| Hello! Bun venit! | |
|
+55Crainic alex andrei Ion MiaMihaela Diaporevomenos zouzounik CRUCIAT dolion VOTAN lutra vulgaris j0oke escondida delta murfatlar Live Haifa Blake mikydutza Mara rolia Doina ostrovna Cristina Layla Miţă Anahoret Double Jay gringo yzzy res andys zaraza26 zuum ACCENT Christina bulache nicuvar Darius abba abbilbal silva aurora monte cristo Restauratorul Franz Schneider Bartolomeu Ady Karima star cactus Emil Condor constantin cfc Administrator Adriana 59 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Joi 26 Feb 2009, 10:40 | |
| - Layla a scris:
- abbilbal a scris:
- Un nou bun venit pentru Layla Să stăpâneşti şi să foloseşti cu plăcere căsuţa cu nr. 83
Am primit o casuta? Nou nouta??Am intrat in ea si am gasit multe ganduri imbietoare... Multumesc!!! Si asa cum ii sade unei gazde,va invit pe toti la o cafea calda !! O zi mai buna!!! Layla E casuta de membru...daca vrei Casuta, Han, Popas, Cusmelie sau ceva asemanator, doar spune...si Duhul Lampii iti va implini dorinta! | |
|
| |
Layla
Numarul mesajelor : 168 Varsta : 62 Data de inscriere : 24/02/2009
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Joi 26 Feb 2009, 10:42 | |
| - Emil Condor a scris:
- Bucurosi vă spunem Bine ati venit Layla si Mită!
Noi stim că o să vă simtiti bine, rămâne doar voi să vă convingeti de asta. Si nu o să dureze mult... daaaa...n-am stat in prag!! si chiar nu a durat mult ca sa-mi dau seama ca aici,cu voi imi voi petrece multe clipe minunate... un gand bun! de la mine pentru tine mwah1 | |
|
| |
Layla
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Joi 26 Feb 2009, 11:07 | |
| - zaraza26 a scris:
- Layla a scris:
- abbilbal a scris:
- Un nou bun venit pentru Layla Să stăpâneşti şi să foloseşti cu plăcere căsuţa cu nr. 83
Am primit o casuta? Nou nouta??Am intrat in ea si am gasit multe ganduri imbietoare... Multumesc!!! Si asa cum ii sade unei gazde,va invit pe toti la o cafea calda !! O zi mai buna!!! Layla E casuta de membru...daca vrei Casuta, Han, Popas, Cusmelie sau ceva asemanator, doar spune...si Duhul Lampii iti va implini dorinta! WOW...da buburuza ta se misca tare repede cred ca are mai multe viteze Duhul ??? unde,unde ??..unde-i lampa? ca am o dorinta si arde..arde.. Ma tot bag prin camarute si casute si poposesc peste tot cate un pic..da multe am pierdut..acum recuperez!!! Pooop mwah1 | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Vin 27 Feb 2009, 00:04 | |
| Bine ai venit, Ciobanu! Sperăm că te vei simti bine.
Bine ai venit, Little Light! Ne permiti să sperăm că esti o luminită din... Lumina Lumii?
Tot ce vă doresc este să vă simtiti bine si să faceti pe cei din Popas să se simtă la fel. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Vin 27 Feb 2009, 00:16 | |
| - Layla a scris:
- ...nu a durat mult ca sa-mi dau seama ca aici,cu voi imi voi petrece multe clipe minunate...
Atunci esti de-ai nostri! - Citat :
- un gand bun!
de la mine pentru tine mwah1 Multumesc! Apreciez! Si din partea mea doar gânduri alese pentru tine. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Sam 28 Feb 2009, 00:11 | |
| Sali, un călduros Bine ai venit! Asteptăm să ne întâlnim cât mai des la Popasul nostru si eventual să ne cunoastem mai bine. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Sam 28 Feb 2009, 10:11 | |
| Bun venit tuturor. Nici nu fac fata cu urarile de bun venit. Un semn ca popasul nostru este din ce in ce mai bun. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Sam 28 Feb 2009, 17:46 | |
| Un bun venit la locul cuvenit noilor locatari ai camerelor 84, 85 şi 86, în ordine, Ciobanu, Litle Light şi Sali. Vă doresc să vă simţiţi bine printre noi. Aveţi acces liber pe oriunde doriţi să umblaţi şi nu aveţi nicio oprelişte la scris. Sper ca şi vouă să vă placă alături de noi. | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Sam 28 Feb 2009, 17:59 | |
| Bun venit va zic si eu!!!Bine ati venit sa primiti si sa oferiti martisoare!!! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 03 Mar 2009, 23:41 | |
| Salutăm venirea lui Ostrovna la Popasul Prisma Condor. Bine ai venit Domnită!Fă-te confortabilă - este foarte usor de realizat aceea în mijlocul celor de aici. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mier 04 Mar 2009, 01:05 | |
| Fii binevenită Ostrovna. Sper că te vei simţi bine în mijlocul nostru. Să stăpâneşti cu plăcere căsuţa cu nr. 87 şi popasul care-ţi poartă numele. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 09 Mar 2009, 00:26 | |
| Asteptăm din moment în moment să apară si Regele... :clapping2: La venirea sa, cei din Popasul Prisma Condor îi urează un călduros Bine ai venit, Altetă! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 09 Mar 2009, 01:19 | |
| Am presimtirea că pseudonimul Regele vine de la singurul rege al fotbalului românesc, Nicolae Dobrin. Si nu contrazic aceea... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 09 Mar 2009, 01:55 | |
| Nu stiam de ce semnul @! Acum stiu: în România se spune around (eu zic at în engleză) si tradus înseamnă în jur, în preajmă, deci Regele Dobrin este în preajmă mereu, în inimile noastre, nu-i asa? No, acum e rândul tău să vorbesti... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 09 Mar 2009, 03:37 | |
| Bine ai venit MS regele@
Să stăpâneşti sănătos minipalatul 88 | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Vin 13 Mar 2009, 01:18 | |
| Bine ai venit rolia şi să stăpâneşti sănătoasă camera 89. Sper să-ţi facă plăcerea să ne trimiţi câte un belet, scrisoare pierdută de tine şi găsită de noi. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Dum 15 Mar 2009, 10:13 | |
| Bine ai venit kill4billy. Să stăpâneşti sănătos/sănătoasă camera cu numărul 91. Atacăm suta !
PS. Ştii cine era Billy prin anii şaizeci şi... ? Te ajut eu. Un mare jucător de baschet şi se numea Byll Rus. Făcea parte din echipa profesionistă Harlem care a jucat şi în România. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mier 18 Mar 2009, 22:04 | |
| Bine ai venit Lorelay şi să stăpâneşti sănătoasă camera 92. Aşteptăm mesajele tale! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 24 Mar 2009, 04:39 | |
| Te salut Brooks! BINE AI VENIT! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 24 Mar 2009, 11:10 | |
| Brooks, ai fost bine primit. De acum să stăpîneşti sănătos camera cu nr. 93 care-ţi este rezervată. Audiţie plăcută la muzică şi nu mai sta în poartă la intrare. Apucă-te de scris. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 31 Mar 2009, 17:49 | |
| La un Popas respectat, un vin bun este mai mult decât bine venit. Salutăm pe Murfatlar! Bine ai venit!
Parcă am văzut chiar înainte de Murfatlar, un alt user, Cristina! Bine ai venit!
Ambilor useri le doresc să se simtă bine în familia noastră virtuală. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 31 Mar 2009, 18:56 | |
| Bine ati venit. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 31 Mar 2009, 19:18 | |
| Ei uite că io salut pe noile venite în ordinea înregistării: Bine ai venit Cristina, să stăpâneşti sănătoasă camera 94 Bine ai venit murfatlar, să stăpâneşti cu plăcere camera 95 După ce vă odihniţi şi vă trageţi şi voi suflete ca aorice dumeţ pribeag, apucaţi-vă de lucru care pe unde vă place. Dacă vreţi popasuri personalizate unde să lcraţi în linişte, spuneţi şi vi se vor da. Acum eu mă duc că am treabă prin popasul Abbilbal . Servus.
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Mier 01 Apr 2009, 19:27, editata de 1 ori | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 31 Mar 2009, 22:45 | |
| Bine aţi venit! Mă bucur mult că ne întâlnim şi aici! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Layla
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mier 01 Apr 2009, 09:00 | |
| Bine ati venit, Cristina si Murfatlar | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! | |
| |