__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Hello! Bun venit! | |
|
+55Crainic alex andrei Ion MiaMihaela Diaporevomenos zouzounik CRUCIAT dolion VOTAN lutra vulgaris j0oke escondida delta murfatlar Live Haifa Blake mikydutza Mara rolia Doina ostrovna Cristina Layla Miţă Anahoret Double Jay gringo yzzy res andys zaraza26 zuum ACCENT Christina bulache nicuvar Darius abba abbilbal silva aurora monte cristo Restauratorul Franz Schneider Bartolomeu Ady Karima star cactus Emil Condor constantin cfc Administrator Adriana 59 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mier 01 Apr 2009, 20:02 | |
| Ooops, abia acum am vazut urarile voastre de aici ... Va multumim frumos pentru primire si binetze ! Sper sa ne simtim bine-mpreuna, chiar daca ne mai ciocnim paharele si parerile, uneori . | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 06 Apr 2009, 10:34 | |
| Cu siguranţă ne vom simţi bine Cristina, căci ciocnirea părerilor alungă monotonia. | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Sam 11 Apr 2009, 18:17 | |
| Bine ai venit batool67. Să stăpâneşti sănătos (ă) camera cu nr. 96 şi să ne spui dacă eşti un el sau o ea. | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Vin 24 Apr 2009, 23:22 | |
| Jeremiah, noi îti spunem Bine ai venit la Popasul Prisma Condor! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Sam 25 Apr 2009, 00:21 | |
| Te salut Jeremiah. Fii binevenit printre noi şi să stăpâneşti sănătos camera 97 pe care ai ocupat-o. | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Sam 25 Apr 2009, 15:12 | |
| - abbilbal a scris:
- Te salut Jeremiah. Fii binevenit printre noi şi să stăpâneşti sănătos camera 97 pe care ai ocupat-o.
Liviu eu ce camera am ocupat? Si eu ii spun bine a venit :)JERMIAH | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Sam 25 Apr 2009, 18:50 | |
| - abbilbal a scris:
- Fii binevenită Ostrovna. Sper că te vei simţi bine în mijlocul nostru. Să stăpâneşti cu plăcere căsuţa cu nr. 87 şi popasul care-ţi poartă numele.
Camera 87. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | ostrovna
| | | | abbilbal
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mier 29 Apr 2009, 18:41 | |
| Bine ai venit Doina.
Să stăpâneşti sănătoasă şi cu plăcere camera 98. Eşti invitată la audiţii muzicale. | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mier 29 Apr 2009, 23:13 | |
|
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Joi 30 Apr 2009, 10:45 | |
| Ooo, lume noua ... Bine-ai venit printre noi, Doina! Speram sa te simti bine aici . | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Joi 30 Apr 2009, 10:52 | |
| - abbilbal a scris:
- Bine ai venit Doina.
Să stăpâneşti sănătoasă şi cu plăcere camera 98. Eşti invitată la audiţii muzicale. Doina e sotia lui Nicu? Bine ai venit:) | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Joi 30 Apr 2009, 11:19 | |
| - ostrovna a scris:
- abbilbal a scris:
- Bine ai venit Doina.
Să stăpâneşti sănătoasă şi cu plăcere camera 98. Eşti invitată la audiţii muzicale.
Doina e sotia lui Nicu?
Bine ai venit:) Categoric! Ieri la "Doamnelor, ce mai gatiti astazi", a aparut o reteta de somon faina de la Doina! | |
| | | Doina
Numarul mesajelor : 380 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 29/04/2009
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Joi 30 Apr 2009, 13:07 | |
| Va multumesc pentru primirea frumoasa si calduroasa. Va pup pe toti, va iubesc pe toti. Sa stiti ca ma simt cu voi de mult, am citit cam tot ce s-a scris pe forum. Va ascult si va privesc dinspre bucatarie si de la intrarea din spate, de unde vin din gradina, de la flori. Cum apare ceva interesant pe forum, dau o fuguta la calculator unde am locul meu rezervat langa Nicu. De multe ori comentariile sunt ale amandurora. Ne bucuram si ne simtim bine alaturi de voi. Remarcati, va rog, sortuletul sexy pe care il folosesc atunci cand duc farfuriile cu mancare. Bineinteles, dupa ce le fotografiez. Cu timpul stau cam rau, nu stiu in cate locuri sa ma impart, stiti cum este la casa, mereu gasesti ceva de lucru. Dar pentru popas mereu voi gasi timp. De acum incolo nu mai scapati de mine. By Nicuvar | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Joi 30 Apr 2009, 13:15 | |
| - Citat :
- Va multumesc pentru primirea frumoasa si calduroasa. Va pup pe toti, va iubesc pe toti. Sa stiti ca ma simt cu voi de mult, am citit cam tot ce s-a scris pe forum. Va ascult si va privesc dinspre bucatarie si de la intrarea din spate, de unde vin din gradina, de la flori. Cum apare ceva interesant pe forum, dau o fuguta la calculator unde am locul meu rezervat langa Nicu. De multe ori comentariile sunt ale amandurora. Ne bucuram si ne simtim bine alaturi de voi. mwah!
