Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: FOTOGRAFIE Dum 06 Dec 2009, 09:27
dolion a scris:
Ce senzatie ati avea intr-o baie cu asemenea gresie?
Ce senzaţie stranie. Chiar n-aş putea să calc pe-aici!.
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: FOTOGRAFIE Lun 07 Dec 2009, 13:08
dolion a scris:
Ce senzatie ati avea intr-o baie cu asemenea gresie?
Chiar exista aceasta baie!
Cred ca as stinge lumina intai. Si as folosi o lanterna cu o lumina locala, strict locala.
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: FOTOGRAFIE Dum 21 Mar 2010, 07:35
Anunţ:
Scoala de Fotografie Freelancer impreuna cu fotomagazin.ro si badorgood.com scoate la concurs doua burse pentru cursul de incepatori ce se va desfasura in perioada 5 aprilie – 21 iunie.
Regulament:
1. Bursa se va acorda in urma unui concus de eseuri, de maxim 1000 de cuvinte in care participantii vor trebui sa expuna relatia lor cu fotografia, aspiratiile lor legate de aceasta arta, planurile de viitor si argumentele pentru care se considera indreptatiti sa primeasca aceasta bursa. 2. Nu exista restrictii de inscriere la acest concurs. Fiind insa vorba despre un curs de incepatori, lipsa de experienta si de dotare fotografica va fi de data asta un argument in plus pentru castigarea bursei. 3. Participantii vor trimite la scoala@freelancer.ro un scurt CV, in care vor mentiona in ce stadiu se afla din punct de vedere fotografic si vor primi prin email confirmarea inscrierii in concurs. Eseurile vor fi postate exclusiv pe www.fotomagazin.ro sau pe www.badorgood.com in rubricile dedicate. 4. Concursul se va desfasura in perioada 15-29 martie 2010. Castigatorul va fi anuntat in 31 martie pe cele doua site-uri partenere. 5. La acordarea bursei juriul va tine seama de originalitatea mesajului, de intensitatea lui si de argumentele concrete mentionate de fiecare participant. 6. Juriul va fi format din :
7. Castigatorul bursei va fi inscris din oficiu la clasa de incepatori a Scolii de Fotografie Freelancer care se va desfasura intre 5 aprilie si 21 iunie in Bucuresti. Bursa nu este transmisibila. Daca din orice motiv castigatorul nu va putea participa la curs el va pierde bursa iar juriul va face in timp util o noua deliberare si va alege alt castigator.
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: FOTOGRAFIE Dum 21 Mar 2010, 09:21
Multumesc, Anahoret, i-l voi arata fiului meu. El a mai luat un premiu de la "freelancer australia", la un concurs cu tema data. A castigat 1000$. Sper ca nu e un impediment pentru a concura la bursa?
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: FOTOGRAFIE Vin 06 Dec 2013, 16:49
Am găsit ceva interesant în portalul Liternet: un album foto cu cer şi avioane. Cum politica de copyright a site-ului nu permite distribuirea fişierelor pdf, am pus URL-ul paginii cu pricina.
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: FOTOGRAFIE Mier 18 Mar 2015, 15:42
Și anul acesta, un român reușește să reprezinte cu succes țara la unul dintre cele mai importante concursuri de fotografie, Sony World Photography Awards 2015. Auraș Mihaiu din orașul Nehoiu, județul Buzău, a câștigat premiul Romania National Award, în cadrul ediţiei din acest an a concursului Sony World Photography Awards 2015. Fotografia „Alesul oilor” a fost desemnată cea mai bună imagine înscrisă de un fotograf român la cea mai mare competiţie foto din lume, Sony World Photography Awards 2015, şi a fost aleasă dintre toate fotografiile înscrise la oricare dintre cele 10 categorii Open ale concursului.
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Anahoret
Subiect: Re: FOTOGRAFIE Sam 11 Mar 2017, 22:00
Doi bucureșteni fac fotografii după tehnica folosită acum 150 de ani. Tehnica se numește ambrotipie.