| Hello! Bun venit! | |
|
+55Crainic alex andrei Ion MiaMihaela Diaporevomenos zouzounik CRUCIAT dolion VOTAN lutra vulgaris j0oke escondida delta murfatlar Live Haifa Blake mikydutza Mara rolia Doina ostrovna Cristina Layla Miţă Anahoret Double Jay gringo yzzy res andys zaraza26 zuum ACCENT Christina bulache nicuvar Darius abba abbilbal silva aurora monte cristo Restauratorul Franz Schneider Bartolomeu Ady Karima star cactus Emil Condor constantin cfc Administrator Adriana 59 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| |
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Vin 16 Ian 2009, 23:47 | |
| - Emil Condor a scris:
Da, aceea depinde de tine... Văd că Forumul s-a familiarizat easy cu tine. Asa-i fratilor?
Bine ai venit, yzzy! Suntem convinsi că o să te simti minunat în mijlocul unor utilizatori (cam 70!) deosebiti. Popasul Prisma Condor e si al tău - o să-ti placă. Mulţumesc mult. Oricum am muuuuuuuulte subiecte interesante de descoperit la acest forum. Însă acum mă duc la nani. Aşa-s eu mai Pe mâine seară, sau dimineaţă, după caz! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Vin 16 Ian 2009, 23:54 | |
| - Franz Schneider a scris:
- Ia uite mai frate ! Nu mai poate omul sa "agate" ceva pe forumul asta ca ...apari si tu repede.
Auzi Mariana! Franz al tău e la agătat! Gata! Te-ai ras la ciorba caldă, iei doar una de limbă! - yzzy a scris:
- Oricum am muuuuuuuulte subiecte interesante de descoperit la acest forum.
Păi, te-am "prevenit" că avem 70 de magnifici! Fiecare a avut si cred că mai are multe lucruri interesante de spus. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
res
Numarul mesajelor : 232 Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Sam 17 Ian 2009, 00:12 | |
| - yzzy a scris:
- Mulţumesc!
Încă mă familiarizez cu forumul. ma bag si eu fara intentii de agatat insa (asta ca sa vada si nevasta ), dar parca ne-am mai intalnit in cateva locuriu yzzy _____________________ are minte cine spune ADEVARUL, nu cine minte
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| |
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| |
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Sam 17 Ian 2009, 09:35 | |
| _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Sam 17 Ian 2009, 09:40 | |
| Hopa ! Ete la Cactusila ce languros e ! Cum sta el cu "patrunjelu' "-n brate. Vezi ca ti s-a rosit nasul intepacoisule ! | |
|
| |
bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Sam 17 Ian 2009, 10:23 | |
| Bun venit Yzzy. Ii gasca tare aici si fina.tre sa te obisnuiesti ca aici Ce-i in gusa e si-n capusa. | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Sam 17 Ian 2009, 12:10 | |
| Bine ai venit, Yzzy. Sper sa te simti bine aici. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
res
Numarul mesajelor : 232 Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Sam 17 Ian 2009, 16:40 | |
| _____________________ are minte cine spune ADEVARUL, nu cine minte
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Sam 17 Ian 2009, 17:08 | |
| - nicuvar a scris:
- Bine ai venit, Yzzy. Sper sa te simti bine aici.
Are altă cale?! Cei ce vin aici trebuie să se simtă de la bine la excelent. - res a scris:
- nimeni nu-i perfect si de multe ori mai gresim
Ne nastem în greseală, trăim în ea si murim tot asa... Dacă nu am gresi, atunci nu am mai avea nevoie de nimeni si nimic, ceea ce este imposibil! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Dum 18 Ian 2009, 06:48 | |
| Noului user, daneics, îi dorim bun venit la Popasul Prisma Condor! Sperăm că te vei simti bine DanX. Oh! Vreau să te întreb dacă ai deschis alt cont pe acest forum înaintea acestuia care poate nu a lucrat si te-a fortat cu acesta? Întreb asta pentru că la noii înscrisi (încă neactivat) există un danxxx. În acelasi timp realizez că ar putea fi cu adevărat un alt utilizator.
Să ai un timp minunat la Popasul nostru! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
yzzy
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Dum 18 Ian 2009, 09:43 | |
| - res a scris:
e un avertisment ca sa avem grija sa nu te suparam cu ceva ca te spargi ? Acum cred ca mai poti tolera si tu mici scapari, ca doar nimeni nu-i perfect si de multe ori mai gresim Nu, Res, nu e nici un avertisment. Îmi pare rău că s-a înţeles greşit. Încercam să explic de ce nu ne-am mai văzut prin locurile în care ne-am cunoscut. Nu mă sparg aşa repede. Sunt destul de tare şi în viaţă! Dar, câteodată, nu suport răutatea gratuită, nu pot să-i fac faţă şi prefer să plec, decât să mă cobor la nivelul celui rău. | |
|
| |
bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Dum 18 Ian 2009, 12:39 | |
| Aici nu-i rautate,dar controvese is pe deplin.Altfel nu ar fi Forum. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Dum 18 Ian 2009, 15:22 | |
| - yzzy a scris:
- res a scris:
e un avertisment ca sa avem grija sa nu te suparam cu ceva ca te spargi ? Acum cred ca mai poti tolera si tu mici scapari, ca doar nimeni nu-i perfect si de multe ori mai gresim Nu, Res, nu e nici un avertisment. Îmi pare rău că s-a înţeles greşit. Încercam să explic de ce nu ne-am mai văzut prin locurile în care ne-am cunoscut. Nu mă sparg aşa repede. Sunt destul de tare şi în viaţă! Dar, câteodată, nu suport răutatea gratuită, nu pot să-i fac faţă şi prefer să plec, decât să mă cobor la nivelul celui rău. Nu-ţi face probleme Yzzy. La greu te vom ajuta. Vom face paravan să nu fi lovită de răutăţi, că doar suntem hăjmăndăi destul de mari încât putem face faţă, nu doar feţe, feţe. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Dum 18 Ian 2009, 15:24 | |
| Pentru cel de-al 75-lea locatar al popasului un BUN VENIT ! şi aici. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Dum 25 Ian 2009, 15:44 | |
| Aici acum îi spun Bine ai venit ! locatarului de la nr. 76. El se numeşte Elvil şi preferă culoarea roşie. Dar la scris. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 27 Ian 2009, 21:59 | |
| Bine ai venit unKz0r
Să stăpâneşti cu plăcere căsuţa cu nr. 77 | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 09 Feb 2009, 17:30 | |
| Bine ai venit Nautilus !
Să te simţi bine în camera nr. 78 situată în Popasul Prisma Condor. Dacă doreşti îţi oferim posibilitatea să-ţi creezi un popas în popas. | |
|
| |
gringo
Numarul mesajelor : 316 Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 09 Feb 2009, 17:52 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 09 Feb 2009, 23:36 | |
| - abbilbal a scris:
- Bine ai venit Nautilus !
Dacă doreşti îţi oferim posibilitatea să-ţi creezi un popas în popas. Normal că doreste! Mă bucur să te văd la Popas, prietene! Încearcă să te faci confortabil în mijlocul unor useri minunati - îi vei îndrăgi si tu, nu doar ei pe tine. Bine ai venit, Nautilus! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 10 Feb 2009, 00:17 | |
| Bine ai venit Double Jay!Ce rapid ai fost! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Double Jay
Numarul mesajelor : 6 Data de inscriere : 10/02/2009
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 10 Feb 2009, 00:20 | |
| Ce primire calduroasa! Nu ma asteptam. Multumesc. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 10 Feb 2009, 00:22 | |
| Să trăiesti, prietene! Sper că te vei simti bine cu noi. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! | |
| |
|
| |
| Hello! Bun venit! | |
|