Remarcati, va rog, sortuletul sexy pe care il folosesc atunci cand duc farfuriile cu mancare. Bineinteles, dupa ce le fotografiez. Very Happy Cu timpul stau cam rau, nu stiu in cate locuri sa ma impart, stiti cum este la casa, mereu gasesti ceva de lucru. Dar pentru popas mereu voi gasi timp. De acum incolo nu mai scapati de mine. mwah! Vesnica problema cu timpul. Si mie mi-ar place sa am un sort iesit din comun, dar deocamdata tot e bine ca e verde si se asorteaza cu tinutele mele din ultima vreme, maro si portocalii. Odata am avut o floricica facuta de mine, ca sa acopar o pata, dar sortul era albastru, asa ca a trecut pe planul doi. Imi pare foarte bine ca ai aparut cu nickul tau, ca o floare ce ne incanta primavara! Fii floarea noastra din toate anotimpurile! | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Vin 01 Mai 2009, 02:18 | |
| - Doina a scris:
- ...pentru popas mereu voi gasi timp. De acum incolo nu mai scapati de mine.
Încă odată: Bine ai venit!Nici nu mai trebuie să te invităm în a te face confortabilă căci esti cu noi de mult timp, după cum bine stim si afirmi chiar tu. Am văzut ieri, primul mesaj l-ai postat la Arte Culinare - să nu ne pui la îngrăsat acum! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Doina
Numarul mesajelor : 380 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 29/04/2009
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Vin 01 Mai 2009, 12:36 | |
| Imi place foarte mult sa gatesc. E de-a dreptul o pasiune, la fel ca si pictura. Ma stapanesc cu greu sa nu dau iama prin farfurii. Ca sa nu ramana urme, fac zilnic, seara, aproape doua ore de exercitii fizice. De exemplu aseara am facut 6 tipuri de exercitii: 200 departari de picioare cu Master Leg, 200 rotiri pe discul rotativ, 50 minute alergare pe Gazelle Freestyle avand in acelasi timp Sauna Belt in talie, 350 de roti si 30 de minute cu aparatul de masaj cu role. La inceput a fost greu, oboseam repede si am vrut sa ma las. Bine ca am avut ambitie. Acum doi ani am ajuns la aproape 100 kg si mi-a fost rusine sa ma duc la intalnirea de 30 de ani de la terminarea liceului. Cu gimnastica am reusit sa dau jos 20 kg in noua luni. Si nu ma opresc aici. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Vin 01 Mai 2009, 14:00 | |
| - Doina a scris:
- Imi place foarte mult sa gatesc. E de-a dreptul o pasiune, la fel ca si pictura. Ma stapanesc cu greu sa nu dau iama prin farfurii.
Ca sa nu ramana urme, fac zilnic, seara, aproape doua ore de exercitii fizice. De exemplu aseara am facut 6 tipuri de exercitii: 200 departari de picioare cu Master Leg, 200 rotiri pe discul rotativ, 50 minute alergare pe Gazelle Freestyle avand in acelasi timp Sauna Belt in talie, 350 de roti si 30 de minute cu aparatul de masaj cu role. La inceput a fost greu, oboseam repede si am vrut sa ma las. Bine ca am avut ambitie. Acum doi ani am ajuns la aproape 100 kg si mi-a fost rusine sa ma duc la intalnirea de 30 de ani de la terminarea liceului. Cu gimnastica am reusit sa dau jos 20 kg in noua luni. Si nu ma opresc aici. Te invidiez ca ai ambitie,incerc si eu ce pot sa slabesc ,am fostr si la sala am si centuri daca nu ar fi talia as fi ok. Cu gatitul nu ma omor dar oricum sunt pofticioasa:) Te pup Doina:) Ciao Geta:) | |
| | | rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Vin 01 Mai 2009, 16:38 | |
| - Doina a scris:
- Imi place foarte mult sa gatesc. E de-a dreptul o pasiune, la fel ca si pictura. Ma stapanesc cu greu sa nu dau iama prin farfurii.
Ca sa nu ramana urme, fac zilnic, seara, aproape doua ore de exercitii fizice. De exemplu aseara am facut 6 tipuri de exercitii: 200 departari de picioare cu Master Leg, 200 rotiri pe discul rotativ, 50 minute alergare pe Gazelle Freestyle avand in acelasi timp Sauna Belt in talie, 350 de roti si 30 de minute cu aparatul de masaj cu role. La inceput a fost greu, oboseam repede si am vrut sa ma las. Bine ca am avut ambitie. Acum doi ani am ajuns la aproape 100 kg si mi-a fost rusine sa ma duc la intalnirea de 30 de ani de la terminarea liceului. Cu gimnastica am reusit sa dau jos 20 kg in noua luni. Si nu ma opresc aici. Doina, esti admirabila! Te invidiez un pic, in sensul bun. Mie nu-mi place sa gatesc, nici munca in bucatarie si nici sa fac cumparaturi. | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Vin 01 Mai 2009, 20:09 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 04 Mai 2009, 14:39 | |
| | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 04 Mai 2009, 16:10 | |
| Doina, stii sa mergi pe bicicleta? (eu din pacate nu stiu Sotul meu zice ca e si foarte eficient la slabire, si placut in acelasi timp (sa mergi in natura!) _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 04 Mai 2009, 16:56 | |
| - aurora a scris:
- Doina, stii sa mergi pe bicicleta? (eu din pacate nu stiu
Sotul meu zice ca e si foarte eficient la slabire, si placut in acelasi timp (sa mergi in natura!) Aurora eu am din aceea de camera si incerc deseara sa o pun in balcon:) Am pus citeva kg.pe mine :)offfff:( | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 04 Mai 2009, 17:05 | |
| - ostrovna a scris:
- aurora a scris:
Sotul meu zice ca e si foarte eficient la slabire, si placut in acelasi timp (sa mergi in natura!)
Aurora eu am din aceea de camera si incerc deseara sa o pun in balcon:)
Am pus citeva kg.pe mine :)offfff:( si eu am... si aia statica e FOARTE buna!!! doar ca nu merge singura eu am avut-o acasa, dar nu aveam rabdare nici macar sa ma uit la tv si sa dau din picioare, plus ca oboseam foarte repede. apoi mi-a dus-o la firma, acum este la mine in birou, practic as putea sa pedalez cate un p[ic la foecare ora. Dar asa nu este eficient pt slabit (eu as avea nevoie in special pt miscare, pt picioare) Pentru slabit trebuie efort, transpiratie, nu doar joaca. Acum cativa ani sotul meu a facut o dieta (numai orez si grau fiert, orice cantitate), apoi alta data dieta disociata, si in plus bicicleta ... zeci de km pe dealuri, de transpira de numa'... a dat de fiecare data catre 20 de kg jos, dar cand a reinceput sa manance normal (adica "normalul" lui, adica nu putin si bun, ci foarte mult si foarte bun!) a pus la loc tot, + _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 04 Mai 2009, 17:08 | |
| - ostrovna a scris:
- aurora a scris:
Sotul meu zice ca e si foarte eficient la slabire, si placut in acelasi timp (sa mergi in natura!)
Aurora eu am din aceea de camera si incerc deseara sa o pun in balcon:)
Am pus citeva kg.pe mine :)offfff:( Ei, las' ca-i foarte bine: grasa si frumoasa, zis si rubensiana ! Cui nu-i place,... sa-si vada (de) colacu' din propria'i osinza . Important este sa te simti bine si rozalie, in propria-ti piele . | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! | |
| |
| | | | Hello! Bun venit! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |