__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Hello! Bun venit! | |
|
+55Crainic alex andrei Ion MiaMihaela Diaporevomenos zouzounik CRUCIAT dolion VOTAN lutra vulgaris j0oke escondida delta murfatlar Live Haifa Blake mikydutza Mara rolia Doina ostrovna Cristina Layla Miţă Anahoret Double Jay gringo yzzy res andys zaraza26 zuum ACCENT Christina bulache nicuvar Darius abba abbilbal silva aurora monte cristo Restauratorul Franz Schneider Bartolomeu Ady Karima star cactus Emil Condor constantin cfc Administrator Adriana 59 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 06 Ian 2009, 07:13 | |
| - abbilbal a scris:
- Fiind plecat în turneu prin ţară mi-au scăpat printre degete noii useri. Bine aţi venit, să vă simţiţi bine aici, la noi, şi spor la treabă, adică la scris. Să aveţi parte de multă inspiraţie.
67. Tontonel 03/01/2009 68. TRISTAN 03/01/2009 69. Dan 04/01/2009 70. Mihai LEONTE 04/01/2009 71. skrici 04/01/2009 Hmmmm...vrei sa zici Mihai Leonte ! | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 06 Ian 2009, 07:17 | |
| - zuum a scris:
- abbilbal a scris:
- Fiind plecat în turneu prin ţară mi-au scăpat printre degete noii useri. Bine aţi venit, să vă simţiţi bine aici, la noi, şi spor la treabă, adică la scris. Să aveţi parte de multă inspiraţie.
67. Tontonel 03/01/2009 68. TRISTAN 03/01/2009 69. Dan 04/01/2009 70. Mihai LEONTE 04/01/2009 71. skrici 04/01/2009
Hmmmm...vrei sa zici Mihai Leonte ! Da ce el nu trece prin pase negre? Şi nu are nevoie de inspiraţie ? | |
| | | zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 06 Ian 2009, 07:19 | |
| - abbilbal a scris:
- zuum a scris:
- abbilbal a scris:
67. Tontonel 03/01/2009 68. TRISTAN 03/01/2009 69. Dan 04/01/2009 70. Mihai LEONTE 04/01/2009 71. skrici 04/01/2009
Hmmmm...vrei sa zici Mihai Leonte ! Da ce el nu trece prin pase negre? Şi nu are nevoie de inspiraţie ? Aaa, nu la asta m-am referit! Stiu ca el o sa posteze si pentru ceilalti 4 care au disparut ca prin farmec! | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 06 Ian 2009, 07:31 | |
| Mă, nu mă cătrăni. Cine o dispărut ? Doar cine o vrut să se dea la fund ? De ce ? Nu ştiu. Aşa o vrut muşchii lor. | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Joi 08 Ian 2009, 00:12 | |
| res, Noi îti spunem Bine ai venit!Încearcă să zburzi liber... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Vin 09 Ian 2009, 03:57 | |
| Prietenului meu drag UNICU: am văzut că ai trecut pe la noi la Popas: mă bucur. Să fie acesta un semn că nu ne-ai uitat? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Vin 09 Ian 2009, 04:05 | |
| - Emil Condor a scris:
- res,
Noi îti spunem Bine ai venit! Încearcă să zburzi liber... Va zburda, fi liniştit, că aici nu simte teroarea şefilor. | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Vin 09 Ian 2009, 13:28 | |
| Sa va pregatiti sufleteste pentru postari cu: "subordonare, sefi, mentalitate, cultivarea gandirii, supunere, cap plecat, educatie, subordonare, sefi, schimbarea mentalitatii, cap plecat, cultivarea gandirii, educatie, educatie, cap plecat, supunere, schimbarea mentalitatii, sefi, subordonare, subordonare, sefi, schimbarea mentalitatii, cultivarea gandirii, supunere, cap plecat, educatie, subordonare, sefi, schimbarea mentalitatii, cap plecat, educatie, educatie, cap plecat, supunere, cultivarea gandirii, schimbarea mentalitatii, sefi, subordonare......" _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Vin 09 Ian 2009, 14:06 | |
| - nicuvar a scris:
- Sa va pregatiti sufleteste pentru postari cu: "subordonare, sefi, mentalitate, cultivarea gandirii, supunere, cap plecat, educatie, subordonare, sefi, schimbarea mentalitatii, cap plecat, cultivarea gandirii, educatie, educatie, cap plecat, supunere, schimbarea mentalitatii, sefi, subordonare, subordonare, sefi, schimbarea mentalitatii, cultivarea gandirii, supunere, cap plecat, educatie, subordonare, sefi, schimbarea mentalitatii, cap plecat, educatie, educatie, cap plecat, supunere, cultivarea gandirii, schimbarea mentalitatii, sefi, subordonare......"
Interesant. Imi permiti a scrie un eseu pe tema data ? | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Sam 10 Ian 2009, 03:55 | |
| - Franz Schneider a scris:
- nicuvar a scris:
- Sa va pregatiti sufleteste pentru postari cu: "subordonare, sefi, mentalitate, cultivarea gandirii, supunere, cap plecat, educatie, subordonare, sefi, schimbarea mentalitatii, cap plecat, cultivarea gandirii, educatie, educatie, cap plecat, supunere, schimbarea mentalitatii, sefi, subordonare, subordonare, sefi, schimbarea mentalitatii, cultivarea gandirii, supunere, cap plecat, educatie, subordonare, sefi, schimbarea mentalitatii, cap plecat, educatie, educatie, cap plecat, supunere, cultivarea gandirii, schimbarea mentalitatii, sefi, subordonare......"
Interesant. Imi permiti a scrie un eseu pe tema data ? Nu eşti oprit Franz, dă-i drumul să meargă. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Dum 11 Ian 2009, 20:56 | |
- nicuvar a scris:
Interesant. Imi permiti a scrie un eseu pe tema data ? Servus minerule, sau Noroc Bun ! Nu mi-ai spus cum preferi. Ce ţi se are aşa interesant? Eu credeam că citesc deja eseul. | |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Dum 11 Ian 2009, 21:13 | |
| Eu am asteptat rabdator PERMISIUNEA ! Pe care, de la nicuvar, nu am primit-o inca ! | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 12 Ian 2009, 13:51 | |
- Eu am asteptat rabdator PERMISIUNEA ! Pe care, de la nicuvar, nu am primit-o inca !
Aaaa ... Scuze. Nu am inteles. Nicio problema. Astept cu nerabdare eseul. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 12 Ian 2009, 15:29 | |
| Iata ESEUL meu :
"subordonare - insubordonare, sefi – si lefi, mentalitate – in imponderabilitate, cultivarea gandirii – pe altarul “ghilotinii”, supunere - suprapunere, cap plecat -…si totusi taiat, educatie – in desconsideratie, subordonare – capul iar ma doare, sefi – schimbari de cefi, schimbarea mentalitatii – adio mediocritatii, cap plecat – din nou taiat, cultivarea gandirii – fructul iubirii, educatie – Doamne …ce senzatie, educatie - preaaaaa multa senzatie, cap plecat – cum ? iarasi taiat ?, supunere – peste juxtapunere, schimbarea mentalitatii – pe cand si-a mediocritatii ?, sefi – mangaind la lefi, subordonare – nicio alinare, subordonare – prostul in picioare, sefi – taind iar la lefi, schimbarea mentalitatii – sefa periodicitatii, cultivarea gandirii – doar supunere cer zbirii, supunere – doar la Cer propunere, cap plecat – si de toti uitat, educatie – si elucubratie, subordonare – acum prost far’ de picioare, sefi – schimbati de alti sefi, schimbarea mentalitatii – senzatia egalitatii, cap plecat – de toti uitat, educatie – cu sau fara gratie, educatie – cadere in dizgratie, cap plecat – de toti ca(l)cat, supunere - ma ia cu durere, cultivarea gandirii – si a nemuririi, schimbarea mentalitatii – agravarea sanatatii, sefi - apostrofand la cefi, subordonare...... – adio cap, maini si picioare"
Sper ca m-am ridicat la inaltimea pretentiilor voastre !!! | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 12 Ian 2009, 17:21 | |
cap plecat -…si totusi taiat[/i] Să adaug si eu una (fiind la muncă!!!) doar relatată la cele de mai sus: mielul blând suge la două oi... ...ambele sterpe! Ok! Offtopicarilor! Plecati... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 12 Ian 2009, 17:30 | |
| Bine ai venit, Mihai! Fii liber după cum vezi că sunt toti. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 12 Ian 2009, 17:45 | |
| - Emil Condor a scris:
- Franz Schneider a scris:
cap plecat -…si totusi taiat[/i] Să adaug si eu una (fiind la muncă!!!) doar relatată la cele de mai sus: mielul blând suge la două oi... ...ambele sterpe!
Ok! Offtopicarilor! Plecati... Eu sunt mielul bland ? Iar tu si Abbi oile sterpe ??? Rau am ajuns cu totii... | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 12 Ian 2009, 18:27 | |
| - Emil Condor a scris:
cap plecat -…si totusi taiat[/i] Să adaug si eu una (fiind la muncă!!!) doar relatată la cele de mai sus: mielul blând suge la două oi... ...ambele sterpe!
Ok! Offtopicarilor! Plecati... n-am inteles nimic... dar si daca as fi inteles nu mi-ar fi placut Plecati ?!?!?!? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 12 Ian 2009, 21:47 | |
- Emil Condor a scris:
Ok! Offtopicarilor! Plecati... Eu sunt mielul bland ? Iar tu si Abbi oile sterpe ??? Rau am ajuns cu totii... La anii care am ajuns este normal să fiu berbec sterp, căci totuşi, oaie nu am fost şi nu voi putea fi vreodată că nu am de gând să merg la doftori pentru fel de fe de operatii. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 12 Ian 2009, 21:50 | |
| Bine ai venit noule locatar de la camera 73. Eşti al doilea Mihai. Sper să te simţi bine printre noi.
La secţiunea de mizică ai o dedicaţie. | |
| | | res
Numarul mesajelor : 232 Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 12 Ian 2009, 23:27 | |
- Iata ESEUL meu :
"subordonare - insubordonare, sefi – si lefi, mentalitate – in imponderabilitate, cultivarea gandirii – pe altarul “ghilotinii”, supunere - suprapunere, cap plecat -…si totusi taiat, educatie – in desconsideratie, subordonare – capul iar ma doare, sefi – schimbari de cefi, schimbarea mentalitatii – adio mediocritatii, cap plecat – din nou taiat, cultivarea gandirii – fructul iubirii, educatie – Doamne …ce senzatie, educatie - preaaaaa multa senzatie, cap plecat – cum ? iarasi taiat ?, supunere – peste juxtapunere, schimbarea mentalitatii – pe cand si-a mediocritatii ?, sefi – mangaind la lefi, subordonare – nicio alinare, subordonare – prostul in picioare, sefi – taind iar la lefi, schimbarea mentalitatii – sefa periodicitatii, cultivarea gandirii – doar supunere cer zbirii, supunere – doar la Cer propunere, cap plecat – si de toti uitat, educatie – si elucubratie, subordonare – acum prost far’ de picioare, sefi – schimbati de alti sefi, schimbarea mentalitatii – senzatia egalitatii, cap plecat – de toti uitat, educatie – cu sau fara gratie, educatie – cadere in dizgratie, cap plecat – de toti ca(l)cat, supunere - ma ia cu durere, cultivarea gandirii – si a nemuririi, schimbarea mentalitatii – agravarea sanatatii, sefi - apostrofand la cefi, subordonare...... – adio cap, maini si picioare"
Sper ca m-am ridicat la inaltimea pretentiilor voastre !!! eu as ma completa cu "aberatii, victimizare, teoria conspiratiei, nonconformist, sarit de pe brazda, elucubratii, .......", ca "argumente" forte la adresa celui care are pareri diferite de cele oficiale _____________________ are minte cine spune ADEVARUL, nu cine minte
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 12 Ian 2009, 23:34 | |
| Îmi place mult semnătura ta, RES. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Vin 16 Ian 2009, 23:18 | |
| Yzzy bine ai venit şi să te simţi bine în camera cu nr. 74. | |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Vin 16 Ian 2009, 23:26 | |
| Mulţumesc! Încă mă familiarizez cu forumul. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Vin 16 Ian 2009, 23:39 | |
| - yzzy a scris:
- Încă mă familiarizez cu forumul.
Da, aceea depinde de tine... Văd că Forumul s-a familiarizat easy cu tine. Asa-i fratilor? Bine ai venit, yzzy!Suntem convinsi că o să te simti minunat în mijlocul unor utilizatori (cam 70!) deosebiti. Popasul Prisma Condor e si al tău - o să-ti placă. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! | |
| |
| | | | Hello! Bun venit! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |