__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Politica se face cu... caricaturi | |
|
+18fulga nicuvar alex andrei Diaporevomenos Ion TRISTAN yzzy j0oke delta Doina ostrovna Anahoret abbilbal Cristina dolion Emil Condor cactus aurora 22 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 31 Aug 2009, 21:55 | |
| Tupeul şi lefurile magistraţilor sunt inamovibilede Marius NIŢU | 31 AUGUST 2009 | Gândul Magistraţii au decis, prin mai multe sentinţe definitive şi proteste spontane, că nu există nicio criză în România. Guvernul Boc luptă împotriva crizei cu două măsuri, mari şi late, investiţiile masive în infrastructură fiind doar un basm. Pe termen scurt, a redus veniturile bugetarilor prin tăierea mai multor sporuri. Pe termen lung, reducerile sunt „prinse” în legea salarizării unice. Toţi au păţit-o, de la poliţişti, soldaţi până la profesori. Toţi, cu excepţia magistraţilor. Sporul lor de solicitare neuropsihică, reprezentând fix 50 la sută dintr-un salariu şi aşa mare, a rămas neatins, fiind probabil considerat inamovibil. Tot articolul în GândulDacă articolul a mai fost postat, îmi cer scuze! _____________________ Free your mind!
| |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 31 Aug 2009, 23:46 | |
| Anul scolar ar putea incepe pe 24 septembrie din cauza concediului fara plata. Andronescu se opuneDe ce nu măresc vacanţa de iarnă? şi aşa e mică. De ce nu desfiinţează toate cele patru ministere înfiinţate în plină criză economică la insistenţele lui Traian Băsescu! Măcar Ministerul Turismului şi Ministerul Sportului să redevină ce au fost, secretariate de stat. Păcat că cei care au autoritatea să facă asta nu se gândesc şi la noi, ci doar la ei. Respectiv cum să fure mai mult din banii noştri... _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 01 Sept 2009, 06:01 | |
| Nu ştiu cine a zis pe la televizor că, dacă guvernanţii&clica ar fura cu 10 la sută mai puţin, am trece criza cu uşurinţă. _____________________ Free your mind!
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 01 Sept 2009, 21:58 | |
| | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 01 Sept 2009, 23:25 | |
| Ceva frumos la ştirile de la ora 18:00 pe Realitatea.
Au dat-o pe doamna Ana Boc, mama Piticului Sadic, şi spuneau că-i urmăreşte toate mişcările fiului... Atunci, stau eu şi mă întreb, de ce nu-l cheamă dracului acasă şi-l lasă la joacă în Guvern? _____________________ Free your mind!
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 01 Sept 2009, 23:50 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 01 Sept 2009, 23:56 | |
Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Mar 01 Sept 2009, 23:58, editata de 1 ori | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 01 Sept 2009, 23:57 | |
| | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 02 Sept 2009, 00:00 | |
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 02 Sept 2009, 00:01 | |
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 02 Sept 2009, 00:04 | |
| Să trăiesti, fratele meu! Somn usor! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 02 Sept 2009, 00:05 | |
| | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 02 Sept 2009, 00:08 | |
| Te cred Geta, concediul te-a obosit, mergi la nănic. Somn usor! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| | | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 09 Sept 2009, 10:18 | |
| Aşa-i... " Mare e sistemul şi pe degete ne joacă! " Zece granzi învârt rotundul, cinci miliarde se apleacă. Ce nu au putut să ieie zeii largului Pământ, este libertatea vorbei... proză, poezie, cânt. Ucigând liber arbitru, n-au putut ca să omoare, scriitura care-i spurcă... pamflezia de rigoare! (Alin Fărcaş) SCUFIŢA PORTOCALIE ŞI TRAIAN ORGAN _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 09 Sept 2009, 12:27 | |
| OPRESCU-N OGLINJOARĂ “Eu nu am beneficiat de frumuseţea şi de deşteptăciunea doamnei Udrea. Eu am câştigat prin frumuseţea mea morală“, a glăsuit Sorin Oprescu la un moment dat, pentru Antena3. Sta singur în cămară, cu ochii-n oglinjoară şi gânduri triviale despre prezidenţiale… - Oglindă, oglinjoară, ce stai pe policioară… Să-mi spui… cine e primu-n frumuseţe morală? - Moral eşti tu primare mai ca popii-n altare! Da` este unu-n ţară, cu şi mai şi morală! - Să turb pe loc îmi vine! Şi mor să aflu… cine e mai moralicescu decât Sorin Oprescu??? - Stai că mi-a dat eroare… fac o recalculare… “E vreunu` mai senin ca domn` primar Sorin?” - Haida hai oglinjoară… vine-mi să dau p-afară; Mai repede să-mi spui ca mine c-altu` nu-i! - Acum… fără eroare, te-anunţ, cu supărare, că-s mai morali patroane… vreo douăj de milioane! acelasi http://www.alinfarcas.ro/2009/09/08/oprescu-n-oglinjoara/Trecut-a anu băi Sorine… Şi-ţi bag pamflet intravenos, La schimb cu două aspirine. Mă-ncearcă-o gravă cefalee, Aniversându-ţi primul an; Şi-ncerc să sparg acu nuclee, Ca să-ţi arăt că… eşti mârlan! S-o luăm, zic io, cu prima slovă, A – utostrada suspendată… Tu ai în cap vreo supernovă? Mintea-ţi bubuie câteodată? Că altfel nu-mi explic, ilustre, Cum ai fătat aşa idee… Văzut-ai schema pe sub fuste, Pe când umblai pe la bordeie? Oricum ar fi, trăi-ţ-ar visu, Eu tot aştept să se-mplinească! Să-mi zvârlu, în maşină, fundu, Să zbor pe strada cea cerească! Trăind senzaţie majoră, Minţindu-mă că navighez, Cu patruzeci kî mî pe oră, Când mă oprescu, un` parchez? Unde-s parcările bătrâne, Ce în campanie le cântai, Având refren “fără coloane”?! Un greatest hit? Neah… lullaby! Unde îs creşe, grădiniţe Şi şcolile ce le-ai promis? Io văz terase pentru fiţe, În fostul verde paradis! Şi nu văz mult, că… deodată, Îşi dă poet capu-n plafon! Că i-a păpat maşina groapă, Din drumu păstorit de-afon. În loc să dai cu bâta-n baltă, Tu ai ales să baţi recorduri. Şi-n loc să pui mâna pe daltă, Ales-ai tu… să ne cutremuri. Eveniment miticicos! Trecut-a anu băi Sorine… Iar ca primar eşti un mucos, Ce ia pamfletul de la mine. Multe mai sunt, dar de prisos Vorbesc io drept către un strâmb, Ce n-are muşchi… piele şi os… Şi-şi rupe osu într-un dâmb. Chiar la momentu-n care-ţi scriu, Afar miroase a furtună; Şi-al naibii Sorine să fiu, De nu îţi pun o vorbă bună… Te doare-n cot de Bucureşti Şi în special, în fund, de mine; Însă îs sigur că citeşti: Oprescu-ţi-as mandat Sorine! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 09 Sept 2009, 21:26 | |
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 16 Sept 2009, 06:14 | |
| | |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 05 Oct 2009, 07:40 | |
| Egloga Fiilor Ploii de George-Tarnea
După cât am tras ca boii, Suntem iară-si fiii ploii, Numai buni de dus cu vorba Să ne fure altii ciorba Si bucătile mai grase Noi rămânem tot la oase, Parastasul ei de moarte! Parte-si face cine-mparte, Pe când prostii care-ndură N-au nimic de pus în gură, N-au nimic de strâns cu sacul Dăm din nou tot noi de [***] Si tot nouă ni se cere Să o facem cu plăcere, Cu mândrie si cu artă, Până vom iesi din hartă Si-om ajunge niste duhuri Călătoare prin văzduhuri Fără să mai stăm la coadă Intr-o liniste năroadă Si-ntr-o ordine absurdă, Pentru câte-un botz de urdă. _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 05 Oct 2009, 08:50 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 05 Oct 2009, 09:21 | |
| | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 05 Oct 2009, 23:30 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 08 Oct 2009, 19:26 | |
| Era vorba intr-un alt topic despre politicieni si caracterul lor care de cele mai multe ori lipseste. Spuneam ca am un fost coleg de scoala care este deputat si vreau sa scriu aici o intamplare recenta. Eu l-am rugat sa-mi faca un dvd cu un eveniment la care am participat mai multi colegi. Redau mai jos dialogul, C sunt eu si V este el. "La un moment dat mi-a venit ideea ca as putea sa am si eu un dvd cu filmarile de la .... Asa incat l-am sunat pe V ca sa-mi dea si mie un dvd cu ceea ce s-a filmat atunci, deoarece un profesionist de la firma lui a facut filmarea. Joi C: Buna ziua. Imi faci si mie un dvd cu filmarea? V: Da sigur numai ca nu am acum de pe ce sa fac, incepand de maine va fi la mine la firma un dvd pe care poti sa te duci sa-l iei. Luni Ma duc la firma si nu era niciun dvd, nimeni nu stia nimic. Sun C: Buna V, cand poti sa faci dvd-ul? V: Aa, nu am trimis, insa joi sigur il vei avea acolo si poti sa te duci sa-l iei.
Miercuri dupa amiaza sun ca sa mi se confirme pentru joi. C: Buna V, va fi maine (joi) dvd -ul ? V: Da sigur poti sa te duci sa-l iei pentru ca sigur e gata. C: Mai, sigur va fi ? V: Daa, sigur sigur. Fara nicio problema maine (joi) dvd-ul este acolo C: Ok , multumesc mult
Joi Ma duc si nici acum nu era niciun dvd. Sun din nou. C: Buna, uite ca nu ai facut dvd-ul V: Da ma, dar n-am avut timp, am fost extrem extrem de ocupat C: Bine, dar ieri, adica acum cateva ore mi-ai spus ca sigur sigur este facut V: Hai ma, si tu alergi dupa dvd-ul asta, daca iti spun ca n-am avut timp din cauza politicii, sunt foaaarte ocupat. C: V, sincer, pe mine ma intereseaza foarte putin politica V: Da, insa ma intereseaza pe mine. C: Ok, si eu acum ce ar trebui sa fac? V: Suna-ma peste fix o ora. C: Ok, la revedere.
Evident ca peste o ora nu a mai raspuns la telefon, lucru care era foarte previzibil."Probabil ca ar trebui sa se intample o minune ca sa primesc si eu dvd-ul de la V. Asa sunt politicienii, niste oameni care considera ca a-ti respecta cuvantul e treaba de fraieri, in schimb e foarte cool sa-ti bati joc de oameni... |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 09 Oct 2009, 09:10 | |
| - Mihaela a scris:
-
Probabil ca ar trebui sa se intample o minune ca sa primesc si eu dvd-ul de la V. Asa sunt politicienii, niste oameni care considera ca a-ti respecta cuvantul e treaba de fraieri, in schimb e foarte cool sa-ti bati joc de oameni... Din pacate, asa este majoritatea lor ... Dar exista si exceptii, sa stii ! Iar aceste exceptii trebuie facute cunoscute romanilor si trebuie sustinute, mai ales prin vot si in cunostinta de cauza. Este singura noastra "arma". _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 09 Oct 2009, 10:18 | |
| - Cristina a scris:
- Mihaela a scris:
-
Probabil ca ar trebui sa se intample o minune ca sa primesc si eu dvd-ul de la V. Asa sunt politicienii, niste oameni care considera ca a-ti respecta cuvantul e treaba de fraieri, in schimb e foarte cool sa-ti bati joc de oameni... Din pacate, asa este majoritatea lor ... Dar exista si exceptii, sa stii ! Iar aceste exceptii trebuie facute cunoscute romanilor si trebuie sustinute, mai ales prin vot si in cunostinta de cauza. Este singura noastra "arma". Cristina, din pacate asa sunt toti. Nu are niciun politician putere de decizie, lucrurile sunt conduse de persoane care nu sunt vizibile. Toti se duc acolo numai pentru interesele lor personale. Cat despre vot, nu as fi atat de sigura ca deputatii si senatorii ajung in parlament DOAR pe baza votului. Stiu (tot din surse de la prima mana) cam cat trebuie sa cotizeze pentru o functie.... Desigur ca ar fi frumos sa vina unul care sa fie corect si bine intentionat, insa nu este primit, iar odata ce a cotizat va dori sa-si recupereze investitia...... Deci nu prea sunt optimista, din pacate. Eu am invatat sa razbat prin forte proprii si ma situez la ani lumina departare de politica. Sunt un simplu spectator si privesc spre aceste caricaturi aproape consternata. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi | |
| |
| | | | Politica se face cu... caricaturi | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |