| Întrebări pentru Karima | |
|
+16Cristina Ciprian dolion zaraza26 ostrovna nicuvar abbilbal bulache Administrator abba Roxy aurora Karima Emil Condor zuum Anahoret 20 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Întrebări pentru Karima Lun 21 Feb 2011, 18:40 | |
| Imaginea ta, Karima, atunci cand ma gandesc la tine, e cea din avatarul ce l-ai avut! Acuma, nu stiu daca erai chiar tu in el, dar nu mi te pot imagina altfel! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Întrebări pentru Karima Lun 21 Feb 2011, 18:43 | |
| Am întrebat-o despre acel avatar si mi-a spus că e si mai frumoasă.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Întrebări pentru Karima Lun 21 Feb 2011, 18:44 | |
| M-ai dat gata! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Întrebări pentru Karima Mar 22 Feb 2011, 14:09 | |
| - Karima a scris:
- Ma bucur ca nu m-ati uitat si unii v-ati gandit la mine in timpul acestor zile mai grele in Egipt
M-am gandit in aproape toate zilele la tine! Poate chiar in toate! Acele zile fierbinti... Cum puteam sa nu ma gandesc, cand te-am cunoscut aici direct? Ma bucur ca esti bine si sper ca lucrurile in tara se vor misca spre mai bine! Am auzit la radio ca in turism preturile vor scadea in Egipt si Tunisia cu 40%. M-am si vazut vizitand piramidele... | |
|
| |
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Întrebări pentru Karima Mier 23 Feb 2011, 00:37 | |
| - dolion a scris:
- Imaginea ta, Karima, atunci cand ma gandesc la tine, e cea din avatarul ce l-ai avut! Acuma, nu stiu daca erai chiar tu in el, dar nu mi te pot imagina altfel!
Nu,nu eram eu in avatarul acela,era doar o imagine pe care am gasit-o pe undeva pe net dar semana foarte bine cu mine si de aceea am ales-o. Acum a mai trecut timpul .....m-am mai schimbat...... _____________________ | |
|
| |
Karima MODERATOR
| |
| |
Karima MODERATOR
| Subiect: Re: Întrebări pentru Karima Mier 23 Feb 2011, 00:42 | |
| _____________________ | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Întrebări pentru Karima Mier 23 Feb 2011, 00:46 | |
| O să încerc a găsi discutia rspectivă dacă nu cumva a fost pe Chatul ce îl experimentam aici pe forum. Era la începuturi... Oricum, discutia nu mai prezintă importantă, ci faptul că esti cu adevărat frumoasă. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Karima MODERATOR
| Subiect: Re: Întrebări pentru Karima Mier 23 Feb 2011, 00:52 | |
| _____________________ | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Întrebări pentru Karima Mier 23 Feb 2011, 01:07 | |
| Păi, oamenii normali sunt cei mai frumosi... în toate aspectele, nu doar fizic. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| |
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Întrebări pentru Karima Lun 21 Mar 2011, 23:29 | |
| وجد جيد كريمة! ومتى بدأت أعمال الشغب في مصر، الذي أدليت به بشأن قضايا الوضع الخاص بك على الفور. أنا أشعر بسعادة غامرة لرؤية كنت جيدا. مع حساب حية، واحترام الكبير والاخلاص ، وبارك الله فيك. فرانز | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Întrebări pentru Karima Mar 22 Mar 2011, 00:13 | |
| نعم، كما يقول فرانز، ونحن سعداء لمعرفة أفضل لكم. بارك الله فيك أينما كنت، كريمة. صلواتنا معك Si în româneste: Da, asa cum spune si Franz, ne bucurăm să te stim bine. Dumnezeu să te binecuvinteze acolo unde esti, Karima. Rugăciunile noastre sunt cu tine. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: Întrebări pentru Karima Mar 22 Mar 2011, 00:30 | |
| 5 مُبَارَكَةً تَكُونُ سَلَّتُكَ وَمِعْجَنُكَ.
6 مُبَارَكًا تَكُونُ فِي دُخُولِكَ، وَمُبَارَكًا تَكُونُ فِي خُرُوجِكَ.
7 يَجْعَلُ الرَّبُّ أَعْدَاءَكَ الْقَائِمِينَ عَلَيْكَ مُنْهَزِمِينَ أَمَامَكَ. فِي طَرِيقٍ وَاحِدَةٍ يَخْرُجُونَ عَلَيْكَ، وَفِي سَبْعِ طُرُقٍ يَهْرُبُونَ أَمَامَكَ.
8 يَأْمُرُ لَكَ الرَّبُّ بِالْبَرَكَةِ فِي خَزَائِنِكَ وَفِي كُلِّ مَا تَمْتَدُّ إِلَيْهِ يَدُكَ، وَيُبَارِكُكَ فِي الأَرْضِ الَّتِي يُعْطِيكَ الرَّبُّ إِلهُكَ. | |
|
| |
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: Întrebări pentru Karima Mar 22 Mar 2011, 00:36 | |
|
مُبَارَكَةً تَكُونُ سَلَّتُكَ وَمِعْجَنُكَ.
مُبَارَكًا تَكُونُ فِي دُخُولِكَ، وَمُبَارَكًا تَكُونُ فِي خُرُوجِكَ.
يَجْعَلُ الرَّبُّ أَعْدَاءَكَ الْقَائِمِينَ عَلَيْكَ مُنْهَزِمِينَ أَمَامَكَ. فِي طَرِيقٍ وَاحِدَةٍ يَخْرُجُونَ عَلَيْكَ، وَفِي سَبْعِ طُرُقٍ يَهْرُبُونَ أَمَامَكَ.
يَأْمُرُ لَكَ الرَّبُّ بِالْبَرَكَةِ فِي خَزَائِنِكَ وَفِي كُلِّ مَا تَمْتَدُّ إِلَيْهِ يَدُكَ، وَيُبَارِكُكَ فِي الأَرْضِ الَّتِي يُعْطِيكَ الرَّبُّ إِلهُكَ.
| |
|
| |
Karima MODERATOR
| Subiect: Re: Întrebări pentru Karima Dum 10 Apr 2011, 21:47 | |
| ooooo,sunt placut surprinsa,mi-ati scris si in araba,va multumesc La fel de surprinsa sunt sa il vad pe Frank,bine ai revenit _____________________ | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Întrebări pentru Karima Dum 10 Apr 2011, 21:54 | |
| Sper că atât tu cât si cei dragi tie sunt bine acolo unde sunt! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Karima MODERATOR
| Subiect: Re: Întrebări pentru Karima Dum 10 Apr 2011, 21:58 | |
| Suntem bine multumesc,situatia nu este chiar asa cum o prezinta presa.La suprafata este totul normal,lumea isi continua viata in acelasi mod.probleme mai sunt inca cu vechiul regim-ramasite din el,dar se aseaza lucrurile incet incet Multumesc _____________________ | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Întrebări pentru Karima Dum 10 Apr 2011, 22:02 | |
| Da, în Egipt totul a decurs fără prea multe probleme si asta datorită faptului că Mubarak a înteles că timpul lui la cârma tării s-a terminat. Mă bucur că e pace din nou în tara ta! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Karima MODERATOR
| Subiect: Re: Întrebări pentru Karima Dum 10 Apr 2011, 22:07 | |
| Am avut norocul ca sa zic asa ca eram printre primii-cei care doreau schimbarea regimului.Mubarak a fost luat prin surprindere si America a avut un cuvant greu de spus. Apoi datorita canalului Suez aici e cam obligatoriu sa fie pace.Plus ca armata apartine cumva Americii(ei sunt cei care sponsorizeaza)plus ca exista Israelul alaturi cu problemele lui ,plus alte plusuri. Da.Totul e bine cand se termina cu bine _____________________ | |
|
| |
Diaporevomenos
| Subiect: Re: Întrebări pentru Karima Dum 10 Apr 2011, 22:51 | |
| - Karima a scris:
- Am avut norocul ca sa zic asa ca eram printre primii-cei care doreau schimbarea regimului.Mubarak a fost luat prin surprindere si America a avut un cuvant greu de spus.
Apoi datorita canalului Suez aici e cam obligatoriu sa fie pace.Plus ca armata apartine cumva Americii(ei sunt cei care sponsorizeaza)plus ca exista Israelul alaturi cu problemele lui ,plus alte plusuri. Da.Totul e bine cand se termina cu bine Karima țineți-va la înălțime. Noi si voi nu trebuie sa predam armele cu asa mare ușurința. Știe Allah de ca a dat toată binecuvîntarea ințelepciuni noua... Darurile Lui nu sunt temporare, ci veșnice pentru ca are un plan deosebit cu aceste popoare. Nu a venit încă ziua descoperirilor Lui. Nimeni nu-si înzestrează copilul cu o inteligenta divina cum nu a cunoscut nici un neam pe pămînt, ca sa-l lase apoi sa trăiască in sărăcie si in regres. Timpul e aproape, schimbările sunt rapide pentru ca ziua acea se apropie. Noi trebuie sa fim treji si sa veghem. | |
|
| |
Karima MODERATOR
| Subiect: Re: Întrebări pentru Karima Sam 11 Iun 2011, 01:23 | |
| Moderator nu inseamna cenzor stiu asta dar din cate se poate observa eu sunt moderator la sectiunea islam,am subiectele deschise si accept orice discutie la care raspund atat cat stiu,am fost destul de politicoasa si amabila si deschisa dialogului dar,in momentul in care se trezeste cineva sa vina sa imi puna la topicul Intrebari pentru Karima un video cu niste descreierati care nu au nimic in comun cu mine gasesc ca este in afara subiectului ,gasesc ca nu este decat un atac la persoana si sterg La fel niste caricaturi.Sunt caricaturi si despre religia crestina sau alte religii pe net,la fel si multe articole dar eu nu le culeg si vin sa le pun la popasul tau sau la subiectul religiei tale,nu? Asa ca merge aici invatatura ,,respecta si vei fi respectat'' Numai bine tuturor _____________________ | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Întrebări pentru Karima Sam 11 Iun 2011, 03:46 | |
| Good to see you, Karima! Întrebarea mea pentru tine (ca să fiu on topic ) : putem întrezări frecventă mai ridicată a prezentei tale printre noi în viitorul apropiat? Si... poate ne mai spui cum decurg lucrurile în viziunea unuia prezent la fata locului, în Egipt. Nu lua nimic din ce am scris ca pe o obligatie! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Karima MODERATOR
| Subiect: Re: Întrebări pentru Karima Sam 11 Iun 2011, 19:44 | |
| Placerea de a fi alaturi de voi este de partea mea. Emile fac si eu ce pot tot timpul cand am timp mai intru pe forum,uneori doar mai citesc
Egipt......in general lumea isi vede de treaba,unii cer anumite cresteri la salar si schimbari dar toate acestea necesita timp.Deocamdata suntem sub protectia armatei care este prezenta alaturi de politie oriunde este nevoie daca este nevoie.Oamenii doresc schimbare si se implica atat cat pot in reconstruirea tarii si mentinerea linistii.Turistii au inceput sa se intoarca iar locurile turistice sunt atent supravegheata nu s-au inregistrat incidente Cam asta in mare,in rest este fooooarte cald am intrat la temperaturile de 40 de grade si peste si e vremea vacantelor _____________________ | |
|
| |
Ciprian
Numarul mesajelor : 1574 Data de inscriere : 17/12/2008
| Subiect: Re: Întrebări pentru Karima Dum 12 Iun 2011, 04:37 | |
| - Karima a scris:
- Moderator nu inseamna cenzor stiu asta dar din cate se poate observa eu sunt moderator la sectiunea islam,am subiectele deschise si accept orice discutie la care raspund atat cat stiu,am fost destul de politicoasa si amabila si deschisa dialogului
dar,in momentul in care se trezeste cineva sa vina sa imi puna la topicul Intrebari pentru Karima un video cu niste descreierati care nu au nimic in comun cu mine gasesc ca este in afara subiectului ,gasesc ca nu este decat un atac la persoana si sterg La fel niste caricaturi.Sunt caricaturi si despre religia crestina sau alte religii pe net,la fel si multe articole dar eu nu le culeg si vin sa le pun la popasul tau sau la subiectul religiei tale,nu? Asa ca merge aici invatatura ,,respecta si vei fi respectat'' Numai bine tuturor In primul rand, video-ul era pus la "cuvantul musulman" In al doilea rand, pe cine numiti descreierati, pe fratietate? Ca in video era aratat cat de sfant este locul templului din Ierusalim pentru musulmani! In al treilea rand, cum vine asta, oricine zice ceva ce nu va convinte despre musulmani este un atac? In al patrulea rand, daca vreti sa afisati caricaturi despre crestini, mai ales din acelea care sa arate fatarnicie, cine va opreste? In ultimul rand, de ce ati sters intrebarea mea? A fost un atac? Ca fara de intrebare, raspunsul de mai sus nu are nici un sens! _____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord?Who Am I | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Întrebări pentru Karima | |
| |
|
| |
| Întrebări pentru Karima | |
|