| Politica se face cu... caricaturi | |
|
+18fulga nicuvar alex andrei Diaporevomenos Ion TRISTAN yzzy j0oke delta Doina ostrovna Anahoret abbilbal Cristina dolion Emil Condor cactus aurora 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 06 Iul 2012, 15:20 | |
| - Ion a scris:
- SUSPENDÁ, suspénd, vb. I. Tranz. 1. A atârna.......
Ce facurati, mai oameni buni, cu Base? Il atarnarati? Macar agatati-l undeva la umbra, ca prea e cald....
Radeti voi, radeti, dar purceaua e moarta in cocina.... Beleaua e pe voi cat casa....
Hei, Hei.....Of. of,of...., Doamne... Om trece si peste asta....
Ioane e in spate la racoare,lasa ca mai e pina la vot se fac inca negocieri intre tabere ,ore-n sir,mie-mi place de oltean are fata de taran cu "broscoiul" in git Ioane sper ca nu te superi,din ce zona esti?Ma refer la tara noastra? Auzi ,eram in Craiova am stat acolo ceva timp din viata mea ,acolo am auzit asta cu purceaua ,inca una mi-a ramas in minte. Ii spunea o tipa alteia,"firea-i a dracu cu dintii tai" Mie imi plac foarte mult oltenii dar greu m-am obisnuit cu firea lor iute,cu stilul lor dar a fost cea mai mare provocare din viata mea. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 07 Iul 2012, 05:03 | |
| - Ion a scris:
- Radeti voi, radeti, dar purceaua e moarta in cocina....
Beleaua e pe voi cat casa.... Ori ca prin Moldova: Hlizât zi-vă, dar vaca-i moartă-n popus hoi!! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 07 Iul 2012, 05:26 | |
| - ostrovna a scris:
- ... pina la vot se fac inca negocieri intre tabere
Tabere ori... tarabe? Ce tabere? Ce negocieri? Se negociază asupra libertătii poporului, democratia-i scoasă la mezat? Si... de ce negocieri e nevoie când deja au fost făcute atâtea încălcări de legi si principii? Abuzul este una din căile de negociere? Despre ce negocieri vorbesti? Mai sunt posibile? Adică violezi o femeie, apoi vrei să negociezi pentru... alte violuri?! Voi, cei mai în miezul lucrurilor (că eu, săracul sunt departe - „pe altă lume” - si văd „distorsionat”! Democratia prin părtile astea se traduce diferit...) ce simtiti, ce credeti despre sansele poporului nostru de a gusta cât de cât din fructele democratiei? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 07 Iul 2012, 11:12 | |
| Catalin Voicu: un tovaras de incredere! |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 07 Iul 2012, 11:27 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 07 Iul 2012, 11:56 | |
| Pirati de uscat. | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| |
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 07 Iul 2012, 15:37 | |
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 07 Iul 2012, 15:46 | |
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 07 Iul 2012, 15:49 | |
| 2-5-6 basescu alaturi de Nastase ! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 07 Iul 2012, 15:56 | |
| America … here I come !!! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 07 Iul 2012, 16:00 | |
| Curatenie generala! | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 07 Iul 2012, 16:39 | |
| Radu Mazare = Unul din psd-istii care ne vor conduce! Un reprezentant de seama a actualei puteri!!! Este la distractie impreuna cu Adrian copilul minune si Florin salam Urma sa fie si asta judecat dar dragi alegatori l-ati salvat! Bravo! Pe munca voastra isi va continua iesirile de lux si spectacolul colorat pe care il organizeaza la fiecare aparitie publica!! Vai de noi!!!!"Radu Mazăre a venit costumat în spartan, cu un coif în cap şi cu o sabie în mână, în parcarea de lângă Aqua Magic, unde se aflau pregătite nouă care alegorice, aparţinând unor cluburi din staţiunea Mamaia. Mazăre a mers la fiecare car, fiind primit cu ovaţii de fetele care dansau pe diverse ritmuri: braziliene, latino, house şi chiar manele, existând un car alegoric cu această tematică. Întrebat care este misiunea în această seară, Radu Mazăre a spus: "Misiunea este să termin inspecţia şi după aia să plec la atac în Mamaia"." Sursa>> |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 07 Iul 2012, 17:07 | |
| Harem antisuspendare. | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 08 Iul 2012, 15:05 | |
| Băsescu a spus că o suspendare merge cu un vin bun. Geoană i-a spus Mihaelei: "Uite ce bine că n-am ieşit preşedinte, că acum pe mine mă suspendau! "Parlamentul trebuie să decidă azi şi cine va avea grijă de EBA după suspendare În timpul şedinţei, profitând de neatenţia presei, Victor Ponta şi-a mai trecut câteva titluri universitare în CV Udrea tastează pe telefon: "Crin, tu ştii că eu întotdeauna am avut o slăbiciune pentru tine" Crin e supărat că Băsescu a ieşit fără să-l întrebe şi pe el dacă vrea o cafea Crin a folosit de 2 ori cuvântul "camarilă" în discursul său, site-ul DEX Online a picat deja din cauza traficului S-a întors Băsescu în sală - analiştii politici spun că acesta ar fi un semn clar că nu mai are ţigări
Mai mult: CELE MAI TARI BANCURI despre suspendarea lui Băsescu - Libertatea.ro
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 09 Iul 2012, 11:37 | |
| Hai la lupta cea mare! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 09 Iul 2012, 12:07 | |
| Doliu la PDL. Au ales pana au cules .... un slogan potrivit (in campania pentru referendum!) ..." Vara asta se poarta alb!" .... In aceiasi Japonie albul este culoarea doliului nu doar una a protestelor! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 09 Iul 2012, 15:34 | |
| Din putul gandirii … basesciene. | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 09 Iul 2012, 21:52 | |
| basescu schimba barca! Cu mult inainte de a-si da demisia in 5 minute .... era dispus sa mearga pe mare .... Probabil ca atunci inca avea aceasta posibilitate .... acum .... cu justitia "acaparata" de USL ... nu prea cred! | |
|
| |
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 09 Iul 2012, 21:56 | |
| Se vede ca a fost crescut la scoala lui Iliescu. Parca avea si el o expresie pe care a adresat-o jurnalistilor, si pe care nu mi-o aduc aminte acum. Invata depasindu-l pe maestru, nu?
Asta nu inseamna ca sunt de acord cu exprimarile de mahala. Nici ale lui TB, nici ale lui II, si nici ale lui AN, si nici ale altor politicieni sau demnitari, sau inca intelectuali, ce se cred unii. In poezie, in literatura, in muzica, in gesturi, etc...
Cert este ca prea e "sloboda" lumea de gura azi. Se confunda democratia cu vulgaritatea, cu huliganismul, cu anarhia. Acestea tin, mai degraba, scuzati, de o proasta educatie, de o lipsa de bun simt, decat de democratie.
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 09 Iul 2012, 22:09 | |
| | |
|
| |
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 10 Iul 2012, 00:01 | |
| "Mai animalule!" ( Ion Iliescu) | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 10 Iul 2012, 00:02 | |
| - ostrovna a scris:
- acum .... cu justitia "acaparata" de USL ...
Aici ai spus un adevăr crunt pentru poporul român, cred că fără să vrei. Trăiască „democratia”! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 10 Iul 2012, 06:15 | |
| Îmi amintesc ce zicea Mircea Dinescu într-o pastilă din "Gândul", pe vremea când el încă mai era angajat al cotidianului (sau acţionar, ce era el acolo...) iar ziarul apărea pe hârtie. Deci, referindu-se la "reforma" în justiţie începută de Monica Macovei spunea (citez aproximativ) că nu-i e teamă de ceea ce vrea să facă doamna Macovei, adică să sulemenească o prostituată bătrână (Justiţia) ca să pară proaspătă şi atrăgătoare pentru Occident. Îi este teamă de tot felul de dizeuze, fripteuze şi prietene de fotbalişti care, în timpul liber, fac Dreptul. Acestea, după un număr de ani, vor primi o diplomă de licenţă şi, probabil, vor ajunge în robă, la tribunal. Atunci să vezi justiţie! Ei... Dinescu zicea asta cam acum 7-8 ani. "Roadele" au început să apară! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 10 Iul 2012, 11:29 | |
| - Ion a scris:
- "Mai animalule!" ( Ion Iliescu)
Da Ioane e doar una fata de zeci spuse de basescu si de fapte penibile facute de el mai ales impreuna cu tiganii. Si la Ciresica | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi | |
| |
|
| |
| Politica se face cu... caricaturi | |
|