__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! | |
|
+19Ion lutra vulgaris Franz Schneider Doina cactus ostrovna CRUCIAT VOTAN Diaporevomenos Cristina abbilbal Anahoret dolion nicuvar Layla zaraza26 aurora yzzy Emil Condor 23 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Mier 25 Iun 2014, 02:34 | |
| Nu! Nu cred că exagerez. Dar...
Cei ce au încălcat legea, nu contează că au fugit, tot vor da socoteală. Si asa e normal. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Mier 25 Iun 2014, 14:28 | |
| - Emil Condor a scris:
- Nu! Nu cred că exagerez. Dar...
Cei ce au încălcat legea, nu contează că au fugit, tot vor da socoteală. Si asa e normal. Sa speram ca se face dreptate,acum si ginerele lui basescu e cercetat sa vedem ce mai urmeaza si cu mosia NANA . | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Joi 26 Iun 2014, 01:28 | |
| Geta, dacă ginerele meu sau al tău ar încălca legea, aceea ar face din mine sau din tine un criminal? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Joi 26 Iun 2014, 01:30 | |
| - Emil Condor a scris:
- Geta, dacă ginerele meu sau al tău ar încălca legea, aceea ar face din mine sau din tine un criminal?
Corect! | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Vin 27 Iun 2014, 12:33 | |
| Un inginer agronom, în vârstă de 76 de ani, și-a propus să relanseze o marcă de vin românesc, celebră în perioada interbelică. Este vorba despre soiul Pinot gris de Dumitra, cultivat în comuna care i-a dat și numele mărcii, situată în județul Bistriţa-Năsăud. Comuna Dumitra a fost cândva renumită pentru livezile şi viile sale, care se întindeau pe sute de hectare. Acum, inginerul agronom Octavian Harşianu a început să replanteze în zonă soiul de viță de vie. După ce ani la rând a condus IAS-ul din comuna Dumitra, după 1989, Harşianu a început să se ocupe de cultivarea cerealelor. În cele din urmă, inginerul agronom a lăsat cerealele pentru viticultură. Așa a ajuns să cumpere mai multe terenuri în zonă, pe care le-a plantat cu viţă de vie, alegând soiul Pinot gris de Dumitra, care în anii ’30 a fost declarat în Franţa cel mai bun vin din Europa, după cum relatează stiri.tvr.ro. Acum, Octavian Harşianu îşi doreşte ca Pinot gris-ul de Dumitra să ajungă o marcă recunoscută în toată lumea. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Mar 01 Iul 2014, 16:29 | |
| - dolion a scris:
- Un inginer agronom, în vârstă de 76 de ani... Octavian Harşianu îşi doreşte ca Pinot gris-ul de Dumitra să ajungă o marcă recunoscută în toată lumea.
Uite români ce realizează că inactivitatea nu poate duce niciunde! Astfel de oameni avem nevoie în jurul nostru pentru o viată mai bună. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Dum 10 Aug 2014, 07:44 | |
| Cristian Tudor Popescu: Puşcăria salvează România. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Dum 10 Aug 2014, 13:26 | |
| - Emil Condor a scris:
- Cristian Tudor Popescu:
Puşcăria salvează România. puscaria salveaza Romania pt.toti hotii in frunte cu basescu si udrea lui ,macovei a pus oamenii ei in justitie ca sa nu i bage la beci decat pe nastase si voiculescu!! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Dum 10 Aug 2014, 14:03 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Dum 10 Aug 2014, 14:04 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Dum 10 Aug 2014, 14:23 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Dum 10 Aug 2014, 15:02 | |
| | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Mar 12 Aug 2014, 07:05 | |
| Astfel de oameni ne sunt necesari pentru o Românie mai bună: _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Mar 12 Aug 2014, 12:18 | |
| - Emil Condor a scris:
- Astfel de oameni ne sunt necesari pentru o Românie mai bună:
ahahahahha cea care e comandata direct de basescu,unde e dosarul ALRO???si multe dosare inchise cu NUP ale greilor pedelisti sau tigani vezi BERCEA are peste 100 ! | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 08 Sept 2014, 09:11 | |
| SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE CEI CARE NE IROSESC VIEȚILE ZILNIC
Stimate domnule Victor Ponta, premier al României, Stimate domnule Ioan Rus, ministru al Transporturilor, Stimate domnule Narcis Neaga, director general al CNADNR,
Vă scrie un tânăr de 23 de ani care s-a săturat să îi irosiți viața pe drumurile din România. Viața mea și a altor câteva milioane de șoferi români. Sunt mâhnit. Sunt ultragiat. Sunt frustrat. Sunt revoltat.
Din cauza voastră, am ajuns azi-noapte acasă la ora 01.30 și scriu aceste rânduri după ce am dormit numai șase ore. Din cauza voastră, sănătatea mea e pusă în pericol și, odată cu ea, a tuturor celorlalți participanți la traficul de pe drumurile mizerabile din România secolului 21. Din cauza voastră, de patru ani, mi-am pierdut ore bune din viață enervându-mă în trafic.
În seara zilei de 4 septembrie, mă întorceam din București după o zi foarte solicitantă, spre casă – la Sinaia. Era ora 23.30 când, deodată, imediat după ieșirea din Comarnic, văd toate tirurile din fața mea staționând. Am crezut că e o problemă de moment și că circulația se va relua curând. Am parcurs cei 15 km până în Sinaia în 87 de minute! 87 de minute, domnilor, în care am constatat că, cu aceeași iresponsabilitate care vă caracterizează, ați decis să „plombați” încă vreo 3-4 porțiuni de poduri de pe DN1, zona Posada. Probabil pentru a zecea oară numai în acest an. Pentru a 200.000-a oară în ultimii 10 ani. Vă bateți joc de noi, șoferii din această țară, de timpul nostru, de sănătatea și nervii noștri, de banii cu care contribuim la Bugetul de Stat și pe care îi utilizați după bunul plac cu companii care-și primesc banii pentru că repară niște gropi care, în două-trei luni, vor fi la loc. Și tot așa.
Domnilor, să știți foarte clar că dumneavoastră sunteți vinovații morali pentru prea multele mii de oameni care mor pe șoselele din România. Voi sunteți vinovați pentru prea multele altercații din trafic. Oamenii au ajuns la saturație pierzându-și timpul și viețile pe șosele pentru că voi sunteți incapabili să construiți în 25 de ani o autostradă pe cea mai circulată rută turistică din România, de exemplu – Comarnic-Brașov. Este absolut firesc ca, din cauza lipsei infrastructurii, oamenii să se enerveze, să devină agresivi, să accelereze mai mult decât este cazul după ce au stat mii de minute ale vieții lor blocați în trafic. Și atunci se întâmplă nefericitele accidente care lasă copii pe drumuri, soții văduve, mame fără copii – drame de o suferință atroce. În micimea voastră comportamentală și de acțiune, aveți impresia că rezolvați ceva mărind până la Dumnezeu cuantumul amenzilor ca să le „adaptăm la cele din Uniunea Europeană”. Halal manieră de a gândi! Ați putea cuteza să faceți asta când vom avea cei peste 13.000 de km de autostrăzi ai Spaniei sau măcar cei peste 1.300 de km ai Ungariei, vecina noastră. În țările astea, trăiesc oameni mult mai relaxați, mai fericiți, mai puțin încrâncenați. Pentru că clasele lor politice au înțeles întocmai și la timp nevoia imediată de a avea infrastructură funcțională.
Sunt, de patru ani, General Manager al unei companii publice de transport și fiu al unui tată care, cu eforturi fantastice, ține în viață o firmă de construcții și plătește taxe și impozite pentru 40 și mai bine de oameni. Un tată care pleacă la 07.30 acasă și se întoarce la ora 20.00! Domnule premier Ponta, așa cum i-ați amnistiat fiscal pe pensionari, mămici, bugetari și alte categorii sociale, eu și tatăl meu, plus alte milioane de șoferi români, vrem să ne amnistiați de la plata rovinietei pe care o plătim absolut degeaba. De fapt, o plătim pentru vreo 600 și ceva de km de autostradă și pentru firmele unor băieți deștepți care schimbă borduri ca la balamuc și plombează gropi aproape săptămânal. Dați-ne banii înapoi! Și plătiți-ne din anii dumneavoastră minutele pierdute de noi toți în trafic! Nu v-ar ajunge 100 de vieți, domnule prim-ministu. Știu, e extrem de simplu să circuli cu girofar, cu antemergător și să umilești o dată în plus cetățeanul și contribuabilul care se stresează că, blocat fiind în trafic, nu va ajunge la timp la spital, unde mama îi e pe moarte, nu va reuși să ajungă la stomatolog, nu va reuși să-și vadă copilul în prima zi de școală. Veți plăti, domnilor, pentru această stare de labilitate psihică în care ne-ați adus. Curând veți plăti. Până atunci, vă provoc să mergeți o săptămână la volanul unei mașini, fără girofar, prin întreaga România. Vă vom găsi, dacă aveți bărbația și asumarea de a face asta, la Spitalul 9, etajul 1, prima sală, al doilea pat din stânga.
Domnule Ponta, domnilor miniștri Șova (fost) și Rus (actual), ne promiteți cu titlu electoral, de ani de zile, că veți construi autostrada Comarnic-Brașov. Nu ați mișcat un deget. Doar pe hârtie Șova (cercetat acum penal) ne arăta cât de minunată va fi această autostradă care nu există. Din cauza voastră, stațiunile de pe Valea Prahovei mor, câte puțin, dar sigur, pentru că turiștii refuză să stea în coloane kilometrice între Comarnic și Bușteni, câte 4-5 ore. Și sute de mii se șoferi devin mai stresați, mai nervoși, mai agresivi. Începeți ACUM construcția acestei autostrăzi! De scuzele voastre penibile ne-am săturat! Ne-am săturat și de roviniete, acciza pe carburant, amenzi uriașe, în condițiile în care suntem o țară de mâna a treia la nivelul infrastructurii rutiere! Încetați să vă mai bateți joc! Oamenii sunt furioși. Și sunt foarte mulți, credeți-mă, care curând vă vor zbura din funcțiile pe care le ocupați vremelnic și iresponsabil. Veți fi la fel de huliți ca Băsescu, Udrea și Boc! Veți dispărea din viața publică. Și veți purta stigmatul toată viața de a fi distrus mii de vieți și o țară întreagă. Va fi greu să dormiți cu conștiința atât de încărcată.
Domnilor, aveți exagerat de mult tupeu și ne luați de proști permanent! Nu vă e rușine să spuneți că avem o autostradă București-Ploiești și să vă mândriți cu ea în condițiile în care au trecut mai bine de doi ani de la inaugurare și autostrada se termină niciunde, în câmp, ieșirile spre Snagov și toate celelalte nu sunt gata, nu există o benzinărie sau toalete, ieșirea de pe autostradă e blocată temporar pe unele direcții de mers?! Nu vă e măcar puțin jenă?! În ultimii 4 ani, am circulat peste 150.000 de km în special pe ruta Sinaia-București și știu exact în ce stadiu se află această autostradă. I-am parcurs pentru că mi-am dorit să termin o facultate de stat la zi, în timp ce lucram ore în șir într-o companie publică pentru a o aduce pe linia de plutire. Nu am nevoie de explicațiile voastre, vreau și vrem să vedem fapte! Terminați odată această autostradă, nu mai faceți atâta fanfaronadă televizată din nimic!
Domnule Neaga, pentru ce luați, conform declarației de avere, cei 3.500 de euro salariu lunar? Ce realizări notabile aveți? Pentru deszăpezirile impecabile de iarna trecută? Pentru că țineți în brate nu mai puțin de 27 (douăzeci și șapte!!!) de directori la CNADNR? Pentru ce vă plătim noi, cei cărora le consumați zilnic timpul și nervii? Evident că sunt retorice întrebările. Dumneavoastră de ACUM nu mai trebuie să conduceți CNADNR, e cert.
În aceste condiții, stimați domni, vă cer în mod public DEMISIA din funcțiile pe care le ocupați și, mai presus de toate astea, la fel de cinic ca voi, vă cer să ne înviați morții de pe șosele, să ne dați din viețile voastre înapoi timpul pierdut pe șosele, să ne dați din buzunarul propriu banii pe care îi plătim zilnic pe roviniete, să supliniți lipsa taților, mamelor, copiilor de lângă cei care, cu concursul iresponsabilității voastre, trăiesc niște vieți distruse, parțiale, uluitor de triste!
Dați-ne toate lucrurile astea înapoi și dispăreți din viața publică. E minimul gest de decență pe care l-ați putea manifesta în raport cu noi, milioanele de șoferi din România care vă disprețuim profund și nu mai acceptăm să vă plătim salariile!
Vă asigur că această scrisoare deschisă nu este singurul demers pe care îl fac, îl facem pentru ca lucrurile să se schimbe definitiv din România. Nu mă voi opri până nu se vor schimba.
P.S.: Domnule copilot Ponta, te aștept în trafic la Posada, Comarnic și Bușteni! Să punem de-un raliu de melci. Cu profund dispreț, Bogdan Fălcescu _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 08 Sept 2014, 09:44 | |
| Asta este o dovadă elocventă a zicătorii "A vorbi ca Moise în pustiu". Îi doare pe ei la bască! Chiar, a fost publicată undeva? Sunt ani buni de când nu mai merg la "relaxare" în Valea Prahovei şi de când n-am mai urcat Bucegii. Din aceleaşi motive, plus şoşonarii şi pipiţele care au umplut cabanele şi potecile. Prefer să mă duc pe Valea Teleajenului, în masivul Ciucaş. Nu este aşa spectaculos ca Bucegiul dar este mai liniştit. Iar lipsa cabanelor te fereşte de şoşonari. _____________________ Free your mind!
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Mar 09 Sept 2014, 00:15 | |
| Peste tot dăm numai de „realizări mărete” ale magnificului ministru, Dottore Viorel Victor Ponta si ale trupei sale de elită. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Mar 09 Sept 2014, 00:19 | |
| - ostrovna a scris:
- Emil Condor a scris:
- Astfel de oameni ne sunt necesari pentru o Românie mai bună:
...Laura Codruţa Kövesi... ahahahahha cea care e comandata direct de basescu După două, trei luni nu o să mai fie comandată de Băsescu, atunci ce vei mai spune? Aha, stiu ce vei spune: dacă Antena o să mai existe, o să găsească ceva si pentru tine să zici! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| | | | Emil Condor
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Mar 09 Sept 2014, 02:07 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Mar 09 Sept 2014, 02:19 | |
| http://adevarul.ro/news/politica/traian-basescu-provocare-ponta-citesc-lucrarea-doctorat-gasesc-cateva-pagini-neplagiate-1_540dbc120d133766a8f68361/index.htmlTraian Băsescu răspunde provocării lui Ponta: Îi citesc lucrarea de doctorat şi nu găsesc câteva pagini neplagiate Preşedintele Traian Băsescu a susţinut o declaraţie de presă, la Palatul Cotroceni, în care a vorbit despre actele normative care pot afecta desfăşurarea corectă a alegerilor prezidenţiale şi în care a cerut demisia şefului Jandarmeriei. Despre graţierea unei bătrâneViaţa mă obligă să revin, deşi am făcut tot ce s-a putut ca să am intervenţii publice rare. Azi am semnat un decret de graţiere pentru doamna Tiron Jana. Am graţiat o femeie care a săvârşit acte de corupţie: unul în 1992 şi altul în 1997. Doamna lucra ca asistentă medicală şi a promis unei alte persoane că o va ajuta să fie angajată ca secretar dactilograf în spitalul din Vidra, unde lucra dânsa. Fapta de corupţie este legată de primirea a 35 lei, în care intră şi bani şi bunuri. A fost condamnată în 1992 la doi ani cu suspendare, a doua oară la patru ani cu executare, adunându-se şi pedeapsa iniţială. De ce nu a fost încarcerată din 1997 şi până acum? Doamna are 72 de ani, fiind născută în 1942. Asta înseamnă că, după 17 ani de la condamnare, ar trebui să intre în închisoare. Deşi cazul se referă la corupţie, este unul dintre cazurile care pot face obiectul unei graţieri. Despre alegeri În cursul zilei de azi mi-am făcut timp să fac o analiză asupra evoluţiilor premergătoare alegerilor. A fost emis un set de acte normative şi au fost puse sub control politic o serie de instituţii. Aceste lucruri pot afecta corectitudinea alegerilor. Actele sunt: * Ordonanţa de Urgenţă (OUG) 28 din 2013, prin care nu se mai publică în MO sumele alocate primăriilor. Această lipsă de transparenţă mă îndreaptă spre gândul că PSD vrea să utilizeze banii publici ca să mituiască primarii ca să-l sprijine pe Victor Viorel Ponta în alegeri. * Un alt act este OUG 45 din 2014, prin care se modifică structura BEC, dar şi a secţiilor de votare. Acest lucru nu se poate face prin OUG. Şi acest lucru, ca şi OUG 28, trebuiau atacate de Avocatul Poporului la CCR. În 2013, Ciorbea nu era Avocat al Poporului. * OUG 55, care permite migraţia primarilor fără să-şi piardă mandatul, poate afecta procesul electoral. Alte elemente care pot afecta alegerile: - Modul de funcţionare a CNA, unde reprezentanta domnului prim-ministru (n.r.- Laura Georgescu) nu are nici în clin, nici în mânecă cu observarea atentă a modului cum se desfăşoară campania şi activitatea în televiziuni. - Un alt element care şubrezeşte şansele unor alegeri corecte este Avocatul Poporului, care este o anexă a Guvernului. - Un alt element şi ultimul pe care îl observ este Ministerul de Interne - funcţionarea Jandarmeriei. Acolo ne aflăm în faţa unui fenomen de obedienţă excesivă faţă de tot de înseamnă PSD: de la un măscărici de televiziune la lovirea unor manifestanţi. Este o instituţie esenţială în păstrarea ordinei şi bunei desfăşurări a procesului electoral. Ce încredere să mai avem în Jandarmerie, când lasă să fie loviţi ziarişi care nu sunt favorabili Puterii şi când se duc cu o întreagă divizie, dacă un măscărirci este deranjat de zgomotul motocicletelor? Măscăriciul este un suporter al lui Ponta. Cer demiterea imediată a şefului Jandarmeriei. Mie îmi este cât se poate de clar, nu de acum, de mult, mult că PSD nu poate gâstiga nimic dacă nu fură. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Mar 09 Sept 2014, 02:29 | |
| http://adevarul.ro/news/politica/traian-basescu-provocare-ponta-citesc-lucrarea-doctorat-gasesc-cateva-pagini-neplagiate-1_540dbc120d133766a8f68361/index.htmlTraian Băsescu răspunde provocării lui Ponta: Îi citesc lucrarea de doctorat şi nu găsesc câteva pagini neplagiate Ce înţelege Ponta prin „debăsificare“ Repet o declaraţie a prim-ministrului care aduce prejudicii României. Dincolo de faptul că este o declaraţie care face mult rău credibilităţii statului şi guvernului României, aş vrea să văd dacă înţeleg bine ce înţelege Ponta prin debăsificare. Probabil că înţelege trecerea rapidă prin criză şi revenire la creştere economică. Probabil că înţelege actul de condamnare a comunismului, pe care l-am făcut cu toată credinţa. Probabil înţelege faptul că, spre deosebire de mentorii domniei sale, eu am dat dispoziţie să se predea integral arhiva fostei securităţi către CNSAS. Aşa am aflat că prietenul domunului Ponta, motanul Felix, era un turnător care îşi turna şi familia. Probabil prin debăsificare înţelege că am deschis accesul în arhivele statului şi acest lucru a avut ca efect şi apariţia torţionarilor. Probabil, prin debăsificare, înţelege faptul că mi-am permis ca în aprilie 2005 să semnez, în numele statului român, Tratatul de aderare la UE. Probabil a înţeles că a început să funcţioneze Justiţia. Chiar şi condamnarea lui Vîntu trebuie debăsificată. Probabil, asemănător cu nazismul, este faptul că am convenit parteneriatul strategic cu SUA. Probabil faptul că în mandatul meu am făcut constant un efort de consolidare a poziţiei României în NATO şi UE este un element care trebuie debăsificat. Probabil că readucerea sub controlul României a 10.000 de km pătraţi din zona economică a Mării Negre este o acţiune care trebuie debăsificată. Mai am o listă foarte lungă, dar n-aş vrea să ajungem la concluzia că trebuie depontizare. Nu spun că trebuie să se producă pentru că este extrem de specifică. Am înţeles că e frământat ce fel de cărţi citesc. Îi citesc lucrarea de doctorat şi nu găsesc câteva pagini neplagiate. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Mar 09 Sept 2014, 02:37 | |
| http://adevarul.ro/news/politica/traian-basescu-provocare-ponta-citesc-lucrarea-doctorat-gasesc-cateva-pagini-neplagiate-1_540dbc120d133766a8f68361/index.htmlTraian Băsescu răspunde provocării lui Ponta: Îi citesc lucrarea de doctorat şi nu găsesc câteva pagini neplagiate Despre comisarul european Preşedintele Traian Băsescu susţine că informaţia potrivit căreia Corina Cretu va primi un portofoliu minor de comisar european (ajutor umanitar) a fost o glumă lansată de la Bruxelles de care Ponta s-a speriat. Toate discuţiile mele, indiferent cu cine au fost făcute, au fost legate de nevoia asigurării unui portofoliu semnificativ Ştiu că l-a descumpănit lista cu numele Corinei Creţu, să nu se sperie Victor Viorel, a fost o glumă de la Bruxelles Oamenii de la Bruxelles au simţul umorului şi au lansat această glumă la două zile după ce Victor Viorel povestea ce negocieri complicate a avut. Întrebaţi-l cu cine a negociat. Vă asigur că România va avea un portofoliu de care să nu îi fie ruşine, dar el s-a speriat de o glumă. Caraghios. Subiectul cel mai dezbătut: suspendarea Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu să citească bine Constituţia legat de procedura de suspendare a preşedintelui. Nu poate planifica vot pe 23 septembrie şi referendum pe 2 noiembrie pentru că în Constituţie se precizează foarte clar că preşedintele poate fi suspendat pentru maximum 30 de zile. Deci rugămintea mea la Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu, inimă zburdalnică, este să citească Constituţia ca să nu se mai facă de râs când planifică programul dat de Voiculescu, care e apăsat acum de plafonul puşcăriei şi nu judecă normal, dar el e în libertate şi ar trebui să judece. De fiecare dată când Ponta dechide gura e tăvălit rău de tot... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Mar 09 Sept 2014, 14:45 | |
| - Emil Condor a scris:
De fiecare dată când Ponta dechide gura e tăvălit rău de tot... e tavalit pe nedrept ca nu sunt documente ca a plagiat atat stie sa faca supremu dar in gradina lui nu se uita ce progenituri destepte are ,habar nu au sa vb.sau scrie ,vai si amar !! | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Mar 09 Sept 2014, 16:26 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! | |
| |
| | | | PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |