LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
Popasul humanitas google muzica_traditionala romana curiozitati Fantasy comment-143 drumetie mediu reclame sibiu 1 istorie 1918 nicuvar politica CPSF internet efremovivanantonovici taieri Limba 23 problema padure brasov
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 I_vote_lcapPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 26 I_voting_barPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 26 I_vote_rcap 
Emil Condor
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 I_vote_lcapPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 26 I_voting_barPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 26 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Politica se face cu... caricaturi

In jos 
+18
fulga
nicuvar
alex andrei
Diaporevomenos
Ion
TRISTAN
yzzy
j0oke
delta
Doina
ostrovna
Anahoret
abbilbal
Cristina
dolion
Emil Condor
cactus
aurora
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyDum 01 Iul 2012, 00:10

Anahoret a scris:
Asta este! Dar la Băse nu se pune. Laughing

La base nu se pune decit TW/ H...

Sa vedem pe unde scot furaciunile Laughing
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyDum 01 Iul 2012, 01:39

E posibil sa nu fiu corect inteles de voi in ceea ce priveste opinia mea, pentru ca eu
vad problema respectiva prin prisma legilor de aici.

Sa fie limpede ca, daca indrazneste cineva sa foloseasca imaginea mea in orice scop, fara
aprobarea mea, atunci are de-a face cu legea aci.

Daca sunt intr-un magazin, si imi vine sa ma scarpin pe spate, ma scarpin.
Daca cineva indrazneste sa rada de mine pe chestia asta, plateste cu varf si indesat.
Numai daca exista o aprobare a unui judecator, cum ca acest lucru ar deranja pe cineva,
care a facut o reclamatie in acest sens, atunci n-am ce face.

Cat priveste micuta EBA, pe care n-o puteti suferi, eu ii acord circumstante atenuante.
Circustanta principala ar fi tineretea.
Atentie! Nu-i iau partea EB-ei. Ci tuturor tinerilor de varsta ei, care au emotii
in asemenea situatii.

Am vazut oameni culti, si mai adulti, care nu puteau sa rosteasca o vorba in fata unui public, sau a unei adunari, cat de mica.

Ca fost profesor stiu ce inseamna emotiile elevilor mei.
Ca si eu aveam, cand eram elev, si chiar student, si mai tarziu chiar.

Unele emotii pot provoca grave prejudicii sanatatii, daca nu sunt controlate.

Exista chiar un har cu care sunt inzestrati unii. Har numit "oratorie".
Demostene, asa se zice, facea exercitii cu pietre in gura.
Credeti ca acele persoane publice pe care le vedeti la tv, n-au emotii, n-au trac?
Sa fim seriosi!
L-am cunoscut personal pe Marin Sorescu.
Nu va inchipuiti ce greu a trebuit sa-mi multumeasca, dupa ce am rostit liber
cuvantul de primire a D-nei Sale, si a lui Mihai Sora la liceul unde eram director, in primavara lui '89.

Dar il vazui si pe Vadim citind totul, litera cu litera, nedespartindu-se de foaie
nicio clipita.

Asta e! Unii sunt dotati si au talent in a vorbi liber, si frumos. Cei mai multi nu.

In politica, aveti dreptate. Ar trebui sa stii sa vorbesti, sa cuceresti prin vorbire
publicul ascultator. Sa ai carisma.

Ma uit la Presedintii americani, cand prezinta
Starea Natiunii". Timp de 40-50 de minute, vorbesc liber, coerent si fluent.
Si ma intreb cat efort fac pentru a invata pe dinafara tot ce prezinta?
E drept ca au in fata niste foi, pe care se uita din cand in cand.
Dar nu le citesc . Se vede clar acest lucru.
Eu cred ca urmeaza cursuri speciale de memorare, de oratorie.
Altfel nu se explica. N-or fi toti inzestrati cu harul oratoriei...

Eu admir pe cei cu talent oratoric, fara emotii, in public(cu ce efort numai ei stiu),
dar ii inteleg si pe cei ca EBA, Vadim, Marin Sorescu, etc....

Ar trebui sa fim mai tloeranti, asa cred eu.

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyDum 01 Iul 2012, 03:41

Ion a scris:
E posibil sa nu fiu corect inteles de voi in ceea ce priveste opinia mea, pentru ca eu
vad problema respectiva prin prisma legilor de aici.

Sa fie limpede ca, daca indrazneste cineva sa foloseasca imaginea mea in orice scop, fara
aprobarea mea, atunci are de-a face cu legea aci.
Asa este si aici.
Cred că asa este în orice tară democrată.
Probabil si în România legile în această situatie sună identic cu astea de aici dar nu se respectă, doar atât...

Citat :
Eu admir pe cei cu talent oratoric, fara emotii, in public(cu ce efort numai ei stiu),
dar ii inteleg si pe cei ca EBA, Vadim, Marin Sorescu, etc....

Ar trebui sa fim mai toleranti, asa cred eu.
Este foarte adevărat ceea ce spui referitor la talentul oratoric al unora si lipsa lui la altii.
Lipsa lui nu înseamnă automat, prostie.

Ion

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyDum 01 Iul 2012, 05:13

In plus, mie mi se pare anormal, ca sa nu zic lipsa de decenta, sa ridiculizezi pe cineva apeland la defectele lui de vorbire, sau fizice, imitandu-i vocea sau mersul, sau gesturile.
Astea sunt copilarii.
Pe copii ii inteleg. Pe persoanele adulte, nu.

Chiar si in politica. Chiar si in caricaturi...

Trebuie facute cu o anumita decenta, ca sa nu zic cu respect.
Respect de ambele parti: politicianul sa inteleaga ca asta e situatia,
iar caricaturistul sa nu depaseasca masura. Masura data de bunul simt.

E un defect profesional. Asa i-am educat pe elevii mei.
Asta nu inseamna ca s-a prins de toti.
Mai sunt si influentele exterioare care pot anula, chiar distruge si bruma de educatie
data in scoala, sau in familie.

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyDum 01 Iul 2012, 10:58

Ion a scris:
E un defect profesional. Asa i-am educat pe elevii mei.

Felicitari Ioane dar eba e infatuata,parvenita isi afiseaza cu opulenta bijuteriile,tinutele,posetele si masinile ,asta supara mult .

Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyDum 01 Iul 2012, 13:12

Ion a scris:

Cat priveste micuta EBA, pe care n-o puteti suferi, eu ii acord circumstante atenuante.
Circustanta principala ar fi tineretea.
Atentie! Nu-i iau partea EB-ei. Ci tuturor tinerilor de varsta ei, care au emotii
in asemenea situatii.

Am vazut oameni culti, si mai adulti, care nu puteau sa rosteasca o vorba in fata unui public, sau a unei adunari, cat de mica.
Nu merge! Pe bune, nu merge!
EBA candida pentru un post la Bruxelles, nu era la facultate, la examenul de sociologie. Ca atare, trebuia să fie pregătită, ştiind că se duce într-o televiziune şi urmează să se adreseze unui public. Chiar dacă mergea într-o televiziune "de casă". Era în campanie electorală, ce Dumnezeu! Nu ştia în ce s-a băgat? Sau credea că tăticul le rezolvă pe toate? A rezolvat şi el partea cu voturile, mai mult n-a putut! Laughing

Cât despre legi, aceleaşi legi care funcţionează la tine, funcţionează şi aici, iar posturile şi publicaţiile sunt amendate. Dar plătesc amenda şi rezistă din audienţa pe care o fac. Dovadă că "The Sun", ziarul britanic de scandal, încă nu a dat faliment iar la noi "Libertatea" şi "Click" au cele mai mici preţuri per exemplar şi cele mai mari tiraje. Dar, dacă acel cameraman (sau altcineva) a dat înregistrarea de capul lui, atunci plăteşte amenda şi cam zboară din televiziune.

În concluzie, nici EBA şi nici Ridzi n-au nicio scuză.

Anahoret

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyDum 01 Iul 2012, 13:23

Ion a scris:

Chiar si in politica. Chiar si in caricaturi...

Trebuie facute cu o anumita decenta, ca sa nu zic cu respect.
Respect de ambele parti: politicianul sa inteleaga ca asta e situatia,
iar caricaturistul sa nu depaseasca masura. Masura data de bunul simt.
Ceea ce spui tu este corect şi ar putea intra într-un manual de campanie electorală.
Dar uită-te în campania electorală a lui Obama (vorbim de cea mai mare democraţie Razz a lumii) şi vezi câte atacuri au fost la persoana sa; şi verbale şi grafice (la caricaturi mă refer), inculsiv s-a speculat că este negru. Or... political correctness-ul cam prin zona aia s-a inventat. oh da!

Ceea ce am scris mai sus nu este o scuză pentru campaniile murdare. Dar trebuie să fii naiv (sau mai mult Twisted Evil ) ca să nu ţii seama de ele.

Din punctul meu de vedere, singura dezbatere din campania electorală din România care s-a desfăşurat pe idei a fost cea dintre Iliescu, Raţiu şi Câmpeanu. După aia... ne-am aliniat şi noi la democraţie. Laughing

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyDum 01 Iul 2012, 13:42

Anahoret a scris:

Din punctul meu de vedere, singura dezbatere din campania electorală din România care s-a desfăşurat pe idei a fost cea dintre Iliescu, Raţiu şi Câmpeanu. După aia... ne-am aliniat şi noi la democraţie. Laughing

Da, cea din 1990. Numai ca, atunci, nu prea prindeau ideile la multi romani. Erau multi, dar prosti. Au trecut cei 20 de ani de gratie ai lui Brucan ... si degeaba.
Sus In jos
http://nicuvar.wordpress.com/
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyDum 01 Iul 2012, 13:55

Eh... Brucan a fost optimist! Laughing

Costache Negruzzi a avut dreptate în drama "Alexandru Lăpuşenanu": "Proşti, dar mulţi" oh da!

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyDum 01 Iul 2012, 22:15

Mini … basescu

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 Mini-base
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyLun 02 Iul 2012, 18:17

Pentru cine bat clopotele … traienica?

Musiu baconschi s-a ... rebrenduit ! Mai ieri candida pentru functia de prim-vicepresedinte al pdl-ului ... N-a obtinut-o asa ca brusc a auzit o voce care ii spunea sa se alature Iniţiativei Civice de Centru-Dreapta. Zis si facut! In asteparea celui de-al treilea membru, baconski si-a asigurat functia de vice Very Happy

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 Marriage-ceremony
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyLun 02 Iul 2012, 21:30

Coloneii reevaluatului ….

sau reevaluarea coloneilor !!

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 Coloneii
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyMar 03 Iul 2012, 15:06

Bonnie şi Clyde, un cuplu de pistolari politici pregătiți sa dea lovitura României.

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 O12
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyMar 03 Iul 2012, 15:14

Un bull dog … demagog!

Cand un pdl-ist vorbeste de cinste, stat de drept ... e un afront la adresa fiecarui cetatean (onest!) care a trait in Romania in ultimii trei ani!

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 Funny-joke
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyMar 03 Iul 2012, 21:57

ponta/monta Twisted Evil

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 N20
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyMier 04 Iul 2012, 00:51

Mihaela a scris:
ponta/monta Twisted Evil

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 N20

Asta e mortala si cite montiste au luat teapa so funny! so funny! so funny!
Si Monta are rolul lui dar cine nu stie le combina si iese un hibrid ingrozitor,dar prietenii stiu de ce ,de la 40 de grade cineva ne poate explica:)))))))))))))))
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyMier 04 Iul 2012, 17:27

Suspendat pentru ca …

- desi nu i-a placut, a mai vrut o data
- un comandant nu isi paraseste nava
- nu a suportat inca o umilinta
- presedintii nu pot sa abdice
- un presedinte jucator merge pana la capat

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 Demnitate
Sus In jos
Diaporevomenos

Numarul mesajelor : 1815
Varsta : 77
Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyJoi 05 Iul 2012, 15:18

Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyJoi 05 Iul 2012, 15:23

Unii zic ca nu-i mai vor nici pe aia, nici pe aia.
Asta este anarhie.
Pai atunci, sa facem "Monarhie", si rezolvam totul, nu?
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyJoi 05 Iul 2012, 15:40

Hahaha, Mazare (cel mai mare clown Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 876722 king ) este cu zmeul pe plaja, e ziua lui, si a primit cadou de la pontilici suspendarea lui basescu!!! so funny! Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 154834 ulala Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 876722

Nu-i asa ca ne asteapta vremuri bune?? cheers cheers
Sus In jos
Diaporevomenos

Numarul mesajelor : 1815
Varsta : 77
Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyJoi 05 Iul 2012, 16:30

Am pus-o si la greci ca si la noi se potriveste la fel de bine.
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 Grecia
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyJoi 05 Iul 2012, 22:57

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 O15
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyJoi 05 Iul 2012, 22:58

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 N117
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyVin 06 Iul 2012, 12:02

Suspendare cu repetitie!

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 Niste-tarani1
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 EmptyVin 06 Iul 2012, 15:12

SUSPENDÁ, suspénd, vb. I. Tranz. 1. A atârna.......

Ce facurati, mai oameni buni, cu Base?
Il atarnarati? Macar agatati-l undeva la umbra, ca prea e cald....

Radeti voi, radeti, dar purceaua e moarta in cocina....
Beleaua e pe voi cat casa....

Hei, Hei.....Of. of,of...., Doamne...
Om trece si peste asta....
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 26 Empty

Sus In jos

Politica se face cu... caricaturi
Sus 
Pagina 26 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Politica se face cu... caricaturi
» CARICATURI
» Una... Alta... în politică
» Una... Alta... în politică
» Romania in politica lumii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: