| Hello! Bun venit! | |
|
+55Crainic alex andrei Ion MiaMihaela Diaporevomenos zouzounik CRUCIAT dolion VOTAN lutra vulgaris j0oke escondida delta murfatlar Live Haifa Blake mikydutza Mara rolia Doina ostrovna Cristina Layla Miţă Anahoret Double Jay gringo yzzy res andys zaraza26 zuum ACCENT Christina bulache nicuvar Darius abba abbilbal silva aurora monte cristo Restauratorul Franz Schneider Bartolomeu Ady Karima star cactus Emil Condor constantin cfc Administrator Adriana 59 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 01 Dec 2008, 14:37 | |
| Bună intrare pe tărâmul nostru Nicanor.
Aşează-te comod şi lasă peana să zburde pe-a norului albeaţă. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 01 Dec 2008, 23:57 | |
| Un sincer BUN VENIT lui Nicanor!
Sperăm să te simti minunat în mijlocul nostru. | |
|
| |
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mier 03 Dec 2008, 00:18 | |
| Bun venit noilor sositi. Sunt convinsa ca se vor simti bine alaturi de noi. _____________________ | |
|
| |
bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mier 03 Dec 2008, 08:56 | |
| Pace tie,vinul mie. | |
|
| |
Christina
Numarul mesajelor : 61 Data de inscriere : 01/12/2008
| |
| |
ACCENT
Numarul mesajelor : 785 Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mier 03 Dec 2008, 17:14 | |
| Hello! Bine v-am găsit! Cine îmi urează bun venit? Sau mai bine plec... | |
|
| |
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mier 03 Dec 2008, 18:32 | |
| Bine ai venit Accent. Ramai cu noi ,o sa-ti placa forumul nostru. Asteptam postarile tale _____________________ | |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mier 03 Dec 2008, 19:00 | |
| Helău - serbus... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mier 03 Dec 2008, 19:39 | |
| Bine ai venit accent. Dar, tu te gândeşti la plecare ? Nu vrei să faci şi treabă pe aici ? | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mier 03 Dec 2008, 23:31 | |
| - Christina a scris:
- Emil Condor a scris:
- Flame este Domino pe timpul când era vizitator. El a trecut la treabă...
Mai avem 6-7 care nu fac nicio miscare! Adiel a început - timid dar a făcut-o. Luisa a postat odată si... ceva a speriat-o!
E decizia lor... Ei încă nu stiu ce pierd neimplicându-se în actiune. Eu vreau s-o vad pe Ralu........ He, heee! O cunosti pe Ralu? Să nu crezi că esti singurul user ce o asteaptă să se arate printre noi... Ai auzit domnită dragă?! Sunt mai multi care te asteaptă... Bun venit ACCENT! Ce fel de accent? Moscovit? | |
|
| |
ACCENT
Numarul mesajelor : 785 Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Joi 04 Dec 2008, 02:05 | |
| Eu urăsc limba rusă şi pe cei care o vorbesc. Am fost pe la Bălţi şi prin Ukraina. Ştiu mentalitatea beretelor negre. Am fost la un pas de a fi împuşcat de poliţiştii echipaţi ca de război. Mi-ajunge. Nu-mi mai trebe ruşi. Am văzut şi eu că cineva vă scrie în ruseşte, dar mi se face greaţă de literele slavone. Cine-i Ralu ca s-o cunosc? Ce-mi daţi de treabă, că aici în Spania nu se mai găseşte. Am rămas şomer din primăvară, iar acum l-am şi terminat. Nici nu ştiu dacă depăşesc sărbătorile. Chiar vreau să lucrez undeva că nu mai am dinero. N-am cu ce-mi plăti datoriile. Dar eu nu vă spun asta ca să vă impresionez, ci ca să ştiţi şi voi cam cum se trăieşte acum în Spania. Oricum sînt optimist şi nu mi-i frică. N-am murit în Ukraina, cred că nici nu mai pot muri. În Polonia am rezistat 8 zile fără mîncare, fără zloţi; nici apă n-aveam după ce bea; şi n-am murit. Şi era un frig de -25grade în Krakovia pe malul Vistulei. Chiar de-aş muri aici, nu-mi pasă. Tot trebuie să mor undeva. Problema e că eu nu pot să mor. Nici măcar atîta nu pot. Da voi ce faceţi pe aici? Aveţi nevoie de necalificaţi? Nu mă pricep la mare lucru decît la zburat cu avionul şi cu planorul. Ce mai ştiu este că vine Domnul să ne ia acasă. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Joi 04 Dec 2008, 04:30 | |
| Da, greutăţi sunt cam peste tot. Şi niciodată nu i-am crezut pe cei care lăudau grozăviile din Spania sau Germania. Dar dacă te pricepi la pilotat, nu sunt şanse la vreo companie aeriană? Sa şi piloţii au fost scoşi pe bandă rulantă ? | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Joi 04 Dec 2008, 04:37 | |
| - Emil Condor a scris:
- O cunosti pe Ralu?
Cumva Raluka de la "taclale"? | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Vin 05 Dec 2008, 01:42 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Vin 05 Dec 2008, 11:40 | |
| - ACCENT a scris:
- Eu urăsc limba rusă şi pe cei care o vorbesc. Am fost pe la Bălţi şi prin Ukraina. Ştiu mentalitatea beretelor negre. Am fost la un pas de a fi împuşcat de poliţiştii echipaţi ca de război. Mi-ajunge. Nu-mi mai trebe ruşi.
Am văzut şi eu că cineva vă scrie în ruseşte, dar mi se face greaţă de literele slavone. Cine-i Ralu ca s-o cunosc? Ce-mi daţi de treabă, că aici în Spania nu se mai găseşte. Am rămas şomer din primăvară, iar acum l-am şi terminat. Nici nu ştiu dacă depăşesc sărbătorile. Chiar vreau să lucrez undeva că nu mai am dinero. N-am cu ce-mi plăti datoriile. Dar eu nu vă spun asta ca să vă impresionez, ci ca să ştiţi şi voi cam cum se trăieşte acum în Spania. Oricum sînt optimist şi nu mi-i frică. N-am murit în Ukraina, cred că nici nu mai pot muri. În Polonia am rezistat 8 zile fără mîncare, fără zloţi; nici apă n-aveam după ce bea; şi n-am murit. Şi era un frig de -25grade în Krakovia pe malul Vistulei. Chiar de-aş muri aici, nu-mi pasă. Tot trebuie să mor undeva. Problema e că eu nu pot să mor. Nici măcar atîta nu pot. Da voi ce faceţi pe aici? Aveţi nevoie de necalificaţi? Nu mă pricep la mare lucru decît la zburat cu avionul şi cu planorul. Ce mai ştiu este că vine Domnul să ne ia acasă. Imi place optimismul tau. Sunt sigura ca vei reusi ceea ce iti propui! | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Vin 05 Dec 2008, 15:21 | |
| - ACCENT a scris:
- Eu urăsc limba rusă şi pe cei care o vorbesc. Am fost pe la Bălţi şi prin Ukraina. Ştiu mentalitatea beretelor negre. Am fost la un pas de a fi împuşcat de poliţiştii echipaţi ca de război. Mi-ajunge. Nu-mi mai trebe ruşi.
Am văzut şi eu că cineva vă scrie în ruseşte, dar mi se face greaţă de literele slavone. Cine-i Ralu ca s-o cunosc? Ce-mi daţi de treabă, că aici în Spania nu se mai găseşte. Am rămas şomer din primăvară, iar acum l-am şi terminat. Nici nu ştiu dacă depăşesc sărbătorile. Chiar vreau să lucrez undeva că nu mai am dinero. N-am cu ce-mi plăti datoriile. Dar eu nu vă spun asta ca să vă impresionez, ci ca să ştiţi şi voi cam cum se trăieşte acum în Spania. Oricum sînt optimist şi nu mi-i frică. N-am murit în Ukraina, cred că nici nu mai pot muri. În Polonia am rezistat 8 zile fără mîncare, fără zloţi; nici apă n-aveam după ce bea; şi n-am murit. Şi era un frig de -25grade în Krakovia pe malul Vistulei. Chiar de-aş muri aici, nu-mi pasă. Tot trebuie să mor undeva. Problema e că eu nu pot să mor. Nici măcar atîta nu pot. Da voi ce faceţi pe aici? Aveţi nevoie de necalificaţi? Nu mă pricep la mare lucru decît la zburat cu avionul şi cu planorul. Ce mai ştiu este că vine Domnul să ne ia acasă. Auzi ca e de lucru in tara big time! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Vin 05 Dec 2008, 15:30 | |
| Acolo merg ăia din China să lucreze pentru jumătate de salariu!!! | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Vin 05 Dec 2008, 15:47 | |
| - Emil Condor a scris:
- Acolo merg ăia din China să lucreze pentru jumătate de salariu!!!
decat sa faca foamea la rusi mai bine o face acasa | |
|
| |
Administrator
Numarul mesajelor : 300 Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Sam 06 Dec 2008, 21:38 | |
| Sfântul Liviu, când este? Că avem trei deja printre noi.
Vorbind despre asta: Bun Venit lui Liviu Enache! Asteptăm "să intri în pită"... | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Sam 06 Dec 2008, 22:31 | |
| - cfc a scris:
- Bine v-am gasit...celor ce sunteti deja pe aici!!!
Ce faci Gică?! Ai scris trei mesaje de Ziua ta care a fost si ziua înscrierii, apoi ai uitat de noi?! | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Dum 07 Dec 2008, 11:28 | |
| - Emil Condor a scris:
- cfc a scris:
- Bine v-am gasit...celor ce sunteti deja pe aici!!!
Ce faci Gică?! Ai scris trei mesaje de Ziua ta care a fost si ziua înscrierii, apoi ai uitat de noi?! Mă milule, tu eşti dinamovist ? Mai bine puneai la avatar un condor în zbor. | |
|
| |
andys
Numarul mesajelor : 5 Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Dum 07 Dec 2008, 16:09 | |
| Buna ziua,
Mi-s cel mai nou user... si va transmit salutari! | |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Dum 07 Dec 2008, 16:11 | |
| - andys a scris:
- Buna ziua,
Mi-s cel mai nou user... si va transmit salutari! Bun venit andytzule !!! Ai vazut ca nu e greu ? Sper sa te simti bine alaturi de noi. Sedere placuta. | |
|
| |
andys
Numarul mesajelor : 5 Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Dum 07 Dec 2008, 16:13 | |
| Multam... si multi ani Nicolailor! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Dum 07 Dec 2008, 17:08 | |
| - andys a scris:
- Buna ziua,
Mi-s cel mai nou user... si va transmit salutari! După modul cum ti se adresează Franz, cred că suntem cunostinte vechi... Tu esti Profesore? "Verisorul" lui Păstorel Teodoreanu, cel ce păstorea vinurile? Cred că tu esti... Bine ai venit!Ai nimerit locul în care să te simti bine - e un "blestem" si nu vei scăpa de el! No fratilor, avem printre noi geamănul lui Cactus, bineînteles că nici gemenii nu sunt identici. Astept să te desfăsori asa cum stii tu mai bine. Sunt bucuros să te reîntâlnesc, Andys! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! | |
| |
|
| |
| Hello! Bun venit! | |
|