__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Politica se face cu... caricaturi | |
|
+18fulga nicuvar alex andrei Diaporevomenos Ion TRISTAN yzzy j0oke delta Doina ostrovna Anahoret abbilbal Cristina dolion Emil Condor cactus aurora 22 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 01 Iul 2012, 00:10 | |
| - Anahoret a scris:
- Asta este! Dar la Băse nu se pune. Laughing
La base nu se pune decit TW/ H... Sa vedem pe unde scot furaciunile | |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 01 Iul 2012, 01:39 | |
| E posibil sa nu fiu corect inteles de voi in ceea ce priveste opinia mea, pentru ca eu vad problema respectiva prin prisma legilor de aici.
Sa fie limpede ca, daca indrazneste cineva sa foloseasca imaginea mea in orice scop, fara aprobarea mea, atunci are de-a face cu legea aci.
Daca sunt intr-un magazin, si imi vine sa ma scarpin pe spate, ma scarpin. Daca cineva indrazneste sa rada de mine pe chestia asta, plateste cu varf si indesat. Numai daca exista o aprobare a unui judecator, cum ca acest lucru ar deranja pe cineva, care a facut o reclamatie in acest sens, atunci n-am ce face.
Cat priveste micuta EBA, pe care n-o puteti suferi, eu ii acord circumstante atenuante. Circustanta principala ar fi tineretea. Atentie! Nu-i iau partea EB-ei. Ci tuturor tinerilor de varsta ei, care au emotii in asemenea situatii.
Am vazut oameni culti, si mai adulti, care nu puteau sa rosteasca o vorba in fata unui public, sau a unei adunari, cat de mica.
Ca fost profesor stiu ce inseamna emotiile elevilor mei. Ca si eu aveam, cand eram elev, si chiar student, si mai tarziu chiar.
Unele emotii pot provoca grave prejudicii sanatatii, daca nu sunt controlate.
Exista chiar un har cu care sunt inzestrati unii. Har numit "oratorie". Demostene, asa se zice, facea exercitii cu pietre in gura. Credeti ca acele persoane publice pe care le vedeti la tv, n-au emotii, n-au trac? Sa fim seriosi! L-am cunoscut personal pe Marin Sorescu. Nu va inchipuiti ce greu a trebuit sa-mi multumeasca, dupa ce am rostit liber cuvantul de primire a D-nei Sale, si a lui Mihai Sora la liceul unde eram director, in primavara lui '89.
Dar il vazui si pe Vadim citind totul, litera cu litera, nedespartindu-se de foaie nicio clipita.
Asta e! Unii sunt dotati si au talent in a vorbi liber, si frumos. Cei mai multi nu.
In politica, aveti dreptate. Ar trebui sa stii sa vorbesti, sa cuceresti prin vorbire publicul ascultator. Sa ai carisma.
Ma uit la Presedintii americani, cand prezinta Starea Natiunii". Timp de 40-50 de minute, vorbesc liber, coerent si fluent. Si ma intreb cat efort fac pentru a invata pe dinafara tot ce prezinta? E drept ca au in fata niste foi, pe care se uita din cand in cand. Dar nu le citesc . Se vede clar acest lucru. Eu cred ca urmeaza cursuri speciale de memorare, de oratorie. Altfel nu se explica. N-or fi toti inzestrati cu harul oratoriei...
Eu admir pe cei cu talent oratoric, fara emotii, in public(cu ce efort numai ei stiu), dar ii inteleg si pe cei ca EBA, Vadim, Marin Sorescu, etc....
Ar trebui sa fim mai tloeranti, asa cred eu.
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 01 Iul 2012, 03:41 | |
| - Ion a scris:
- E posibil sa nu fiu corect inteles de voi in ceea ce priveste opinia mea, pentru ca eu
vad problema respectiva prin prisma legilor de aici.
Sa fie limpede ca, daca indrazneste cineva sa foloseasca imaginea mea in orice scop, fara aprobarea mea, atunci are de-a face cu legea aci. Asa este si aici. Cred că asa este în orice tară democrată. Probabil si în România legile în această situatie sună identic cu astea de aici dar nu se respectă, doar atât... - Citat :
- Eu admir pe cei cu talent oratoric, fara emotii, in public(cu ce efort numai ei stiu),
dar ii inteleg si pe cei ca EBA, Vadim, Marin Sorescu, etc....
Ar trebui sa fim mai toleranti, asa cred eu. Este foarte adevărat ceea ce spui referitor la talentul oratoric al unora si lipsa lui la altii. Lipsa lui nu înseamnă automat, prostie. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Ion
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 01 Iul 2012, 05:13 | |
| In plus, mie mi se pare anormal, ca sa nu zic lipsa de decenta, sa ridiculizezi pe cineva apeland la defectele lui de vorbire, sau fizice, imitandu-i vocea sau mersul, sau gesturile. Astea sunt copilarii. Pe copii ii inteleg. Pe persoanele adulte, nu.
Chiar si in politica. Chiar si in caricaturi...
Trebuie facute cu o anumita decenta, ca sa nu zic cu respect. Respect de ambele parti: politicianul sa inteleaga ca asta e situatia, iar caricaturistul sa nu depaseasca masura. Masura data de bunul simt.
E un defect profesional. Asa i-am educat pe elevii mei. Asta nu inseamna ca s-a prins de toti. Mai sunt si influentele exterioare care pot anula, chiar distruge si bruma de educatie data in scoala, sau in familie.
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 01 Iul 2012, 10:58 | |
| - Ion a scris:
- E un defect profesional. Asa i-am educat pe elevii mei.
Felicitari Ioane dar eba e infatuata,parvenita isi afiseaza cu opulenta bijuteriile,tinutele,posetele si masinile ,asta supara mult . | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 01 Iul 2012, 13:12 | |
| - Ion a scris:
Cat priveste micuta EBA, pe care n-o puteti suferi, eu ii acord circumstante atenuante. Circustanta principala ar fi tineretea. Atentie! Nu-i iau partea EB-ei. Ci tuturor tinerilor de varsta ei, care au emotii in asemenea situatii.
Am vazut oameni culti, si mai adulti, care nu puteau sa rosteasca o vorba in fata unui public, sau a unei adunari, cat de mica. Nu merge! Pe bune, nu merge! EBA candida pentru un post la Bruxelles, nu era la facultate, la examenul de sociologie. Ca atare, trebuia să fie pregătită, ştiind că se duce într-o televiziune şi urmează să se adreseze unui public. Chiar dacă mergea într-o televiziune "de casă". Era în campanie electorală, ce Dumnezeu! Nu ştia în ce s-a băgat? Sau credea că tăticul le rezolvă pe toate? A rezolvat şi el partea cu voturile, mai mult n-a putut! Cât despre legi, aceleaşi legi care funcţionează la tine, funcţionează şi aici, iar posturile şi publicaţiile sunt amendate. Dar plătesc amenda şi rezistă din audienţa pe care o fac. Dovadă că "The Sun", ziarul britanic de scandal, încă nu a dat faliment iar la noi "Libertatea" şi "Click" au cele mai mici preţuri per exemplar şi cele mai mari tiraje. Dar, dacă acel cameraman (sau altcineva) a dat înregistrarea de capul lui, atunci plăteşte amenda şi cam zboară din televiziune. În concluzie, nici EBA şi nici Ridzi n-au nicio scuză. _____________________ Free your mind!
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 01 Iul 2012, 13:23 | |
| - Ion a scris:
Chiar si in politica. Chiar si in caricaturi...
Trebuie facute cu o anumita decenta, ca sa nu zic cu respect. Respect de ambele parti: politicianul sa inteleaga ca asta e situatia, iar caricaturistul sa nu depaseasca masura. Masura data de bunul simt. Ceea ce spui tu este corect şi ar putea intra într-un manual de campanie electorală. Dar uită-te în campania electorală a lui Obama (vorbim de cea mai mare democraţie a lumii) şi vezi câte atacuri au fost la persoana sa; şi verbale şi grafice (la caricaturi mă refer), inculsiv s-a speculat că este negru. Or... political correctness-ul cam prin zona aia s-a inventat. Ceea ce am scris mai sus nu este o scuză pentru campaniile murdare. Dar trebuie să fii naiv (sau mai mult ) ca să nu ţii seama de ele. Din punctul meu de vedere, singura dezbatere din campania electorală din România care s-a desfăşurat pe idei a fost cea dintre Iliescu, Raţiu şi Câmpeanu. După aia... ne-am aliniat şi noi la democraţie. _____________________ Free your mind!
| |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 01 Iul 2012, 13:42 | |
| - Anahoret a scris:
Din punctul meu de vedere, singura dezbatere din campania electorală din România care s-a desfăşurat pe idei a fost cea dintre Iliescu, Raţiu şi Câmpeanu. După aia... ne-am aliniat şi noi la democraţie. Da, cea din 1990. Numai ca, atunci, nu prea prindeau ideile la multi romani. Erau multi, dar prosti. Au trecut cei 20 de ani de gratie ai lui Brucan ... si degeaba. | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 01 Iul 2012, 13:55 | |
| Eh... Brucan a fost optimist! Costache Negruzzi a avut dreptate în drama "Alexandru Lăpuşenanu": "Proşti, dar mulţi" _____________________ Free your mind!
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 01 Iul 2012, 22:15 | |
| Mini … basescu | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 02 Iul 2012, 18:17 | |
| Pentru cine bat clopotele … traienica? Musiu baconschi s-a ... rebrenduit ! Mai ieri candida pentru functia de prim-vicepresedinte al pdl-ului ... N-a obtinut-o asa ca brusc a auzit o voce care ii spunea sa se alature Iniţiativei Civice de Centru-Dreapta. Zis si facut! In asteparea celui de-al treilea membru, baconski si-a asigurat functia de vice | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 02 Iul 2012, 21:30 | |
| Coloneii reevaluatului …. sau reevaluarea coloneilor !! | |
| | | Vizitator Vizitator
| | | | ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 03 Iul 2012, 15:14 | |
| Un bull dog … demagog! Cand un pdl-ist vorbeste de cinste, stat de drept ... e un afront la adresa fiecarui cetatean (onest!) care a trait in Romania in ultimii trei ani! | |
| | | | ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 04 Iul 2012, 00:51 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 04 Iul 2012, 17:27 | |
| Suspendat pentru ca … - desi nu i-a placut, a mai vrut o data - un comandant nu isi paraseste nava - nu a suportat inca o umilinta - presedintii nu pot sa abdice - un presedinte jucator merge pana la capat | |
| | | Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 05 Iul 2012, 15:18 | |
| | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 05 Iul 2012, 15:23 | |
| Unii zic ca nu-i mai vor nici pe aia, nici pe aia. Asta este anarhie. Pai atunci, sa facem "Monarhie", si rezolvam totul, nu? | |
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 05 Iul 2012, 15:40 | |
| |
| | | Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 05 Iul 2012, 16:30 | |
| Am pus-o si la greci ca si la noi se potriveste la fel de bine. | |
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 05 Iul 2012, 22:57 | |
| |
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 05 Iul 2012, 22:58 | |
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 06 Iul 2012, 12:02 | |
| Suspendare cu repetitie! | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 06 Iul 2012, 15:12 | |
| SUSPENDÁ, suspénd, vb. I. Tranz. 1. A atârna.......
Ce facurati, mai oameni buni, cu Base? Il atarnarati? Macar agatati-l undeva la umbra, ca prea e cald....
Radeti voi, radeti, dar purceaua e moarta in cocina.... Beleaua e pe voi cat casa....
Hei, Hei.....Of. of,of...., Doamne... Om trece si peste asta....
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi | |
| |
| | | | Politica se face cu... caricaturi | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |