LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
Fantasy comment-143 drumetie mediu CPSF efremovivanantonovici istorie internet reclame 1918 sibiu politica nicuvar romana Limba problema brasov humanitas muzica_traditionala padure 23 taieri 1 curiozitati google Popasul
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Una... Alta... în politică - Pagina 15 I_vote_lcapUna... Alta... în politică - Pagina 15 I_voting_barUna... Alta... în politică - Pagina 15 I_vote_rcap 
Emil Condor
Una... Alta... în politică - Pagina 15 I_vote_lcapUna... Alta... în politică - Pagina 15 I_voting_barUna... Alta... în politică - Pagina 15 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Una... Alta... în politică

In jos 
+7
abbilbal
Anahoret
Ciprian
dolion
Emil Condor
Ion
ostrovna
11 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

Una... Alta... în politică - Pagina 15 Empty
MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyDum 22 Feb 2015, 16:28

Emil Condor a scris:
Singurele „acte” ce atestă plagiere sau lipsa ei, este lucrarea în sine!
Nu neamurile și prietenii lui care au decis în favoarea Șefului!!!

el nu se crede SEF spre deosebire de altii,este un um cu bun simt si educatie aleasa nu ca traficantul si bisnitarul stim noi care.....nici macar nu a fost data publicitatii lucrarea deci e o mare minciuna ce s a spus despre el si ofiterul acoperit!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyDum 22 Feb 2015, 16:32

Cum nu e Șef?
Al doilea ca putere în Stat, după Parlament.

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyDum 22 Feb 2015, 16:37

Emil Condor a scris:
Cum nu e Șef?
Al doilea ca putere în Stat, după Parlament.

dar nu se crede el SEF,e modest si cu bun simt! thumb_yello
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyDum 22 Feb 2015, 16:39

Nu mă provoca să râd cu lacrimi! Una... Alta... în politică - Pagina 15 876722

Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyDum 22 Feb 2015, 16:47

Ponta are bun simt, dar vorba lui Nenea Iancu:"lipseste cu desavarsire!".

Iar ''modestia'' lui Ponta e ca zapada in desert.
"Sunt cel mai tanar prim-ministru din Europa!"
"Daca voi fi ales, voi fi cel mai tanar Presedinte din Europa!"
Asta numesti tu modestie, Geta?

Cred ca ''modestia'' asta l-a facut sa piarda ultimele alegeri...
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyDum 22 Feb 2015, 21:00

Ion a scris:
Ponta are bun simt, dar vorba lui Nenea Iancu:"lipseste cu desavarsire!".

Iar ''modestia'' lui Ponta e ca zapada in desert.
"Sunt cel mai tanar prim-ministru din Europa!"
"Daca voi fi ales, voi fi cel mai tanar Presedinte din Europa!"
Asta numesti tu modestie, Geta?

Cred ca ''modestia'' asta l-a facut sa piarda ultimele alegeri...

Oricum nu se compara cu blaga,udrea ,cocos,videanu sau anastase !
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyDum 22 Feb 2015, 21:09

Cand e vorba de ''bun simt'', nimeni nu se compara cu nimeni.
Cu atat mai mult cand e vorba de politicieni.
In lumea lor, e o intrecere in a avea cat mai mult '' bun simt politic''...
Aci ei concureaza numai intre ei. Nu se primesc concurenti fara ''diploma de bun simt politic''...
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyDum 22 Feb 2015, 21:12

Channel de ce nu prezinta si sutele de romani care muncesc onest pentru a inlocui multi englezi care refuza anumite servicii.Pe cei care ii prezinta ca paria societatii sa ii integreze in viata activa cu ajutorul organizatiilor de la ei.Dupa ce ar face un program de integrare si ar exista persoane care refuza atunci ar avea dreptul de a umilii dar pana nu face nimic sunt la fel de raspunzatori.

"Tinerii frumosi si liberi" in actiune...au ramas cateva zeci doar?Presupun ca acestia sunt adevaratii tineri frumosi si liberi.Restul pana la 2 milioane de la alegeri nu sunt aici pentru ca nu considera ca prestigiul romanilor trebuie aparat.Si-au luat tara inapoi si acum nu-i mai intereseaza...

Asta este marea diaspora "zeci de romani", pai daca in acest moment sunt "zeci de romani" de unde dracu erau aia de se inghesuiau la vot.
Acum era momentul in care diaspora trebuia sa se faca simtita, daaar ce sa vezi se pare ca multimea aia de diasporezi care urlau ca nu are unde sa voteze pentru binele tarisoarei lor a fost o mare manipulare.
Madam macovei unde este? Muma diasporezilor raniti a disparut, tace, de ce? Pentru ca nu mai are interes.
Alaturi de voi diasporezilor suntem tot noi, fraierii din romania care incercau sa va explice ca sunteti manipulati la vot, felicitari pentru initiativa si pentru ca faceti un lucru care trebuia facut de mult, nu neaparat de voi cat mai ales de autoritatile statului, care dovedesc in frunte cu presedintele ca ii dor in fund de cetateni. Cu o scrisoare de la MAE nu se rezolva nimic."
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyDum 22 Feb 2015, 21:21

Geta, eu am mai spus ceva in legatura cu picatura de otrava.

Daca intr-un pahar de apa pui o picatura de otrava, apa buna de baut din pahar devina apa otravita si nu mai poate fi consumata.

Daca intr-o clasa de elevi unul a furat, atunci se duce vorba ca in clasa aceea sunt ''hoti'' si te feresti de toti elevii din acea clasa.

Daca intr-o clasa e un elev care a luat un premiu la o olimpiada, vorba buna se duce mai greu din 2 motive:
-din modestie
-vorba buna se raspandeste mai greu decat cea rea.

Oricat de multi romani ar fi buni in Anglia, e suficient sa fie unul rau si vorba rea se duce cu viteza luminii..
Si apoi eu cred ca gunoiul nu trebuie bagat sub pres.
Ce a facut Ch 4, nu e rau.
Ramane sa ne asumam si partile rele si sa le combatem.
Punand in evidenta lucrurile bune, nu e suficient.
Trebuie taiat raul din radacini, cum se zice din batrani...
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyDum 22 Feb 2015, 21:31

ostrovna a scris:
Asta este marea diaspora "zeci de romani", pai daca in acest moment sunt "zeci de romani" de unde dracu erau aia de se inghesuiau la vot.
Acum era momentul in care diaspora trebuia sa se faca simtita, daaar ce sa vezi se pare ca multimea aia de diasporezi care urlau ca nu are unde sa voteze pentru binele tarisoarei lor a fost o mare manipulare.
Madam Macovei unde este? Muma diasporezilor raniti a disparut, tace, de ce? Pentru ca nu mai are interes.
Acestea nu sunt problemele guvernanților români, ci ale celor britanici. Nu le confunda!

Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Dum 22 Feb 2015, 22:06, editata de 1 ori
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyDum 22 Feb 2015, 21:51

Ion a scris:
Geta, eu am mai spus ceva in legatura cu picatura de otrava.

Daca intr-un pahar de apa pui o picatura de otrava, apa buna de baut din pahar devina apa otravita si nu mai poate fi consumata.

Daca intr-o clasa de elevi unul a furat, atunci se duce vorba ca in clasa aceea sunt ''hoti'' si te feresti de toti elevii din acea clasa.

Daca intr-o clasa e un elev care a luat un premiu la o olimpiada, vorba buna se duce mai greu din 2 motive:
-din modestie
-vorba buna se raspandeste mai greu decat cea rea.

Oricat de multi romani ar fi buni in Anglia, e suficient sa fie unul rau si vorba rea se duce cu viteza luminii..
Si apoi eu cred ca gunoiul nu trebuie bagat sub pres.
Ce a facut Ch 4, nu e rau.
Ramane sa ne asumam si partile rele si sa le combatem.
Punand in evidenta lucrurile bune, nu e suficient.
Trebuie taiat raul din radacini, cum se zice din batrani...

Ioane te contrazic ,de ce naiba nu vin sa filmeze si Romania frumoasa in antiteza cu ceea ce transmit,cu femei ingrijite nu ca ale lor grase si urate cu parul nespalat ,cu acele case mici si de rahat(ca doar am fost acolo),sa filmeze casele noastre frumoase inclusiv cele taranesti,cu stergare curate ograzile maturate si ingrijite,de ce naiba nu-i da si pe ai lor care o tin intr-o betie de vineri pana luni vb. cantecului.
Copii cu muci si neingrijiti ca cica asa se calesc ,patati pe haine cu pampersi pana la 10 ani!!!vai si amar de murdari ce mizerie e in trenuri sau aeroport,jeg de un deget !
De fapt Tamisa era si este renumita de mizerie si plina de sobolani.
Asa ca ceea ce fac jegosii de englezi e o mare nedreptate ca ei prefera sa stea pe ajutoare decat sa muinceasca nesimtitii si odiosii ! mi-e greata nu ca fiica mea e acolo dar e nedrept ca ea sa fie asemuita cu cei ce arata televiziunea respectiva ,este cea mai frumoasa doamna si desteapta de la locul ei de munca si a plans mult cand a vazut ce a vazut la tv. vai si amar ,daca tot are nume unguresc si oarecum german i-am zis sa nu si mai faca griji !!!

Sad Sad Sad Sad Sad
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyDum 22 Feb 2015, 21:59

Da, Geta, britanicii mereu au fost cu nasul pe sus, prea pe sus pentru condiția lor.
Asta e! Sunt la ei acasă...
Când cineva emigrează, trebuie să fie conștient și de riscurile implicate într-o astfel de decizie.
Nu zic că ar fi drept, dar asta este lumea în care trăim.
Uite în aceeași țară câte diferențe se fac: ăla e moldovean leneș, celălalt e oltean corupt, celălalt e ardelean lent, ori lipovean bețiv și așa mai departe. Ce putem aștepta de la alții când noi înșine ne punem jos în atâtea diferite moduri?

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyDum 22 Feb 2015, 22:04

Emil Condor a scris:
Da, Geta, britanicii mereu au fost cu nasul pe sus, prea pe sus pentru condiția lor.
Asta e! Sunt la ei acasă...
Când cineva emigrează, trebuie să fie conștient și de riscurile implicate într-o astfel de decizie.
Nu zic că ar fi drept, dar asta este lumea în care trăim.
Uite în aceeași țară câte diferențe se fac: ăla e moldovean leneș, celălalt e oltean corupt, celălalt e ardelean lent, ori lipovean bețiv și așa mai departe. Ce putem aștepta de la alții când noi înșine ne punem jos în atâtea diferite moduri?

asa e ai dreptate Emile,dar sa faca o paralela intre aia ce cauta in gunoaie si romanii din tara care sunt spalati,ingrijiti ma crezi ca atunci cand am fost acolo eram mandra de mine si fata mea,ieseam in evidenta auzeam in spate de multe ori "nice" ceea ce ma facea mandra ca sunt romanca smile mwah!
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyLun 23 Feb 2015, 00:38

Daca ar face o paralela, ar iesi in evidenta si mai mult raul facut de unii dintre romanii nostri.
Si ne-ar dezavantaja si mai mult...

Eu nu cred ca ar trebui sa le-o luam in nume de rau.
Sa incercam sa ne punem in locul lor.
Daca ar veni unii straini la noi si ne-ar face noua ce le fac lor unii dintre ai nostri acolo,
cum credeti ca am reactiona?

Ei au facut-o civilizat, zic eu.
Ai nostri s-ar pune cu parul pe ei si i-ar lua la goana, strigand dupa ei "veneticilor!"
Sau stiu ce alte cuvinte asemanatoare....

Asa incat eu zic ca, inainte de a protesta, ar fi bine sa vedem care e realitatea. Trista, dar adevarata.
Din nefericire pentru noi...
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyJoi 26 Feb 2015, 18:59

Campanii electorale pe vremea lui Caragiale

" Pristanda primise bani pentru patruzeci şi patru de steaguri, însă el cumpărase numai "vreo paispce... cinspce". Ca să se disculpe de aluzia lui Tipatescu despre cum "a tras frumuşel condeiul", Pristanda număra steagurile arborate de câte două ori şi adună greşit, numai ca să-i iasă la socoteală "patruzeci şi patru, în cap...": "Două la primărie, optspce, patru la şcoli, douăzeci şi patru, două la catrindala la ''Sf. Niculae, treizeci....''''

Asadar, de la "Centru'', s-a trimis, cu acte, hai sa zicem 1 suta de lui, din care s-a oprit suma de 67 de lei, fie 2/3 din toata suma.

Pristanda, vazand regula, ia cei 33 de lei, opreste 2/3 si cumpara steaguri de 11 lei.
Asa rezulta din numarul de steaguri arborate:
Din 44 de steaguri, pe teren nu erau decat 14-15, aproximativ 1/3 din cat trebuia sa fie.

Pai, acum, cum sa fie?
Cocos a luat o suma de bani sub forma de comision. Si-a oprit 2/3, iar restul a dat la Partide.
Cine i-a primit si-a oprit 2/3 si restul i-a dat mai departe, in teritoriu.
Cei care au luat pixuri  si-au oprit 2 parti din 3, iar de restul au luat pixuri.

Aceasta era regula pe vremea lui Caragiale: dpoua parti tu si o parte la campanie.
Asa se explica multe din veniturile unor politicieni. Si azi, ca si altadata...
Alegerile fiind un bun prilej de spalare a banilor luati ca mita sub forma de comisioane, cum se zice ai.

Privesc la unele televiziuni, care si ele, la randul lor, s-au infruptat cu lacomie din banii dati in campanie de paridele ce au candidati in campanie. Cea mai mare parte a fondurilor de campanie mergand la televiziuni.
Nu vi se pare o ipocrizie din partea unor televiziuni ca sa lupte impotriva modului in care se finanteaza campaniile electorale?
Cum ar  veni sa lupte chiar ele impotriva lor, insele!!!???...
Iar politicienii cum sa gaseasca o finantare mai corecta?!...
De unde sa mai faca si ei rost de un ban nemuncit decat din asemnea oportunitati?...

Eu am propus demult:
Un leu pe an de fiecare alegator.
Cum ar veni:

Dau un leu pentru alesul meu!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptySam 28 Feb 2015, 17:54

basescule,vad ca de elena ta te interesezi,dar nu stiu ce faci cu ridzi,ca ea fiind bolnava si mama,a ajuns in puscarie ca sa o faca pe elena ta analfabeta, europarlamentar !!! Daca nu te grabesti sa o ajuti,cel putin cu cati bani v-a ajutat ea,pun pariu ca odata cu tine,vor intra in puscarie fetele tale,boc,blaga,funeriu,flutur...VA DORESC CA DE PASTE,LA TOTI SA VI SE CONFISTE AVERILE SI SA PRIMITI VIZITE,DUPA GRATII !!! DOAMNE AJUTA !!!via Barbu Zamfirr​
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyDum 01 Mar 2015, 16:34

PNL au pierdut cind au ”muscat” de la Basescu ,azi aveau un presedinte ales ,si erau pe cai mari doar ca ”somnorilă” a fost santajabil iar americanii au decis ca vom ramine clientii lor la imprumutat de la FMI,...s-a incuscrit cu dracul,acum mare PNList Blaga ,..tartorele spagilor in vama Bors,.cu Videanu,..Berceanu,..si gunoaiele ”bokisto-basiste”,...in loc sa fi ramas in USL. Asa le trebuie ,..acum sa sufle in fund la Kalus,..si sa vada cine ii mai crede,fraieri.
Multe voci liberale umplu mediul virtual de critici şi dezamăgire în faţa aşa zisului program prezentat de tandemul Gorghiu- Blaga. Este aproape înduioşător cum oamenii de drepta din România mai aşteaptă soluţii reale şi decente de la PNL. Liberialii din PNL sunt populari ceea ce, în fapt, au fost imediat după 1989, pentru cine nu avea mintea otravită de ură sau dispreţul anti-stânga.
Este fusereala unor oameni care vor, cu orice pret, sa revina la cascaval, sa fie ministri, nu sa guverneze Romania, s-o faca mai suportabila.
mi-e greu sa cred ca au participat si liberali ca liberalii au acceptat pe anastase,boagiu,sulfina,blaga ,berceanu videanu vai si amar
Este un program incropit la repezeala din care lipseste contributia PNL,vai !
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyDum 01 Mar 2015, 19:13

"Observați câtă ipocrizie? Doamna Monica Macovei a ajuns europarlamentar PDL în 2009 cu ajutorul șpăgii de la Microsoft, iar acum, nu știe, nu cunoaște, usturoi nu a mâncat, gura nu-i miroase! Nici un moment nu s-a întrebat de unde provin banii din care i s-au făcut campanie ei și altor deontologi! Nici nu vreau să mă gândesc cine a finanțat campania PDL din 2014 și câte grade are...
După atâta uz de bani proveniți din mită și implicit foloase necuvenite, poate o lasă mai moale cu lecțiile de morală! Iar unele ambasade văd și ele acum pe cine au sprijinit și ascultat toți anii aceștia: o profitoare a afacerilor murdare ale regimului Băsescu - Udrea!
Nici măcar, nu pot să cred în buna ei credință, în faptul că nu a știut! Nu i-a păsat!"
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyDum 01 Mar 2015, 19:49

Dacă erau probe în incriminarea Monicăi, de mult era legată!
Așa că dezinformările ce se încearcă în privința ei sunt specifice Antenelor și nu valoarează nimic, absolut nimic.
Altceva?

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyDum 01 Mar 2015, 20:09

Emil Condor a scris:
Așa că dezinformările ce se încearcă în privința ei sunt specifice Antenelor și nu valoarează nimic, absolut nimic.
Altceva?

au aparut si probele http://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/i-a-venit-randul-monica-macovei-este-acuzata-de-corpul-de-control-al-premierului-ca-impreuna-cu-fostii-ministri-din-guvernarea-pdl-gheorghe-dobre-si-sebastian-vladescu-a-prejudiciat-statul-cu-40-
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyDum 01 Mar 2015, 20:11

Mi-e greu sa imi imaginez ce simte Ridzi. Si nu ma refer la boala, care e un cancer urat si chiar nu e ok femeia acolo. Dar, daca ati observat, lor, ambilor soti, le este frica sa spuna ceva de eba (fara majuscula, intentionat). Pur si simplu, mai bine moare aia in puscarie, decat sa dea pe goarna adevarul.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyDum 01 Mar 2015, 20:25

ostrovna a scris:
Emil Condor a scris:
Altceva?

au aparut si probele  http://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/i-a-venit-randul-monica-macovei-este-acuzata-de-corpul-de-control-al-premierului-ca-impreuna-cu-fostii-ministri-din-guvernarea-pdl-gheorghe-dobre-si-sebastian-vladescu-a-prejudiciat-statul-cu-40-
Dușmanii pot afirma orice.
Judecătorii decid, nu papagalii de la Antene.

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyLun 02 Mar 2015, 22:53

o sa le vina randul si celor de asa zisa dreapta in frunte cu Monica Macovei spaima sticlelor Jidvei,dreapta lui peste ,pestele fiind basescu lasul lasilor si-a lasat iubita la parnaie in loc sa mearga cu ea ,abject cum e si sufletul lui schimonosit de ura,uratenie,venin !!!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyJoi 05 Mar 2015, 00:51

Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyJoi 05 Mar 2015, 21:10

Emil Condor a scris:

Dușmanii pot afirma orice.
Judecătorii decid, nu papagalii de la Antene.

Corect spus cu papagalii! thumb_yello
Mai ales că A3, subit, a început să facă front comun cu Woodrea. Că, vezi Doamne, ar fi victimă a justiţiei băsiste (?!!). La fel şi în cazul lui Dan Diaconescu, închis pentru şantaj. Nu cumva pentru că şi pe Voiculescu îl (mai) aşteaptă (şi) un proces de şantaj la Ghiţă?
Culmea râsului: Badea să-i ia partea Woodressei!  so funny!

Şi... că tot sunt pe domeniul Woodrea: cu ocazia asta am văzut şi eu unde s-au dus împrumuturile "pentru pensii şi salarii"... Atunci când ne gâtuiau pe noi, jiganiile puneau bani la teşcherea! Curat murdar, coane Fănică! nu se poate

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 Empty

Sus In jos

Una... Alta... în politică
Sus 
Pagina 15 din 25Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Una... Alta... în politică
» Una... Alta... în sănătate
» Politica se face cu... caricaturi
» Politica se face cu... caricaturi
» Romania in politica lumii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: