LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
reclame comment-143 Fantasy curiozitati 1918 internet efremovivanantonovici Popasul romana humanitas google 1 mediu CPSF sibiu brasov Limba problema 23 taieri drumetie politica istorie padure muzica_traditionala nicuvar
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 I_vote_lcapPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 21 I_voting_barPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 21 I_vote_rcap 
Emil Condor
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 I_vote_lcapPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 21 I_voting_barPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 21 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Politica se face cu... caricaturi

In jos 
+18
fulga
nicuvar
alex andrei
Diaporevomenos
Ion
TRISTAN
yzzy
j0oke
delta
Doina
ostrovna
Anahoret
abbilbal
Cristina
dolion
Emil Condor
cactus
aurora
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 Empty
MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyMier 11 Apr 2012, 21:33

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 75dc4069cd710ecd8560037e63e9c0b4
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyMier 11 Apr 2012, 21:36

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 547dc2161d6ce26241c81ff1a2335074
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyMier 11 Apr 2012, 22:31

ostrovna a scris:
GHICI GHICITOAREA MEA cine nu poate fi demis so funny!

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 Consecventa

Mie mi se are un pic exagerata invinovatirea lui Basescu pentru aceasta lege.
Daca el nu poate fi demis, asa usor, inseamna ca toti ceilalti Presedinti vor beneficia de aceasta lege.
Ca doar el nu e ales pe viata..
Sau chiar credeti ca opozitia de acum nu mai are nicio sansa de a veni vreodata
la putere?...Si, in acest caz, ar beneficia numai dem.-liberalii?...

Pozitia psd-istilor de acum fata de modificarea Constitutiei, imi aduce aminte de
vremuri de restriste comuniste.

Aveam, cateodata, cate o idee buna, credeam eu.
Conducerea comunista se ridica impotriva acelei idei.
Ca, numai dupa catva timp, sa vina acea conducere inteleapta si s-o propuna ea, ca din partea ei.
La fel am patit-o si imediat dupa revolutie, cand credeam ca nu mai ca inainte.

Adica cum? Cum puteai sa ai idei mai bune decat sefii?
Si sa ai si curajul sa le si propui, inaintea lor, inaintea consultarii lor?

Cum asa? Mai destept decat partidul?

Eu zic ca e o mare greseala nemodificarea Constitutiei.
Chiar in sensul incomplet propus de Basescu.
Oamenii ar fi vrut mai mult, sunt convins.
Sa vina PSD-ul si sa completeze schimbarea.
Sau s-o modifice in si mai bine pentru popor.
Sau, de ce nu, s-o anuleze?...
E mai usor sa se opuna?

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyMier 11 Apr 2012, 22:45

Ioane cine il mai crede pa Basescu sau pe cei care il sustin,parerea mea e ca multi trebuiau sa-si dea demisia ,se foloseste de dosare de santaj ,de multe ...spuse si nespuse,e cumplit ce se intimpla dar stiu ca nici la voi nu e mai bine Sad

Dupa cum am mai spus vreau sa aud si eu cite discutii a avut el cu udrea dar alea nu sunt interceptate,de ce????
De aia e raspunsul meu mai trebuie sa fure cea mai ramas Sad
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyMier 11 Apr 2012, 23:00

Traian Basescu nu e conscvent acum spune ceva azi si miine se razgindeste iar in mintea lui diabolica mai vrea sa-si salveze partidul dar e tardiv,cit au furat posetele lui udrea,inclusiv el trebuie sa dea socoteala cu flota cu fiica-sa care are atitea proprietati iar agramata cum a ajuns in parlamentul european alaturi de gigi??? Sad
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyJoi 12 Apr 2012, 05:53

Ion a scris:
Mie mi se are un pic exagerata invinovatirea lui Basescu pentru aceasta lege.
Si mie!
E o lege bună pentru cei ce vor urma, asa cum bine sustii si tu.

Citat :
Eu zic ca e o mare greseala nemodificarea Constitutiei.
Categoric, e greseală!
Constitutia trebuia schimbată de mult timp.
Dar se pare că altii preferă asa cum este acum, să poată face anumite lucruri cum le trece lor prin cap.
Si mai e un lucru: Constituia se va schimba (e foarte necesară aceasă schimbare),
dar unii, pur si simplu nu vor să se facă ceva bun din partea rivalilor. :thumbs down:

nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyJoi 12 Apr 2012, 10:32

Traian Basescu vrea schimbarea constitutiei, acum, cu un singur scop egoist: ca sa mai poata candida. Acel referendum cu parlamentul uninominal a fost in 2009. A stat sub nasul lor 3 ani. De ce puterea nu a facut atunci acele demersuri? Pentru ca nu era in interesul lor. Si atunci poate aveau mai mult noroc decat acum, aveau ceva popularitate. Acum, chiar daca ar face aceste modificari, populatia nu va modifica la referendum modificarile aduse constitutiei, pentru ca nu mai are incredere in Traian Basescu si portocalii.
Traian Basescu vrea sa demisioneze acum, sa se schimbe constitutia, apoi sa invoce ca nu a avut doua mandate complete, ca s-a schimbat constitutia si va mai putea candida, dupa modelul vecinului si prietenului sau din Serbia, Boris Tadici. Si in Romania a fost un precedent, nu? Iliescu a fost ales in 1990, apoi in 1992, intre timp s-a schimbat constitutia si a candidat si pentru a treia oara, cand nu a fost ales, apoi pentru a patra oara, cand a fost ales. De ce n-ar face si Traian Basescu la fel?
Sus In jos
http://nicuvar.wordpress.com/
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyJoi 12 Apr 2012, 18:10

La referendum nu am votat pentru parlament unicameral. Daca era separat, as fi votat pentru reducerea numarului de parlamentari, care se poate face si acum, cu doua camere.
Si cred ca e mai bine asa. Sa va spun de ce. Doi senatori au introdus un proiect de lege privind obligativitatea votului. Daca nu votezi, esti amendat cu 1.000 de lei. La a doua abatere, amenda este mai mare si pierzi dreptul de a mai vota. Acest proiect a trecut, tacit, prin Senat. Dar se va duce la Camera Deputatilor, camera decizionala.
Ma dau exemplu pe mine. Incep sa ma misc din ce in ce mai greu, am mai multe probleme de sanatate, obosesc si daca fac doi pasi prin casa. Prin oras n-am mai iesit de nu stiu cand. Daca nu pot sa ma duc la vot, ma amendeaza cu 1.000 de lei? De ce?
Si cum ramane cu dreptul la vot. Un drept devine obligativitate? Iar daca nu pot sa votez de doua ori, pe langa ca sunt amendat substantial, mai pierd si acest drept? Poate alta data ma duce cineva cu masina si pot sa votez, dar nu mai am acest drept. Cum e posibil asa ceva? Si cu alegatorii din strainatate ce facem? Nu toti romanii domiciliati in strainatate se pot duce la sectiiile de votare de la ambasade sau consulate. Vor fi si ei amendati? Absurd.
Bine ca acum mai este si a doua camera, care este decizionala. Proiectul acesta nu va trece, sigur. Dar, daca era o singura camera, ce s-ar fi intamplat? As fi pierdut un drept constitutional pentru ca doi tembeli au gandit cu ..... nu stiu cu ce, dar nu cu capul. :thumbs down:
Sus In jos
http://nicuvar.wordpress.com/
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyJoi 12 Apr 2012, 22:20

nicuvar a scris:
La referendum nu am votat pentru parlament unicameral. Daca era separat, as fi votat pentru reducerea numarului de parlamentari, care se poate face si acum, cu doua camere.
Si cred ca e mai bine asa. Sa va spun de ce. Doi senatori au introdus un proiect de lege privind obligativitatea votului. Daca nu votezi, esti amendat cu 1.000 de lei. La a doua abatere, amenda este mai mare si pierzi dreptul de a mai vota. Acest proiect a trecut, tacit, prin Senat. Dar se va duce la Camera Deputatilor, camera decizionala.
Ma dau exemplu pe mine. Incep sa ma misc din ce in ce mai greu, am mai multe probleme de sanatate, obosesc si daca fac doi pasi prin casa. Prin oras n-am mai iesit de nu stiu cand. Daca nu pot sa ma duc la vot, ma amendeaza cu 1.000 de lei? De ce?
Si cum ramane cu dreptul la vot. Un drept devine obligativitate? Iar daca nu pot sa votez de doua ori, pe langa ca sunt amendat substantial, mai pierd si acest drept? Poate alta data ma duce cineva cu masina si pot sa votez, dar nu mai am acest drept. Cum e posibil asa ceva? Si cu alegatorii din strainatate ce facem? Nu toti romanii domiciliati in strainatate se pot duce la sectiiile de votare de la ambasade sau consulate. Vor fi si ei amendati? Absurd.
Bine ca acum mai este si a doua camera, care este decizionala. Proiectul acesta nu va trece, sigur. Dar, daca era o singura camera, ce s-ar fi intamplat? As fi pierdut un drept constitutional pentru ca doi tembeli au gandit cu ..... nu stiu cu ce, dar nu cu capul. :thumbs down:

Bine ca acum mai este si a doua camera, care este decizionala. Proiectul acesta nu va trece, sigur. Dar, daca era o singura camera, ce s-ar fi intamplat? As fi pierdut un drept constitutional pentru ca doi tembeli au gandit cu ..... nu stiu cu ce, dar nu cu capul.

Niste nemernici vor sa fure cit mai mult si acum Sad :thumbs down: :thumbs down: :thumbs down: :thumbs down:
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyJoi 12 Apr 2012, 22:39

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 Jos-basescu1
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyJoi 12 Apr 2012, 22:43

PDL-istii au devenit verzi. Asta da schimbare la fata!

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 Verde-de-plescoi
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyJoi 19 Apr 2012, 22:51

Proaspat intors de la muntele Athos, preacuviosul Gigi … si-a primit valiza inapoi! Or fi procurorii de partea Satanei … dar judecatorii ba.
Alianta cu madam Cocos e doar in spiritul … iubirii crestine ….
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 Parintelu
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptySam 28 Apr 2012, 14:11

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 Dan-diaconescu2
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyLun 30 Apr 2012, 13:00

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 Trasureche
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyLun 30 Apr 2012, 21:12

Din ciclul: ”Lucrăm cu materialul clientului!”

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 Lucratura
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyLun 30 Apr 2012, 21:54

Acum ca nu mai sunt la Putere, ar trebui ca acei ce se ocupa cu caricaturile Puterii
sa dea si din tabara respectiva.

Oricum nimeni nu e perfect.

Asteptam sa vedem si din tabara Victor-Crin.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyLun 30 Apr 2012, 21:59

Ion a scris:
Acum ca nu mai sunt la Putere, ar trebui ca acei ce se ocupa cu caricaturile Puterii
sa dea si din tabara respectiva.

Oricum nimeni nu e perfect.

Asteptam sa vedem si din tabara Victor-Crin.

Ok o sa pun dar cit rau au facut acestia portocalii,ne-au adus sa ne rugam moartea ,nehalitii si hotii.
Ioane eu m-am simtit atit de umilita si de trista cind basescu a zis sa plece tineretul,doctorii asa face un om mic de stat cum el el si boc?
Spun asta ca fata mea a plecat departe si nu mi-as fi imaginat asta in vecii vecilor.

Oricum iti zic o seara faina Ioane!

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyLun 30 Apr 2012, 22:02

In audienta la Cotroceni...

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 Audienta
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyLun 30 Apr 2012, 22:08

Multumesc, Geta!
Si eu iti doresc la fel.

Ce am cerut eu face parte din regulile democratiei.
Opozitia trebuie ajutata de toata lumea, nu ca sa rastoarne, neaparat Puterea,
ci ca s-o corijeze.

Am plecat si eu, si fiul meu, si multi altii ca noi.
A venit Geoana pe aici. Incearca sa faca ceva si pentru cei plecati.
Englezii, cand au simtit ca se duc de rapa, au creat conditii excelente pentru revenirea
in tara a englezilor. Si ei nu sunt tara de emigratie.

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyLun 30 Apr 2012, 22:25

Ion a scris:
Multumesc, Geta!
Si eu iti doresc la fel.

Ce am cerut eu face parte din regulile democratiei.
Opozitia trebuie ajutata de toata lumea, nu ca sa rastoarne, neaparat Puterea,
ci ca s-o corijeze.

Am plecat si eu, si fiul meu, si multi altii ca noi.
A venit Geoana pe aici. Incearca sa faca ceva si pentru cei plecati.
Englezii, cand au simtit ca se duc de rapa, au creat conditii excelente pentru revenirea
in tara a englezilor. Si ei nu sunt tara de emigratie.

Ioane am inteles ca Anglia a intrat din nou in recesiune ceea ce ma ingrijoreaza ca acolo e fata mea smile
Iti multumesc frumos Ioane,om bun smile
Tu esti in Canada?
Ai avut curaj eu sunt foarte legata de Romania dar nu stiu de ce.???
Bine avind in vedere ca sora mea e in Canada si noi mai avem aici cite un parinte dar mama zboara in 22 mai acolo si are 79 de ani.
Eu nu sunt curioasa sa plec nici macar in Germania,am zburat de multe ori in delegatii si nu am rau de inaltime dar chiar nu as putea trai in alta tara,sa nu crezi ca sunt sovina dar pur si simplu aici pot sa traiesc atit cit pot pe munca mea si a sotului meu care este maghiar.
Noapte buna prieten drag mwah! mwah! hug
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyLun 30 Apr 2012, 22:53

Nu sunt in Canada, sunt in USA.
Dar n-are importanta unde, decat pentru exactitate.
Tot in strainatate sunt.

Eu am fost unul dintre cei care s-au decis cu greu sa plece de acasa,
si pentru cativa ani, cu atat mai greu pentru mai multi ani, sau definitiv.

Dar, cand am prins "gustul", fie amar, fie dulce, am plecat.
Motivul a fost nu gustul strainatatii, ci faptul ca nu puteam sta fara copilul nostru.

Cat timp a facut doctoratul in Franta, mergeam vara de vara la el.
Acolo ne petreceam, vorba vine, vacantele.

El era hotarat sa nu se mai intoarca acasa.
Asa ca noi am fost nevoiti sa "jucam" in acest sens.

Noi am castigat la Loteria vizelor si am venit in USA in 2000, iar el in Canada,
in acelasi an, ca emigrant.

Cu 5 ani in urma, a castigat si el la Loterie, si acum e in New York City.
Suntem la o ora de mers cu trenul, sau cu masina de NYCity.

Ne vizitam, ne auzim, ne vedem pe skype.
Noi muncim, cat om mai putea, tot ca sa putem sta aici, aproape de el.

Asta e viata!
O luam asa cum este ea.
Buna, sau rea, cu urcusuri, cu coborasuri.
Dar nu ne dam batuti, orice-ar fi.

Doamne-ajuta-ne sa fim sanatosi!
Ca in rest le vom duce pe toate.

Noapte buna, Geta!
Noapte buna, romane!
Oriunde ai fi acum.
Ion
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyLun 30 Apr 2012, 23:00

Ion a scris:
Nu sunt in Canada, sunt in USA.
Dar n-are importanta unde, decat pentru exactitate.
Tot in strainatate sunt.

Eu am fost unul dintre cei care s-au decis cu greu sa plece de acasa,
si pentru cativa ani, cu atat mai greu pentru mai multi ani, sau definitiv.

Dar, cand am prins "gustul", fie amar, fie dulce, am plecat.
Motivul a fost nu gustul strainatatii, ci faptul ca nu puteam sta fara copilul nostru.

Cat timp a facut doctoratul in Franta, mergeam vara de vara la el.
Acolo ne petreceam, vorba vine, vacantele.

El era hotarat sa nu se mai intoarca acasa.
Asa ca noi am fost nevoiti sa "jucam" in acest sens.

Noi am castigat la Loteria vizelor si am venit in USA in 2000, iar el in Canada,
in acelasi an, ca emigrant.

Cu 5 ani in urma, a castigat si el la Loterie, si acum e in New York City.
Suntem la o ora de mers cu trenul, sau cu masina de NYCity.

Ne vizitam, ne auzim, ne vedem pe skype.
Noi muncim, cat om mai putea, tot ca sa putem sta aici, aproape de el.

Asta e viata!
O luam asa cum este ea.
Buna, sau rea, cu urcusuri, cu coborasuri.
Dar nu ne dam batuti, orice-ar fi.

Doamne-ajuta-ne sa fim sanatosi!
Ca in rest le vom duce pe toate.

Noapte buna, Geta!
Noapte buna, romane!
Oriunde ai fi acum.
Ion
Te imbratisez Ioane si ma bucura curajul tau probabil ca ai doar un copil sa va dea Dumnezeu doar bine tie si familei tale.
Noapte buna Ioane!
Si romanilor oriunde ar fi cum spui.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyMier 02 Mai 2012, 17:34

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyJoi 03 Mai 2012, 11:52

Traiane nu ramii in strada

.. dupa plecare de la Cotroceni!

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 Rezervat
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 EmptyVin 04 Mai 2012, 14:32

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 Cock-bank1
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 21 Empty

Sus In jos

Politica se face cu... caricaturi
Sus 
Pagina 21 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Politica se face cu... caricaturi
» CARICATURI
» Una... Alta... în politică
» Una... Alta... în politică
» Romania in politica lumii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: