| Obiceiuri din postul Craciunului si de la Craciun | |
|
+11Anahoret Franz Schneider Karima bulache abba cactus zaraza26 zuum abbilbal Emil Condor aurora 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Obiceiuri din postul Craciunului si de la Craciun Dum 14 Dec 2008, 22:24 | |
| - Emil Condor a scris:
- Ticălosuleee!
Am vorbit cu baba Safta de care vorbeai zilele trecute... De la ea ştiu.
Aha! Cât ai plătit ca să ai martori? Moca mai, moca ! Doar sudoare, ca e la promotie !!! 3 la pachet !!! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Obiceiuri din postul Craciunului si de la Craciun Dum 14 Dec 2008, 22:31 | |
| Păcătosilor! Vorbiti din astea în postul Crăciunului? Iartă-i Doamne că nu stiu ce fac! | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Obiceiuri din postul Craciunului si de la Craciun Dum 14 Dec 2008, 22:37 | |
| - Emil Condor a scris:
- zaraza26 a scris:
- Imi rezerv placerea ca dupa moarte sa aflu abia acolo adevaratul sens al postului.
Si tu, la fel ca mine: încă nu am tinut post niciodată. Nu vreau să maltratez trupul care este un Templu de mare importantă. Păi sigur că da. Încă eşti tânăr, în putere...ia să treci şi tu de 65 nşi dupaia să te mai lauzi că nu ţii post la nimic. | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Obiceiuri din postul Craciunului si de la Craciun Dum 14 Dec 2008, 22:39 | |
| | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Obiceiuri din postul Craciunului si de la Craciun Dum 14 Dec 2008, 22:40 | |
| - Franz Schneider a scris:
- zuum a scris:
- Emil Condor a scris:
- Foarte bine pentru ei - în cazul lor pot rezista la foame, eu nu. Aia face diferenta. Cuvântul lui Dumnezeu îmi sprijină decizia. Aia îmi ajunge.
Eu cred ca iti cauti o justificare convenabila. A manca este un instinct animalic, ca si celelate ( sexul , frica , dorintele de tot felul ) ele vin cu trupul. Daca le lasi sa te domine , nu mai vorbi de spirit, e sufocat in pasiunile trupesti. Care e cuvantul lui Dumnezeu care-ti da liber la asa ceva? Mai Zuum, da de beut ai voie sa bei in timpul postului ??? In post se bea numai cu halba. E păcat, mare păcat să cherdem vremea cu număratul | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Obiceiuri din postul Craciunului si de la Craciun Dum 14 Dec 2008, 22:42 | |
- Emil Condor a scris:
- Betzâvanii se simt între ei, Franz! Ai simtzul dezvoltat în seara asta!
Mai, eu am recunoscut. Sunt in si la CHEF !!! Cu ocazia de care am dat dovada eu si sotia mea acum 21 ani si 3 zile !!! Aţi dovedit bine, să vă trăiască dovada. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Obiceiuri din postul Craciunului si de la Craciun Dum 14 Dec 2008, 22:44 | |
| - Emil Condor a scris:
- Ticălosuleee!
Aha! Cât ai plătit ca să ai martori? Nu prea mult. O instalaţie de supraveghere video | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Obiceiuri din postul Craciunului si de la Craciun Dum 14 Dec 2008, 22:46 | |
- Emil Condor a scris:
- Ticălosuleee!
Aha! Cât ai plătit ca să ai martori? Moca mai, moca ! Doar sudoare, ca e la promotie !!! 3 la pachet !!! Păi vezi, şti tu ce şti. Poţi bea o Moca şi instalaţia-ţi mere | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Obiceiuri din postul Craciunului si de la Craciun Dum 14 Dec 2008, 22:47 | |
| - Emil Condor a scris:
- Păcătosilor! Vorbiti din astea în postul Crăciunului?
Iartă-i Doamne că nu stiu ce fac! Postul nu-i pentru vorbe numa pentru fapte. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Obiceiuri din postul Craciunului si de la Craciun Dum 14 Dec 2008, 22:49 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Obiceiuri din postul Craciunului si de la Craciun Dum 14 Dec 2008, 22:51 | |
| - abbilbal a scris:
- Emil Condor a scris:
Iartă-i Doamne că nu stiu ce fac! Postul nu-i pentru vorbe numa pentru fapte. Ce iese din gurăăăă... | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Obiceiuri din postul Craciunului si de la Craciun Dum 14 Dec 2008, 22:53 | |
| Zuum crede că eu sunt un fanatic religios si nu văd decât ce-mi este dat să văd!!! | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Obiceiuri din postul Craciunului si de la Craciun Dum 14 Dec 2008, 22:53 | |
| - abbilbal a scris:
- Măi Zuum, de ce trebuie să te superi? Ia suce şi tu medalia că Dumnezeu este bun şi iertător şi pentru noi păcătoşii cei de toate zilele.
Nu ma supar, vai de mine! Doar ca ...daca e de ras sa ne mutam la divertisment, nu crezi ? | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Obiceiuri din postul Craciunului si de la Craciun Dum 14 Dec 2008, 22:58 | |
| Postul Crăciunului, pentru unii e divertisment.
Dar, ai dreptate Zuum: dă tonul la Divertisment undeva... venim si noi care dorim. | |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Obiceiuri din postul Craciunului si de la Craciun Dum 14 Dec 2008, 22:59 | |
| - Emil Condor a scris:
- Postul Crăciunului, pentru unii e divertisment.
Dar, ai dreptate Zuum: dă tonul la Divertisment undeva... venim si noi care dorim. Si eu !!! | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Obiceiuri din postul Craciunului si de la Craciun Dum 14 Dec 2008, 23:42 | |
| - Emil Condor a scris:
- abbilbal a scris:
- Emil Condor a scris:
Iartă-i Doamne că nu stiu ce fac! Postul nu-i pentru vorbe numa pentru fapte. Ce iese din gurăăăă... Doar n-oi pune floaştăr pe gură să tacă. Să nu iese blesteme, da vorbe de duh pot ieşi cu duiumul. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Obiceiuri din postul Craciunului si de la Craciun Dum 14 Dec 2008, 23:46 | |
| - Emil Condor a scris:
- Zuum crede că eu sunt un fanatic religios si nu văd decât ce-mi este dat să văd!!!
Fiecare suntem fanatici în felul nostru când este vorba de cultul din care acem parte şi mai ales de practicile de cult. Dar postul este un obicei bun, pentru că nu este doar abţinerea de la mâncare ci şi de la fapte rele. Degeaba nu mănănc carne şi înjur ca un birjar, sau maă plimb dintr-un pat de femeie în alt pat de femeie, sau îmi las femeia şi copilaşii flămânzi şi eu beau în crişmă. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Obiceiuri din postul Craciunului si de la Craciun Dum 14 Dec 2008, 23:50 | |
| - zuum a scris:
- abbilbal a scris:
- Măi Zuum, de ce trebuie să te superi? Ia suce şi tu medalia că Dumnezeu este bun şi iertător şi pentru noi păcătoşii cei de toate zilele.
Nu ma supar, vai de mine! Doar ca ...daca e de ras sa ne mutam la divertisment, nu crezi ? Zuum, eu cred că trebuie să râdem unde ne apucă râsul. Ia imaginează-ţi cum am arăta să ne bufnească râsul undeva, de adevărate-lea, să ne înfundăm gura cu batista şi s-o luăm la fugă spre locul destinat pentru râs. Vrei ceva mai comic decât să dăm drumul unui răs sănătos. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Obiceiuri din postul Craciunului si de la Craciun Dum 14 Dec 2008, 23:52 | |
| - abbilbal a scris:
- Emil Condor a scris:
- Zuum crede că eu sunt un fanatic religios si nu văd decât ce-mi este dat să văd!!!
Fiecare suntem fanatici în felul nostru când este vorba de cultul din care acem parte şi mai ales de practicile de cult. Dar, vezi Abby, eu nu apartin de absolut niciun cult religios. Nu sustin nicio religie. - Citat :
- Dar postul este un obicei bun, pentru că nu este doar abţinerea de la mâncare ci şi de la fapte rele. Degeaba nu mănănc carne şi înjur ca un birjar, sau maă plimb dintr-un pat de femeie în alt pat de femeie, sau îmi las femeia şi copilaşii flămânzi şi eu beau în crişmă.
Perfect adevărat! Nu e păcat ce intră în gură ce, aceea ce iese din gură. Si faptele... Corect!
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Dum 14 Dec 2008, 23:53, editata de 1 ori | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Obiceiuri din postul Craciunului si de la Craciun Dum 14 Dec 2008, 23:53 | |
| - Emil Condor a scris:
- Postul Crăciunului, pentru unii e divertisment.
Dar, ai dreptate Zuum: dă tonul la Divertisment undeva... venim si noi care dorim. Nu cred că este cazul pentru că râzând tragem învăţăminte mai bine şi mai bune decât stând încruntaţi şi buchisind slovele. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Obiceiuri din postul Craciunului si de la Craciun Dum 14 Dec 2008, 23:55 | |
| Ar trebui mai multi să ia aminte la sfaturile tale bune. Unii s-au născut încruntati si asa vor muri... Ei nu pricep că tot lor le dăunează! | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Obiceiuri din postul Craciunului si de la Craciun Dum 14 Dec 2008, 23:58 | |
| - Emil Condor a scris:
- abbilbal a scris:
- Emil Condor a scris:
Fiecare suntem fanatici în felul nostru când este vorba de cultul din care acem parte şi mai ales de practicile de cult. Dar, vezi Abby, eu nu apartin de absolut niciun cult religios. Nu sustin nicio religie.
- Citat :
- Dar postul este un obicei bun, pentru că nu este doar abţinerea de la mâncare ci şi de la fapte rele. Degeaba nu mănănc carne şi înjur ca un birjar, sau maă plimb dintr-un pat de femeie în alt pat de femeie, sau îmi las femeia şi copilaşii flămânzi şi eu beau în crişmă.
Perfect adevărat! Nu e păcat ce intră în gură ce, aceea ce iese din gură. Si faptele... Corect! Dar mai este una şi mai mare. Degeaba postesc şi bat mătănii în postul Căciunului, Postul Paştilor, Postul Sânchetrului, Postul Sfintei Mării şi în restul zilelor mă destrăbălez. Molt ma bine este să fiu ponderat în tot timpul anului. Şi cum ziceam undeva. Când trebuie să postesc Dumnezeu mă face să uit de foame şi nu mănânc şi nici nu beau apă toată ziua. Şi în tot acest interval de timp nu-mi este foame şi nici sete. Cred că fără să-ţi dai seama şi tu ai trecut prin astfel de situaţii
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Lun 15 Dec 2008, 00:04, editata de 1 ori | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Obiceiuri din postul Craciunului si de la Craciun Lun 15 Dec 2008, 00:01 | |
| - Emil Condor a scris:
- Ar trebui mai multi să ia aminte la sfaturile tale bune.
Unii s-au născut încruntati si asa vor muri... Ei nu pricep că tot lor le dăunează! Şi eu sunt un încruntat, şi eu sunt îmbufnat tot timpul, dar îmi place să fac pe alţii să se simtă bine. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Obiceiuri din postul Craciunului si de la Craciun Lun 15 Dec 2008, 00:05 | |
| Ha, ha! Exact ca mine: am ochii ca fulgerul dar inima largă, încăpătoare pentru toti. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Obiceiuri din postul Craciunului si de la Craciun Lun 15 Dec 2008, 00:07 | |
| - Emil Condor a scris:
- Ha, ha! Exact ca mine: am ochii ca fulgerul dar inima largă, încăpătoare pentru toti.
Dar la ce am zis cu un paragraf mai sus? Ai trecut sau nu prin situaţii când dintr-un motiv sau altul nu ai mâncat nimic toată ziua şi nu ţi-a fost foame? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Obiceiuri din postul Craciunului si de la Craciun | |
| |
|
| |
| Obiceiuri din postul Craciunului si de la Craciun | |
|