__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Monarhia in Romania | |
|
+19cuviosul ieronim Doina Ion CRUCIAT Cristina yzzy VOTAN Franz Schneider ostrovna dolion bulache abba zuum cactus zaraza26 nicuvar aurora Emil Condor abbilbal 23 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Monarhia in Romania Dum 26 Iun 2011, 14:47 | |
| - Doina a scris:
- Regele Mihai nu l-a atacat niciodata pe Traian Basescu. De ce sa raspunda/se apere cu privire la Regele Mihai?
Basescu poate e lovit non-stop in cap de la bautura, de asta vorbeste in halul asta de mitocan. Da fata mea zice ca i tremura si capul si miinile vai si amar Rusine,aseara l a arat pe rege si basescu cind basescu il felicita si avea lacrimi in ochi in 2006,dar cred ca are creierul mincat de la alcool,bleacs... | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Monarhia in Romania Dum 26 Iun 2011, 14:53 | |
| Fiecare dintre noi comentam nu numai pe baza celor citite ci si pe baza propriilor noastre perceptii, trairi, bun-simt . Pur si simplu imi spun o opinie personala. Nu inteleg de ce trebuie sa preiau automat doar ceea ce imi relateaza niste oarecare ce-si spun istorici, daca eu nu le dau crezare. In plus, de ce n-as compara nostalgia unora dupa monarhie cu nostalgia altora dupa ceausescu?! Mai ales ca si unii si altii uita repede si invata greu, atit (din) greselile dictaturii monarhiste cit si a celei comuniste. Uitind, avem tendinta sa idealizam. Sigur, nimic si nimeni nu este perfect, de aceea echilibrul intre lumini si umbre ne fac sa fim mai lucizi si sa nu mai credem in personaje providentiale, precum Presedintele Chior (vezi pe unu' Ce-or-bea ) , Regele Bilbiit, Infantilu' Ponta sau Absentescu Antonescu. _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Monarhia in Romania Dum 26 Iun 2011, 16:37 | |
| - Ion a scris:
- ...afirmatia e grava.
Pai pe asta a si contat cel care a afirmat-o. Exact! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Monarhia in Romania Dum 26 Iun 2011, 16:42 | |
| A la guerre comme a la guerre! Cum zice francezul.
Nu exista razboi fara tradatori, Nu exista pace fara invingatori, Nu exista viata, de nu sunt muritori...
Ce sa mai zicem de americani ca n-au mai venit. Atunci cand ne ardea buza. Ne-au tradat? Altii ne-au vandut...
Iar noi, muritorii de rand:
Am trait cum am putut, La niminea n-am cerut
Am citit si azi pe ziare.com un editorial si alte titluri despre aceasta piatra aruncata intr-o balta deja tulbure.
Mircea Basescu zice asa:"Daca Traian ar fi fost in locul Regelui, ar fi spus: "imuscati-ma!"" Iata un Traian viteaz!
Orice am incerca noi aici nu vom reusi sa limpezim "apele tulburi ale istoriei". Acesta este adevarul.
Nimic nu e mai sigur decat ce e nesigur.
"Intelegerea e inceputul intelepciunii."
O zi inteleapta! Ion
| |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Monarhia in Romania Dum 26 Iun 2011, 16:59 | |
| Ma intreb acum asa: Daca ramaneam alaturi de Hitler pana la sfarsit, si luptam impotriva rusilor, oare cum am fi fost tratati de Marile Puteri? Dupa. Pentru ca oricum nemtii erau invinsi. Ori cu noi de partea lor, nu se stie. Pate nu.
Asa am intors armele impotriva lui Hitler. Adica am tradat. L-am tradat pe Hitler. Da, asta a fost a fost tradare. Aceasta a fost tradarea pentru care Regele a fost decorat cu ordinul "Victoria". Si felicitat de Marile Puteri.
La rascruce de vanturi, am fost tot timpul. .................................................................
| |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Monarhia in Romania Dum 26 Iun 2011, 17:06 | |
| - Ion a scris:
- A la guerre comme a la guerre! Cum zice francezul.
Nu exista razboi fara tradatori, Nu exista pace fara invingatori, Nu exista viata, de nu sunt muritori...
Ce sa mai zicem de americani ca n-au mai venit. Atunci cand ne ardea buza. Ne-au tradat? Altii ne-au vandut...
Iar noi, muritorii de rand:
Am trait cum am putut, La niminea n-am cerut
Frumos spus, Ion! A spus si traian o prostie, iar acum toti sustinatorii neconditionati cauta febril argumente in favoarea acesteia incat te pufneste si rasul. Orice prostie debiteaza d-l traian - imediat apar si sustinatorii. Da desigur daca spunea ca americanii sunt niste tradatori pentru ca n-au venit, atunci sigur sustinatorii incepeau imediat sa arunce cu pietre peste balta (ti-am preluat expresia, Emil ca mi s-a parut cool (expresia) ) |
| | | Doina
Numarul mesajelor : 380 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 29/04/2009
| Subiect: Re: Monarhia in Romania Dum 26 Iun 2011, 17:23 | |
| - Cristina a scris:
- Pur si simplu imi spun o opinie personala. Nu inteleg de ce trebuie sa preiau automat doar ceea ce imi relateaza niste oarecare ce-si spun istorici, daca eu nu le dau crezare.
Nu trebuie sa intelegi. Faptul ca vii doar cu copy/paste din fel de fel de articole obscure nu te obliga sa intelegi ceva. Imi dau seama ca n-ai cum sa "intelegi" ce scrie un "oarecare" Dinu C. Giurescu, care isi spune istoric, cand el e doar un "amarat de academician". Normal ca nu trebuie sa-i dai crezare. Mai veridici sunt cei de la ziaristionline pe care ii citezi. Aia da, sunt credibili. Le zic pe bune. | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Monarhia in Romania Dum 26 Iun 2011, 17:30 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Monarhia in Romania Dum 26 Iun 2011, 17:44 | |
| - Doina a scris:
- Cristina a scris:
- Pur si simplu imi spun o opinie personala. Nu inteleg de ce trebuie sa preiau automat doar ceea ce imi relateaza niste oarecare ce-si spun istorici, daca eu nu le dau crezare.
Nu trebuie sa intelegi. Faptul ca vii doar cu copy/paste din fel de fel de articole obscure nu te obliga sa intelegi ceva. Imi dau seama ca n-ai cum sa "intelegi" ce scrie un "oarecare" Dinu C. Giurescu, care isi spune istoric, cand el e doar un "amarat de academician". Normal ca nu trebuie sa-i dai crezare. Mai veridici sunt cei de la ziaristionline pe care ii citezi. Aia da, sunt credibili. Le zic pe bune. Iar te bagi singura-n seama, dupa care vii sa te smiorcai -tot tu! - sa te "las in pace" ... Ok, iata, iti raspund: Spre deosebire de tatal sau, acest Dinu C. Giurescu -in opinia mea- se pricepe mult mai bine la arhitectura (mai ales la cea a Bucurestiului) decit la istorie. Imi dai voie sa gindesc asa sau tre' sa gindesc musai ca tine, care "intelegi" asa de bine totul incit inventezi minciuni, inducind ideea ca l-as fi catalogat "amarit de academician"? Ce te roade pe tine grija in cine cred eu si in cine nu?! Ce am spus de sari ca arsa, de ieri in coace, si ne iei la rost de parca am fi datori sa-ti dam tie vreo explicatie pentru ce credem noi, ca dau eu copy/paste, bla- bla-bla ?! Uite asta-mi place mie sa cred . Te oftici?! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Doina
Numarul mesajelor : 380 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 29/04/2009
| Subiect: Re: Monarhia in Romania Dum 26 Iun 2011, 18:15 | |
| Te-am rugat sa nu ma bagi in seama. Nu ma intereseaza ce scrii despre mine. Asa ca las-o. PS. Sa stii ca a revenit "fufa", cum mi-a zis cineva pe aici, asa ca am si eu dreptul la o opinie. Asa mi-a venit mie, sa revin pe acest forum, dupa mitocaniile basesciene. Sunt monarhista, am stat si la masa cu familia regala, asa ca imi pasa ce se spune si se scrie despre Regele Mihai I de Romania. Nu cred ca va mai fi vreunul, dar cat traieste, il respect si il admir. In rest, fericire si basisme cat mai placute. Sa traiesti bine in atmosfera portocalie. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Monarhia in Romania Dum 26 Iun 2011, 18:18 | |
| - Doina a scris:
- Te-am rugat sa nu ma bagi in seama. Nu ma intereseaza ce scrii despre mine. Asa ca las-o.
PS. Sa stii ca a revenit "fufa", cum mi-a zis cineva pe aici, asa ca am si eu dreptul la o opinie. Asa mi-a venit mie, sa revin pe acest forum, dupa mitocaniile basesciene. Sunt monarhista, am stat si la masa cu familia regala, asa ca imi pasa ce se spune si se scrie despre Regele Mihai I de Romania. Nu cred ca va mai fi vreunul, dar cat traieste, il respect si il admir. In rest, fericire si basisme cat mai placute. Sa traiesti bine in atmosfera portocalie. vai Doina infrunti oduamna cu coada care o mai si ridica? fufa ti a zis o alta basista care m a jignit si pe mine ,asta e dar vad ca nu mai baseste in utimul timp ))) | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Monarhia in Romania Dum 26 Iun 2011, 18:22 | |
| Monarhia în România!!!!!!!!!!!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Monarhia in Romania Dum 26 Iun 2011, 18:25 | |
| - Doina a scris:
- Te-am rugat sa nu ma bagi in seama.
Una ma "rogi" si alta faci: nu ma mai cita, nu te mai lega de mine si nu te voi mai onora cu bagatu-n seama. In rest... asemenea si tie! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Monarhia in Romania Dum 26 Iun 2011, 18:26 | |
| - Emil Condor a scris:
- Monarhia în România!!!!!!!!!!!
scuze! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Doina
| Subiect: Re: Monarhia in Romania Dum 26 Iun 2011, 18:33 | |
| - Cristina a scris:
- Doina a scris:
- Te-am rugat sa nu ma bagi in seama.
Una ma "rogi" si alta faci: nu ma mai cita, nu te mai lega de mine si nu te voi mai onora cu bagatu-n seama. In rest... asemenea si tie! Nu m-am legat de tine. M-am legat de mitocanul si betivanul de Basescu si despre declaratiile lui idioate despre "Monarhia in Romania". Sa stea in carciuma lui de la Cotroceni si sa isi numere sticlele. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Monarhia in Romania Dum 26 Iun 2011, 18:54 | |
| | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Monarhia in Romania Dum 26 Iun 2011, 19:01 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Doina
| Subiect: Re: Monarhia in Romania Dum 26 Iun 2011, 19:06 | |
| Aici, la bauturi, nu-l intrece nimeni. Chiar a demonstrat la carcotasi cum poate sa bea whisky, fara probleme. Cred ca a supt macar o jumatate de sticla atunci cand si-a batut joc de adevaratul Rege al Romaniei, nu al "Scotchland". | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Monarhia in Romania Dum 26 Iun 2011, 19:10 | |
| si-si-si.. ui..te si-si-si unu-nu-nul ppppp-pi-pirit si bi-bi-bil-biit , bie-bie-bie-tu' ddd-de el _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Monarhia in Romania Dum 26 Iun 2011, 19:14 | |
| | |
| | | Doina
| Subiect: Re: Monarhia in Romania Dum 26 Iun 2011, 19:17 | |
| Sa il vad pe betivanul de Basescu la 90 de ani (desi nu cred ca o sa ajunga boul la varsta asta, il omoara ciroza pana atunci) cum o sa vorbeasca. Nici acum nu foloseste vocalele, ce sa mai zic mai incolo. O fi Regele Mihai balbait, dar e Rege, nu un betivan si un curvar ordinar, ca presedintele tau.
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Monarhia in Romania Dum 26 Iun 2011, 19:23 | |
| Cine? Bilbiitul tau, un tradator si un vinzator de neam romanesc la bolshevici???? Neeeee! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Monarhia in Romania Dum 26 Iun 2011, 19:24 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Mihaela in Dum 26 Iun 2011, 19:28, editata de 1 ori |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Monarhia in Romania Dum 26 Iun 2011, 19:28 | |
| | |
| | | Doina
| Subiect: Re: Monarhia in Romania Dum 26 Iun 2011, 19:31 | |
| - Cristina a scris:
- Emil Condor a scris:
- Monarhia în România!!!!!!!!!!!
scuze! Tipic basist. Scriem ca ne oprim, iar dupa 5 minute uitam ce am scris. Numai ca la boul ala de basescu a fost invers. A zis ca isi da demisia dupa 5 minute, apoi a uitat ce a zis si nu si-a mai dat-o. Si am ramas cu betivanul si curvarul inca multi ani. Un Rege nu ar fi facut asa ceva. El daca a fost fortat sa abdice, a abdicat, nu s-a sucit. Daca era traian in locul lui, s-ar fi lasat impuscat? Aiurea in chilotii Elenei Basescu. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Monarhia in Romania | |
| |
| | | | Monarhia in Romania | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |