__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Ce mai faceti? | |
|
+6abbilbal Ion Ciprian dolion Emil Condor zuum 10 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Ce mai faceti? Lun 28 Oct 2013, 23:22 | |
| - Emil Condor a scris:
- zuum a scris:
- abbilbal a scris:
- Dolion, te lămuresc IO. Cel care semna Zuum era când unul, când altul.
Nu... ...am fost eu tot timpul, sotul meu era impotriva sa pierd timpul pe forumuri... Este acelasi Zuum dintotdeauna, doar că în prezent este fără partenerul de viată. Nu e nimic schimbat la utilizatorul ZUUM, doar faptul că ne-a făcut cunoscut cine este în realitate: EA, nu EL. Atât!
Bine ai revenit la Popas, Zuum! Personal mă bucur foarte mult. Si mai stiu pe cineva de pe acest forum ce se bucură sincer de revenirea ta. Ia să vedem, Zuum, ghicesti acel utilizator? Adevărat că pot fi mai multi dar eu mă refer la unul anume...
Să auzim numai de bine! Emile să mai fac o mică precizare. Nu m-am referit cu sub pseudonimul Zuum ar fi fost două persoane diferite, ci că una și aceeași persoană a scris în două stiluri diferite. Odată ca Zuum și altă dată ca Zuuma. Eu credeam că Zuum este bărbat, și când Zuuma mi-a scris pe Facebook că și-a pierdut soțul i-am răspuns: "Deci Zuum nu mai este. Ne-a părăsit." | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Ce mai faceti? Mar 29 Oct 2013, 00:04 | |
| Ok, am înteles, Abby! Totul e bine... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Ce mai faceti? Mar 29 Oct 2013, 00:52 | |
| - zaraza26 a scris:
- Sunt si eu pe facebook...
Dar tot... La Popas e cald si bine, nu-i asa? Personal intru pe facebook... maximum de două ori pe an. Speranta mea e să nu mai intru nicicând acolo si sunt sanse mari să reusesc. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Ce mai faceti? Mar 29 Oct 2013, 00:55 | |
| Eu niciodata. Am reusit sa blochezi mesajele lor.
Ceea ce e si mai rau, ca nu poti comenta pe unele site-uri sau forumuri decat prin intermediul acestei retele. E un fel de obstructie, un fel de cenzura.
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Ce mai faceti? Mar 29 Oct 2013, 00:59 | |
| Da, m-am lovit si eu de situatia descrisă de tine si de fiecare dată am renuntat să mai pun comentarii. Felicitări pentru pozitia sănătoasă ce o ai în ce priveste facebook-ul! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| | | | Emil Condor
| Subiect: Re: Ce mai faceti? Mar 29 Oct 2013, 22:40 | |
| Înteleg punctul tău de vedere, Zaraza. Sincer... Personal cred că un aspect a dat roade în ceea ce priveste facebook-ul: prin intermediul lui au fost prinsi multi răufăcători. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| | | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Ce mai faceti? Mier 30 Oct 2013, 18:52 | |
| Am vorbit astăzi cu Abbilul la telefon şi mi-a spus (şi) despre mesajele de aici.
Sincer să fiu (şi sper să nu mi-o iei în nume de rău), sunt foarte sceptic în privinţa "confesiunilor" şi a sexului (în sensul de bărbat-femeie) pe forumuri. Am luat leapşa de câteva ori şi m-am calmat. În schimb, pot să spun că atât cât am discutat (sporadic) cu tine, mi-a făcut plăcere. Mi-a plăcut cel mai mult atunci când mi-ai pus mintea la lucru (Oameni şi şoareci). În definitiv nu contează entitatea cu care discuţi atât timp cât poţi schimba idei. Oricine/ orice ai fi, mi-a plăcut cât am discutat împreună. _____________________ Free your mind!
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Ce mai faceti? Mier 30 Oct 2013, 20:28 | |
| - Anahoret a scris:
- Mi-a plăcut cel mai mult atunci când mi-ai pus mintea la lucru (Oameni şi şoareci).
Rectific: titlul corect este "Şoareci şi oameni". _____________________ Free your mind!
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Ce mai faceti? Mier 30 Oct 2013, 20:41 | |
| - Anahoret a scris:
- Anahoret a scris:
- Mi-a plăcut cel mai mult atunci când mi-ai pus mintea la lucru (Oameni şi şoareci).
