| STIINTA CRAIOVA | |
|
+3Admin Emil Condor monte cristo 7 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
monte cristo
Numarul mesajelor : 13 Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: STIINTA CRAIOVA Mier 10 Sept 2008, 12:44 | |
| O iubire alb-albastra...Va invit la discutii pe aceasta tema...Istorie, suferinta, dragoste si glorie... | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: STIINTA CRAIOVA Vin 12 Sept 2008, 03:46 | |
| Monte, Esti sigur că Mititelu are adevăratul club alb-albastru sau o să vină un Zamboni (parcă asa îl cheamă pe ăla de la Poli) si o să pretindă că el are culorile si palmaresul Universitătii iar cea mai bună performantă a Stiintei ar fi... promovarea în Liga 1! | |
|
| |
monte cristo
| Subiect: Re: STIINTA CRAIOVA Vin 12 Sept 2008, 08:46 | |
| Mititelu' are respectul meu pentru ca a adus Stiinta din Liga 2 in Liga 1... Cu priceperea si cu banii lui de operator in comert...In rest, nu-l recomand ca model pentru adolescentii de astazi...Incult, inestetic , posesor de ochelari bionici...Copiii din ziua de astazi pot identifica alte oportunitati de implinire... | |
|
| |
Admin temporar
Numarul mesajelor : 64 Data de inscriere : 11/09/2008
| Subiect: Re: STIINTA CRAIOVA Vin 12 Sept 2008, 20:41 | |
| Si totusi sa stii ca sunt multi tineri care doresc sa-i calce pe urme si sa-l ia ca model. | |
|
| |
monte cristo
| Subiect: Re: STIINTA CRAIOVA Sam 13 Sept 2008, 08:26 | |
| Liga 1, Etapa 7, U Craiova - FC Timisoara, ora 17:00
Uhrin: "Baietii sunt mai uniti acum. Mergem la Craiova sa castigam"
"Incet, incet lucrurile se vor linisti. Cred ca pana la urma punctele ne vor fi returnate, mai devreme sau mai tarziu totul va reintra în normal. Atmosfera s-a mai calmat, dar asa se intampla cand sunt schimbari la club. Eu am mai trecut de doua ori prin asta, odata la Sparta Praga si odata la Boemia. Nu ma intereseaza ce tricouri vom folosi maine cu Universitatea Craiova, vreau sa castigam pentru a recupera punctele pierdute. Vom avea un meci greu si baietii stiu asta. Baietii sunt mai uniti acum si trebuie sa joace ca in partida cu Rapid daca vor sa castige. Daca vom pierde nu voi incerca sa caut scuze pentru infrangere", a declarat Uhrin.
Napoli: „Nu-mi spune mie Piturca unde sa joace Costea!”
"Sa fie clar, Florin Costea nu a sacrificat meciul cu Dinamo. Ce a spus Ilie Balaci a fost o parere personala si nimic mai mult. Eu va spun ca nimeni nu-mi spune mie pe ce post sa joace Florin Costea, mai ales Piturca. Victor Piturca este antrenor la nationala, eu la Craiova, si fiecare ii alege postul lui Costea, numai ca nu stiu de ce atata discutie, cand el si la echipa de club joaca pe partea stanga”, a afirmat Napoli.
„Eu vreau sa ii linistesc pe fani, sa inteleaga ca nu Universitatea Craiova s-a opus intrarii lor in Bucuresti. Vreau sa fim sustinuti si sa nu se ajunga la probleme, deoarece daca se arunca iar din tribune cu obiecte vom avea toti de suferit. Nu stiu cui din Craiova i-ar conveni sa ne vada cu stadionul din nou suspendat”, a mai spus Nicolo. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: STIINTA CRAIOVA Sam 13 Sept 2008, 08:40 | |
| Nu o să fie un meci usor pentru craioveni! Poli o să încerce a recupera ceva puncte după penalizarea primită (zic eu, pe nedrept). | |
|
| |
monte cristo
| Subiect: Re: STIINTA CRAIOVA Sam 13 Sept 2008, 09:03 | |
| - Emil Condor a scris:
- Nu o să fie un meci usor pentru craioveni!
Poli o să încerce a recupera ceva puncte după penalizarea primită (zic eu, pe nedrept). Si eu gandesc la fel. Sunt multumit si cu 1-0, chinuit. Cu Costea si cu Baird, in fata, sporesc sansele de succes. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: STIINTA CRAIOVA Sam 13 Sept 2008, 20:54 | |
| Ai nimerit prima parte a scorului...
Adevărul că era de asteptat din partea lui Poli să se dăruiască mai mult în meciul ăsta.
Cine a văzut meciul? A fost frumos? Timisoara a meritat victoria? | |
|
| |
monte cristo
| Subiect: Re: STIINTA CRAIOVA Dum 14 Sept 2008, 09:07 | |
| - Emil Condor a scris:
- Ai nimerit prima parte a scorului...
Adevărul că era de asteptat din partea lui Poli să se dăruiască mai mult în meciul ăsta.
