LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Cum arata un porc! EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Cum arata un porc! EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Cum arata un porc! EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Cum arata un porc! EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Cum arata un porc! EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Cum arata un porc! EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Cum arata un porc! EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Cum arata un porc! EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Cum arata un porc! EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Cum arata un porc! EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Cum arata un porc! EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Cum arata un porc! EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Cum arata un porc! EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Cum arata un porc! EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Cum arata un porc! EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Cum arata un porc! EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Cum arata un porc! EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Cum arata un porc! EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Cum arata un porc! EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
curiozitati drumetie 23 padure Fantasy internet romana mediu 1 muzica_traditionala comment-143 CPSF google humanitas sibiu efremovivanantonovici Limba politica 1918 istorie nicuvar brasov problema Popasul reclame taieri
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Cum arata un porc! I_vote_lcapCum arata un porc! I_voting_barCum arata un porc! I_vote_rcap 
Emil Condor
Cum arata un porc! I_vote_lcapCum arata un porc! I_voting_barCum arata un porc! I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Cum arata un porc!

In jos 
+3
zuum
ostrovna
TRISTAN
7 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
TRISTAN

TRISTAN

Numarul mesajelor : 125
Data de inscriere : 03/01/2009

Cum arata un porc! Empty
MesajSubiect: Cum arata un porc!   Cum arata un porc! EmptyVin 03 Dec 2010, 16:18

Va rog sa priviti bine cum arata un porc cu grai omenesc. Un porc care jinduieste in continuare la Ardeal.
Autoritatile romane nu au nicio reactie...de ce oare? Cumva soarta coalitiei depinde de UDMR? Nu stiu...
Probabil Romania trebuia sa fie astazi ca Yugoslavia sau Cehia. Amintiti-va anul 1990 Tg.Mures. Dar nu s-a reusit...cel putin deocamdata. Nu e tarziu. Boc si Basescu sa le dea in continuare unor astfel de porci (nu ma refer la etnie, ci la exemplarele astea revansarde si iredentiste) tot ce vor. Asta e interesul nostru national!

Oare noi suntem poporul ala care l-am dat pe Mihai Viteazu, Tudor, Avram Iancu, Stefan cel Mare? Nu cred. oh da!

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

Cum arata un porc! Empty
MesajSubiect: Re: Cum arata un porc!   Cum arata un porc! EmptyVin 03 Dec 2010, 17:06

TRISTAN a scris:

Va rog sa priviti bine cum arata un porc cu grai omenesc. Un porc care jinduieste in continuare la Ardeal.
Autoritatile romane nu au nicio reactie...de ce oare? Cumva soarta coalitiei depinde de UDMR? Nu stiu...
Probabil Romania trebuia sa fie astazi ca Yugoslavia sau Cehia. Amintiti-va anul 1990 Tg.Mures. Dar nu s-a reusit...cel putin deocamdata. Nu e tarziu. Boc si Basescu sa le dea in continuare unor astfel de porci (nu ma refer la etnie, ci la exemplarele astea revansarde si iredentiste) tot ce vor. Asta e interesul nostru national!

Oare noi suntem poporul ala care l-am dat pe Mihai Viteazu, Tudor, Avram Iancu, Stefan cel Mare? Nu cred. oh da!

Porc ordinar si nesimtit ,pastor in haina lui satana de fapt la ce conducatori avem vai de noi rmanii si nu zic asta din sovinism ca doara copii mei vb. perfect maghiara si familiile mixte sunt multe: (Sad
Sus In jos
zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

Cum arata un porc! Empty
MesajSubiect: Re: Cum arata un porc!   Cum arata un porc! EmptyVin 03 Dec 2010, 17:33

Mai porci sunt guvernantii care joaca dupa cum canta ungurii ! Ungurii ( astia din Romania) vor Ardealul asta sa va intre bine in cap!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Cum arata un porc! Empty
MesajSubiect: Re: Cum arata un porc!   Cum arata un porc! EmptyVin 03 Dec 2010, 17:51

zuum a scris:
Mai porci sunt guvernantii care joaca dupa cum canta ungurii ! Ungurii ( astia din Romania) vor Ardealul asta sa va intre bine in cap!

Vor Ardealul,no ca-i buna si ce sa faca cu el ca nici macar n-au lucrat la Bumbesti Livezeni si nici luminita nu se vede,o sa--l pupe cum pupam noi Moldova:(

No mai bine ma nasteam in Transilvania poate ma maritam cu un roman adevarat mwah! mwah! so funny! so funny! so funny!
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

Cum arata un porc! Empty
MesajSubiect: Re: Cum arata un porc!   Cum arata un porc! EmptyVin 03 Dec 2010, 18:14

O noua diversiune. Pana nu scapam de BUBA nu se rezolva nimic.

ostrovna

ostrovna

Cum arata un porc! Empty
MesajSubiect: Re: Cum arata un porc!   Cum arata un porc! EmptySam 04 Dec 2010, 01:17

nicuvar a scris:
O noua diversiune. Pana nu scapam de BUBA nu se rezolva nimic.

Subscriu Sad
Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

Cum arata un porc! Empty
MesajSubiect: Re: Cum arata un porc!   Cum arata un porc! EmptySam 24 Mai 2014, 16:38

Cum arata un porc! 350knlw

dolion

Cum arata un porc! Empty
MesajSubiect: Re: Cum arata un porc!   Cum arata un porc! EmptySam 24 Mai 2014, 16:40

Cum arata un porc! 33kxjed

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

Cum arata un porc! Empty
MesajSubiect: Re: Cum arata un porc!   Cum arata un porc! EmptySam 24 Mai 2014, 19:51

Diploma viitorului Presedinte?  Laughing 
Ori mai are una... în lucru?

ostrovna

ostrovna

Cum arata un porc! Empty
MesajSubiect: Re: Cum arata un porc!   Cum arata un porc! EmptySam 24 Mai 2014, 20:23

dolion a scris:
Cum arata un porc! 33kxjed

so funny! saracu ponta ce l-a terminat basescu cu plagiatul,fetele lui nu stiu nici macar sa plagieze,ne-a facut destul de ras si eba,vai si amar,intr-adevar ar putea sa slabeasca dar chiar porc,hmmm Sad 
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Cum arata un porc! Empty
MesajSubiect: Re: Cum arata un porc!   Cum arata un porc! EmptyDum 25 Mai 2014, 16:27

ostrovna a scris:
 so funny! saracu ponta  
Sărăcutul de el!  Sad Sad Sad

dolion

dolion

Cum arata un porc! Empty
MesajSubiect: Re: Cum arata un porc!   Cum arata un porc! EmptyVin 13 Iun 2014, 18:22

Neonesimțitul

Ion Iliescu este dovada vie și roșie în suflet și-n obraji că nesimțirea nu îmbătrânește niciodată. Pare incredibil că o persoană care ar trebui să fie în pușcărie pe viață și încă de acum 20 de ani cel puțin, umblă liberă prin oraș cu păreri în cap. Să lăsăm un pic ironiile și răutăcismele și să o spunem deschis, nu eu, ci toată lumea: din cauza lui Iliescu, au murit oameni la revoluție. Din vina și ticăloșia lui, au murit oameni la mineriade. Ion Iliescu a incitat la crimă, a trimis oamenii să bată alți oameni cu bâtele, a omorât lumea pe stradă înarmat cu haite de imbecili. La vârsta lui, în loc să se bucure de anii de libertate ilegală care i-au mai rămas, împarte declarații nesimțite inclusiv cui nu e dispus să îl asculte. Nu că nesimțirea nu îmbătrânește, dar, pe măsură ce trece timpul, se prescriu și cei doi ani de-acasă pe care Ion Iliescu i-a absolvit în locul celor 7. (M.N.)

Emil Condor

Cum arata un porc! Empty
MesajSubiect: Re: Cum arata un porc!   Cum arata un porc! EmptyDum 15 Iun 2014, 16:45

Atunci a avut loc... distrugerea completă a tărisoarei noastre.

ostrovna

ostrovna

Cum arata un porc! Empty
MesajSubiect: Re: Cum arata un porc!   Cum arata un porc! EmptyLun 16 Iun 2014, 22:28

Porci sub acoperire,ahahahahahahahahaha si hoti ,vai

Cum arata un porc! 1465279_517863561674907_4138881745098815912_n
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

Cum arata un porc! Empty
MesajSubiect: Re: Cum arata un porc!   Cum arata un porc! EmptyLun 16 Iun 2014, 22:40

N-am nimic impotriva exprimarii unei opinii, inclusiv prin caricatura.
Ma intreb, insa, daca vezi numai caricaturi decat dintr-o parte, nu cumva, iti formezi o opinie gresita?
Al doilea semn de intrebare:
In general, se caricaturizeaza, mai mult, Puterea si nu Opozitia. Corect?
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Cum arata un porc! Empty
MesajSubiect: Re: Cum arata un porc!   Cum arata un porc! EmptyLun 16 Iun 2014, 23:09

Ion a scris:
...numai caricaturi dintr-o parte...
Ceilalti sunt... fără acoperire!  Laughing 

ostrovna

ostrovna

Cum arata un porc! Empty
MesajSubiect: Re: Cum arata un porc!   Cum arata un porc! EmptyMar 17 Iun 2014, 01:03

Emil Condor a scris:
Ion a scris:
...numai caricaturi dintr-o parte...
Ceilalti sunt... fără acoperire!  Laughing 

dar inca nu am vazut furaciunile pasedistlor ca s-au tirat dintr-o barca in alta cum a vrut basescu(ce nesimtit diaconescu si sotia lui) de 10 ani de cotropire au fost pdelistii vai si amar cu hotiile si cu tot ce ii are basescu la mana,Diaconescu fruntas de frunte psd scarbavnici toti!!!!!

deocamdata doar Nastase e la parnaie!!!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Cum arata un porc! Empty
MesajSubiect: Re: Cum arata un porc!   Cum arata un porc! EmptyJoi 19 Iun 2014, 07:04

Geta, doar circa un an în urmă (poate ceva mai mult) elogiai la Diaconescu, inteligenta, caracterul său.
Crezi că azi, el are alt caracter, altă educatie? E acelasi, doar că a trecut din tabăra ce nu i se potrivea.
La el nu e nicio schimbare, ci la tine, zic eu. Gresesc?

ostrovna

ostrovna

Cum arata un porc! Empty
MesajSubiect: Re: Cum arata un porc!   Cum arata un porc! EmptyJoi 19 Iun 2014, 22:14

Emil Condor a scris:
Geta, doar circa un an în urmă (poate ceva mai mult) elogiai la Diaconescu, inteligenta, caracterul său.
Crezi că azi, el are alt caracter, altă educatie? E acelasi, doar că a trecut din tabăra ce nu i se potrivea.
La el nu e nicio schimbare, ci la tine, zic eu. Gresesc?

Da gresesti ,eu nu suport oamenii instabili psihic,hotii ,mincinosii,nu mi amintesc daca l am elogiat vreodata pe Diaconescu stiu sigur ca pe antonescu l-am elogiat si nu suportam ca cineva sa i spuna CACARU dar m am inselat amarnic,Diaconescu a trecut in cealalta barca cu hotii deoarece sotia lui are dosar de frauda de milioane de euro,vezi cum e omul??fereasca sfantul ,vai si amar Sad
Sus In jos
Ion

Cum arata un porc! Empty
MesajSubiect: Re: Cum arata un porc!   Cum arata un porc! EmptyJoi 19 Iun 2014, 23:14

Uite ca acum il retinura pentru 2 de ore si pe fratele lui Basescu....
Din cealalta parte, cum ar zice unii....
In Polonia, zice Emil Hurezeanu, intamplator sau nu, este un scandal asemanator.....

Se pare ca vecinii nostri s-ar bucura de o destabilizare in regiune...
Asa zice Emil Hurezeanu. Dar nu e decat o supozitie.
Pana una alta, daca Mircea Basescu e vinovat, sa mearga acolo unde e si cei cu care si-a bagat in plug, nu?
Te amesteci cu tarata, te mananca porcii.
Ce i-o fi trebuit sa se amestece, sa boteze " a treia oara, zic unii, pe copilul unui interlop.

Si, apoi, cum zice D-na Ecaterina Andronescu, oare nu se intreaba nimeni de unde au interlopii astia atatia bani?
Facuti si sub guvernarile din care a facut si Domnia Sa parte, nu?

E bine daca se sparge buba.
Numai asa, poate, se va mai face ceva...
Biata tara!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Cum arata un porc! Empty
MesajSubiect: Re: Cum arata un porc!   Cum arata un porc! EmptyVin 20 Iun 2014, 00:31

Sa dea Domnul sa se sparga BUBA deocamdata doar Nastase e la beci ,asa e cu porcii grasi si umflati ,BUBA E basescu ,udrea ,blaga,anastase,restul sunt la parnaie,nastase,voicu si multi alti hoti !
Sus In jos
Ion

Cum arata un porc! Empty
MesajSubiect: Re: Cum arata un porc!   Cum arata un porc! EmptyVin 20 Iun 2014, 00:42

Daca unu ca Nastase a intrat la puscarie, daca una ca Mircea Basescu va intra la puscarie, atunci eu sunt sigur ca vor urma si altii.

Pana una alta, chiar daca unii, ca acei enumaerati mai sus, intra la puscarie, cei care sufera sunt tot oamenii de rand.

Mafia politica, asa cum a denumit-o Viorel Catarama, e prea puternica in Romania.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Cum arata un porc! Empty
MesajSubiect: Re: Cum arata un porc!   Cum arata un porc! EmptyVin 20 Iun 2014, 01:19

Ion a scris:
Daca unu ca Nastase a intrat la puscarie, daca unu ca Mircea Basescu va intra la puscarie, atunci eu sunt sigur ca vor urma si altii.
Justitia trebuie lăsată în afara politicii.
Ea trebuie să se curete din interior. Si este pe drumul bun...

Ion

Cum arata un porc! Empty
MesajSubiect: Re: Cum arata un porc!   Cum arata un porc! EmptyVin 20 Iun 2014, 02:06

Asta e! In interiorul Justitiei nu prea e libertate.

Totul se fce parca la intamplare.

In privinta atitudinii lui Basescu, fata de situatia fratelui sau, presa si lumea sa ia exemplu de la fam. Bush.
Si ei auun frate certat cu legea. Dar nimeni n-a facut o problema din asta, asa cum se face la noi acum cu Basescu. Ponta i-a cerut demisia....
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Cum arata un porc! Empty
MesajSubiect: Re: Cum arata un porc!   Cum arata un porc! EmptyVin 20 Iun 2014, 13:56

Ion a scris:
Asta e! In interiorul Justitiei nu prea e libertate.

Totul se fce parca la intamplare.

In privinta atitudinii lui Basescu, fata de situatia fratelui sau, presa si lumea sa ia exemplu de la fam. Bush.
Si ei auun frate certat cu legea. Dar nimeni n-a facut o problema din asta, asa cum se face la noi acum cu Basescu. Ponta i-a cerut demisia....

pana sa ajungem ca americanii mai e mult deocamdata la noi daca nu furi,minti si ai toata puterea in mana nu esti de dreapta ,vai si amar Sad
Sus In jos
Continut sponsorizat

Cum arata un porc! Empty
MesajSubiect: Re: Cum arata un porc!   Cum arata un porc! Empty

Sus In jos

Cum arata un porc!
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: