| Discutii amicale despre fotbal | |
|
+14delta Darius Karima ostrovna ACCENT yzzy nicuvar Anahoret gringo abbilbal Restauratorul Franz Schneider Emil Condor Ady 18 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Lun 02 Noi 2009, 23:43 | |
| Cred că niciodată în istoria fotbalului nostru nu am avut 7 echipe ce luptă pentru titlul de campioană, despărtite doar de un punct!!! Bravo lor! S-a terminat cu monopolul detinut de Dinamo si Steaua. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Darius
Numarul mesajelor : 161 Varsta : 41 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Lun 02 Noi 2009, 23:55 | |
| Acum sunt opt echipe, FC Brasov s-a alaturat plutonului dupa victoria din aceasta seara cu Pandurii (scor 2-0). S-au egalizat valorile, e un lucru bun. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Mar 03 Noi 2009, 00:00 | |
| Mă bucur pentru ei. Nu stiam scorul. Deci si FC Brasov e la 2 puncte de locul 1. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Mar 03 Noi 2009, 00:41 | |
| Iată toate rezultatele :
SAMBATA 31 OCTOMBRIE
Astra Ploieşti 1 - 1 Ceahlaul P.Neamţ Unirea Urziceni 3 - 2 U Craiova DUMINICA 1 NOIEMBRIE
Unirea Alba Iulia 1 - 1 CFR Cluj FC Vaslui 1 - 0 International C. de Argeş Rapid 3 - 0 Otelul Galaţi Poli Iasi 1 - 3 Dinamo FC Timişoara 0 - 1 Steaua LUNI 2 NOIEMBRIE
Gloria Bistrita 1 - 1 Gaz Metan Mediaş FC Brasov 2 - 0 Pandurii Tg. Jiu | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Joi 05 Noi 2009, 00:27 | |
| Mă bucur mult de golul marcat de Unirea spre finalul meciului cu scotienii de la Rangers. Sansele lor de calificare sunt intacte.
Am presimtirea că Unirea o să obtină victoria în Germania. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Joi 05 Noi 2009, 17:39 | |
| - Emil Condor a scris:
Sansele lor de calificare sunt intacte.
Am presimtirea că Unirea o să obtină victoria în Germania. Devine un pic mai greuţ, acum , după egalul dintre Sevilla şi Stuttgardt! _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Vin 06 Noi 2009, 00:07 | |
| - yzzy a scris:
- Emil Condor a scris:
Sansele lor de calificare sunt intacte. Devine un pic mai greuţ, acum , după egalul dintre Sevilla şi Stuttgardt! Mesajul meu a fost scris înainte de a cunoaste rezulatul de la Sevilla si când l-am văzut mi-am dat seama că este exact cum spui si tu. Oricum sper, de fapt cred că Unirea nu pierde în Stuttgardt următorul meci. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Lun 09 Noi 2009, 02:34 | |
| Ce m-a încântat egalul din "Groapă" făcut între Dinamo si Rapid! Asta pentru că as vrea ca titlul de campioni să meargă undeva la Urziceni, Vaslui, Timisoara sau Brasov. Stiu că visez prea mult pentru brasoveni dar... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Darius
Numarul mesajelor : 161 Varsta : 41 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Vin 20 Noi 2009, 01:28 | |
| Speranta moare ultima. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Sam 21 Noi 2009, 20:42 | |
| Vasile Avram, preşedintele CCA: "Ion Crăciunescu şi Aron Huzu sînt cei care fac rău arbitrajului românesc".
Mă îndoiesc mult de spusele lui Avram. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Sam 21 Noi 2009, 22:17 | |
| Dacă judecăm la rece, ceva s-a întâmplat totuşi cu arbitrajul românesc. De ce nu mai avem arbitri internaţionali ? S-au prostit arbitrii români ? Nu mai cunosc regulamentul ? Nu ştiu să aplice regulamentul ? Sau nu sunt lăsaţi să arbitreze corect ? Sau poate Rainea nu trebuie egalat şi Crăciunescu depăşit. | |
|
| |
Darius
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 22 Noi 2009, 04:51 | |
| Se fac presiuni foarte mari la adresa arbitrilor, ceea ce nu e deloc normal. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 22 Noi 2009, 09:33 | |
| Iată şi opinia unui cronicar sportiv despre clasamentul valorilo în arbitraj: "Rainea, cîteva locuri goale, apoi Igna, Crăciunescu, Porumboiu, Andrei Rădulescu apoi cîteva pagini albe, în fine, cei de azi."
Oare este chiar corect ? Parcă în paginile albe au mai fost câteva nume scrise în delegările românilor la meciuri internaţionale şi când s-au afirmat li s-a dat în cap. Printre ei a fost şi Corpodean din Alba Iulia. După ce a terminat cu arbitrajul a fost întors pe faţă şi pe dos, ca la ştrincănit, a mai fost şi cercetat pentru "corupţie", dar organele de cercetare l-au găsit nevinovat. Poate or fi ele corupte că doar aşa-i moda în România. Dacă nu este cum vrea X sau Y, Mitică sau Ion, sigur sunt corpţi cei arătaţi cu degetul de ei.
Dar zilele astea Nicolae Rainea a împlinit 76 de ani. LA MULŢI ANI domnule Rainea ! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Vin 27 Noi 2009, 02:48 | |
| Ce zici Darius, impresionat de "urzicăturile" date Europei de Petrescu? Ce reconfortant e să mai vezi si antrenori români de succes! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Darius
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Vin 27 Noi 2009, 02:54 | |
| Lui Dan Petrescu ii doresc sa antreneze in campionatul Angliei, stiu ca asta isi doreste. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Vin 27 Noi 2009, 02:56 | |
| O să ajungă si acolo, poate drumul lui o să treacă întâi prin Scotia. Îi doresc mult succes! Este un antrenor serios. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Darius
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Vin 27 Noi 2009, 02:58 | |
| Te referi la interviul pe care l-a acordat celor de la BBC? Da, ar fi frumos ca un roman sa antreneze nationala Scotiei. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Vin 27 Noi 2009, 03:01 | |
| Atunci am realiza că am pierdut mult angajându-l pe Răzvan si nu pe Dan. În fine, si lui Răvan îi doresc succes pentru că e vorba de succesul României, nu-i asa? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Darius
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Vin 27 Noi 2009, 03:03 | |
| Asa e, Razvan Lucescu se ocupa acum de echipa nationala si trebuie sustinut in procesul de reconstructie inceput la Varsovia. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Vin 27 Noi 2009, 03:04 | |
| Prima mutare importantă i-o apreciez: renuntarea la briliantul acela neslefuit. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 27 Dec 2009, 19:30 | |
| Stirea bomba de ieri: Dan Petrescu pleaca de la Unirea Urziceni. Imi pare rau de Unirea, dar imi pare bine pentru Dan Petrescu. Se gandeste la el si la familia lui. Maine la 12 va avea o conferinta de presa in care ne va explica ce si cum. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 27 Dec 2009, 19:34 | |
| Da, am citit aseară despre Dan - Liga 1 pierde încă un profesionist! Păcat! Pentru el e bine, normal, dar fotbalul nostru e mai sărac (parcă nu era destul!). _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Darius
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Lun 28 Dec 2009, 01:58 | |
| Se pare ca Dan Petrescu va antrena in liga a doua din Rusia, pe un salariu de 1,5 milioane de euro pe sezon... | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Mar 09 Feb 2010, 04:34 | |
| După cum văd, FC Vaslui s-a întărit cel mai mult în pauza de iarnă, apoi urmează Steaua. Mă însel? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Darius
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Mier 10 Feb 2010, 23:36 | |
| Da, Vasluiul s-a miscat bine pe piata transferurilor, insa despre Steaua nu pot sa spun acelasi lucru. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal | |
| |
|
| |
| Discutii amicale despre fotbal | |
|