Cine a văzut meciul? A fost frumos? Timisoara a meritat victoria? Victoria TM aparuta pe greselelile domnului Bornescu. Asta e, mergem inainte... | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: STIINTA CRAIOVA Dum 14 Sept 2008, 23:15 | |
| Da, asa apare: Bornescu a gresit la golurile 2 si 3. Se întâmplă... | |
|
| |
gringo
Numarul mesajelor : 316 Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: STIINTA CRAIOVA Lun 06 Oct 2008, 11:57 | |
| In ultima etapa din campionat, oltenii au remizat la Pitesti. Pacat de finalul meciului, in care s-au aratat 3 cartonase rosii. In rest meciul a fost placut, echilibrat si cu destule faze de poarta. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: STIINTA CRAIOVA Vin 17 Oct 2008, 02:20 | |
| Craiova are trupă tânără care în doi ani poate fi o mare fortă în Liga noastră. Le doresc baftă! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: STIINTA CRAIOVA Lun 27 Oct 2008, 01:25 | |
| O victorie faină obtinută de luminatii Stiintei la Medias cu 5-2.
Monteee! Mai trăiesti, omule? Hai aici să-ti vedem zâmbetul victorios. | |
|
| |
skrici
Numarul mesajelor : 1 Data de inscriere : 04/01/2009
| Subiect: Re: STIINTA CRAIOVA Dum 04 Ian 2009, 22:26 | |
| hai craiova, tu esti pasarica mea alb-astra! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: STIINTA CRAIOVA Dum 04 Ian 2009, 22:29 | |
| Monte Cristo are partener de... "suferintă" cu iubirea alb albastră!
Bine ai venit Skrici! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
gringo
| Subiect: Re: STIINTA CRAIOVA Dum 18 Ian 2009, 11:17 | |
| | |
|
| |
gringo
| Subiect: Re: STIINTA CRAIOVA Mar 27 Ian 2009, 12:14 | |
| Stiinta a dominat si a câstigat clar primul amical al anului!
Universitatea Craiova a castigat in fata echipei de amatori din Germania, Sportfreunde Siegen, cu scorul de 2-0. | |
|
| |
gringo
| Subiect: Re: STIINTA CRAIOVA Mar 27 Ian 2009, 12:21 | |
| Lotul oltenilor care au facut deplasarea in Antalya pentru primul cantonament din Intersezon: Bornescu, Merlier, Lung (portari), Dananae, Barboianu, Mitchell, I. Popescu, Gaman, Rose, Stoica, Soava, Dilevski, Barbu, Gângioveanu, Wobay, Prepelita, Ologu, Gogosoiu, Tanasa, Costea I, Costea II, Dina, Baird si Craciun (jucatori de câmp) sunt jucatorii pe care Nicolo Napoli se va baza în primul turneu de pregatire. „Plecam sa ne pregatim cât mai bine, este extrem de importanta aceasta perioada de acumulari pentru returul care va urma. M-am oprit asupra a 24 de jucatori, carora li se va adauga si Njock în cantonamentul de la Coverciano”, a precizat Nicolo Napoli pentru site-ul oficial al Universitatii. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: STIINTA CRAIOVA Sam 14 Feb 2009, 04:37 | |
| Ce credeti că face Mititelu, îl vinde pe Costea? În criza mondială în care suntem, câteva milioane nu i-ar strica. Eu cred că îl vinde în următoarele 5-6 luni. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
gringo
| Subiect: Re: STIINTA CRAIOVA Mar 03 Mar 2009, 15:11 | |
| Poli Iasi - Universitatea Craiova 1-0. Nu stiu care ar fi fost rezultatul final daca arbitrul intalnirii, nu- l-ar fi eliminat pe Mitchell de la olteni, in minutul 22 al intalnirii. Meciul a fost echilibrat pe toata durata partidei, dar in final, cu un om mai putin pe teren, oltenii au cedat la limita. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: STIINTA CRAIOVA Lun 06 Apr 2009, 00:14 | |
| GSP Ilie Balaci îl înţeapă pe Rednic: "Nu am jucat cu el la naţională, el a jucat cu mine". Mi-a plăcut declaratia olteanului! E si adevărată... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
gringo
| Subiect: Re: STIINTA CRAIOVA Vin 08 Mai 2009, 14:15 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: STIINTA CRAIOVA Lun 15 Iun 2009, 04:28 | |
| Universitatea din Bănie are nevoie de un antrenor bun si vor fi candidati seriosi la titlu. Sincer le doresc mult succes! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: STIINTA CRAIOVA Lun 28 Sept 2009, 04:32 | |
| Se pare că oltenasii au pierdut un meci (la Timisoara) pe nedrept! Vorbesc despre faza golului egalizator... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Darius
Numarul mesajelor : 161 Varsta : 41 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: STIINTA CRAIOVA Mier 07 Oct 2009, 03:03 | |
| Asa e, Mera a faultat in atac la faza golului, dar gestul lui Mitchell de a lovi doi jucatori timisoreni trebuia sanctionat de arbitru. De altfel, centralul Bordean a fost retinut de la delegari pe o perioada nedeterminata. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: STIINTA CRAIOVA | |
| |
|
| |
| STIINTA CRAIOVA | |
|