Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 08 Noi 2009, 07:33
La multi ani frumosi si buni, tuturor !
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 08 Noi 2009, 10:27
La Multi Ani, Mihai Leonte si Mihaela. Multa sanatate, noroc si fericire alaturi de cei dragi.
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de azi.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 08 Noi 2009, 10:36
Am rătăcit calendarul şi am pierdut rostul zilelor onomastice.
LA MULŢI ANI ! Mihaela şi Mihai.
Dumnezeu să vă asigure liniştea şi pacea de care aveţi nevoie.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 08 Noi 2009, 10:53
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 08 Noi 2009, 22:23
La Multi Ani, MIHAELA!
La Multi Ani, MIHAI LEONTE!
Cerul să vă binecuvinteze în mijlocul celor dragi vouă!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Lun 09 Noi 2009, 19:04
Va multumesc frumos pentru urari Va pup cu drag.
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mar 10 Noi 2009, 07:24
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mar 10 Noi 2009, 11:08
Si din partea mea...
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 15 Noi 2009, 14:37
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 15 Noi 2009, 17:12
abbilbal a scris:
Cristina a scris:
...Am sarbatorit 26 de ani de casnicie
LA MULŢI ANI CRISTINA ! ţie şi soţului tău. Dumnezeu să vă dea liniştea şi pacea de care aveţi nevoie pentru a merge înainte încă mulţi ani.
Mă alătur si eu celor ce îti urează La Multi Ani Fericiti alături de sotul tău si cei dragi tie. La Multi Ani alături si de prietenii tăi de la Popas. Binecuvântările Cerului să fie în viata ta, Cristina dragă!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Cristina
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 15 Noi 2009, 17:17
Multumim (simplu si) frumos, dragii mei .
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 15 Noi 2009, 17:29
Visuri
Varsta viselor de Toamna E frumoasa ca o Doamna, Incercand s-arate fete Cum era in tinerete.
Vino vreme, du-te vreme, Acum n-ai de ce te teme; Vreme vine, vreme trece, Viata acum de-abia-ncepe.
Tineretea-i floare rara -Visul noptilor de vara- Nici nu simti cum anii zboara.
In visul noptilor prea lungi, Batranetea n-o alungi, Si la cap n-ai vrea s-ajungi.
Viata e ca un vis pe anotimpuri... Si ieri si azi, din vechile rastimpuri, Omul viseaza la apuse timpuri. Ion La Multi Ani !
Cristina
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 15 Noi 2009, 17:50
Wow ! Multumesc pentru visuri, Ion! Impresionant gest... Iti multumeste -aici- o batrinica ce a dat in mintea copiilor (se da in leagan) si a carei fotografie a fost facuta acum doua zile :
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 15 Noi 2009, 21:42
La multi ani tuturor si multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Lun 16 Noi 2009, 02:39
La multi ani, Cristina!
Cristina
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Lun 16 Noi 2009, 09:05
Multumim frumos, Karima si Darius !
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Lun 30 Noi 2009, 09:31
După Calendarul Ortodox şi cel Greco-Catolic astăzi este Sfântul Andei.
LA MULŢI ANI PENTRU TOŢI CEI CARE POARTĂ NUMELE DE
ANDREI ŞI ANDREEA !
Pentru copiii cu acest nume, pupe dulci.
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Lun 30 Noi 2009, 11:03
Am si eu un Andrei ( de 2 luni ; ) si pe mamica lui Andreea!
La Multi Ani cu sanatate si fericire tuturor celor de pe forum si celor din familia lor care poarta acest nume sau derivatele!
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Lun 30 Noi 2009, 12:30
O dedicaţie pentru Andreea, Andrea şi Andrei :
abbilbal
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Lun 30 Noi 2009, 12:32
Tot astăzi are ziua de naştere şi Karima_2
LA MULŢI ANI KARIMA !
Karima_1, preia mesajul şi du-i-l ! Mulţumesc.
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Lun 30 Noi 2009, 12:56
Karimaaaaaaaaaaaa, la multi ani, cu fericire si sanatate, si numai bine tie si familiei, si tuturor celor care te iubesc si iti sunt aproape!
De la mine, un cantaret care imi este aproape de suflet, inca din tinerete.
iata-l acuma (cel mai mic de inaltime, si cu sapca!