__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Doamnelor...ce mai gătiţi azi? | |
|
+14CRUCIAT abbilbal dolion yzzy Doina ostrovna cactus Emil Condor rolia Anahoret aurora nicuvar zaraza26 Layla 18 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Sam 14 Noi 2009, 14:41 | |
| | |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Sam 14 Noi 2009, 15:31 | |
| _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Sam 14 Noi 2009, 15:34 | |
| _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Dum 15 Noi 2009, 09:28 | |
| Limba cu masline Timp de preparare: 1 h30 min (complexitate medie) Ingrediente: o limba de 1 kg, 150 gr. masline, 4-5 buc. ceapa, 1 pahar ulei, 1 pahar vin, 3-4 buc. rosii, 2 lingurite faina, 1 foaie de dafin, 1 lamiie, 100 gr. arpagic, sare, piper Mod de preparare: Limba fiarta se lasa sa se raceasca, se taie felii si se presara cu putin piper. Se asaza apoi feliile de limba intr-o cratita. Ceapa se taie subtire si se prajeste intr-o tigaie, in ulei fierbinte, pina capata culoare aurie. Se adauga faina, se stinge cu putina zeama in care a fiert limba si se lasa sa fiarba inabusit pina cind se inmoaie ceapa. Apoi se trece prin sita in cratita cu feliile de limba. Se adauga o foaie de dafin, piper boabe si putina verdeata tocata marunt (marar si patrunjel). Arpagicul se curata si se prajeste usor in putin ulei fierbinte. Apoi se adauga in cratita cu feliile de limba impreuna cu maslinele spalate, 2-3 rosii taiate felii prajite in ulei si strecurate. Se toarna deasupra putina zeama in care a fiert limba, 1 pahar de vin, se adauga citeva felii de lamiie curatate de coaja si simburi si taiate in doua. Se lasa sa fiarba si sa scada, tinind seama ca sosul daca se raceste, se ingroasa. Cind este gata, se lasa sa se racoreasca, apoi se asaza pe un platou, garnisind imprejur cu felii de lamaie. http://www.gustos.ro/retete-culinare/mancaruri-cu-carne/limba-cu-masline-2.htmlSi pentru mine e un fel de mancare indragit! Dar nu mai face nimeni si mor de pofta! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Dum 15 Noi 2009, 09:52 | |
| fac saptamana viitoare; daca nu gasesc limba de vita, trebe sa mearga si aia de porc (zic io) si maslinele fara samburi... Abia astept; mare multzamita... - vinu trebe sa fie sec sau demisec ? rosu sau alb sau, zic io , prima data trebe sa gust si dupa aia sa pun; un singur pahar ?????? nu-i prea putzin ? _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Dum 15 Noi 2009, 10:01 | |
| am gasit si la Sanda Marin.... uite aici
296. LIMBĂ RASOL 1 limbă cam de 1 kg, 3 l apă, 2 cepe, 1 pătrunjel, 10 boabe piper, 1 foaie de dafin, sare. Se spală limba în mai multe ape, frecând-o cu puţin mălai pentru a se lua toată murdăria dintre pori. Se scoate gâtlejul şi se ţine limba cel puţin o oră în apă rece, înainte de a fi pregătită. Se pune la fiert într-o oală cu apă rece. Când începe să dea în clocot, se ia spuma, se adaugă zarzavatul, foaia de dafin, sare, piper, se acoperă şi se lasă să fiarbă potolit timp de trei ore (limba de viţel şi cea de purcel fierb mai repede). Se curăţă fierbinte de piele, începând de la vârf, trăgând uşor şi ajutându-ne cu un cuţit mic. Se serveşte fierbinte cu sos de hrean, de roşii sau cu alt sos. Zeama în care a fiert poate servi la pregătirea unei supe de zarzavat. 297. LIMBĂ CU SOS DE SMÂNTÂNĂ Aceleaşi cantităţi ca mai sus, în plus 1 ceapă, 1 lingură unt, 1 linguriţă făină, 1 ceaşcă smântână, sare. Se fierbe limba ca mai sus, se curătă de pieliţă, se taie felii şi se aşază în cratiţă. Se prăjeşte în unt o ceapă tăiată mărunt. Când ceapa a început să se îngălbenească, se adaugă făina. Se stinge cu o ceaşcă din zeama în care a fiert limba, se face un sos potrivit de gros, se adaugă smântâna, se toarnă peste limbă şi se lasă să mai fiarbă 10 minute la foc mic. 298. LIMBĂ CU SOS DE ROŞII Aceleaşi cantităţi ca la “Limba rasol”, în plus 1 ceapă, 1 lingură unt, 1 linguriţă făină, 2 linguri bulion, 1 Iinguriţă zahăr, sare. Se fierbe limba şi se pregăteşte sosul ca pentru “Limbă cu sos de smântână” înlocuind smântâna cu bulion de roşii şi adăugând o linguriţă de zahăr. 299. LIMBĂ RECE CU MĂSLINE Aceleaşi cantităţi ca la “Limbă rasol”, în plus 2 linguri ulei, 2 cepe, 1 linguriţă făină, 2 linguri bulion, 1 păhărel de vin, 200 g măsline, sare. Se pregăteşte la fel ca limba cu sos de smântână, înlocuind untura cu ulei, smântâna cu bulion, iar la ultimele clocote se adaugă măslinele spălate şi fierte cinci minute în apă. Se serveşte rece.
oricum, kestia-i complicata rau - adica cum sa trec ceapa prin sita ? inseamna pasirat ? Si daca cumpar un parfum fain, oare jumatatea mai buna n-ar fi dispusa sa..... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Dum 15 Noi 2009, 10:20 | |
| Limba se tine in apa rece 1-2 ore inainte de a se incepe prepararea, pentru a-i scoate tot singele. Se pune apoi la fiert in apa fierbinte cu sare. In timpul fiertului se incearca si cind pielita se ia usor se scoate afara, se lasa sa se racoreasca putin si se curata apoi cu virful unui cutit, incepind din virful limbii. Se pune din nou la fiert, spumuindu-se cind este nevoie. Maslinele se desareaza mai din vreme in apa calda. Feliile de limba se asaza in sos odata cu maslinele. Limba cu masline, savurata cu un pahar de vin alb demisec si o felie de lamaie! Acestea au fost spicuiri din retete. Si acum o alta reteta, ce mi s-a parut haioasa: Ei, dragii mei, va voi prezenta azi o reteta draga mie pentru ca este specialitatea mamei* (mele, evident). *Trebuie sa mentionez ca a participat si ea la elaborarea a ceea ce vedeti in poza. Si era, draguta, foarte emotionata ca o sa apara pe blog. Asaaa... Deci azi preparam limba de vita cu masline. Ma simt obligata sa-i avertizez pe cei care sunt mai slabi de inger, ca limba arata scarbos, asadar nu va aruncati in aceasta aventura culinara decat daca stati bine cu stomacul... A nu se intelege ca mancarea nu e delicioasa, ci doar ca doua dintre etapele prepararii sunt un pic... mmmm... dezagreabile. De ce vom avea nevoie: 1 limba de vaca 2 gogosari 1 ceapa 3-4 catei de usturoi 2 lamai masline negre 1 cutie pasta de rosii 3-4 linguri de faina piper boabe dafin Ce facem: Eu sper ca bine... Si pe langa bine mai facem urmatoarele: Fierbem limba cam vreo 2 ore. Mama tine sa mentioneze ca limba e foarte tare, ca atare, trebuie sa o fierbeti cel putin 2 ore. O sa va prindeti ca e gata in momentul in care pielita de pe suprafata ei se umfla si face niste basicute. Infigeti si o furculita sa testati fragezimea. (Eu v-am avertizat ca e un pic scarbos, asa ca, daca doar citind acestea ati simtit micul dejun facand drum intors, va recomand sa stati frumusel pe locul vostru si sa gatiti altceva, sau in loc de limba sa folositi piept de pui sau curcan). In timp ce fierbem limba, punem la fiert si maslinele (nu mult, asa, cat sa se inmoaie un pic). Daca e totul in regula, scoateti limba pe un carpator ( pe un fund de lemn, in cazul in care sunteti de prin alte regiuni) si decojiti pielita de deasupra. NB: Pielita se va curata cel mai usor cat limba este aburinda. Atata doar sa nu va ardeti! NB2: NU aruncati apa in care ati fiert limba ca o folosim mai incolo! Taiem apoi limba feliute( 2 mm grosime, intervine mama. Deh, inginer, la ce sa te astepti!?), asa cum se poate vedea in imaginea alaturata si daca suntem perspicace, vom observa ca am curatat lamaile de coaja si ca le-am feliat si pe ele. Daca nu suntem...asta e, o sa ne intrebam nedumeriti la sfarsit: "Si cu lamaile ce fac?!" Intr-o oala, tigaie sau ce aveti voi ( numai nu farfuriute, canite, ceinice, etc...) punem niste ulei, asa cam cat sa acoperim fundul recipientului (zise mama). Aruncam in ulei ceapa taiata pestisori (zic eu) si julien (zice mama si scriu eu, asadar daca e gresit, ma iertati), usturoiul curatat si taiat bucatele si gogosarii, tot bucatele. Punem capacul si asteptam sa se inmoie toate chestiile. Sfat via mama: cand ridicati capacul ca sa testati si sa mai amestecati putin ingredientele, nu il fluturati aiurea, ci tineti-l deasupra oalei, astfel incat lichidul condensat sa se scurga inapoi in oala. Acum ca am testat gogosarii si am observat ca sunt moi, putem sa punem: limba, lamaile, piper boabe, frunze de dafin, si maslinele fierte. Peste toate, turnam cateva cani din zeama formata in urma fierberii limbii. (Daca ati aruncat-o din obisnuinta, trageti-va o palma peste frunte si puneti niste apa). Punem capacul la loc si trecem sa facem sosul. Intr-un castron, punem cam 3-4 linguri mari de faina. Neaparat intai faina. Incoporam apoi, jumatate din pasta de rosii, amestecand continuu sa nu se faca bulgarasi si adaugand si putina apa rece cat sa obtinem o compozitie lichida. Cand am terminat de omogenizat, turnam continutul peste restul de ingrediente, potrivim de sare si piper, turnam si restul de pasta de rosii si mai lasam sa fiarba... cam un sfert de ora. Gata! Se poate servi cu cartofi natur, paste, orez... cam orice care intra in categoria garnituri. ("Cam" ala e pus acolo pentru voi astia care v-ati gandit la cartofi prajiti... Nuh, nu merge! Stati jos, 2!) Dobar tek! http://jurnalculinar.blogspot.com/2008/10/limba-cu-masline_29.html _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Dum 15 Noi 2009, 12:06 | |
| cu retzeta asta mai vii de-acasa; kestia cu belitul limbii de pielitza aia - io mi-s artist; ce n-am intzeles : ce-i ciapa aia "Julien" ? Banuiesc ca n-are importantza ; si -nota bene - ai lasat la optziunea mea VINUL.... vezi, de aia esti tu ficior prima-ntai
PEisEi: chestia cu gogosharii - nu stiu ca au cam trecut, dar nu disperam. PeipEisEi: nu-i nimic scarbos in retzeta data de tine; dimpotriva Oricum , sosul il las pe seama celei Muuuuult superioare mie; io fac celelalte lucrari intru nobila ostoire a patimilor culinare a trupului pacatos intru care ma (mai) aflu. NORMAL ca trebe sa trec pe la Sandu - are un sec roshu de Recas dur de tot; la cerere face cupajare cu un roshu dulce de Recas - iese ceva bun de tot. O sa va povestesc fiindca n-am aparat de facut poz(n)e
Bai da uei - azi halesc din raciturile facute ieri. Mie-mi plac cu boia iute si cu zeama de lamaie (cu otzet, nu prea). Frumos este cand incepi sa scotzi osishoarele alea minuscule din adidashii fierbintzi si din cozi si cand mainile-s pline de gelatina care se intareshte. Da´ sa stii ca nu-i scarbos dimpotriva - . N-ai fost niciodata la vreun taiat de porc undeva in cadru privat ? E SUPER... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| | | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Dum 15 Noi 2009, 14:55 | |
| Ineu... zona faina; cunoaste Cactus... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Dum 15 Noi 2009, 15:47 | |
| Păi ce nu cunoaşte Cactus în zona Arad, pe o rază de 300 Km ? | |
| | | CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Sam 19 Feb 2011, 20:34 | |
| Pai..Io ieri am gasit la piata...urzici! am luat, ca haplea, 3 "buchete" ! Nu m-am gindit sa va fac poze si acum regret. Mai intii si mai intii, aici nu prea sint de gasit..asa ca o socotesc o victorie personala. Apoi,din lipsa de timp, ca trecu timpul tot cascind gura la tarabele de prin piata mobila care in perioada aceasta a anului este la 20 de metri de strada mea...si eu nu am mai ajuns...de vreo 3 ani sa calc...am trecut iute-iute la procesul de fabricatie: aplicare manusi, spalare amanuntita a fiecarui fir, apoi oparirea si fierberea in oala de presiune doar 6 minute! Apoi, aruncate in scirba in blender, cu unt, sare, piper si...uitate acolo alte 3-4 minute.. apoi, cind tocmai intrase sotul pe usa, flamind ca un lup...i-am pasat in fata un ou facut in apa ( ), ca prea scaldasem urzicile in unt, cu un morman de urzici-piure, brinza de oaie feta, piine neagra cu fel de fel de simburi in ea tocmai adusa de la cuptorul din vecini si...un pahar de vin alb sec. E drept ca aveam , in rezerva, incalzita deja si o supa avgolemono si un rest de mincare de curcam cu zarzavaturi...dar lupul s-a declarat satisfacut. Incurajata de succesul repurtat, am purces pe seara si la fabricarea unei placinte cu mere verzi( dar, din pacate, dulci), cu foaie de aluat, nu cu foi subtiri de strudel; voiam o variatie, am gasit o tipa laudindu-se pe ...undeva si punind si poze ca i-a iesit...am facut-o..dar mie nu mi-a placut, sau cel putin nu asa o voiam..asa ca va pun Io poze, dar nu sariti la gitul meu! _____________________ Doctor Cross
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Sam 19 Feb 2011, 20:38 | |
| De mult nu am mai mâncat urzici! Peste 25 de ani... Arată bine plăcinta - ceva în genul acela mănânc si eu acum. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Sam 19 Feb 2011, 20:39, editata de 1 ori | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Sam 19 Feb 2011, 20:38 | |
| Mi-era dor de ceva bun si nu stiam de ce! Asa ca eu sar primul la gatul tau, pentru pofta ce mi-ai facut-o cu placintele cu mere (preferatele mele) si asta pentru ca nu ma pot delecta cu ele! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Sam 19 Feb 2011, 20:39 | |
| Doamna mea a gatit azi iepure! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Sam 19 Feb 2011, 20:49 | |
| Vezi, Emil, ca cineva a mancat azi iepure prajit? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Sam 19 Feb 2011, 20:49 | |
| - dolion a scris:
- Mi-era dor de ceva bun si nu stiam de ce! Asa ca eu sar primul la gatul tau, pentru pofta ce mi-ai facut-o cu placintele cu mere (preferatele mele) si asta pentru ca nu ma pot delecta cu ele!
de ce? daca nu e impotriva domnu' doctoru', fac transa noua, mai reusita, si trimit! _____________________ Doctor Cross
| |
| | | CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Sam 19 Feb 2011, 20:51 | |
| - VOTAN a scris:
- Doamna mea a gatit azi iepure!
p' ala prins de Emil??? l-a facut ostropel sau stufat? e bun oricum si foarte santos. _____________________ Doctor Cross
| |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Sam 19 Feb 2011, 20:51 | |
| Le mananc si nereusite! Nu sunt pretentios din fire. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Sam 19 Feb 2011, 20:52 | |
| - dolion a scris:
- Vezi, Emil, ca cineva a mancat azi iepure prajit?
Chiar voiam să spun la citirea acelui post, că Zaraza a făcut poftă si la altii. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Sam 19 Feb 2011, 20:52 | |
| - Emil Condor a scris:
- De mult nu am mai mâncat urzici! Peste 25 de ani...
Arată bine plăcinta - ceva în genul acela mănânc si eu acum. gind la gind cu bucurie! _____________________ Doctor Cross
| |
| | | VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Sam 19 Feb 2011, 21:04 | |
| Tinand regim cresc iepuri asta e...Azi a fost la cuptor impanat cu usturoi,cimbru si boabe de piper....Urzici,acus apar,le pot lua cu coasa in spatele gradinii,si ciupercutele de roua...ehe! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
| | | CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Sam 19 Feb 2011, 21:07 | |
| - dolion a scris:
- Le mananc si nereusite! Nu sunt pretentios din fire.
OK, notat, oricum datoram si niste "macaroane"! _____________________ Doctor Cross
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Sam 19 Feb 2011, 21:08 | |
| - VOTAN a scris:
- Tinand regim cresc iepuri asta e...Azi a fost la cuptor impanat cu usturoi,cimbru si boabe de piper....Urzici,acus apar,le pot lua cu coasa in spatele gradinii,si ciupercutele de roua...ehe!
Si nu te simti un pic cam... prea privilegiat, având toate alea la dispozitie? Să vă fie de bine, fratele meu! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Sam 19 Feb 2011, 21:09 | |
| Si mai zice ca tine regim! Cu asa regim, "trai nineaca"! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? | |
| |
| | | | Doamnelor...ce mai gătiţi azi? | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |