Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Muzica mea cea..clasica Mier 19 Ian 2011, 23:35
Mă bucur că îti place adevărata muzică! (Stiu că unii vor spune că si celelalte genuri de muzică sunt tot adevărate, si vor avea dreptate)...
Vezi la forumul MUZICĂ, avem postate niste mp3 -uri super - le poti avea pe calculatorul tău prin downloads de la 4shared. Poate, deja stii despre ce vorbesc, pentru că ai trecut pe acolo...
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
Subiect: Re: Muzica mea cea..clasica Mier 19 Ian 2011, 23:41
desigur, am si eu o colectie bunicica.. multumesc, oricum, mult. Am pus ce ascultam acum, in timp ce lucrez am vrut sa semnez condica si aici, astazi!
_____________________ Doctor Cross
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Muzica mea cea..clasica Joi 20 Ian 2011, 00:41
Asculti muzică în timp ce lucrezi...
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Muzica mea cea..clasica Lun 24 Ian 2011, 19:17
Emil Condor a scris:
Asculti muzică în timp ce lucrezi...
Si eu ascult in timp ce sunt la calculator sau la serviciu. (vreau si eu aplauze... ) Acum la serviciu pot asculta orice muzica vreau, oricat. Cruciat nu stie, lucrez intr-un laborator cam prapadit, la o statie de epurare pe cale de disparitie. Peste cativa ani se va construi o statie noua, pe Somes la vale... Inainte eram la primarie, aveam pe sotul meu si pe altii colegi de birou si nu puteam asculta muzica din doua motive - o data ca difuzoarele erau incorporate in monitor si ca urmare erau slabe si urechile sensibile ale sotului nu acceptau maltratatea muzicii, apoi, sotul meu e cu muzica clasica. Eu acopar celelalte sectiuni, dar numai muzica de calitate. Imi place si Vivaldi, si Mozart, si Strauss, si Ravel si alti compozitori pe care i-am ascultat de la sotul meu, dar el stie mai bine ce am ascultat si mi-a placut. Acasa e iar mai bine, ca am despartit camerele si pot asculta orice in camera. Si in bucatarie am radio cu cd-player in format audio, ceea ce e foarte bine pentru mine.
il stie ca i l-am trimis... adresa o bagi acolo la "introdu un video" (icoana aia care seamana cu o scara neterminata)
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
Subiect: Re: Muzica mea cea..clasica Dum 30 Ian 2011, 10:46
merci, merci, merci!! vizite importante la mine acasa si eu..hai-hui! pe la alte case.. Va daruiesc si eu ceva, ca de duminica dimineata: [url=][/url]
_____________________ Doctor Cross
Emil Condor
Subiect: Re: Muzica mea cea..clasica Dum 30 Ian 2011, 19:11
Dacă îti palce Andre Rieux asa cum îmi place mie, găsesti peste 30 piese (MP3's) la forumul de MUZICĂ - oricine le poate trage pe calculatorul propriu: http://luminalumii.forumz.ro/t353-andre-rieux
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: Muzica mea cea..clasica Lun 07 Feb 2011, 05:26