| Politica se face cu... caricaturi | |
|
+18fulga nicuvar alex andrei Diaporevomenos Ion TRISTAN yzzy j0oke delta Doina ostrovna Anahoret abbilbal Cristina dolion Emil Condor cactus aurora 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 10 Iul 2012, 18:26 | |
| Si-a luat arhiva …. si-a plecat! | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 10 Iul 2012, 19:41 | |
| Traian Basescu va roaga sa votati DA la referendum. | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 10 Iul 2012, 20:47 | |
| E oficial! Satan basescu a intrat in campanie ! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 11 Iul 2012, 18:05 | |
| SUSpendatu’ si-a ales sloganu’ | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 12 Iul 2012, 05:50 | |
| - ostrovna a scris:
- SUSpendatu’ si-a ales sloganu’
Vrei să-i faci gelosi pe USL-isti? Nu au de ce - sunt mai „ performanti” în domeniul respectiv. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 12 Iul 2012, 10:05 | |
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 12 Iul 2012, 10:06 | |
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 12 Iul 2012, 11:44 | |
| - Emil Condor a scris:
- ostrovna a scris:
- SUSpendatu’ si-a ales sloganu’
Vrei să-i faci gelosi pe USL-isti? Nu au de ce - sunt mai „performanti” în domeniul respectiv. Asta framinta planeta ,normal ca sunt performanti ,au coloana vertebrala(pe antonescu sta costumul impecabil si are fata de presedinte) si mai ales bun simt ceea ce la pdl cu udrea,anastase,boureanu,papagalul de oltean,vai si amar. Nu mai vrem pdl si basescu sa-si ia labele jegoase pline de hotii si murdari de minciuni de pe noi,asta vrem si vom scapa de ei in ciuda planetei. | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 12 Iul 2012, 23:07 | |
| Pana la capat ! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 13 Iul 2012, 12:22 | |
| TU contezi doar daca VOTEZI! | |
|
| |
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 13 Iul 2012, 14:37 | |
| Votati Alianta "NU"! NU= Natiunea Unita | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 13 Iul 2012, 16:32 | |
| - Ion a scris:
- Votati Alianta "NU"!
NU= Natiunea Unita Hai Ioane ca esti tare,natiune dezbinata de basescu,atit a reusit sa faca,sa semene ura,vrajba,venin,a promovat femeile lui corupte,hoate, mincinoase...etc | |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 13 Iul 2012, 21:52 | |
| Pai asta am si vrut, Geta. De aia am si pus intre ghilimele pe "NU".
Asta se refera nu numai la Basescu, ci la intreaga Clasa Politica. Cu numele ca sunt in Partide diferite. Atunci cand simt miros de ciolan, se duc dupa el cu viteze astronomice. Imi aduc aminte ce zicea un prieten despre cei care erau dati afara din PCR pentru ca nu voiau sa faca anumite "greseli". El zicea ca trebuie "sa gresesti" odata cu Partidul, daca vrei sa mai ramai pe functie.
Ei bine, in ziua de azi, eu as cam traduce asa: "...trebuie sa furi odata cu partidul, sa-i dai si lui, sa nu bata la ochi ce-ti ramane, si sa nu te prinda...." Sau, ma rog, cam asa ceva.... | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 14 Iul 2012, 09:25 | |
| Imaginaţia românului n-are margini! Am primit-o prin poşta electronică. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 14 Iul 2012, 12:17 | |
| Tinichigii, chelneri dar si europarlamentari! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 16 Iul 2012, 18:48 | |
| Cine se joaca cu focul … Marele democrat, detinatorul adevarului absolut, garantul statului de drept - traian basescu - a aprins la Cluj .... "flacara democratiei" (a se citi flacara coruptiei!). N-am intalnit niciodata pe cineva care sa minta cu atata nonsalanta. Doar si pentru atat si tot ar trebui sa fie DEMIS!! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 16 Iul 2012, 20:14 | |
| Acum ori niciodata! | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 16 Iul 2012, 20:21 | |
| - ostrovna a scris:
- Acum ori niciodata!
Geta, ai postat gresit aici. Asta nu e o caricatura, e o problema serioasa. Sa demonstram prin prezenta la vot cine este roman adevarat si matur. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 16 Iul 2012, 20:25 | |
| Nicu iertare dar is foarte suparata basescu se foloseste de STS,la sediul lui de campanie,iti dai seama? Au instalat aparatura de ascultare, telefoane imi aminteste de ultimele alegeri furate :( | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 16 Iul 2012, 21:49 | |
| - ostrovna a scris:
- Nicu iertare dar is foarte suparata basescu se foloseste de STS,la sediul lui de campanie,iti dai seama?
Au instalat aparatura de ascultare, telefoane imi aminteste de ultimele alegeri furate Din câte am înţeles, la sediul lui Băse au instalat posturi de comunicare speciale. Asta nu înseamnă că s-a instalat aparatură de ascultare. Practic i s-au instalat acele linii "scurte" cu apel prioritar către anumite instituţii... şi, bineînţeles, securizate. Ce înseamnă asta? Dacă eu sun în acelaşi timp cu Băsescu la un număr de telefon al Guvernului, Băse va fi conectat iar eu voi fi trecut în aşteptare sau voi primi ton de ocupat. Comunicaţiile securizate... cred că ştie toată lumea ce înseamnă: pe mine mă poate asculta oricine, înfigând două bolduri cu liţă în cablul telefonic, pe Băse nu. Problema care se pune este cât de legale sunt aceste servicii de telecomunicaţii speciale. Dacă, potrivit legii, Băse are dreptul la aşa ceva când este suspendat sau dacă le-a luat abuziv. Altă problemă care se pune este că iniţial s-a spus de la STS că postul telefonic s-a instalat cu acordul preşedintelui interimar, dar Antonescu spune că habar n-are despre aşa ceva. Păi... aici cineva minte: ori Băsescu, ori STS-ul, ori Antonescu. Dacă Pârţe minte, nu-i nicio problemă, este natural, aş zice. Dacă STS-ul minte sau Antonescu minte... atunci avem o problemă. Bine, se mai poate pune şi un nou set de întrebări: cu cine are acele legături securizate? La ce-i folosesc ele? Cum se foloseşte de ele? Astea sunt, într-adevăr, nişte întrebări. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 16 Iul 2012, 21:51 | |
| - ostrovna a scris:
Cine se joaca cu focul …
Marele democrat, detinatorul adevarului absolut, garantul statului de drept - traian basescu - a aprins la Cluj .... "flacara democratiei" (a se citi flacara coruptiei!). N-am intalnit niciodata pe cineva care sa minta cu atata nonsalanta. Doar si pentru atat si tot ar trebui sa fie DEMIS!!
Europarlamentarul roman Adrian Severin este acuzat de procurorii DNA ca a prejudiciat bugetul Parlamentul European cu peste 400.000 de euro prin incheierea unor contracte cu 6 firme de consultanta care nu au prestat niciodata serviciile pentru care au incasat bani europeni....( www.ziare.com)Iata pana unde a ajuns "Flacara Coruptiei"... Vreau sa zic "falacara noastra, pentru ca au si ceilalti pe a lor, se subantelege. | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 17 Iul 2012, 00:09 | |
| Dar basescu nu avea dreptul sa foloseasca flacara olimpica daaaaaa???
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| |
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 17 Iul 2012, 18:49 | |
| Pinocchio de Romania! | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 17 Iul 2012, 19:47 | |
| Mihaela, domn' profesor Stan nu prea-şi are locul în CCR. Între timp a trecut de partea întunecată a Forţei... _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi | |
| |
|
| |
| Politica se face cu... caricaturi | |
|