_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Mier 13 Mai 2009, 07:50
La multi ani buni, sa fie, atunci!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Joi 14 Mai 2009, 01:46
Anahoret, din partea tuturor membrilor acestui Popas, te rog să transmiti sotiei tale, Luminita, un sincer si călduros La Multi Ani! Dragostea cu binecuvântările Cerului să fie mereu în mijlocul familiei voastre, în viata voastră.
La Multi Ani Fericiti!
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Joi 14 Mai 2009, 13:17
aha, deci am aflat, in sfarsit... Luminuta este sotia lui Anahoret!
La multi si sanatosi ani! Sa fie iubita de voi toti, sa fie ajutata si inconjurata de bucurie si vesti bune! Sa va bucurati de copii si de nepoti!
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Joi 14 Mai 2009, 14:34
aurora a scris:
aha, deci am aflat, in sfarsit... Luminuta este sotia lui Anahoret!
La multi si sanatosi ani! Sa fie iubita de voi toti, sa fie ajutata si inconjurata de bucurie si vesti bune! Sa va bucurati de copii si de nepoti!
Aha, dar vezi că Luminiţa, soţia lui Anahoret este alta decât cea la care te referi.
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Joi 14 Mai 2009, 15:23
Emil Condor a scris:
Anahoret, din partea tuturor membrilor acestui Popas, te rog să transmiti sotiei tale, Luminita, un sincer si călduros La Multi Ani! Dragostea cu binecuvântările Cerului să fie mereu în mijlocul familiei voastre, în viata voastră.
La Multi Ani Fericiti!
Emil scuze ca intru aici dar imi place decorul
La multi ani si de la mine ,Anahoret
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Joi 14 Mai 2009, 15:37
Azi e ziua de nastere a fetei mele ! Primesc si eu un pupic?
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Joi 14 Mai 2009, 15:44
zuum a scris:
Tu nu, ea da!
La mulţi ani doamnă Zuuma,
Dumnezeu să-ţi dea sănătate şi linişte alături de Zuum.
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Joi 14 Mai 2009, 16:13, editata de 3 ori
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Joi 14 Mai 2009, 16:03
abbilbal a scris:
Aha, dar vezi că Luminiţa, soţia lui Anahoret este alta decât cea la care te referi.
Eu am zis felicitari pentru Luminiţa, , soţia lui Anahoret, pe care nu o stiu decat din povestirile Domnealui.
Nu la "alta".
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Joi 14 Mai 2009, 16:10
aurora a scris:
abbilbal a scris:
Eu am zis felicitari pentru Luminiţa, , soţia lui Anahoret, pe care nu o stiu decat din povestirile Domnealui.
Nu la "alta".
Scuzele mele doamnă vecină, dar tu hă, io făceam referire la ... "aha, deci am aflat, in sfarsit... Luminuta este sotia lui Anahoret!"
aurora
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Joi 14 Mai 2009, 16:21
abbilbal a scris:
Scuzele mele doamnă vecină, dar tu hă, io făceam referire la ... "aha, deci am aflat, in sfarsit... Luminuta este sotia lui Anahoret!"
păi, da, mai bătlânule, că prin mai multe postări aci pe forum, am văzut felicitări pentru Luminiţa şi nu am ştiut până aici cine este Doamna.
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Joi 14 Mai 2009, 16:50
aurora a scris:
abbilbal a scris:
păi, da, mai bătlânule, că prin mai multe postări aci pe forum, am văzut felicitări pentru Luminiţa şi nu am ştiut până aici cine este Doamna.
Noa vezi tu, că până la urmă o lămurirăm şi pe asta.
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Joi 14 Mai 2009, 19:30
La Multi Ani! Multa sanatate, noroc si fericire din partea noastra.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Joi 14 Mai 2009, 19:55
La mulţi ani! doamnei unui Om minunat!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Joi 14 Mai 2009, 23:05
zuum a scris:
La Multi Ani frumosi si fericiti lui Oana!
Un pupic lui Zuum!Două...
Emil Condor
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 15 Mai 2009, 00:28
yzzy a scris:
La mulţi ani! doamnei unui Om minunat!
Mă înclin în fata acestui adevăr!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 15 Mai 2009, 07:48
Emil Condor a scris:
zuum a scris:
La Multi Ani frumosi si fericiti lui Oana!
Un pupic lui Zuum!Două...
Si-nca doi pupici, de la mine!
aurora
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 15 Mai 2009, 10:32
Astăzi noi împlinim 38 de ani de căsnicie!
Per total, cu bune şi rele, au fost ani BUNI şi FERICIŢI, cu totală împlinire într-un copil care astăzi este un OM.
Să-mi trăiască în sănătate soţul, un om cu totul deosebit.
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 15 Mai 2009, 10:57
aurora a scris:
Per total, cu bune şi rele, au fost ani BUNI şi FERICIŢI, cu totală împlinire într-un copil care astăzi este un OM.
aurora
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 15 Mai 2009, 11:22
Multumesc mult Abbi!
Si cat mai multe cupluri "sa pateasca" asa ca noi!
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 15 Mai 2009, 12:29
aurora a scris:
Ce frumos ! La multi ani frumosi si buni inainte, Aurora ! Sa va dea Dumnezeu liniste sufleteasa si armonie, cu bucurii de la copii si nepoti, cu zile senine si muuulta voie-buna, alaturi de cei dragi voua.