Rectific: titlul corect este "Şoareci şi oameni". Asa e Anahoret daca e vorba de carte,am vazut piesa "Oameni si soareci" cu Piersic,sssuper a jucat rolul de retardat:) | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Ce mai faceti? Mier 30 Oct 2013, 22:58 | |
| - Anahoret a scris:
- În definitiv nu contează entitatea cu care discuţi atât timp cât poţi schimba idei.
Mă alătur celor spuse de tine, Anahoret. Bucuros să te revedem printre noi! Stim, nu pentru mult timp, dar ne bucurăm si pentru putinul acesta. Toate cele bune, prietene! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Ce mai faceti? Joi 31 Oct 2013, 05:11 | |
| Dragilor, daca va mai amintiti de cei doi copii pe care i-am ajutat , eu si sotul meu sa ajunga la un mal....am si doua subiecte dedicate lor, Alice si Cyrus. Ei bine, i-am pierdut ca sa zic asa din pricina Internetului, Face Bookului si a celularului. Nu vreau sa povestesc acum, toate la randul lor. Stiti, o nenorocire nu vine niciodata singura, dar invatam doar din experiente grele. Asa suntem facuti. Internetul este o mare descoperire a secolului dar si o mare nenorocire. Dupa mine eu as fi interzis accesul la Internet si FB tinerilor pana la 21 de ani. Facebookul face insa minuni de bine persoanelor in varsta, imobilizate la pat, celor ramasi vaduvi,bolnavilor,celor necajiti, celor timizi. In cazul meu m-am AGATAT pur si simplu de FB unde puteam contacta prieteni din Romania, oameni care ma cunosteau , ma intelegeau si imi dadeau linistea de care aveam nevoie. Am putut sa comunic cu rudele din tara, sa trimit fotografii pentru ca nu toti au putut veni la inmormantare. Dar, mai ales, a fost un refugiu fiindca nu puteam accepta realitatea. Noi oamenii avem nevoie de socializare mai ceva ca de aer. Avem nevoie sa fim auziti, mangaiati,injurati, bagati in seama. E omenesc si FB acolo bate si de aia are succes. Gaselnita veacului! Cu internetul au aparut forumurile, locurile unde oamenii se intalnesc si fac tot felul de prostii virtuale, unde au ocazia sa fie ei insisi fiindca in realitate trebuie sa se conformeze unor norme de accept social. Forumul poate fi un camp de lupta intelectual sau un simplu popas linistit ...putem alege unde vrem sa aparem,putem alege ce sau cine vrem sa fim.....insa chiar conteaza? Sunt persoane enervate la culme ca X se da drept femeie dar in realitate e barbat sau invers, altii se oftica ca nu stiu exact varsta,ocupatia,nr de la pantof al celorlalti sau al unuia in mod special...aici, in aceasta lume virtuala ne permitem sa fim mai mult decat o personalitate fiindca suntem feriti de legile obiective ale realitatii. E un joc. Cine amesteca realitatea cu virtualul iese din joc. Aici am intalnit oameni sensibili, curiosi,cititi,oameni de bine. Este mai ales meritul lui Emil care a netezit drumul si a tinut balanta cat a putut de dreapta. Da, aici conteaza ce se spune nu cine spune. Cativa ani buni am activat pe taclale, primul meu forum, ma numeam Baba Cloanta si poate nu va vine sa credeti dar bataliile de acolo m-au ajutat sa-mi descopar calitati si mai ales defecte pe care nu stiam ca le am.Din pacate forumul acela a consumat tot....s-a spus tot....s-a macinat tot...greseala a fost ca de la virtual s-a trecut la realitate, personajele fictive au depasit bariera virtualului, au intrat in real si inapoi exact acolo de unde au fugit...
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Ce mai faceti? Joi 31 Oct 2013, 22:33 | |
| Chiar voiam să te întreb de cei doi copii, dar am decis să las pe mai târziu. - zuum a scris:
- Aici am intalnit oameni sensibili, curiosi, cititi, oameni de bine. Este meritul...
Ai spus exact al cui este meritul: al acelor oameni sensibili, curiosi, cititi, oameni de bine. Nimic mai adevărat! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zuum
| Subiect: Re: Ce mai faceti? Vin 01 Noi 2013, 03:43 | |
| - Emil Condor a scris:
- Chiar voiam să te întreb de cei doi copii, dar am decis să las pe mai târziu.
- zuum a scris:
- Aici am intalnit oameni sensibili, curiosi, cititi, oameni de bine. Este meritul...
Ai spus exact al cui este meritul: al acelor oameni sensibili, curiosi, cititi, oameni de bine. Nimic mai adevărat! Asa a fost si la taclale, a inceput bine, se scria bine,literatura,arta,am avut ce invata de la altii ...insa nefiind o administratie constanta a luat-o in alta directie...ca in Imparatul Mustelor | |
| | | Ciprian
Numarul mesajelor : 1574 Data de inscriere : 17/12/2008
| Subiect: Re: Ce mai faceti? Vin 01 Noi 2013, 07:04 | |
| - Zum a scris:
- Ciprian , ce surpriza mi-ai facut, da intr-adevar este cantecul meu preferat. Cum de n-ai uitat?
Presupun pentru că citesc cu atenție? Precum în vorbire, unde îmi place să cred că ascult mai mult decât vorbesc, pe forum citesc (și meditez, când e cazul) mai mult decât scriu. Mă bucur că a căzut bine; am avut ceva ezitare cu cântecul ăsta, ținând cont de versurile ce le are și de situație. Aste versuri potrivesc însă foarte bine, oricând, oricum : "I see friends shaking hands Saying how do you do" _____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord?Who Am I | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Ce mai faceti? Vin 01 Noi 2013, 08:35 | |
| - zuum a scris:
- Dragilor, daca va mai amintiti de cei doi copii pe care i-am ajutat , eu si sotul meu sa ajunga la un mal....am si doua subiecte dedicate lor, Alice si Cyrus. [...]
Chiar i-am pomenit zilele trecute, cu cineva care nu era "in viata mea" pe vremea cand ne povesteai despre ei. Eh, asta e viata!! - zuum a scris:
Noi oamenii avem nevoie de socializare mai ceva ca de aer. Avem nevoie sa fim auziti, mangaiati,injurati, bagati in seama. [...]
In primul rand ceilalti ne ajuta sa evoluam, sa devenim mai atenti la nevoile lor si la nevoile noastre. Invatam (asa ar trebui) sa apreciem prietenia, iubirea, invatam sa manifestam recunostinta, sa traim in pace, sa acceptam diversitatea. | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Ce mai faceti? Sam 02 Noi 2013, 04:37 | |
| Si eu sunt de aceeasi parere Zaraza, nu putem trai izolati | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Ce mai faceti? Sam 02 Noi 2013, 16:28 | |
| Izolarea aduce boală, întâi psihică după care urmează si cea trupească. Sunt total de acord cu voi! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zuum
| Subiect: Re: Ce mai faceti? Mar 05 Noi 2013, 15:47 | |
| A fost instalata piatra de mormant a sotului mai ramane sa gasesc preotul sa faca o citire si gata, la drum | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Ce mai faceti? Mar 05 Noi 2013, 15:58 | |
| - zuum a scris:
- A fost instalata piatra de mormant a sotului mai ramane sa gasesc preotul sa faca o citire si gata, la drum
Se spune "cu Dumnezeu inainte". Sau acum prefer "zambeste universului!" | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Ce mai faceti? Mier 06 Noi 2013, 05:05 | |
| hahaha, o sa zuumbesc..ce o fi o fi | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Ce mai faceti? Mier 06 Noi 2013, 10:37 | |
| - zuum a scris:
- hahaha, o sa zuumbesc..ce o fi o fi
Vorba lui Creanga: "Iesi, copile, si zumbeste la soare, doar s-o indrepta vremea!" Daca zumbim cu totii, se indoieste cineva ca nu se indreapta... vremurile? Bine, citatul corect este "... mama, care era vestită pentru năzdrăvăniile sale, îmi zicea cu zâmbet uneori, când începea a se ivi soarele dintre nori după o ploaie îndelungată: Ieşi, copile cu părul bălai afară şi râde la soare, doar s-a îndrepta vremea, şi vremea se îndrepta după râsul meu... Ştia, vezi bine, soarele cu cine are de-a face, căci eram feciorul mamei..." | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Ce mai faceti? Vin 08 Noi 2013, 03:00 | |
| Alo, alooo! Texas încă nu răspunde... Niciun zuumbet de la noul nostru cowboy. Sper că ai ajuns cu bine... acasă. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce mai faceti? | |
| |
| | | | Ce mai faceti? | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |