Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 13 Mai 2012, 19:39
“Kelly” Hunor … ciocu’ mic !
E greu de suportat ideea ... ca peste noapte te-ai trezit in opozitie cand ... timp de 20 ani s-au facut alegeri doar pentru a-ti alege partenerul de ... guvernare ! Ar fi bine ca pe viitor sa nu se mai apeleze la ... serviciile voastre ... udmr-istilor!
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 15 Mai 2012, 12:37
* Guvernul va fi anunţat la ora 21.15, ca să apuce şi Crin Antonescu să-şi facă siesta şi nici să nu întârzie cu somnul de noapte.
* Noul premier a spus că şi-ar fi dorit un ministru ca Elena Udrea, dar nu l-a lăsat nevastă-sa * Pe surse s-a aflat deja că ultimul pe listă este, ca de obicei, Ion Iliescu.
* Reprezentanţii FMI s-au plâns azi că preşedintele Băsescu a început să numească doar tocilari plicticoşi, cu care chiar trebuie să discute economie la negocieri. * Ponta a recunoscut că e o sarcină grea să ocupi ochelarii pe care înaintea ta i-a ocupat Mihai Răzvan Ungureanu.
* Doar miniştrii şi secretarii de stat vor fi numiţi politic, a anunţat noul prim-ministru. Restul, pe pile.
* Sute de tineri aşteaptă în Piaţa Universităţii să se anunţe lista noului Guvern, ca să poată odată să protesteze împotriva lui şi să ceară demisia miniştrilor incompetenţi.
* Andrei Marga va fi ministru de Externe. Chiar era nevoie în fruntea diplomaţiei de cineva care vorbeşte inclusiv româna ca pe o limbă străină.
* Ministru al Mediului va fi Rovana Plumb. Premierul spune că această nominalizare i-a fost sugerată de Bacovia.
* Marian Vanghelie ar fi vrut şi el să fie ministru, dar Ponta i-a spus că abia la anul, dacă nu rămâne repetent.
* Dan Voiculescu şi-a băgat şi el în Guvern un ministru despre care spune că e băiat silitor, la şcoală a avut doar note informative mari.
* Crin Antonescu spune că noul guvern i se pare de vis
* Antena 1 a anunţat "Guvernul Daniel Constantin, cu Victor Ponta premier"
* Mircea Diaconu îl va interpreta pe Ministrul Culturii, deşi el însuşi recunoaşte că acesta e un personaj slab şi neconvingător.
* Ministerul Administraţiei şi Internelor a fost împărţit în două, ca să ţină minte mai uşor poliţiştii unde lucrează.
* Victor Ponta a concluzionat că, în opinia lui, aceasta e cea mai bună Formula 1 de guvernare.
* Noul premier a anulat planul de investiţii al Guvernului ca să dea urgent bani la pensionari. Nu de alta, dar să nu moară înainte să apuce să voteze.
* Crin Antonescu le-a transmis miniştrilor liberali din noul Cabinet să aibă deplină încredere în Ponta, fiindcă şi el îl urmează cu ochii închişi.
* Potrivit presei, noul guvern ar putea fi cel mai bogat din istorie. Şi dacă nu e, sigur o să aibă grijă să ajungă.
* Liderii principalului partid de opoziţie, PDL, spun că nu sunt de acord cu noul Guvern şi vor cere suspendarea preşedintelui Băsescu.
* Băsescu a încercat să propună PSD să-l bage şi pe Văcăroiu în Guvern, ca să aibă şi el cu cine să se înţeleagă.
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 23 Mai 2012, 12:35
In urma schimbarii Guvernului, institutiile din aparatul de stat urmeaza a fi restructurate/reorganizate. Panica mare printre angajati. Pentru ca procesul restructurarii/reorganizarii sa fie inteles mai bine de salariati, directorul unei institutii ia o pusca de vanatoare si aduna toti subalternii in curtea institutiei: - Dupa cum stiti, urmeaza o schimbare in institutia noastra si va voi explica cum sta treaba. Vedeti copacul ala? - Daaa, zic toti ceilalti......... Directorul trage un foc in directia copacului si toate vrabiile zboara. Dupa cinci minute, se intorc toate in copac: - Vedeti, zice directorul, cam asa sta treaba. - Bine, sefu’, zice unul, dar nu s-a schimbat nimic. - Baaa... ia uita-te mai atent... Esti sigur ca toate vrabiile sunt asezate pe aceleasi crengi???
Numarul mesajelor : 252 Varsta : 77 Localizare : colţisorul meu Data de inscriere : 01/12/2011
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 05 Iun 2012, 00:28
Geta, scumpo, inca nu e super..., cel putin pentru mine! iata ceva ce eu consider super la Tudor Gheorghe:
_____________________ dacă într-o zi va trebui să aleg între moarte şi ignoranţă..., ei bine: voi supravieţui! alex andrei
ostrovna
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 05 Iun 2012, 01:05
alex andrei a scris:
Geta, scumpo, inca nu e super..., cel putin pentru mine! iata ceva ce eu consider super la Tudor Gheorghe:
Am plins Andrei Tudor Gheorghe e sufletul si viata mea toate melodiile lui sunt pe sufletul meu! Pe acest artist il idolatrizez din fericire am stat trei ani alaturi de oltenii mei pe care ii iubesc care mi-au schmbat viata,Tudor Gheorghe e un OM pe care l-am imbratisat cu toata dragostea mea,un om special Iti multumesc frumos Si e drept ce cinta
P.S. Oltenii fiind oamenii care m-au primit acolo in Craiova cind eram un copil,cind m-am intors acasa eram alt om ,de aceea ii iubesc!