s-o indrepta vremea!"
Daca zumbim cu totii, se indoieste cineva ca nu se indreapta... vremurile? smile

Bine, citatul corect este "... mama, care era vestită pentru năzdrăvăniile sale, îmi zicea cu zâmbet uneori, când începea a se ivi soarele dintre nori după o ploaie îndelungată: Ieşi, copile cu părul bălai afară şi râde la soare, doar s-a îndrepta vremea, şi vremea se îndrepta după râsul meu... Ştia, vezi bine, soarele cu cine are de-a face, căci eram feciorul mamei..."

mwah!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ce mai faceti?   Ce mai faceti? - Pagina 2 EmptyVin 08 Noi 2013, 03:00

Alo, alooo!
Texas încă nu răspunde...
Niciun zuumbet de la noul nostru cowboy.

Sper că ai ajuns cu bine... acasă. smile 

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce mai faceti?   Ce mai faceti? - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Ce mai faceti?
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ZUUM-
Mergi direct la: