LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
humanitas sibiu drumetie brasov CPSF istorie muzica_traditionala nicuvar internet problema curiozitati romana 1 taieri Limba padure Popasul efremovivanantonovici mediu Fantasy comment-143 google politica 23 reclame 1918
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Întrebări pentru Karima - Pagina 10 I_vote_lcapÎntrebări pentru Karima - Pagina 10 I_voting_barÎntrebări pentru Karima - Pagina 10 I_vote_rcap 
Emil Condor
Întrebări pentru Karima - Pagina 10 I_vote_lcapÎntrebări pentru Karima - Pagina 10 I_voting_barÎntrebări pentru Karima - Pagina 10 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Întrebări pentru Karima

In jos 
+16
Cristina
Ciprian
dolion
zaraza26
ostrovna
nicuvar
abbilbal
bulache
Administrator
abba
Roxy
aurora
Karima
Emil Condor
zuum
Anahoret
20 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
Karima
MODERATOR
Karima

Numarul mesajelor : 1735
Data de inscriere : 25/08/2008

Întrebări pentru Karima - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyDum 05 Dec 2010, 20:44

Chiar comunitati asa mari nu mai sunt din cate stiu eu.
Acum cei care sunt aici,urmasii celor de demult sunt deja egiptenizati
Cea mai mare comunitate greceasca a fost in Alexandria din cate am auzit eu
Eu personal nu imi amintesc sa fi cunoscut vreun grec pana acum dar cu siguranta mai sint

Numarul mesajelor : 1815
Varsta : 77
Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyDum 05 Dec 2010, 22:02

Karima a scris:
Chiar comunitati asa mari nu mai sunt din cate stiu eu.
Acum cei care sunt aici,urmasii celor de demult sunt deja egiptenizati
Cea mai mare comunitate greceasca a fost in Alexandria din cate am auzit eu
Eu personal nu imi amintesc sa fi cunoscut vreun grec pana acum dar cu siguranta mai sint

Nu se poate, trebuie sa cunosti, ca sa poti sa-ti faci o imagine si despre tara cu o istorie similara cu Egiptul.

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyLun 27 Dec 2010, 21:59

Karima, eu nu stiu absolut nimic spiritual în cultul religios islamic.
Poti să ne spui câte ceva despre asta, te rog?

Karima
MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyLun 27 Dec 2010, 22:02

Emile,aici la religia islamica eu am scris foarte multe ori nu am inteles eu ce anume doresti

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyLun 27 Dec 2010, 22:05

Ceva duhovnicesc (dumnezeiesc) în religia musulmanilor, la asta mă refeream.

Karima
MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyMar 28 Dec 2010, 01:28

Emil Condor a scris:
Ceva duhovnicesc (dumnezeiesc) în religia musulmanilor, la asta mă refeream.

Eu tot nu inteleg,oi fi mai grea de cap,dar.....ai rabdare cu mine si explica-mi.Sau spune-mi ce este dumnezeiesc-duhovnicesc in crestinism ca sa pot intelege ce trebuie sa explic

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyMar 28 Dec 2010, 03:31

Karima a scris:
Emile,aici la religia islamica eu am scris foarte multe, ori nu am inteles eu ce anume doresti.
Manifestări clare ale Celui Atotputernic în mijlocul oamenilor.

Dar se pare că deja mi-ai dat răspunsul în următoarea afirmatie:
Karima a scris:
Emil Condor a scris:
Ceva duhovnicesc
Eu tot nu inteleg...
Nestiind ce este spiritual, să însemne oare lipsa spiritualului?

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyLun 21 Feb 2011, 18:03

Hai ca m-am mutat aici la casuta ta!

dolion

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyLun 21 Feb 2011, 18:04

Nu au fost afectati ai tai, din familie?

MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyLun 21 Feb 2011, 18:11

dolion a scris:
Nu au fost afectati ai tai, din familie?

Nu,nu au fost afectati nimeni decat asa poate cu serviciul unii au pierdut dar inshallah ce este scris este pentru noi si trebuie sa acceptam

dolion

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyLun 21 Feb 2011, 18:12

Puscariasii ramasi in libertate, nu prezinta pericol?

MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyLun 21 Feb 2011, 18:13

Oricum inca nu este clar,cum am spus oamenii vor sa plece toti din vechiul aparat de conducere ceea ce inca nu s-a facut,sa schimbe constitutia dar speram ca va fi bine

dolion

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyLun 21 Feb 2011, 18:15

Salariile sunt afectate, sau aprovizionarea cu alimente?

MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyLun 21 Feb 2011, 18:15

dolion a scris:
Puscariasii ramasi in libertate, nu prezinta pericol?

Desigur ca este pericol pentru oameni dar sa speram ca vor fi prinsi curand.Toti cei care au avut vecini astfel de persoane si i-au vazut au dat telefoane la armata(care este acum la conducere)si a mai prins din ei
Unii puscariasi au ocupat chiar un compound nou aflat mai in desert si au fortat cateva case si au intrat dar imediat a venit armata a inconjurat compoundul si i-a prins.Si erau in jur de 200

MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyLun 21 Feb 2011, 18:19

dolion a scris:
Salariile sunt afectate, sau aprovizionarea cu alimente?

Deocamdata nu,dar de abia acum incepe greul
Unii oameni care au incercat sa urce preturile au fost certati de locuitori si au lasat pretul cum a fost.
Unele produse de abia acum ridica pretul dar este de asteptat si atunci cu siguranta ca ar trebui sa ridice si salariile,deocamdata nu sunt foarte mari schimbari in acest sens
Aprovizionarea a fost normala pe timpul protestelor doar ca multe magazine au fost inchise iar statiile de benzina la fel
Dar asta cateva zile doar acum totul este normal

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyLun 21 Feb 2011, 18:23

Deci, armata tine bine „hăturuile”.
Si care e intentia guvernului militar? Pe când prevăd alegeri democratice?

Karima
MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyLun 21 Feb 2011, 18:24

Ma bucur ca nu m-ati uitat si unii v-ati gandit la mine in timpul acestor zile mai grele in Egipt
Dar cu ajutorul Unicului Allah/Dumnezeu speram ca totul va fi bine,este tot ce putem face unii dintre noi,sa speram .
Lumea acum insa vrea dreptate in toate domeniile,eu stiu ca acesta ia foarte mult timp dar aici sunt multi tineri care doresc sa se faca totul peste noapte
Si eu am intrebari si nelamuriri,de ce inca nu se schimba constituia,de ce nu s-a ridicat legea de urgenta,de ce unii care au facut politica sunt inca in puscarii ,de ce inca mai sunt ministrii lui Mubarak unii dintre ei,darrrrr incet incet voi avea raspuns la toate

dolion

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyLun 21 Feb 2011, 18:25

Cred ca in restul tarii totul este neschimbat, sau au aparut ca la noi, "fronturi ale salvarii nationale"? Daca-i asa, dati cu ei de pamant acuma, pana nu-i prea tarziu; dintre ei se vor ridica jigodiile de mai tarziu, care se vor imbogati nemeritat!

Ultima editare efectuata de catre dolion in Lun 21 Feb 2011, 18:28, editata de 2 ori
Sus In jos
Karima
MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyLun 21 Feb 2011, 18:27

Emil Condor a scris:
Deci, armata tine bine „hăturuile”.
Si care e intentia guvernului militar? Pe când prevăd alegeri democratice?

Alegerile sunt in luna septembrie ,este data la care in mod normal expira mandatul lui Mubarak,alte alegeri mai repede inca nu este cazul acum caci nu sunt niste partide bazate sa se poata alege un reprezentant din ele,lumea este inca confuza,pana in septembrie oamenii au timp sa faca proiecte sa bla bla bla ca lumea sa alkeaga unul dintre ei

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyLun 21 Feb 2011, 18:27

Karima a scris:
Ma bucur ca nu m-ati uitat si unii v-ati gandit la mine in timpul acestor zile mai grele in Egipt
Păi, cum să te uităm, frumoasă Karima?

Referitor la asta: ai reusit să intri în posta electronică?
Ti-am trimis un Email dar stiam că nu ai acces la Internet, deci nu îmi făcusem multe sperante că-l vei citi.

Karima
MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyLun 21 Feb 2011, 18:29

dolion a scris:
Cred ca in restul tarii totul este neschimbat, sau au aparut ca la noi, "fronturi ale salvarii nationale"?

Nu,si de aici se vede ca aceste proteste au fost cu adevarat ale oamenilor nu a fost nimeni sa -i impinga de la spate ca apoi sa se declare salvator
De aici si nerabdarea oamenilor care cer multe si in timp scurt fara insa a avea lideri

MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyLun 21 Feb 2011, 18:33

Emil Condor a scris:
Karima a scris:
Păi, cum să te uităm, frumoasă Karima?

Referitor la asta: ai reusit să intri în posta electronică?
Ti-am trimis un Email dar stiam că nu ai acces la Internet, deci nu îmi făcusem multe sperante că-l vei citi.

Nu nu am citit

iti spun eu cat de curand de ce ca acum ma certi si nu vreau
Embarassed

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyLun 21 Feb 2011, 18:34

hug2 flower

Karima
MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyLun 21 Feb 2011, 18:35

o sa ma retrag acum,am putina treaba va multumesc pentru intrebari-revin,daca mai doriti sa intrebati ceva cu placere doar ca eu la politica nu ma prea pricep Embarassed

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 10 EmptyLun 21 Feb 2011, 18:38

Ai grijă de tine! floare

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Întrebări pentru Karima   Întrebări pentru Karima - Pagina 10 Empty

Sus In jos

Întrebări pentru Karima
Sus 
Pagina 10 din 12Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Intrebari practice
» Întrebari si raspunsuri - medicina alternativa
» ÎNTREBĂRI SI RĂSPUNSURI (dacă avem!)
» Intrebari si raspunsuri pe teme biblice
» Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: RELIGII si CULTE :: ISLAMICA-
Mergi direct la: