LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
istorie Limba 1 internet reclame drumetie muzica_traditionala 1918 padure politica brasov curiozitati 23 humanitas comment-143 romana mediu efremovivanantonovici Popasul sibiu CPSF Fantasy google taieri nicuvar problema
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Idioteniile lui Ponta si Antonescu I_vote_lcapIdioteniile lui Ponta si Antonescu I_voting_barIdioteniile lui Ponta si Antonescu I_vote_rcap 
Emil Condor
Idioteniile lui Ponta si Antonescu I_vote_lcapIdioteniile lui Ponta si Antonescu I_voting_barIdioteniile lui Ponta si Antonescu I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Idioteniile lui Ponta si Antonescu

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Doina

Doina

Numarul mesajelor : 380
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 29/04/2009

Idioteniile lui Ponta si Antonescu Empty
MesajSubiect: Idioteniile lui Ponta si Antonescu   Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyDum 26 Iun 2011, 13:36

Emil, acest topic l-am deschis in special pentru tine. Ai afirmat ca razi in hohote de idioteniile spuse de Ponta si Antonescu. Daca poti sa explici, te rog. Eu, vrand-nevrand, aud zilnic toate stirile din tara, merge non-stop un televizor sau un aparat de radio, pus pe stiri. Am auzit multe declaratii ale lui Ponta sau Antonescu, si nu mi s-au parut idiotenii. Nu am considerat ca idiotenie cand Antonescu a spus despre Basescu ca vorbeste ca un betiv la carciuma referitor la Regele Mihai. Asta nu e idiotenie. Comportarea Basescului este o idiotenie, dar nu si ce a spus Antonescu.
Mi-ar placea, sa imi scrii, de ce consideri ca Ponta si Antonescu spun idiotenii si, in special, unde le-ai auzit/citit incat ai ras in hohote. Chiar ma intereseaza, pe bune. thumb_yello

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Idioteniile lui Ponta si Antonescu   Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyDum 26 Iun 2011, 14:41

Ce mi au placut cum l au umilit la intilnire doar ei doi,basescu cica sa faca compromis cu referendumul votat de romani,o greseala imensa dupa aeea a tras de Crin ca sa treaca de partea lor,pe cind portocalii,tradatorii comunisti cu oprea in frunte si ungurii s au dus in haita ca si caprele riioase cu udrea in frunte:)))))))))))))))
Azi mi a placut de Ponta cind a zis ca tara era a lui ceausescu si al elenei si ca basescu cauta o sticla pe undeva,inedit.
Am auzit ca Antonescu frecventeaza crisme la tulcea si are si fata de alcoolic ,foarte tare... so funny!
Mai are putin ii tremura capul si miinile de la cuburile de gheata!!!!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Idioteniile lui Ponta si Antonescu   Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyDum 26 Iun 2011, 15:30

Eheee! Un topic deschis pentru mine! ulala
Multumesc! dance

Doar o subliniere: pe acest forum încă nu am folosit expresia „a râde în hohote”, este expresia favorită a lui Nicu (dacă nu mă însel). smile
De regulă nu râd la idiotenii. Mdeh! Acum nu contează... Noi să fim sănătosi.

PS. Acest gen de topic nu se potriveste genului meu. Multumesc, dar nu mă interesează idioteniile nimănui! smile

Doina

Doina

MesajSubiect: Re: Idioteniile lui Ponta si Antonescu   Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyDum 26 Iun 2011, 17:27

Uite una spusa de Ponta azi: ca cica Basescu cauta sticla pe jos, cand au avut ei intalnirea de la Cotroceni. Nu trebuia sa spuna asa ceva. E o idiotenie.

Emil Condor a scris:

Dacă tăcea si Ponta cu Antonescu tăceau, iar aceea este bine pentru urechile mele rănite de-a lungul timpului de idioteniile celor doi. Laughing

Asta te-am intrebat: unde ai auzit sau citit idioteniile celor doi?

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Idioteniile lui Ponta si Antonescu   Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyDum 26 Iun 2011, 17:32

Le văd! Îmi ajunge cât văd. smile

Doina

Doina

MesajSubiect: Re: Idioteniile lui Ponta si Antonescu   Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyDum 26 Iun 2011, 17:41

Emil Condor a scris:
Le văd! Îmi ajunge cât văd. smile

Unde? Ca la televizor nu te uiti. thumb_yello

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Idioteniile lui Ponta si Antonescu   Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyDum 26 Iun 2011, 17:42

Internetul e nesfârsit...

Doina

Doina

MesajSubiect: Re: Idioteniile lui Ponta si Antonescu   Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyDum 26 Iun 2011, 18:07

Emil Condor a scris:
Internetul e nesfârsit...

Am inteles. Deci citesti ce scriu si cred altii, nu ai propriile pareri. OK. thumb_yello
Poti sa stergi topicul.

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Idioteniile lui Ponta si Antonescu   Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyDum 26 Iun 2011, 18:27

La tv ce urmăresti, nu ce spun si cred altii?
Măi, măi, tu trebuie să ai un televizor destept! Laughing

Îl sterg cu plăcere!

Doina

Doina

MesajSubiect: Re: Idioteniile lui Ponta si Antonescu   Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyDum 26 Iun 2011, 18:30

Emil Condor a scris:
La tv ce urmăresti, nu ce spun si cred altii?
Măi, măi, tu trebuie să ai un televizor destept! Laughing

Îl sterg cu plăcere!

La televizor urmaresc in direct ce spun unii si altii. In rest nu ma intereseaza comentariile altora. Stiu si singura sa imi fac o idee despre ce e vorba. Nu trebuie sa ma influenteze altii.

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Idioteniile lui Ponta si Antonescu   Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyDum 26 Iun 2011, 18:49

Doina a scris:
Stiu si singura sa imi fac o idee despre ce e vorba. Nu trebuie sa ma influenteze altii.
Si altii nu stiu să-si facă o idee? scratch

Doina

Doina

MesajSubiect: Re: Idioteniile lui Ponta si Antonescu   Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyDum 26 Iun 2011, 18:59

Emil Condor a scris:
Doina a scris:
Stiu si singura sa imi fac o idee despre ce e vorba. Nu trebuie sa ma influenteze altii.

Ba da, dar eu nu consider idiotenii ce spun Ponta si Antonescu. Cu cele mai multe sunt de acord. Nu pentru ca imi spune Gadea sau Ciutacu, pentru ca asa consider eu. De aceea te-am intrebat de ce crezi ca sunt idiotenii. Vreau sa stiu de la tine de ce. Cer prea mult? Very Happy

Doina

MesajSubiect: Re: Idioteniile lui Ponta si Antonescu   Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyMar 28 Iun 2011, 14:19

Nu e a lui Ponta sau Antonescu, dar are legatura. Ponta l-a schimbat pe Vanghelie de la conducerea organizatiei PSD de Bucuresti si a devenit el presedinte interimar al organizatiei. Dupa aflarea vestii. Vanghelie a dec;arat la B1 TV:

Vestea ca a pierdut sefia PSD a fost primita de Marian Vanghelie intr-un stil caracteristic. Primarul sectorului 5 al Capitalei a declarat intr-o emisiune de televiziune ca, in cazul in care nu esti bun, PSD te „ejaculeaza”. "La PSD Bucuresti nu poate fi un pampalau, te ejaculeaza imediat", a declarat Marian Vanghelie in emisiunea lui Robert Turcescu de la b1tv.
Idioteniile lui Ponta si Antonescu 154834 Idioteniile lui Ponta si Antonescu 154834 Idioteniile lui Ponta si Antonescu 154834
Si asta este un primar ales din primul tur, in sectorul 5, cu peste 51% de voturi. Asa votanti, asa primar.

http://www.ziare-pe-net.ro/stiri/marian-vanghelie-daca-esti-pampalau-psd-te-ejaculeaza-810225.html

ostrovna

MesajSubiect: Re: Idioteniile lui Ponta si Antonescu   Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyMier 29 Iun 2011, 12:13

Doina a scris:
Nu e a lui Ponta sau Antonescu, dar are legatura. Ponta l-a schimbat pe Vanghelie de la conducerea organizatiei PSD de Bucuresti si a devenit el presedinte interimar al organizatiei. Dupa aflarea vestii. Vanghelie a dec;arat la B1 TV:

Vestea ca a pierdut sefia PSD a fost primita de Marian Vanghelie intr-un stil caracteristic. Primarul sectorului 5 al Capitalei a declarat intr-o emisiune de televiziune ca, in cazul in care nu esti bun, PSD te „ejaculeaza”. "La PSD Bucuresti nu poate fi un pampalau, te ejaculeaza imediat", a declarat Marian Vanghelie in emisiunea lui Robert Turcescu de la b1tv.
Idioteniile lui Ponta si Antonescu 154834 Idioteniile lui Ponta si Antonescu 154834 Idioteniile lui Ponta si Antonescu 154834
Si asta este un primar ales din primul tur, in sectorul 5, cu peste 51% de voturi. Asa votanti, asa primar.

http://www.ziare-pe-net.ro/stiri/marian-vanghelie-daca-esti-pampalau-psd-te-ejaculeaza-810225.html

Corect si subscriu bine io facut Ponta ,offf iar s a spinzurat un politist din Sanicolaul Mare:(

Sa murim bine asta e:(
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Idioteniile lui Ponta si Antonescu   Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyMar 28 Aug 2012, 01:58

...sunt pe cale de a se termina. Curând! Foarte curând!

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Idioteniile lui Ponta si Antonescu   Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyMar 28 Aug 2012, 10:46

Si tu te bucuri nu?
Ce justitie avem,de ce cei 3 judecatori nu au fost consultati la erata?
Basescu a urit de 90% din oameni deci nu-l mai vrem sper ca ponta si antonescu sa faca ceva Sad
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Idioteniile lui Ponta si Antonescu   Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyMier 29 Aug 2012, 00:12

Mă bucur pentru România.

ostrovna a scris:
...sper ca ponta si antonescu sa faca ceva Sad
Da, si eu sper să facă ceva...
să se retragă din ceva ce îi depăseste, adică guvernarea unei natiuni.

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Idioteniile lui Ponta si Antonescu   Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyMier 29 Aug 2012, 13:45

Emil Condor a scris:
Mă bucur pentru România.

ostrovna a scris:
...sper ca ponta si antonescu sa faca ceva Sad
Da, si eu sper să facă ceva...
să se retragă din ceva ce îi depăseste, adică guvernarea unei natiuni.

Ti se pare cumva ca basescu e mai bun,vai noua?Sad

Ce Dumnezeu Emile tu chiar nu vezi in ce situatie suntem Sad
Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

Numarul mesajelor : 1164
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti - Romania
Data de inscriere : 18/05/2010

MesajSubiect: Re: Idioteniile lui Ponta si Antonescu   Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyMier 29 Aug 2012, 20:34

Eu pot intelege, Geta ca suntem nu tocmai pe roze. Insa te rog frumos, alti idioti in care sa-ti pui speranta n-ai gasit decat PoNta si Antonescu? Pe mine asta ma uimeste. Drept sa-ti spun eu am avut niste consecinte financiare teribile cat au stat astia la putere. In viata mea nu am vazut atata ura si atatea piedici, doar pt ca nu-i simpatizez. Nu stiu de ce ne intrebi de Basescu, cand tu nu vrei sa vezi in ce hal s-au prabusit atatea cand au luat astia puterea.

ostrovna

MesajSubiect: Re: Idioteniile lui Ponta si Antonescu   Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyMier 29 Aug 2012, 21:11

lutra vulgaris a scris:
Eu pot intelege, Geta ca suntem nu tocmai pe roze. Insa te rog frumos, alti idioti in care sa-ti pui speranta n-ai gasit decat PoNta si Antonescu? Pe mine asta ma uimeste. Drept sa-ti spun eu am avut niste consecinte financiare teribile cat au stat astia la putere. In viata mea nu am vazut atata ura si atatea piedici, doar pt ca nu-i simpatizez. Nu stiu de ce ne intrebi de Basescu, cand tu nu vrei sa vezi in ce hal s-au prabusit atatea cand au luat astia puterea.

Nu ei au puterea ,nici vorba ,basescu conduce si a condus din umbra Irina,cel putin asa se vede din Timisoara,fiecare am avut de suferit financiar dar de cind ne-au furat hotii pedelisti ,de la udrea incepind pina la restul.
A trebuit sa-mi plece fata din tara alungata de acest om basescul,vorba lui Cactus care nu-l inghitea de loc Sad
Da ura ne-a insamintat-o el Irina ,ne-a invrajbit intre noi ,vai noua Sad
Zi-mi Irina in cine sa mai imi pun speranta,nu e nici macar justitie ,totul e ca naiba,eu il urasc mult si din suflet pe basescu pentru tot ce a facut si pt voi tinerii sunt sigura ,sa stii ca nici afara viata nu e roz,dar macar nu e atita nedreptate si ura ,fiecare isi vede de viata lui si acasa ,nu invidie etc...
O imbratisez pe Steffy si va doresc sa va fie bine thumb_yello mwah!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Idioteniile lui Ponta si Antonescu   Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyDum 09 Sept 2012, 17:28

Doina a scris:
Emil Condor a scris:
Doina a scris:

Ba da, dar eu nu consider idiotenii ce spun Ponta si Antonescu. Cu cele mai multe sunt de acord. Nu pentru ca imi spune Gadea sau Ciutacu, pentru ca asa consider eu. De aceea te-am intrebat de ce crezi ca sunt idiotenii. Vreau sa stiu de la tine de ce. Cer prea mult? Very Happy
Prin actiunile lor din ultimele câteva luni, ti-au răspuns chiar ei la întrebare - istoria mai dă si răspunsuri corecte. Very Happy

PS. Se apropie Ziua ta, domnită dragă, pe unde mai umbli, trebuie să fii tare ocupată si e bine, oricum e mai bine decât să te plictisesti de inactivitate.
Felicitări pentru toată activitatea ce o desfăsori în domeniul culinar si nu numai.
Să stii că uneori merg pe siteurile unde lucrezi chiar dacă nu afisez aceea.

Toate cele bune! hug

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Idioteniile lui Ponta si Antonescu   Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyDum 11 Mai 2014, 11:22

Cand patriotismul dumneavoastra pute

de Vlad Mixich HotNews.ro
Luni, 28 aprilie 2014, 0:44

Pe afişul uriaş scrie: “Trimitem la Bruxelles oameni mândri că sunt români, care vor apăra România!”. De ce si de cine anume trebuie apărată România la Bruxelles? De ce un politician tânăr, care s-a străduit să se fotografieze cu fiecare dintre cei mai importanţi lideri occidentali, apare acum în centrul unei campanii eurosceptice, care reia toată imagistica naţionalist-comunistă?
PSD foloseşte din plin în campania pentru europarlamentare motive pseudo-folclorice care indică, spun materialele oficiale, “dorinţa de a promova tradiţia populară românească, care trebuie să fie recunoscută şi apreciată în Uniunea Europeană”. Dar această tradiţie este deja unul dintre produsele de succes ale României în UE. Agroturismul din miezul Transilvaniei sau din nordul Olteniei pe asta se bazează. Asta e ceea ce îl fascinează pe prinţul Charles sau pe nemţii care vin în fiecare vară în satele din jurul Sighişoarei
Oamenii din aceste zone nu l-au aşteptat pe Victor Ponta sau pe Liviu Dragnea, care îşi clamează patriotismul pe toate afişele electorale, să vină să le spună că trebuie să-şi promoveze tradiţiile. Au început să o facă singuri, deşi guvernele de la Bucureşti nu-i sprijină concret cu nimic.

Când spui că vrei să aperi România la Bruxelles, dar construieşti în ultimii doi ani doar 100 kilometri de autostradă, patriotismul tău pute.

Când spui că vrei să aperi România la Bruxelles, dar promovezi legi făcute să-i protejeze pe politicienii hoţi, patriotismul tău pute.

Când spui că vrei să aperi România la Bruxelles, dar nu eşti capabil să creezi locuri de muncă* pentru ca românii plecaţi afară să aibă unde se întoarce, patriotismul tău pute.

Când promiţi că vei stopa migraţia medicilor*, dar apoi refuzi să le măreşti salariile la un nivel decent, patriotismul tău pute.

Când promiţi că vei tripla investiţiile în cercetare* şi apoi le reduci şi politizezi alocarea lor, patriotismul tău pute.

Când conduci de zece ani un judeţ şi nu reuşeşti să-i construieşti diguri pentru a-l proteja de inundaţii, patriotismul tău pute.

Când te lauzi electoral cu “clădirile României care rivalizează prin frumuseţe cu cele mai cunoscute elemente arhitectonice europene”, dar faţadele caselor din centrul Bucureştiului stau să cadă, patriotismul tău pute*.

Îmi plac patrioţii, dar din păcate domnule Victor Ponta, patriotismul dumneavoastră pute.
Pute a început de extremism naţionalistoid în stilul practicat astăzi în Ungaria.
Pute a oportunism populist în stilul francezilor Marinei le Pen.
Pute, în cel mai bun caz, a Agamiţă Dandanache.

Priviţi, domnule Ponta, la sloganurile de campanie ale colegilor dumneavoastră socialişti din restul Europei. Socialiştii nemţi vor să “regândească Europa” sub forma unei Uniuni “a democraţiei, nu a paternalismului”. Polonezii, suedezii şi olandezii vor o Uniune Europeană care să pună “locurile de muncă pe primul loc”, francezii spun că “să alegem Europa noastră”, iar socialiştii spanioli vor să o mişte.

În schimb, partidul dumneavoastră vrea să apere România la Bruxelles. Vrea să o apere de “extremismul european [care] a împins românii la marginea Europei”. Dar românii nu sunt victima Uniunii Europene, domnule Ponta!

Fără UE, zeci de mii de tineri români nu ar fi avut burse la cele mai bune facultăţi ale continentului. Fără UE, milioanele de români care lucrează acum în occident ar fi fost şomeri în propria lor ţară. Fără UE, am fi stat cu toţii la cozi imense pentru vize şi în vamă. Fără UE, nu am fi primit miliarde de Euro, bani gratuiţi, cu singura condiţie de a-i cheltui corect şi în folosul comunităţii.
Fără UE am fi acum la bunul-plac al unei Rusii condusă de un ofiţer KGB.

Nu europenii au împins românii la marginea Europei, domnule Ponta. Ci dumneavoastră, alături de toţi politicienii care au guvernat ţara în ultimul deceniu furând sau închizând ochii la hoţii, câştigând titluri pe care nu le meritaţi, ocupând funcţii la care nu vă pricepeţi, vânzându-vă alegătorii pentru un contract gras sau o adulaţie TV la oră de maximă audienţă.

România de care sunt eu mândru şi care există domnule Ponta, este formată din acei „oameni serioşi care-şi văd de treabă, îşi fac datoria, îşi asumă obligaţii pe care le duc la bun sfârşit cu discreţie şi îşi împlinesc vocaţia cu răspundere”. Această Românie, România severă, este respectată la Bruxelles, este respectată în universităţi, pe şantiere, în spitalele, fermele sau restaurantele din întreaga Europă.

Dacă e un loc unde această Românie trebuie apărată, acela e la Bucureşti.
Dacă e cineva de care această Românie trebuie apărată, atunci acela sunteţi dumneavoastră domnule Ponta, alături de toţi ceilalţi politicieni care vă seamănă şi care, din nefericire, există în toate partidele.

PS. Din păcate, mesajele promovate de celelalte partide sunt fade, cu excepţia unui poster al partidului Elenei Udrea, care a devenit deja subiect de bancuri pe Facebook.
Nota: toate afirmaţiile semnalate cu * sunt promisiuni făcute în 2012 de PSD în programul electoral de atunci.

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Idioteniile lui Ponta si Antonescu   Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptyDum 11 Mai 2014, 14:41

dolion a scris:
Cand patriotismul dumneavoastra pute
de Vlad Mixich

...de cine anume trebuie apărată România?
De români...
Totusi mă întreb: după atâtea diplome false mai poti crede în veridicitatea unui certificat de nastere?  scratch

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Idioteniile lui Ponta si Antonescu   Idioteniile lui Ponta si Antonescu EmptySam 09 Aug 2014, 06:23

http://www.realitatea.net/cristian-tudor-popescu-despre-ruperea-pactului-ponta-se-umple-de-ridicol-in-fata-lui-basescu_1498207.html

"Se umple de ridicol în faţa lui Traian Băsescu. Pactul este o mostră de literatură a absurdului. Traian Băsescu are perfectă dreptate când a spus că l-a păcălit. Singura concluzie, după episodul MTO este că dacă Ponta ar concura cu Băsescu pentru preşedinţie ar fi scos pe fereastră", a spus Cristian Tudor Popescu la REALITATEA TV.

Despre stabilitatea pe care ar fi putut să o confere un astfel de pact, jurnalistul spune că încă de la început "hârtia era un nonsens".  "Ce mostră de stabilitate? Acestea sunt prefabricate verbale, nimeni nu a luat în considerare hârtia aia. Era un nonsens. Pactul i-a folosit unei singure persoane: lui Traian Băsescu. Ceea ce se constată acum este că Victor Ponta este un politician paralizat în faţa lui Traian Băsescu.

Traian Băsescu nu candidează la nimic şi nu are niciun candidat viabil pe care să-l propulseze. Cu cine se bate Ponta?", a mai spus jurnalistul la REALITATEA TV.

Despre motivul care l-a determinat pe Victor Ponta să rupă pactul de coabitarea, Cristian Tudor Popescu a comentat într-o notă ironică. "Acelaşi care l-a determinat să meargă la Cotroceni, în sceneta MTO. Începe cu "P" de la Ponta", a spus Cristian Tudor Popescu.

http://www.realitatea.net/cristian-tudor-popescu-despre-ruperea-pactului-ponta-se-umple-de-ridicol-in-fata-lui-basescu_1498207.html

Eu as schimba un pic întrebarea lui CTP: Pe cine bate Ponta? Răspunsul e unul: pe el însusi.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Idioteniile lui Ponta si Antonescu   Idioteniile lui Ponta si Antonescu Empty

Sus In jos

Idioteniile lui Ponta si Antonescu
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» USL

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: