LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
mediu romana efremovivanantonovici comment-143 brasov taieri google Limba internet 1 Fantasy CPSF problema drumetie politica 1918 reclame istorie padure curiozitati Popasul 23 muzica_traditionala sibiu nicuvar humanitas
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Întrebări pentru Karima - Pagina 11 I_vote_lcapÎntrebări pentru Karima - Pagina 11 I_voting_barÎntrebări pentru Karima - Pagina 11 I_vote_rcap 
Emil Condor
Întrebări pentru Karima - Pagina 11 I_vote_lcapÎntrebări pentru Karima - Pagina 11 I_voting_barÎntrebări pentru Karima - Pagina 11 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Întrebări pentru Karima

In jos 
+16
Cristina
Ciprian
dolion
zaraza26
ostrovna
nicuvar
abbilbal
bulache
Administrator
abba
Roxy
aurora
Karima
Emil Condor
zuum
Anahoret
20 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

Întrebări pentru Karima - Pagina 11 Empty
MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyLun 21 Feb 2011, 18:40

Imaginea ta, Karima, atunci cand ma gandesc la tine, e cea din avatarul ce l-ai avut! Acuma, nu stiu daca erai chiar tu in el, dar nu mi te pot imagina altfel!

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyLun 21 Feb 2011, 18:43

Am întrebat-o despre acel avatar si mi-a spus că e si mai frumoasă.

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyLun 21 Feb 2011, 18:44

M-ai dat gata!

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyMar 22 Feb 2011, 14:09

Karima a scris:
Ma bucur ca nu m-ati uitat si unii v-ati gandit la mine in timpul acestor zile mai grele in Egipt

M-am gandit in aproape toate zilele la tine! Poate chiar in toate! Acele zile fierbinti... Cum puteam sa nu ma gandesc, cand te-am cunoscut aici direct? hug
Ma bucur ca esti bine si sper ca lucrurile in tara se vor misca spre mai bine! Am auzit la radio ca in turism preturile vor scadea in Egipt si Tunisia cu 40%. M-am si vazut vizitand piramidele... dance
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Karima
MODERATOR
Karima

Numarul mesajelor : 1735
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyMier 23 Feb 2011, 00:37

dolion a scris:
Imaginea ta, Karima, atunci cand ma gandesc la tine, e cea din avatarul ce l-ai avut! Acuma, nu stiu daca erai chiar tu in el, dar nu mi te pot imagina altfel!

Nu,nu eram eu in avatarul acela,era doar o imagine pe care am gasit-o pe undeva pe net dar semana foarte bine cu mine si de aceea am ales-o.
Acum a mai trecut timpul .....m-am mai schimbat...... old

MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyMier 23 Feb 2011, 00:38

Emil Condor a scris:
Am întrebat-o despre acel avatar si mi-a spus că e si mai frumoasă.

Emile eu sincer nu imi amintesc discutia asta,dar.......poate ca asa era thumb_yello cheers

MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyMier 23 Feb 2011, 00:42

zaraza26 a scris:
Karima a scris:
Ma bucur ca nu m-ati uitat si unii v-ati gandit la mine in timpul acestor zile mai grele in Egipt

M-am gandit in aproape toate zilele la tine! Poate chiar in toate! Acele zile fierbinti... Cum puteam sa nu ma gandesc, cand te-am cunoscut aici direct? hug
Ma bucur ca esti bine si sper ca lucrurile in tara se vor misca spre mai bine! Am auzit la radio ca in turism preturile vor scadea in Egipt si Tunisia cu 40%. M-am si vazut vizitand piramidele... dance

Multumesc frumos zaraza esti tare amabila si draguta hug2
Da asa este sunt bilete ieftine de avion spre mai toate destinatiile ba chiar turistii au si inceput sa vina,o parte din rudele noastre au fost la Hurghada au fost zilele trecute si erau 30 de grade lumea facea plaja,erau destul de multi turisti,majoritate rusi,si cativa din Anglia si Germania uhuu

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyMier 23 Feb 2011, 00:46

O să încerc a găsi discutia rspectivă dacă nu cumva a fost pe Chatul ce îl experimentam aici pe forum. Era la începuturi... hug

Oricum, discutia nu mai prezintă importantă, ci faptul că esti cu adevărat frumoasă. floare

Karima
MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyMier 23 Feb 2011, 00:52

ulala ulala ulala

p.s-ei .....am glumit,nu sunt chiar asa rupta din soare,sunt un om normal clown

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyMier 23 Feb 2011, 01:07

Păi, oamenii normali sunt cei mai frumosi... în toate aspectele, nu doar fizic. flower

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptySam 26 Feb 2011, 19:22

Karima a scris:
Buna Karima hug ma bucur sa vad ca ai scris si ca esti bine. mwah! rugă
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

Numarul mesajelor : 3180
Varsta : 63
Localizare : Intr-o vagauna din Romania
Data de inscriere : 09/09/2008

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyLun 21 Mar 2011, 23:29

وجد جيد كريمة!
ومتى بدأت أعمال الشغب في مصر، الذي أدليت به بشأن قضايا الوضع الخاص بك على الفور. أنا أشعر بسعادة غامرة لرؤية كنت جيدا.
مع حساب حية، واحترام الكبير والاخلاص ، وبارك الله فيك.
فرانز

Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..."
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyMar 22 Mar 2011, 00:13

نعم، كما يقول فرانز، ونحن سعداء لمعرفة أفضل لكم.
بارك الله فيك أينما كنت، كريمة.
صلواتنا معك

Si în româneste:
Da, asa cum spune si Franz, ne bucurăm să te stim bine.
Dumnezeu să te binecuvinteze acolo unde esti, Karima.
Rugăciunile noastre sunt cu tine.

Diaporevomenos

Numarul mesajelor : 1815
Varsta : 77
Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyMar 22 Mar 2011, 00:30

5 مُبَارَكَةً تَكُونُ سَلَّتُكَ وَمِعْجَنُكَ.

6 مُبَارَكًا تَكُونُ فِي دُخُولِكَ، وَمُبَارَكًا تَكُونُ فِي خُرُوجِكَ.

7 يَجْعَلُ الرَّبُّ أَعْدَاءَكَ الْقَائِمِينَ عَلَيْكَ مُنْهَزِمِينَ أَمَامَكَ. فِي طَرِيقٍ وَاحِدَةٍ يَخْرُجُونَ عَلَيْكَ، وَفِي سَبْعِ طُرُقٍ يَهْرُبُونَ أَمَامَكَ.

8 يَأْمُرُ لَكَ الرَّبُّ بِالْبَرَكَةِ فِي خَزَائِنِكَ وَفِي كُلِّ مَا تَمْتَدُّ إِلَيْهِ يَدُكَ، وَيُبَارِكُكَ فِي الأَرْضِ الَّتِي يُعْطِيكَ الرَّبُّ إِلهُكَ.
Sus In jos
Diaporevomenos

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyMar 22 Mar 2011, 00:36

مُبَارَكَةً تَكُونُ سَلَّتُكَ وَمِعْجَنُكَ.

مُبَارَكًا تَكُونُ فِي دُخُولِكَ، وَمُبَارَكًا تَكُونُ فِي خُرُوجِكَ.

يَجْعَلُ الرَّبُّ أَعْدَاءَكَ الْقَائِمِينَ عَلَيْكَ مُنْهَزِمِينَ أَمَامَكَ. فِي طَرِيقٍ وَاحِدَةٍ يَخْرُجُونَ عَلَيْكَ، وَفِي سَبْعِ طُرُقٍ يَهْرُبُونَ أَمَامَكَ.

يَأْمُرُ لَكَ الرَّبُّ بِالْبَرَكَةِ فِي خَزَائِنِكَ وَفِي كُلِّ مَا تَمْتَدُّ إِلَيْهِ يَدُكَ، وَيُبَارِكُكَ فِي الأَرْضِ الَّتِي يُعْطِيكَ الرَّبُّ إِلهُكَ.
Sus In jos
Karima
MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyDum 10 Apr 2011, 21:47

ooooo,sunt placut surprinsa,mi-ati scris si in araba,va multumesc hug

La fel de surprinsa sunt sa il vad pe Frank,bine ai revenit Bun venit!

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyDum 10 Apr 2011, 21:54

Întrebări pentru Karima - Pagina 11 Welcom10
Sper că atât tu cât si cei dragi tie sunt bine acolo unde sunt!

Karima
MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyDum 10 Apr 2011, 21:58

Suntem bine multumesc,situatia nu este chiar asa cum o prezinta presa.La suprafata este totul normal,lumea isi continua viata in acelasi mod.probleme mai sunt inca cu vechiul regim-ramasite din el,dar se aseaza lucrurile incet incet
Multumesc respect

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyDum 10 Apr 2011, 22:02

Da, în Egipt totul a decurs fără prea multe probleme si asta datorită faptului că Mubarak a înteles că timpul lui la cârma tării s-a terminat.
Mă bucur că e pace din nou în tara ta! thumb_yello

Karima
MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyDum 10 Apr 2011, 22:07

Am avut norocul ca sa zic asa ca eram printre primii-cei care doreau schimbarea regimului.Mubarak a fost luat prin surprindere si America a avut un cuvant greu de spus.
Apoi datorita canalului Suez aici e cam obligatoriu sa fie pace.Plus ca armata apartine cumva Americii(ei sunt cei care sponsorizeaza)plus ca exista Israelul alaturi cu problemele lui ,plus alte plusuri.
Da.Totul e bine cand se termina cu bine pace

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyDum 10 Apr 2011, 22:51

Karima a scris:
Am avut norocul ca sa zic asa ca eram printre primii-cei care doreau schimbarea regimului.Mubarak a fost luat prin surprindere si America a avut un cuvant greu de spus.
Apoi datorita canalului Suez aici e cam obligatoriu sa fie pace.Plus ca armata apartine cumva Americii(ei sunt cei care sponsorizeaza)plus ca exista Israelul alaturi cu problemele lui ,plus alte plusuri.
Da.Totul e bine cand se termina cu bine pace

Karima țineți-va la înălțime. Noi si voi nu trebuie sa predam armele cu asa mare ușurința. Știe Allah de ca a dat toată binecuvîntarea ințelepciuni noua...

Darurile Lui nu sunt temporare, ci veșnice pentru ca are un plan deosebit cu aceste popoare. Nu a venit încă ziua descoperirilor Lui. Nimeni nu-si înzestrează copilul cu o inteligenta divina cum nu a cunoscut nici un neam pe pămînt, ca sa-l lase apoi sa trăiască in sărăcie si in regres.
Timpul e aproape, schimbările sunt rapide pentru ca ziua acea se apropie. Noi trebuie sa fim treji si sa veghem.

Sus In jos
Karima
MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptySam 11 Iun 2011, 01:23

Moderator nu inseamna cenzor stiu asta dar din cate se poate observa eu sunt moderator la sectiunea islam,am subiectele deschise si accept orice discutie la care raspund atat cat stiu,am fost destul de politicoasa si amabila si deschisa dialogului
dar,in momentul in care se trezeste cineva sa vina sa imi puna la topicul Intrebari pentru Karima un video cu niste descreierati care nu au nimic in comun cu mine gasesc ca este in afara subiectului ,gasesc ca nu este decat un atac la persoana si sterg
La fel niste caricaturi.Sunt caricaturi si despre religia crestina sau alte religii pe net,la fel si multe articole dar eu nu le culeg si vin sa le pun la popasul tau sau la subiectul religiei tale,nu?
Asa ca merge aici invatatura ,,respecta si vei fi respectat''
Numai bine tuturor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptySam 11 Iun 2011, 03:46

Good to see you, Karima! hug

Întrebarea mea pentru tine (ca să fiu on topic Very Happy ) :
putem întrezări frecventă mai ridicată a prezentei tale printre noi în viitorul apropiat? hug2

Si... poate ne mai spui cum decurg lucrurile în viziunea unuia prezent la fata locului, în Egipt.

Nu lua nimic din ce am scris ca pe o obligatie! floare

Karima
MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptySam 11 Iun 2011, 19:44

Placerea de a fi alaturi de voi este de partea mea.
Emile fac si eu ce pot tot timpul cand am timp mai intru pe forum,uneori doar mai citesc

Egipt......in general lumea isi vede de treaba,unii cer anumite cresteri la salar si schimbari dar toate acestea necesita timp.Deocamdata suntem sub protectia armatei care este prezenta alaturi de politie oriunde este nevoie daca este nevoie.Oamenii doresc schimbare si se implica atat cat pot in reconstruirea tarii si mentinerea linistii.Turistii au inceput sa se intoarca iar locurile turistice sunt atent supravegheata nu s-au inregistrat incidente
Cam asta in mare,in rest este fooooarte cald am intrat la temperaturile de 40 de grade si peste si e vremea vacantelor

Ciprian

Numarul mesajelor : 1574
Data de inscriere : 17/12/2008

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 11 EmptyDum 12 Iun 2011, 04:37

Karima a scris:
Moderator nu inseamna cenzor stiu asta dar din cate se poate observa eu sunt moderator la sectiunea islam,am subiectele deschise si accept orice discutie la care raspund atat cat stiu,am fost destul de politicoasa si amabila si deschisa dialogului
dar,in momentul in care se trezeste cineva sa vina sa imi puna la topicul Intrebari pentru Karima un video cu niste descreierati care nu au nimic in comun cu mine gasesc ca este in afara subiectului ,gasesc ca nu este decat un atac la persoana si sterg
La fel niste caricaturi.Sunt caricaturi si despre religia crestina sau alte religii pe net,la fel si multe articole dar eu nu le culeg si vin sa le pun la popasul tau sau la subiectul religiei tale,nu?
Asa ca merge aici invatatura ,,respecta si vei fi respectat''
Numai bine tuturor
In primul rand, video-ul era pus la "cuvantul musulman"
In al doilea rand, pe cine numiti descreierati, pe fratietate? Ca in video era aratat cat de sfant este locul templului din Ierusalim pentru musulmani!
In al treilea rand, cum vine asta, oricine zice ceva ce nu va convinte despre musulmani este un atac?
In al patrulea rand, daca vreti sa afisati caricaturi despre crestini, mai ales din acelea care sa arate fatarnicie, cine va opreste?
In ultimul rand, de ce ati sters intrebarea mea? A fost un atac? Ca fara de intrebare, raspunsul de mai sus nu are nici un sens!

what to do about what there is,
that there is a difference between knowing what there is,
and knowing what to do about what there is
and what that difference is." Jordan B. Peterson
"The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin
"Elvis is alive" Yo
Why me , Lord?
Who Am I
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 11 Empty

Sus In jos

Întrebări pentru Karima
Sus 
Pagina 11 din 12Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Intrebari practice
» Întrebari si raspunsuri - medicina alternativa
» ÎNTREBĂRI SI RĂSPUNSURI (dacă avem!)
» Intrebari si raspunsuri pe teme biblice
» Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: RELIGII si CULTE :: ISLAMICA-
Mergi direct la: