__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| MONDIAL 2014 - Calificari - Grupa D | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: MONDIAL 2014 - Calificari - Grupa D Dum 31 Iul 2011, 00:35 | |
| Grupa în care vom lupta să obtinem calificarea pentru Mondialul brazilian:
Olanda Turcia Ungaria România Estonia Andora _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Dum 31 Iul 2011, 22:58, editata de 1 ori | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: MONDIAL 2014 - Calificari - Grupa D Dum 31 Iul 2011, 00:53 | |
| Hai România! Să fac o scurtă analiză a grupei cu sansele de calificare existente: - Andora, fără sanse. - Estonia, foarte slabă. - Ungaria, mai varză decât România chiar dacă în prezent sunt în grupa a III-a valorică. - Turcia, puternică dar accesibilă. - Olanda, mereu puternică. România, doar prin faptul că nu mai este antrenată de Răzvan, are o sansă! Să nu uităm că în întreaga istorie a întâlnirilor româno-turce, am fost mai mereu învingători - turcii nu ne pot sta în cale! (Întrebati-l pe Stefan! ) Deci, personal pronostighez că în final România o să termine pe locul doi - la primul loc nu ne putem gândi, dar... ...dar balonul e rotund! Hai România!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Doina
Numarul mesajelor : 380 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 29/04/2009
| Subiect: Re: MONDIAL 2014 - Calificari - Grupa D Dum 31 Iul 2011, 12:58 | |
| Daca imi trece supararea pentru ce le-au facut lui Poli, poate au o sansa. Zau, dupa decizia de la Tas i-am blestemat pe toti, de la nationale, pana la ultima echipa participanta in cupe. Nationala mica a terminat pe ultimul loc la campionatul european organizat de noi, nationala Argentinei nu mai vine (vom juca cu Uzbekistan - poate ne bat si aia!), Vaslui si Dinamo s-au facut de ras in preliminarii ... Nicu are sentimente mai bune, i-a mai trecut, dar mie nu sunt suparata de numa' pe Mircea Sandu si acolitii lui de la FRF. Ca sa nu mai spun ca imi vine sa-l impusc pe Duru ala. Dintr-un foc au distrus doua echipe minunate, Poli si Craiova. Sa le fie rusine. Dar, poate imi trece mai incolo, pana in 2014 mai e timp ... | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: MONDIAL 2014 - Calificari - Grupa D Dum 31 Iul 2011, 17:27 | |
| Eh! Cred că toti sunt supărati pe Mircea Sandu pentru că... există! El, Mitică si gasca lor coruptă au distrus fotbalul românesc, iar pentru refacerea lui e nevoie de multi, multi ani de muncă intensă si grea, asa cum spunea Miodrag Belodedici: circa 15 ani... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: MONDIAL 2014 - Calificari - Grupa D Mier 03 Aug 2011, 14:31 | |
| Amical de lux pentru tricolori. România va întâlni cea mai slabă echipă din lume! Echipa naţională de fotbal a României va disputa, în 10 august (zi în care ar fi trebuit să dea piept cu Argentina pe noul "Naţional Arena", înainte ca sud-americanii să anuleze partida), un meci amical cu reprezentativa din San Marino, cea mai slabă selecţionată din clasamentul FIFA. Selecţionerul Victor Piţurcă nu are ca obiectiv calificarea la turneul final din Brazilia. După ce şi Uzbekistanul a refuzat să joace împotriva României, şefii FRF par să fi reuşit să perfecteze un test cu San Marino, formaţie care a câştigat un singur meci în toată istoria: cu Liechtenstein. Meciul se va juca în Italia, la Rimini. http://www.evz.ro/detalii/stiri/amical-de-lux-pentru-tricolori-romania-va-intalni-cea-mai-slaba-echipa-din-lume-940420.html _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: MONDIAL 2014 - Calificari - Grupa D Mier 03 Aug 2011, 14:33 | |
| Daca mancam bataie?
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: MONDIAL 2014 - Calificari - Grupa D Mar 23 Aug 2011, 06:09 | |
| După plecarea lui Răzvan de la Natională, încă un lucru bun se întâmplă, tot o plecare: cea a lui I. Lupescu. Semne bune pentru fotbalul nostru! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | cuviosul ieronim
Numarul mesajelor : 36 Localizare : In lume Data de inscriere : 21/07/2011
| Subiect: Re: MONDIAL 2014 - Calificari - Grupa D Sam 27 Aug 2011, 14:00 | |
| - dolion a scris:
Selecţionerul Victor Piţurcă nu are ca obiectiv calificarea la turneul final din Brazilia.
mi se pare normal. Obiectivul nostru trebuie sa fie cupa balcanica 2020. Brazilia nu ne intereseaza, este o prostie _____________________ Pax vobiscum !
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: MONDIAL 2014 - Calificari - Grupa D Sam 27 Aug 2011, 17:58 | |
| Oh, în Balcani începem să rivalizăm cu... Albania! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: MONDIAL 2014 - Calificari - Grupa D Joi 10 Ian 2013, 10:35 | |
| Pe data de 12 octombrie 2012, Selecţionata de fotbal a României a învins Turcia, la Istanbul, cu scorul de 1-0, în preliminariile Campionatului mondial de fotbal, golul fiind înscris de Gheorghe Grozav
Mereu ne-au atacat cu Semiluna, Dar s-au lovit de-un neam viteaz şi brav, Si i-am îngenuncheat mai totdeauna, Prin... cel Bătrân,... cel Mare,... cel Grozav!
Liviu Sergiu Manolache _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: MONDIAL 2014 - Calificari - Grupa D Vin 11 Ian 2013, 03:39 | |
| Pentru că suntem încă în cursa pentru calificare: extraordinară idee au avut cei de la UEFA să tină spectatorii unguri departe de meciul cu noi de la Budapesta. Asa cresc sansele noastre de calificare, nu? Trăiască prietenii europeni ai lui Mircea Sandu! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: MONDIAL 2014 - Calificari - Grupa D Sam 23 Mar 2013, 00:15 | |
| Ungaria - România 2-2 Încă odată (daxcă mai era nevoie) România se face de râs pe plan international. Fotbalistii deplasati la Budapesta au făcut tot ce le-a stat în putintă să arate cum nu trebuie să reprezinti o tară si au reusit! Principalul vinovat: selectionerul Piturcă. Cum poti să trimiti din primul minut în teren, jucători precum Mutu si Grozav? Cum poti să tii talente precum Chipciu si Adrian Popa pe banca de rezerve? Doar Piturcă stie cum! Sanse de calificare mai sunt pentru România dar mă îndoiesc că le vor fructifica în viitor. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: MONDIAL 2014 - Calificari - Grupa D Dum 24 Mar 2013, 08:59 | |
| NATIONALA DE FITE. TRICOLORII SI-AU TRANSPORTAT ECHIPAMENTUL LA BUDAPESTA IN GENTI ELEGANTE SI SCUMPE
Adrian Mutu (34 de ani) si cativa dintre fotbalistii pe care selectionerul Victor Piturca se baza la Budapesta contra Ungariei, au etalat la plecarea din tara genti de voiaj Louis Vuitton, care costa mai multe mii de euro. Miercuri, cand delegatia Romaniei a fost adusa din cantonamentul de la Mogosoaia la Aeroportul International Henri Coanda, pentru a zbura spre Budapesta, “Briliantul” a aratat ca se respecta. Daca multi dintre colegi si-au pus bagajul necesar deplasarii in gentile date de sponsorul tehnic al nationalei, fotbalistul lui Ajaccio si-a etalat noile achizitii de la reprezentanta Louis Vuitton din Franta.
"Echipament" de 8.100 de euro
Este vorba despre o geanta de umar Keepall Bandouliere, care costa peste 1.100 de euro, si un troller Pegase, in schimbul caruia fotbalistul a platit 2.500 de euro. Mutu a fost concurat la acest capitol de Claudiu Keseru, fotbalist tot in Franta, la Angers, care a avut un troller Louis Vuitton Eole (1.800 de euro), de Bogdan Stancu, cu un Sac Pilote (2.200 de euro) si de Pompiliu Popescu, medicul lotului, care a etalat o geanta de mana de 500 de euro, produsa de aceeasi firma.
Ce este LV?
Louis Vuitton este o casa de moda franceza fondata in anul 1854, care la origine producea cufere de calatorie, celebra pentru monograma LV si pentru un model specific. Ulterior, compania s-a specializat in fabricarea obiectelor de lux, de la genti de calatorie la ochelari de soare. Printre clientii LV se regasesc Madonna, Jennifer Lopez, Paris Hilton, iar vedetele autohtone, care sunt fani ai acestor produse, sunt Monica Columbeanu, Ilie Nastase, Nadia Comaneci, Monica Birladeanu si Mihaela Radulescu.
Sursa: Libertatea _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: MONDIAL 2014 - Calificari - Grupa D Dum 24 Mar 2013, 15:44 | |
| Da, la asta sunt buni „tricolorii”: să-si etaleze „talentele”, adică fitele. Fotbalul curat e doar pentru cei ce-l joacă pe toloacă! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: MONDIAL 2014 - Calificari - Grupa D Sam 01 Iun 2013, 12:54 | |
| Dragi locatari si administratori,
Instalaţi-vă uşi batante în scara blocului, aşa cum îşi pun americanii pentru câini. Dacă Tamaş vrea să intre, nu va mai rupe uşa şi veţi fi scutiţi de o pagubă;
In cazul în care nu v-aţi pus uşi batanate şi Tamaş loveşte cu piciorul la intrarea în blocul dumneavoastră, lăsaţi-l să intre şi cinstiţi-l cu o vodcă;
Dacă în mijlocul nopţii, vă bate cineva la uşă, nu intraţi în panică. Ar putea fi Tamaş, în căutarea unui pat;
Dacă vă treziţi dimineaţă cu un individ care vă doarme pe preş, nu-l alungaţi ca pe un om al străzii. Nu chemaţi Poliţia, poftiţi-l în casă şi desfaceţi un borcan de murături. S-ar putea să nu mai aveţi altă ocazie de a sta „la o gogonea” cu un jucător de la echipa naţională;
Dacă un individ doarme într-o noapte în bloc, nu vă grăbiţi să-i cereţi administratorului să-l treacă la întreţinere. Tamaş stă doar câteva ore;
În cazul în care individul aflat sub influenţa alcoolului vă înjură în scara blocului, nu reacţionaţi violent. E posibil să-l lăsaţi pe Piţurcă fără Tamaş la meciul următor al României;
Dacă descoperiţi că Tamaş doarme pe scările blocului dumneavoastră, sunaţi urgent la numărul de centrală din FRF, 021-302.91.50. Grăbiţi-vă, e posibil ca meciul naţionalei să fi început deja. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: MONDIAL 2014 - Calificari - Grupa D Sam 01 Iun 2013, 16:00 | |
| „Like the father like the son”! În cazul de fată „traducem”: cum e antrenorul asa-i si jucătorul. Si ca un „bun tată”, normal că Piturcă îl sustine: „a fost în timpul lui liber”! Deci, dacă e în timpul lui liber are voie să facă orice fără niciun fel de rezerve si fără să se lase cu sanctiuni. Chiar si numai pentru declaratiile lui, Piturcă ar trebui demis urgent de la nationala României - ce exemplu oferă el? Sunt convins că avem (chiar si în tară) antrenori mai potriviti decât cel de acum. Putem începe lista cu Grigoras... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: MONDIAL 2014 - Calificari - Grupa D Dum 01 Iun 2014, 20:53 | |
| Victor Pițurcă după victoria împotriva Albaniei: „Putem învinge orice echipă în momentul ăsta”. De frică să nu dea piept cu România, mai multe echipe s-au retras departe de noi, tocmai în Brazilia, unde vor juca între ele un fel de Campionat Mondial. Niște căcăcioși, ce mai! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: MONDIAL 2014 - Calificari - Grupa D Lun 16 Iun 2014, 07:39 | |
| Regulamentul jocului de fotbal la naționala României
Iată câteva dintre noile reguli ce se vor aplica la naționala României de fotbal. Modificările au survenit ca urmare a recentelor rezultate obținute în teren și mai ales în afara terenului.
Lovitură de pedeapsă: când bați chelnerul. Ofsaid: când între tine și portar nu e nici un bodyguard. Aut de poartă: când zbori pe ușă la 7 dimineața. Aut de margine: când nu nimerești ușa de la baie și te piși pe perete. Henț: când te scarpini nonșalant la pluă pe teren. Gol turcesc: când dă gol Bogdan Stancu. Joc periculos: când joci cu mai puțin de trei închizători și cinci fundași. Cum se execută lovitura indirectă: Mutu roagă un coleg mai tânăr să lovească el chelnerul. Lovitură directă: când Vica rămâne gravidă. Penaly: când sunt filmați în tribune Sandu și Dragomir. Afară din joc: când joacă România. Cartonaș galben: îl iei când protestezi la suma de pe nota de plată. Cartonaș roșu direct: p-ăsta îl iei când scuipi în paharul unui jucător de la altă masă. Comportare nesportivă (cartonaș galben): când simulezi căderea sub masă. Corner: când îl superi pe domnul Gheară şi după aia începi să dai din colţ în colţ. Fluier de final: când fluieri pentru ultima oară după domnişoară, iar dacă nici atunci nu-ţi răspunde cu un zâmbet, o dai dracului de ţărancă grasă. Obstrucție: Când Mutu nu-l lasă pe Torje să plece din bar. Joc periculos (2): când te bagi fără prezervativ la o prietenă de-ale Danielei Crudu. Degajare: când, spre dimineaţă, vomiţi tot pe geamul taxiului. Lipsa fair play (cartonaș galben): Când îndoi vinul cu cola. Minge de arbitru: Când chelnerii repun tava în joc. Alunecare: când intră patru șhot-uri unul după altul. Voleu: Se bea halba de coniac dintr-o atingere, fără să cadă pe masă. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: MONDIAL 2014 - Calificari - Grupa D | |
| |
| | | | MONDIAL 2014 - Calificari - Grupa D | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |