__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Hello! Bun venit! | |
|
+55Crainic alex andrei Ion MiaMihaela Diaporevomenos zouzounik CRUCIAT dolion VOTAN lutra vulgaris j0oke escondida delta murfatlar Live Haifa Blake mikydutza Mara rolia Doina ostrovna Cristina Layla Miţă Anahoret Double Jay gringo yzzy res andys zaraza26 zuum ACCENT Christina bulache nicuvar Darius abba abbilbal silva aurora monte cristo Restauratorul Franz Schneider Bartolomeu Ady Karima star cactus Emil Condor constantin cfc Administrator Adriana 59 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Dum 07 Dec 2008, 17:34 | |
| - abbilbal a scris:
- Emil Condor a scris:
- cfc a scris:
- Bine v-am gasit...celor ce sunteti deja pe aici!!!
Ce faci Gică?! Ai scris trei mesaje de Ziua ta care a fost si ziua înscrierii, apoi ai uitat de noi?! Mă milule, tu eşti dinamovist ?
Mai bine puneai la avatar un condor în zbor. Răspuns: dacă în viata mea cauti, scormonesti ceva ce am urât cu pasiune, atunci este Dinamo. Am pus si eu ceva de sezon, omule! O să fie schimbat si o fac chiar acum doar pentru că ai mentionat cuvântul Dinamo!!! | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Dum 07 Dec 2008, 19:15 | |
| NO... io nici nu mai reusesc sa tin pasul cu noii veniti... bine ati venit va zic la toti _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Dum 07 Dec 2008, 19:24 | |
| E casă mare, încăpătoare - toti au loc. E bine când pierdem pasul acela, cu noii veniti... | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Dum 07 Dec 2008, 19:38 | |
| - Emil Condor a scris:
- E casă mare, încăpătoare - toti au loc.
E bine când pierdem pasul acela, cu noii veniti... da' sa mai vina si Domnisoare _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Dum 07 Dec 2008, 20:52 | |
| - aurora a scris:
- Emil Condor a scris:
- E casă mare, încăpătoare - toti au loc.
E bine când pierdem pasul acela, cu noii veniti... da' sa mai vina si Domnisoare De undeee?! De unde să le luăm? | |
| | | aurora
| | | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 08 Dec 2008, 01:57 | |
| | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 08 Dec 2008, 02:14 | |
| - Emil Condor a scris:
- abbilbal a scris:
- Emil Condor a scris:
- cfc a scris:
- Bine v-am gasit...celor ce sunteti deja pe aici!!!
Ce faci Gică?! Ai scris trei mesaje de Ziua ta care a fost si ziua înscrierii, apoi ai uitat de noi?! Mă milule, tu eşti dinamovist ?
Mai bine puneai la avatar un condor în zbor. Răspuns: dacă în viata mea cauti, scormonesti ceva ce am urât cu pasiune, atunci este Dinamo.
Am pus si eu ceva de sezon, omule! O să fie schimbat si o fac chiar acum doar pentru că ai mentionat cuvântul Dinamo!!! Singur ţi-ai ales dulăul cu fistichie roşie.... Dar, la mine-n casă senzaţional când joacă Dinamo. Tata Puiului Mic, mare dinamovist, se-mpodobeşte cu fular "Dinamo" şi ţup în faţa televizorului, unde-ncepe cu Dinamo, Dinamo şi Puiu Mic: Hai Teaua ! | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 08 Dec 2008, 02:20 | |
| Dar, Aurora, mai avem unu:
Andyyyys! Unde eşti Andys, bine ai venit şi hai să te cunoască Aurora, că de salutat te-a salutat la oaspeţi, dar nu strică să intraţi în vorbă aici. | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 08 Dec 2008, 10:39 | |
| - abbilbal a scris:
- Dar, la mine-n casă senzaţional când joacă Dinamo. Tata Puiului Mic, mare dinamovist, se-mpodobeşte cu fular "Dinamo" şi ţup în faţa televizorului, unde-ncepe cu Dinamo, Dinamo şi Puiu Mic: Hai Teaua !
:roflmao: Hai PuiuMIc, isteata forumului nostru!!!! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 08 Dec 2008, 10:51 | |
| - aurora a scris:
- abbilbal a scris:
- Dar, la mine-n casă senzaţional când joacă Dinamo. Tata Puiului Mic, mare dinamovist, se-mpodobeşte cu fular "Dinamo" şi ţup în faţa televizorului, unde-ncepe cu Dinamo, Dinamo şi Puiu Mic: Hai Teaua !
:roflmao: Hai PuiuMIc, isteata forumului nostru!!!! Eram prin gimnaziu, cand un coleg m-a intrebat cu ce echipa tin. Din ce nume imi treceau mie prin cap, normal ca am ales Steaua, ca suna frumos. Cine a mai ales Steaua din aceleasi motive? Ei? Mie mi-e indiferent, tin cu echipa, ca sa tin cu cineva...imi schimb foarte greu preferintele. Toate au perioade mai bune si mai rele... | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 08 Dec 2008, 10:58 | |
| - zaraza26 a scris:
- aurora a scris:
- abbilbal a scris:
:roflmao: Hai PuiuMIc, isteata forumului nostru!!!! Eram prin gimnaziu, cand un coleg m-a intrebat cu ce echipa tin. Din ce nume imi treceau mie prin cap, normal ca am ales Steaua, ca suna frumos. Cine a mai ales Steaua din aceleasi motive? Ei? Mie mi-e indiferent, tin cu echipa, ca sa tin cu cineva...imi schimb foarte greu preferintele. Toate au perioade mai bune si mai rele... Io am ţinut cu Steaua, că am avut doi taţi colonei de armată acum nu mai ţin cu niciuna, ţin cu România! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 08 Dec 2008, 23:26 | |
| Intuiesc că în spatele pseudonimului DAV, este cineva foarte drag mie. Dar, cine nu-mi este drag dintre cei ce sunt aici la Popas? Dacă tot sunt la el, îi dorim cu totii un Bun venit! Sperăm să te simti bine între noi. Hai, "arată-te" să văd dacă te stiu cu adevărat.
Late edit: Am fost la adresa ta de mail si m-am convins: Bine ai venit David! Sincer mă bucur să văd că esti aici. Mai stii să scrii româneste? Las' că înveti cu noi, nu-ti fă probleme, suntem foarte întelegători iar pe deasupra avem si ceva profesori pe aici chiar si de Limba Română. Pentru ceilalti useri: nu mă luati în serios, doar glumesc cu Dav. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 09 Dec 2008, 03:58 | |
| Salutare Davide dav. Bine ai venit, io o să te învăţ câte ceva din păsăreasca mea. Hai la taclale-n subsol. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 09 Dec 2008, 19:29 | |
| Heeei!!! Tovule PCR şi aici avem un loc pentru strângere de mână... la uşă, în cătuşă, sub cizmă sau şenilă... Nu te teme, hai intră că nu doare.
Salut PCR, bine ai venit, instaleazătă-te comod, ca acasă, fă recunoaşterea şi alege ce-ţi place. Putem să-ţi asigurăm şi camere separate nominalizate. Eşti liber să alegi, să culegi numa să nu gingăşeşti. Da să şti un lucru. Toate astea nu-s pe gratis, ca la partid, unde ai trudit cărând şi n-ai plătit. Aici totul se plăteşte.... virtual. Laşi un mesaj, o scrisorică de amintire, o ce crezi tu că ar merge. Dar să laşi, nu să iei. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mier 10 Dec 2008, 00:12 | |
| PCR? Ai fost în călduri când ai ales pseudonimul ăsta? Hai că-mi placi! Chiar si numai pentru faptul că esti curajos... Îti spun BINE AI VENIT, române!PS. Dar stati un pic - poate literele alea vor să însemne altceva! Îl asteptăm să ne spună el/ea... | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Joi 11 Dec 2008, 22:43 | |
| - Emil Condor a scris:
- PCR? Ai fost în călduri când ai ales pseudonimul ăsta?
Hai că-mi placi! Chiar si numai pentru faptul că esti curajos...
Îti spun BINE AI VENIT, române!
PS. Dar stati un pic - poate literele alea vor să însemne altceva! Îl asteptăm să ne spună el/ea... Ori cine ce ar zice, eu l-am salutat pe tov. PCR aşa cum se cuvine. Dacă cineva a vrut să-l coloreze, normal era să-i atribuie culorile cuvenite, nu pe ale tov. RSR. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Joi 11 Dec 2008, 22:49 | |
| Luaţi cu poveştile şi una alta, am pierdut pe Ro-Matrix-=Army/Dragonfly prin popas sau poate s-a urcat pe aripile condorului pentru a admira înălţimile.
Te salut Matrix. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Joi 11 Dec 2008, 23:05 | |
| Nu pot sta nepăsător şi să nu-mi salut prietenul călugăr şi aici, unde ne-am hotărât să spunem bun venit tuturor noilor veniţi.
Bine ai venit Anahoret în căsuţa cu numărul 61 de la Popas. Aştept să fi puţin mai liber şi să ne aciuim la taclale. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Joi 11 Dec 2008, 23:49 | |
| - abbilbal a scris:
- Nu pot sta nepăsător şi să nu-mi salut prietenul Anahoret
Dacă este prietenul tău sau chiar numai invitat de tine (el este bineînteles, invitatul nostru, al tuturor de la Popas), aia e o garantie a calitătilor încorporate în cel se semnează Anahoret. Un sincer BUN VENIT, Anahoret!Suntem convinsi că te vei simti minunat în splendidul grup ce îl avem aici. De fapt, nu e doar un grup oarecare ci o adevărată familie virtuală. Fii liber ca un Condor - este ceea ce simte fiecare pe acest Popas. | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Joi 11 Dec 2008, 23:53 | |
| gata... io am pierdut sirul noilor veniti... daca nu intru mereu mereu pe forum, nu ma mai descurc
ziceti si voi daca ii cunaosteti... cine sunt? Anahoret? e calugar? ce inseamna numele asta?
matrix, sau ec asa multe litere a scris abbibu acolo?
cred ca e prea tarziu si eu prea obosuta :pirat: _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Joi 11 Dec 2008, 23:56 | |
| Să ai o nopate odihnitoare, Aurora! Somn usor! | |
| | | abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Vin 12 Dec 2008, 02:34 | |
| Aurora dragă, Anahoret e călugăr cum sunt eu Maica Tereza! Una-două aruncă sutana şi te trezeşti cu el gata echipat de discotecă! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Vin 12 Dec 2008, 02:40 | |
| - abba a scris:
- Aurora dragă, Anahoret e călugăr cum sunt eu Maica Tereza!
Ahaaa! Am bănuit eu ceva despre plecarea trucată a Maicii! Cu mesajul ăsta ai intrat între primii 10 postatori. Felicitări! | |
| | | abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Vin 12 Dec 2008, 02:44 | |
| Ei! Chiar aşa? Hm, numai tu eşti de vină! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! | |
| |
| | | | Hello! Bun venit! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |