500 g piept dezosat de pasare
1 ceapa
1 felie paine
200g smantana
3oua
200 g rosii mici
1 conopida
unt
sare
piper
verdeata.
Preparare:
Tocati carnea si painea inmuiata si stoarsa bine.
Amestecati-le cu ceapa tocata cat mai marunt, 2 oua, sare si piper, dupa gust.
Modelati din compozitia bine omogenizata perisoare pe care puneti-le intr-o tava unsa cu unt.
Puneti tava la cuptor si coaceti perisoarele, timp de 20 de minute.
Scoateti tava si puneti printre perisoare buchetele de conopida si rosii.
Turnati deasupra smantana batuta cu un ou, presarati cu verdeata si puneti din nou tava la cuptor pentru gratinare.
Portii: 4 portii
Pregatire: 60 minute
Sursa:
www.bucatarul.ro
_____________________
Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.