Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 08 Mar 2009, 05:42
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 08 Mar 2009, 05:46
La Multi Ani tuturor femeilor cu ocazia Zilei de 8 Martie!
De Ziua voastră fetelor vreau să vorbesc despre...
UN DEFECT AL FEMEII Când Dumnezeu a făcut femeia, deja era în a sasea zi de lucru si făcea ore suplimentare. Atunci apăru un înger si-L întrebă: “De ce îti pierzi atâta timp cu asta? ” Domnul răspunse: “Ai văzut cartea tehnică? Trebuie să fie lavabilă în totalitate, dar să nu fie de plastic si să fie capabilă să functioneze fiind alimentată cu orice, chiar si cu resturi; în poala ei să stea comod până la patru copii odată, să aibă un sărut care să poată vindeca de la un genunchi julit până la o inimă rănită si tot ce face, să facă doar cu două mâini. ” Îngerul se minună: ” Cu doar două mâini?... Imposibil! Si ăsta e modelul standard? E prea multă muncă pentru o zi. Asteaptă până mâine ca să o termini. ” “ Nu, n-am s-o las până mâine - protestă Domnul - sunt pe punctul de a termina această creatie care este favorita inimii mele. Ea se vindecă singură când e bolnavă si poate munci până la 18 ore pe zi. ” Îngerul se apropie si atinse femeia: “Dar ai făcut-o atât de delicată. ” “ Este delicată - spuse Domnul – dar în acelasi timp, atât de puternică. Nu-ti poti închipui cât e de rezistentă si ce fel de reusite e în stare. ” “O să fie capabilă să gândească? ” “ Nu numai să gândescă ci si să negocieze.” Îngerul văzu ceva, întinde mâna si atinge obrazul femeii: “Doamne, mi se pare că modelul acesta pierde lichid! Ti-am spus că ai încercat să pui prea multe în ea. ” “ Nu pierde lichid. E o lacrimă. ” îl corectă Domnul. “Pentru ce e lacrima” întrebă îngerul. Si Domnul zise: “ Lacrimile sunt felul ei de a exprima jalea, dragostea, singurătatea, trădarea, suferinta, si orgoliul. ” Asta îl impresionă mult pe înger: ” Esti un geniu, Doamne, Te-ai gândit la toate. Femeia este într-adevăr minunată. ” “ Este! ” răspunse Domnul. “ Femeia are puteri ce-i uimeste pe bărbati: trece prin dificultăti, face fată greutătilor dar este fericită si îndrăgostită. Surâde când vrea să tipe. Cântă când vrea să plângă. Plânge când e fericită si râde când e nervoasă. Luptă pentru a-si apăra valorile. Înfruntă nedreptătile. Nu acceptă un “Nu” ca răspuns dacă ea crede că există o solutie mai bună. Îsi rupe de la gură pentru ca familia ei să aibă. Merge la medic cu o prietenă căreia îi este frică să meargă singură. Iubeste fără să ceară nimic în schimb. Plânge când fiii ei reusesc în viată si se bucură la succesul prietenilor. Suferă când pierde pe cineva drag, în schimb se dovedeste a fi puternică atunci când crezi că a epuizat toate fortele. Stie că poate vindeca suferinta cu un sărut si o îmbrătisare. Si totusi femeia are un defect: NU STIE CARE ESTE ADEVĂRATA EI VALOARE. mwah1
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 08 Mar 2009, 09:09
O dedicaţie pentru partea delicată a forumului nostru:
JE SUIS COMME JE SUIS Jacques Prévert
Je suis comme je suis Je suis faite comme ça Quand j'ai envie de rire Oui je ris aux éclats J'aime celui qui m'aime Est-ce ma faute à moi Si ce n'est pas le même Que j'aime à chaque fois Je suis comme je suis Je suis faite comme ça Que voulez-vous de plus Que voulez-vous de moi
Je suis faite pour plaire Et n'y puis rien changer Mes talons sont trop hauts Ma taille trop cambrée Mes seins beaucoup trop durs Et mes yeux trop cernés Et puis après Qu'est-ce que ça peut vous faire Je suis comme je suis Je plais à qui je plais Qu'est-ce que ça peut vous faire Ce qui m'est arrivé Oui j'ai aimé quelqu'un Oui quelqu'un m'a aimée Comme les enfants qui s'aiment Simplement savent aimer Aimer aimer... Pourquoi me questionner Je suis là pour vous plaire Et n'y puis rien changer.
Sunt aşa cum sunt. Sunt făcută-aşa, Când îmi e de râs, Râd în hohot da. Drag mi-e cui sunt dragă. Oare-i vina mea Dacă nu-i acelaşi? Dacă ba e unul, Ba-i altcineva? Sunt aşa cum sunt. N-am ce să vă fac Nu mă pot schimba.
M-am născut să plac Aşa mi-este dat. Am tocuri prea-nalte Mijloc prea cambrat Sânul mult prea tare Ochi prea-ncercănat... Ei şi-apoi Ce treabă-aveţi voi? Sunt aşa cum sunt. Cui mă place plac. Ce treabă-aveţi voi Ce mi-s-a-ntâmplat? Dragă-am fost cuiva Cineva-mi fu drag, Dragi ca doi copii Care se au dragi Simplu: dragi, dragi, dragi... Ce mă iscodiţi? Trăiesc să vă plac N-am ce să vă fac.
Rămâneţi aşa cum sunteţi! Sunteţi minunate!
_____________________ Free your mind!
gringo
Numarul mesajelor : 316 Data de inscriere : 03/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 08 Mar 2009, 09:39
Un gand bun pentru toate mamele si viitoarele mame de pe forum! Sa aveti inima plina de bucurie si speranta de mai bine! Multa, multa sanatate si impliniri pe toate planurile!
Mihai LEONTE
Numarul mesajelor : 580 Varsta : 83 Localizare : Moldova Noua Romania Data de inscriere : 04/01/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 08 Mar 2009, 09:43
DEDICAŢIE DE 8 MARTIE
Pentru voi femei frumoase, Ne aduceţi lumini în case, Toate florile din lume, Cu nume şi fără nume, Vă rugăm să le primiţi, De la cei pe care îi iubiţi.
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 08 Mar 2009, 13:26
Profund impresionata! Va multumesc cu mare drag!
si un pahar cu vin
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 08 Mar 2009, 16:48
Poftim la ele! Modalitate de a sărbători 8 Martie la femeile din familia mea: patru dintre ele, sotia, fata noastră, cuscra si nora ei pleacă afară să se destrăbăleze singure iar noi bărbatii ne sacrificăm în fata calculatoarelor!
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 08 Mar 2009, 18:07
Emil Condor a scris:
La Multi Ani tuturor femeilor cu ocazia Zilei de 8 Martie!
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Lun 09 Mar 2009, 04:18
Deşi 8 Martie a trecut, nu pot sta nepăsător faţă de colegele noastre.
La mulţi ani forumistelor !
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Lun 09 Mar 2009, 04:28
abbilbal
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Lun 16 Mar 2009, 08:09
Mâine e ziua lui Domino.
Eu îi spun de acum : La mulţi ani Domino !
abbilbal
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Joi 02 Apr 2009, 02:15
Cristina, deşi ziua ta a trecut, dar a trecut nu prea demult, eu îşi urez să ai parte de ani mulţi liniştiţi pe care să-i petreci în pace alături de cei dragi.
La mulţi ani Cristina !
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Joi 02 Apr 2009, 12:43
Citat :
Cristina, deşi ziua ta a trecut, dar a trecut nu prea demult, eu îşi urez să ai parte de ani mulţi liniştiţi pe care să-i petreci în pace alături de cei dragi.
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Joi 02 Apr 2009, 12:56
si din partea mea - La Multi Ani...
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Joi 02 Apr 2009, 13:20
La Multi Ani, Cristina! Mult noroc, sanatate si fericire.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
Layla
Numarul mesajelor : 168 Varsta : 62 Data de inscriere : 24/02/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Joi 02 Apr 2009, 13:28
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Joi 02 Apr 2009, 22:11
La mulţi ani Cristina!!!
_____________________ Free your mind!
Emil Condor
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Vin 03 Apr 2009, 00:04
Nu am avut sansa de a face urări de Ziua lui Cristina pentru că nu era înscrisă dar oricând se poate spune cuiva "La Multi Ani", nu? Deci: La Multi Ani Fericiti, Cristina!
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA (II) Dum 12 Apr 2009, 09:37
Lumina si caldura Pastelui sa va incalzeasca sufletele, sa va lumineze mintile, sa va deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. PASTE FERICIT! tuturor crestinilor de rit catolic.