LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Snitzele crocante EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Snitzele crocante EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Snitzele crocante EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Snitzele crocante EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Snitzele crocante EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Snitzele crocante EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Snitzele crocante EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Snitzele crocante EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Snitzele crocante EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Snitzele crocante EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Snitzele crocante EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Snitzele crocante EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Snitzele crocante EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Snitzele crocante EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Snitzele crocante EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Snitzele crocante EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Snitzele crocante EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Snitzele crocante EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Snitzele crocante EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
mediu curiozitati politica 23 reclame 1 CPSF istorie romana internet padure Popasul Fantasy brasov comment-143 Limba google 1918 drumetie problema muzica_traditionala humanitas taieri sibiu efremovivanantonovici nicuvar
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Snitzele crocante I_vote_lcapSnitzele crocante I_voting_barSnitzele crocante I_vote_rcap 
Emil Condor
Snitzele crocante I_vote_lcapSnitzele crocante I_voting_barSnitzele crocante I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Snitzele crocante

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

Snitzele crocante Empty
MesajSubiect: Snitzele crocante   Snitzele crocante EmptyJoi 23 Iun 2011, 19:07

O buna prietena m-a invatat sa prepar snitezele crocante, foarte gustoase si -atentie!- neprajite in ulei, ci coapte la cuptor. Reteta are multiple avantaje: este simpla, este economica, este dietetica si sanatoasa smile . M-am gindit sa v-o impartasesc si voua hug2 , pentru ca -si voi- s-o dati mai departe celor dragi hug .

Deci, avem nevoie de: carne pentru snitzele - piept de pui, de exemplu, (dar in functie de imaginatia fiecaruia, puteti extinde reteta si la felii de brinza sau cascaval, etc) , iaurt (eu am folosit iaurt acrisor Cremoso, dar la fel, in functie de gustul fiecaruia, puteti folosi iaurt dulce cu fructe de padure etc ), oua, cereale zdrobite (eu am folosit fulgi de porumb), cascaval ras, condimente.

Carnea (taiata si batuta ca pentru snitzele) se amesteca bine, intr-un castron, cu iaurtul, se acopera cu folie si se tine minim o ora la frigider. Intr-un alt castron se amesteca cerealele zdrobite cu cascavalul ras, iar in altul se bat ouale cu condimentele. Carnea (asa, cum e ea, tapetata deja cu iaurt) se trece intii prin ou si apoi prin cereale, dupa care se aseaza pe tava cuptorului, pe care am asezat -in prealabil- hirtie de copt. Se coace la foc potrivit pina se rumenesc.

Veti fi foarte incintati de gustul fraged si -in acelasi timp- crocant al acestor snitzele iar, fiind dietetice, puteti minca si savura oricite poftiti Very Happy !

Pofta sanatoasa! eat

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

Snitzele crocante Empty
MesajSubiect: Re: Snitzele crocante   Snitzele crocante EmptyJoi 23 Iun 2011, 19:19

Pare interesant smile. Fa si ceva poze ca sa fie mai sugestiv smile
Sus In jos
Cristina

Cristina

Snitzele crocante Empty
MesajSubiect: Re: Snitzele crocante   Snitzele crocante EmptyVin 24 Iun 2011, 07:27

Chiar este interesanta reteta, Mihaela smile . Mi-as dori sa invat cit mai multe retete de acest gen, ca de prajeli si mincaruri grele, oricit ar fi ele de gustoase, eu ma feresc si incerc sa-mi feresc inclusiv familia .
Deci, incearc-o si n-o sa-ti para rau thumb_yello , crede-ma smile !

Cit despre poze, ce sa-ti spun... Prioritatea mea era sa-mi iasa snitzelele gustoase, nu pozatul lor Very Happy , dar uite , am o poza revelatoare smile :

Snitzele crocante Picture806

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

Snitzele crocante Empty
MesajSubiect: Re: Snitzele crocante   Snitzele crocante EmptyVin 24 Iun 2011, 08:16

Pot sa le mananc pe toate? Nu te superi?

Vizitator
Anonymous

Snitzele crocante Empty
MesajSubiect: Re: Snitzele crocante   Snitzele crocante EmptyVin 24 Iun 2011, 11:44

Arata bine si sunt sigura ca sunt si bune smile Cred ca o sa fac si eu Cool
Sus In jos
Cristina

Cristina

Snitzele crocante Empty
MesajSubiect: Re: Snitzele crocante   Snitzele crocante EmptyVin 24 Iun 2011, 21:04

dolion a scris:
Pot sa le mananc pe toate?
Desigur, Dolion! La cit se prepara de usor si repede, iti mai pregatesc un castron Very Happy ...
dolion a scris:
Nu te superi?
Din-contra Very Happy ! Pofta buna eat !

Sus In jos
Cristina

Cristina

Snitzele crocante Empty
MesajSubiect: Re: Snitzele crocante   Snitzele crocante EmptyVin 24 Iun 2011, 21:06

Mihaela a scris:
Arata bine si sunt sigura ca sunt si bune smile Cred ca o sa fac si eu Cool
Bravo! smile
Sa ne spui si noua daca ti-au placut secret .

Sus In jos
Continut sponsorizat

Snitzele crocante Empty
MesajSubiect: Re: Snitzele crocante   Snitzele crocante Empty

Sus In jos

Snitzele crocante
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SANATATE :: ARTA CULINARA :: PRODUSE din CARNE-
Mergi direct la: