LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.


Pace!
 
AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Supe EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Supe EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Supe EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Supe EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Supe EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Supe EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Supe EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Supe EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Supe EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Supe EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Supe EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Supe EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Supe EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Supe EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Supe EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Supe EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Supe EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Supe EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Supe EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
padure 1 23 Popasul internet curiozitati taieri romana humanitas reclame CPSF comment-143 sibiu mediu Fantasy brasov efremovivanantonovici 1918 problema muzica_traditionala Limba nicuvar istorie google drumetie politica
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Supe I_vote_lcapSupe I_voting_barSupe I_vote_rcap 
Emil Condor
Supe I_vote_lcapSupe I_voting_barSupe I_vote_rcap 
abbilbal
Supe I_vote_lcapSupe I_voting_barSupe I_vote_rcap 
ostrovna
Supe I_vote_lcapSupe I_voting_barSupe I_vote_rcap 
zaraza26
Supe I_vote_lcapSupe I_voting_barSupe I_vote_rcap 
Anahoret
Supe I_vote_lcapSupe I_voting_barSupe I_vote_rcap 
aurora
Supe I_vote_lcapSupe I_voting_barSupe I_vote_rcap 
Cristina
Supe I_vote_lcapSupe I_voting_barSupe I_vote_rcap 
Ion
Supe I_vote_lcapSupe I_voting_barSupe I_vote_rcap 
zuum
Supe I_vote_lcapSupe I_voting_barSupe I_vote_rcap 
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 

 


Rechercher Cautare avansata

 

 Supe

In jos 
AutorMesaj
dolion

dolion


Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

Supe Empty
MesajSubiect: Supe   Supe EmptyDum 03 Mar 2013, 16:21

Supa de sfecla

Ingrediente
6 sfecle medii
2 litri supa de pasare sau de legume
3 linguri pasta de tomate
Marar
Smantana

Preparare

Sfecla se rade prin razatoare, se caleste in ulei, apoi se adauga supa si se lasa sa fiarba 15 minute. Cand este aproape gata se potriveste de sare, se adauga pasta de tomate. Cand se serveste se presara cu marar taiat marunt si cu smantana.



_____________________
Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Sus In jos
dolion

dolion


Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

Supe Empty
MesajSubiect: Re: Supe   Supe EmptyDum 03 Mar 2013, 16:25

Supa de ou

Ingrediente:

4 oua, 100g orez, 1 lingura unt (2 linguri ulei), 1 lingura faina, 3-5 catei de usturoi, 100ml smantana, 1-2 linguri sare, piper macinat, patrunjel verde tocat marunt.

Preparare:

Se pune pe foc 1,5l apa cu sare, iar cand incepe sa fiarba, se sparg ouale deasupra apei si li se da drumul incet (ca sa ramana intregi si sa nu se imprastie albusul). Se mai adauga orezul spalat si se lasa sa fiarba la foc mic. Intre timp in untul topit prajim faina pana devine aurie, apoi adaugam usturoiul pisat si dupa 1 min se toarna in supa. La sfarsit se adauga piper, sare(daca este nevoie), smantana, patrunjel, se ia imediat de pe foc, se acopera cu un capac si dupa 5 min. se serveste.
Fiecare farfurie va contine supa si cate un ou intreg.



_____________________
Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Sus In jos
 
Supe
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SANATATE :: ARTA CULINARA :: PRODUSE VEGETALE-
Mergi direct la: