| Doamnelor...ce mai gătiţi azi? | |
|
+14CRUCIAT abbilbal dolion yzzy Doina ostrovna cactus Emil Condor rolia Anahoret aurora nicuvar zaraza26 Layla 18 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Sam 19 Feb 2011, 21:12 | |
| Pai,de asta m-am mutat la tara,desi mi-am ridicat tot neamul in cap! Uite asa mai fac si sport,na,ca omul modest si eu pe aici!Asa m-am obisnuit de parca-s aici de cand lumea.Si culmea si 2 dintre fii mei la fel. _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Sam 19 Feb 2011, 21:12 | |
| N-o sa regreti! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Sam 19 Feb 2011, 21:17 | |
| Asa e,mai ales ca orasul meu natal nu mai pastreaza nimic din ce imi era intim.S-a umflat de o sa pocneasca azi maine sub propria-i greutate,modernismul a inghitit tot ce avea un iz patriarhal,dar cel mai mult s-a schimbat lumea!!!! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Sam 19 Feb 2011, 21:21 | |
| - VOTAN a scris:
- Tinand regim cresc iepuri asta e...Azi a fost la cuptor impanat cu usturoi,cimbru si boabe de piper....Urzici,acus apar,le pot lua cu coasa in spatele gradinii,si ciupercutele de roua...ehe!
Minunat trebuie sa fi fost! In ultimul an de stat in Romania, nu am avut de Pasti miel..nici de miros! Ca printr-o minune, a gasit sotul un ...iepure. L-am impanat si l-am facut la cuptor... A fost minunat. _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Sam 19 Feb 2011, 21:23 | |
| - dolion a scris:
- Si mai zice ca tine regim! Cu asa regim, "trai nineaca"!
+1 _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Sam 19 Feb 2011, 22:07 | |
| Dupa puteri! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Sam 19 Feb 2011, 22:19 | |
| - VOTAN a scris:
- Tinand regim cresc iepuri asta e...Azi a fost la cuptor impanat cu usturoi,cimbru si boabe de piper....Urzici,acus apar,le pot lua cu coasa in spatele gradinii,si ciupercutele de roua...ehe!
Votan ca sa nu iasa asa uscat pune si niste bucatele de slaninuta nu multa ca am inteles ca tii regim ceea ce fac si eu,am diabet cica....is tare trista din acest motiv si am slabit dar degeaba glicemia cu tot cu regim si medicatie a crescut,acum am 160! Nu zic de inima si tensiune dar eu tot timpul am tinut la cum arat asa ca nu am sarit calul! | |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Dum 20 Feb 2011, 06:44 | |
| Azi avem varza "a la Cluj", numita si "sarmale imprastiate", sau "musaca de varza". Cum o chema-o, eu tot cu smantana groasa o mananc si pot spune ca-mi lasa gura apa de pe acum! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Dum 20 Feb 2011, 20:28 | |
| Geta diabetul il tin in frau cu multe leacuri cica babesti,dar mie imi fac bine!.......Azi facuram sos de smantana cu masline si lamaie,bineinteles cu limba! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Joi 10 Mar 2011, 15:22 | |
| _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Lun 21 Mar 2011, 16:56 | |
| Azi: 1 supa a la grec 2 peste dorada cu cartofi noi la cuptor 3 garnitura -brocoli fier la abur si facut salata cu lamaiie si ulei de masline 4 desert-crema de vanilie-am uitat sa pozez... _____________________ Doctor Cross
Ultima editare efectuata de catre CRUCIAT in Lun 21 Mar 2011, 16:58, editata de 1 ori | |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Lun 21 Mar 2011, 16:58 | |
| voi avetzi deja cartofi noi... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Lun 21 Mar 2011, 19:05 | |
| Apropo de dorada ta, luna trecută au venit iar prietenii noştri din Deltă şi, pentru că nu mâncasem niciodată, mi-au făcut "malasorcă". Este un preparat specific deltaşilor, i se mai zice şi mâncare săracului, ai nevoie doar de peşte (ştiucă sau scrumbie) sau mâncarea leneşului, că se face foarte uşor. Îmi povestise al meu soţ de malasorca asta, dar am spus eu, no ce mâncare e asta, peşte şi cartofi fierţi? Dar, dacă aveţi ocazia să o mâncaţi, sau să o faceţi, nu vă sfiiţi, este într-adevăr delicioasă. Şi acum, cum se prepară: Se pun carofi, curăţaţi şi tăiaţi felii grase la fiert. Când sunt aproape fierţi, deasupra, se pune peşte curăţat, tăiat bucăţi potrivite şi sărat bine. Se fierbe şi peştele, 15-20 min maxim, apoi se scoate peştele şi cartofii pe un platou. Se mănâncă cu mujdei de usturoi. Eu am mai făcut şi cu scrumbie afumată, e la fel de delicioasă. _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Sam 26 Mar 2011, 12:49 | |
| Azi face si Doina malasorca. Am innebunit-o cu reteta ta. Bineinteles, va trebui ea sa ii aduca ceva modificari, dar sunt sigur ca fi foarte buna. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
ostrovna
| |
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Dum 03 Apr 2011, 18:49 | |
| azi, 1 ciorba, nu am facut inca poze, dar nu cred ca e interesant... 2 musaca _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Dum 03 Apr 2011, 19:04 | |
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Dum 03 Apr 2011, 19:05 | |
| | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Dum 03 Apr 2011, 19:18 | |
| - CRUCIAT a scris:
- 3 Divani-dip-reteta din Constantinopole, pentru cei interesati, e f usoara....crema de zahar ars cu un blat.
Stiu cum e crema de zahar ars. Imi place la nebunie. In poza esti tu, Angela? _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Dum 03 Apr 2011, 19:46 | |
| Nu, o prietena venita in vizita.. eu am pus poze aici, mai la inceputuri... _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Mar 12 Iul 2011, 00:22 | |
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Mar 12 Iul 2011, 02:23 | |
| Arată bine mazărea aceea! Este singura ce o pot mânca cu plăcere, cea proaspătă, pentru că aceea ce se congelează devine prea dulce („ajutată” si de morcovi) si nu o suport... în farfuria mea. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| |
| |
dolion
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Mar 12 Iul 2011, 13:37 | |
| Mie-mi plac toate mancarurile de pe acest pamant! Si pe toate le suport in farfuria si burta mea! Sa nu te superi, Emil! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? Mar 12 Iul 2011, 23:39 | |
| Doamnelor...ce mai gătiţi azi?
De ce numai Doamnelor , si de ce nu si Domnilor?
E adevarat ca Doamnele gatesc mai bine ca Domnii. Dar eu cunosc si Domni care gatesc chiar mai bine decat Doamnele. Asta confirma, cum s-ar spune regula. Eu fac parte dintre cei care nu gatesc, care nu stiu sa gateasca.
Imi plac toate alimentele cand sunt cnsumate in sezon. Niciodata rosia nu e mai buna decat vara, culeasa proaspata din gradina. Cand eram mic dormeam uneori la camp, intr-o coverca. Imi placea sa ma scol de noapte ca sa vad pepenele crapand. Galgen si frumos, cantalup sau 'necacios, il legam in frunza de sfecla ca sa nu crape mai mult si sa-si pastreze prospetimea. Rosia o culegeam pe roua direct din gradina.
Numai vorbesc de toate celelalte zarzavaturi pe care le culegeam toamna. Tot ce mancam astazi nu are nicio legatura cu ceea ce am mancat noi, odinioara, cand eram mici.
Degeaba mananci struguri in noaptea de Anul Nou, ca nu vor avea niciodata gustul lor cand ii culegi toamna.
Asa ca are importanta si ce mancam, si cum gatim ce mancam.
Pofta buna! Ion
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiţi azi? | |
| |
|
| |
| Doamnelor...ce mai gătiţi azi? | |
|