__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Va mai exista Romania ? | |
|
+8Cristina alex andrei Anahoret dolion abbilbal Emil Condor Ion ostrovna 12 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Dum 06 Sept 2015, 15:13 | |
| De la clauza națiunii celei mai favorizate, la TTIP!... sau despre sfârșitul României!În Europa există deja campanii de oprire a TTIP, în România tăcerea este aproape totalăStatul român va deveni în curând semnatar al Parteneriatului Transatlantic pentru Comerţ şi Investiţii (TTIP), care va fi stabilit între UE şi SUA, fără să participe la negocieri şi fără să-şi informeze cetăţenii asupra pericolelor majore pe care acest tratat le cuprinde pentru România. La fel ca în cazul primirii de imigranţi din Africa sau în cazul adoptării euro, românii se trezesc cu decizii luate peste capul lor care limitează drastic suveranitatea României, transformând-o într-un subiect pasiv al unor decizii luate în afara ţării, dar care influenţează în mod negativ destinul acestui popor pentru totdeauna. TTIP va însemna lovitura definitivă dată capitalului autohton, agriculturii şi tuturor produselor româneşti care încă mai rezistă pe piaţă, prin deschiderea pieţelor fără reglementări care va avea aceleaşi consecinţe ca şi deschiderea pieţelor în interiorul UE: România va deveni importator de produse ieftine, iar firmele şi produsele româneşti nu vor avea nicio şansă să intre în competiţie cu multinaţionalele de peste Ocean. Din punct de vedere al produselor agricole, vom fi invadaţi de organisme modificate genetic, mai ieftine, iar produsele alimentare româneşti vor dispărea cu totul. În plus, corporaţiile vor putea da în judecată statul român atunci când dreptul lor de a exploata resurse naturale va fi îngrădit, iar tribunale comerciale vor putea penaliza statul român şi chiar obliga să nu-şi mai protejeze resursele ci să le cedeze, totul în numele profitului neîngrădit. Orice reglementare care va diminua profitul multinaţionalelor, precum drepturile angajaţilor, poate fi subiectul unui asemenea proces comercial în care corporaţiile au toate şansele să câştige, forţând statul român să anuleze orice protecţie a forţei de muncă sau orice limitare a exploatării resurselor. Tot în numele comerţului liber, sectoarele publice care au scăpat până acum de privatizare, precum sănătatea sau educaţia, pot încăpea pe mâinile corporaţiilor pentru că TTIP prevede eliminarea restricţiilor şi transformarea societăţii într-un bun profitabil cu orice preţ. „Din momentul în care România va intra sub incidenţa acestor acorduri, suveranitatea ţării noastre va mai fi doar un cuvânt într-o Constituţie care nu va mai avea niciun rost şi nicio autoritate”.Un proces precum cel intentat statului român de compania care a vrut să exploateze Roşia Montană este dinainte pierdut dacă intrăm sub reglementările TTIP sau CETA (Acordul comercial dintre UE şi Canada), iar statul român va fi bun de plată pentru că nu a permis utilizarea cianurii, aşadar a îngrădit dreptul companiei de a face profit. Orice şansă a României de a respinge exploatările pe bază de cianură sau de a evita exploatarea gazelor de şist este pierdută prin intrarea sub aceste acorduri comerciale transnaţionale. Autorităţile statului român nu prezintă însă publicului pericolele TTIP şi CETA, nici nu au o poziţie oficială referitoare la aceste acorduri. Este clar că reprezentanţii României nu au de gând să reacţioneze în niciun fel, ci doar să aprobe cu ochii închişi tratatele o dată ce ele sunt agreate de UE. România va deveni astfel paradisul corporaţiilor străine care vor face legea în ţara noastră pe baza unor acorduri la negocierea cărora noi nu am participat şi despre care nu am avut niciun cuvânt de spus. Parlamentul naţional sau dorinţele cetăţenilor vor deveni irelevante, pentru că TTIP sau CETA vor avea putere de reglementare transnaţională, devenind lege şi Constituţie pentru noi. Autorul articolului: Bogdan Diaconu. Sursa articolului: http://adevarul.ro/news/politica/ttip-inseamna-sfarsitul-romaniei-1_55c457eaf5eaafab2c54625a/index.html _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Dum 06 Sept 2015, 16:44 | |
| Scuzati-ma, dar eu nu cred o iota din povestea asta cu Oprescu. Sfideaza orice logica a bunului simt. Cand ai consilieri arestati iar DNA face ravagii in clasa politica neinregimentata in armata ocupantului si in mediul de afaceri autohton, ei bine, nu cred ca un om cu prestigiul si personalitatea lui Oprescu (fara a avea un parti-pris fata de el) ar face o asemenea gafa. Corupt si spagar sa fii, cu o experienta uriasa in zona adminstratiei la varf, este improbabil ca intrun asemenea climat de vanatoare de vrajitoarte sa-ti pui singur o tinta pe piept si sa te arunci sinucigas bataia armelor. Este mult mai plauzibil ca asistam la continuarea actiunii de lichidare a tututuror centrelor de putere politica susceptibile a polariza in jurul lor sustinerea unor mase mari de oameni, cu atat mai mult cu cat discursul lor este contra curentului general trasat dirtect din biroul FBI de la DNA. Asistam daca vreti la etapa finala dintro operatiune inceputa cu mare zgomat in noiembrie anul trecut. Momentul ales, personajul luat la tinta, popularitatea lui, posibil candidat fara adversar la alegerile de la anul, procedurile exersate de infama institutie care joaca la vedere politic, sunt toate pe rand si luate la un loc, scena pe care se joaca marea farsa din tragica parodie... Sistemul isi ia tara inapoi... | |
| | | dolion
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Mar 08 Sept 2015, 16:01 | |
| Pe cine ar trebui să înjure OprescuScoaterea lui Oprescu din schema Primăriei Bucureștiului nu ține doar de aspectul judiciar. Că Oprescu fură, se știa de mult. Că Oprescu fură năpraznic, așa cum n-au reușit să fure nici Halaicu, nici Lis și nici chiar Băsescu, se știa la fel de bine. Casele lui din Austria, clinica din Viena, clinica de pe Pitar Moș din București și întreaga geografie modificată de munții de bani proveniți din șpagă erau cunoscute. Doar dacă DNA ar fi avut probleme cu cunoașterea alfabetului ar fi putut zice că n-a putut citi destule în presă despre bogăția și hoțiile lui Oprescu. Numai că Oprescu a fost un subiect mai complex. El a furat la adăpostul unei protecții, aceeași protecție sub care și-a dus viața, cariera și averea de cînd a intrat în marea familie a Securității. Cînd generalii bătrîni n-au mai putut să-l ocrotească, a fost preluat de maiorii mai tineri. Și tot așa, cu tenacitate și ambiție, Oprescu a ajuns să poarte o pălărie politică mai mare decît raza de acțiune a paznicilor săi. Vă amintiți că Piedone, primarul de la sectorul 4, a trecut săptămîna trecută de la partidul securistului Voiculescu la partidul generalului Oprea. Piedone a fost pus acolo ca să candideze la Primăria Capitalei din partea UNPR. Dar cine ar fi îndrăznit să se pună cu Oprescu, cînd Oprescu era, cu 65% din intenția de vot, dumnezeul Bucureștiului? Mai ales că noua lege a alegerilor locale stabilește primarii din primul tur. Acum, Piedone are culoar. De ce? Păi, pentru că e candidatul UNPR. Dar cine e UNPR? UNPR e partidul alcătuit din cioburi ca Oprea, ca Onțanu sau ca Niro, cu acordul SRI. E un partid de nimeni cu stele pe umeri, de turnători cu șurub și infractori cu cheiță, asamblat pe dosare penale și cîrdășii apeviste. Și vine o zi în viața unui serviciu secret cînd vrea să ia Primăria Capitalei prin mijloace democratice. Ce, te pui cu democrația? Așa că Oprescu a fost înlăturat ABIA ACUM fiindcă așa a dorit vipușca de la izmenele generalului Oprea. Că cică, dacă ai cîștigat Primăria Bucureștiului, poți după aia să cîștigi și Președinția. Așa i-a spus lui odată un bețiv care l-a reevaluat. A, cu Guvernul nu e nici o problemă: ca premier interimar îl ai deja. http://www.catavencii.ro/pe-cine-ar-trebui-sa-injure-oprescu/ _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Mar 08 Sept 2015, 16:04 | |
| Pacienții lui Oprescu 8 September 2015 Doru Buşcu
Oprescu a tratat Bucureștiul de parcă i-ar fi fost pacient: l-a dus cu vorba, i-a luat banii, l-a operat cu forța și i-a uitat în burtă obiecte periculoase, cum ar fi autostrada suspendată pe care n-a văzut-o încă nimeni și pe care procurorii ar trebui s-o descopere, la percheziție, sub pernele canapelei din Ciolpani.
Of, ce-a mai cheltuit orașul ăsta pe doctor! Cîte șpăgi i-a lăsat la ușă, cîte atenții i-a băgat în plic, cîte plocoane i-a pus în brațe! Pe lîngă mandatele de primar, i-a făcut cadou un stadion care a costat cît trimiterea primului om pe Marte. Asta ca să nu mai vorbim despre cele șapte-opt miliarde de euro de la bugetul Primăriei. Fără ele, clinica din Austria, imobilele din Viena, proprietățile din Grecia, Italia și din restul Europei nu s-ar fi mîndrit azi cu prostia bucureștenilor.
Bucureștiul e un oraș încă amețit de anestezie. Ca să-l poată opera în voie, Oprescu i-a injectat, în 2008, o supradoză de gargară – pe care lumea a cerut-o din nou în 2012 și pe care se pregătea s-o ceară, la anul, iar. Așa a fost posibil ca fiul unui general de Securitate, un șmecheraș ocrotit de supraviețuitorii lui Tudor Postelnicu, să facă nu doar carieră și bani în industria bolii, ci să și țină în comă profundă, prin manevre democratice, aspirațiile minimale dintr-un oraș european.
Ca mulți alți pacienți ai doctorului Oprescu, Bucureștiul nu se mai face bine. Pare că primarul nu s-a gîndit la oraș nici măcar atunci cînd, acasă, număra banii care slăbeau cu zece-douăzeci la sută rezistența unei lucrări publice.
A furat bani de la monumente și pasaje, de la instituții de cultură și de cult, de la spitale, parcuri, bulevarde, poduri și fîntîni, a luat șpăgi din toată industria autorizațiilor de construcție, de la oamenii de afaceri, de la oamenii legii și de la oamenii cimitirelor. Nici denunțătorii n-au scăpat de stoarcere, ei fiind astăzi baza de calcul a uriașei sume cu opt zerouri pe care nepoții primarului general urmează s-o împartă cu ofițerii care-i știu sălașul.
Fără Oprescu, Bucureștiul ar fi fost, poate, cu 20% mai bogat. Fără Băsescu, Bucureștiul ar fi fost, poate, capitala unei țări mai bogate. Așa că, vorba unuia: ce blestem pe orașul ăsta, să aleagă de patru ori doi securiști! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Lun 14 Sept 2015, 15:17 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Mier 16 Sept 2015, 12:19 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Mier 16 Sept 2015, 14:39 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Mier 16 Sept 2015, 14:52 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Joi 17 Sept 2015, 13:57 | |
| | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Vin 18 Sept 2015, 06:07 | |
| - ostrovna a scris:
Lumea civilizată nu are taxe la alimente și manuale școlare. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| | | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Vin 18 Sept 2015, 23:25 | |
| Mi-e tot mai scirba de tradatorii liberali care au devenit niste pdl-isti veritabili .PNL e pdl si seful e blaga ,fostul tovaras de nemernicii al demisului national .Daca pdl n-a fost in stare sa-i dea un guvern portocaliu pres-edintelui facebook luluta da o mina de ajutor ca sa indeplineasca dorinta stapinului .Daca pdl va reveni la guvernare NE VA LUA DRACU ' !!! | |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Sam 19 Sept 2015, 14:43 | |
| ''pai nemernicu de Basescu le-a marit de pierim''
Imi pun urmatoarea intrebare:
Cum ar fi facut un Ponta in timpul crizei? Ar fi putut sa mareasca salariile cum face acum? Unele masuri de austeritate ar fi trebuit sa le ia si el, nu?
In anul in care era seceta si aveam probleme cu productia agricola, traiam mai rau decat in anii mai buni. Trebuia sa-l fac "nemernic" pe tatal meu ca nu ne cumpara pantofi noi de Paste?
Daca Presedintele de atunci ar fi avut bani, credeti ca el n-ar fi dat bani mai multi oamenilor?
Norocul lui Ponta ca a venit dupa ce altii au redresat situatia. Intr-un mod neplacut, ce e drept.
Masurle lui Clinton, care au relansat economia, se resimt si acum. In sens rau, nu bun. Sa asteptam si aici efectul maririlor de salarii si a celorlalte masuri.
Eu zic sa incercam sa intelegem lucrurile in mod rational. Si nu cu patimi politice.
Azi, merg ''pe acasa'', in Romania. Sa vad , pe concret, daca "mai exista". Si, mai ales, cum exista. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Sam 19 Sept 2015, 17:51 | |
| Imi este greu sa exprim sentimentele de scarba si lehamite fata de nenorocitii ce actioneaza in aceste zile in mod concertat impotriva primului ministru Victor Ponta . Am precizat impotriva cui , tinta in fapt este tot guvernul Romaniei si actuala coalitie guvernamentala si cu predilectie PSD-ul . Daca domnul Victor Ponta si-ar da maine demisia , toate actiunile politiei politice a DNA-ului s-ar domoli pana la incetarea definitiva. Au ajuns toti mafiotii din Romania sa ridice vocile lor de infractori si sa se ceara la guvernare, acum dupa ce guvernele actualei coalitii a reusit dupa 25 de ani sa readuca cat de cat bunastarea romanilor de rand si un viitor economic stabil! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Sam 19 Sept 2015, 18:02 | |
| TOȚI OAMENII PRESEDINTELUI.TOȚI DELATORII ÎI VOR CAPUL PREMIERULUI.DE CE? UITAȚI-VĂ CU ATENȚIE LA ACEASTĂ POZĂ ȘI VEȚI INȚELEGE.!!! Pe cei mai multi suparati pe Ponta cred ca se pot recunoaste prin ANAF .Ce sa-i faci e mai periculos sa furi.Nenorocitul asta de prim ministru nu mai vrea cu FMI.Alta belea .Sunt suparati ca nu pot fura cum vor ei.Iohannis cred eu ca este o afacere pregatita de fostul sIstem..Sub cuvinte si actiuni asa zise democratice acel sIstem al lui Basescu erodeaza Romania.Tot folositi notiunea de communism in orice situatie .Nu domnule hotia si alte mizerii nu sunt comuniste sunt antinationale.Nu trebuie sa fii grozav de destept ca sa vezi ca in taberele astea sunt hoti si ca se bat pe capul nostru .Se vede si ce a reprezentat regimul mafiot al lui Basescu.Democratia asta cu independenta institutiilor de stat permite mafiei basesciene sa perpetueze.Iohannis este acum vectorul ei de la care cred ca vom avea mari surprize.Ponta nu va putea opune o rezistenta totala acestui complot impotriva Romaniei.Este surpriza ca ca avem un astfel de presedinte? Asta arata implicarea externa in alegeri.Insistenta de a da jos guvernul arata ca le este teama de alegeri pe care ar putea sa le manipuleze daca pun mana pe putere. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=441394689381674&set=gm.419026541626602&type=1 | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Sam 19 Sept 2015, 18:37 | |
| "Dragii mei , atunci cand Ceausescu si-a platit toate datoriile si-a semnat condamnarea . Precum se vede , guvernul Ponta a scapat de FMI , si nu este iertat pentru asta .Cui ii convine o Romanie care mai este sub papucul FMI ? Cum la noi se gasesc cozi de topor in numar nelimitat , nu le va fi greu flamanzilor de la PNL sa dea jos guvernul . Dragnea a luat-o pe urmele lui Crin Antonescu , ca sa-si scape pielea a uitat cu cine si pentru ce a plecat la drum . Sa va spun drept , singurul barbat adevarat pe care l-am vazut dupa asa zisa revolutie este Miron Cosma . A suportat ani de inchisoare dar nici nu a turnat pe nimeni , desi ar fi avut pe cine , nici nu a facut sluj in fata nimanui . Vad ca restul sunt niste carpe . Nu le pasa decat de interesele lor si de bani , cat mai multi bani !" | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Dum 20 Sept 2015, 00:05 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Dum 20 Sept 2015, 15:35 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Dum 20 Sept 2015, 18:25 | |
| Azi e ziua celui mai bun premier din ultimii 25 de ani !
Bogatii nu-s aceia ce-s doldora de bani Va doresc doar glorie si iubire Si multa sanatate sa puteti trece prin ani
La multi ani ! | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Dum 20 Sept 2015, 18:50 | |
| - ostrovna a scris:
- Azi e ziua celui mai bun premier din ultimii 25 de ani !
Am râs cu poftă! Nimeni nu poate veni cu așa „ nestemate” precum ale tale! PS. Cum spuneam în trecut: avem nevoie de un topic „ gluma lunii/anului”! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Dum 20 Sept 2015, 21:15 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Dum 20 Sept 2015, 21:32 | |
| Luni Nazistul Klaus Iohannis in complicitate cu DNA/mafiot /kovesi va incerca sa dea o lovitura de sta impotriva puterii executive romanesti. Luni vom sti daca judecatorii ICCJ nu sunt aserviti gruparii de mare crima organizata socio-economica PNL/Iohannis. Iohannis vrea să dea luni o lovitură de stat folosindu-se de instituţiile de forţă. Practic, Iohannis încearcă să dea o lovitură de stat folosindu-se de instituţiile de forţă, cele care instrumentează dosare şi pun cătuşe. Încă o dată se mizează pe frică, pe teroare. INFRICOSATI SI TERORIZATI SUNT JUDECATORII ICCJ. " Desigur, pentru o asemenea afirmaţie este nevoie de argumente. Cred că este suficient să remarcăm că faptele penale care i se impută lui Victor Ponta au o vechime de aproape un deceniu, timp în care au existat şi DNA şi ÎCCJ. Doar Iohannis nu exista în calitate de preşedinte care îşi doreşte partidul său la guvernare. De ce trebuie alungat PSD din Palatul Victoria chiar cu riscul compromiterii Justiţiei ? Răspunsul este simplu: dacă rămâne la guvernare, PSD câştigă alegerile, deoarece acest guvern este cel mai blând cu populaţia dintre toate guvernele de până azi. Rămânând la guvernare, PSD şi-ar duce la îndeplinire planul de creştere economică şi a nivelului de trai." | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Lun 21 Sept 2015, 11:57 | |
| | |
| | | dolion
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Mar 22 Sept 2015, 08:01 | |
| Sa incetam a mai spune oamenilor si lucrurilor, comunisti si comuniste. Tot ce s-a facut, gradul de progres care a fost atins, totul a fost posibil datorita noua, romanilor. Noi, tatii si bunicii nostri am muncit, am asudat, am suferit, unii chiar au murit pentru ce s-a facut. Nu comunistii au facut. In fapt, un om nu poate fi comunist, capitalist s.a.m.d. Omul e om. Poate fi bun, rau si bun si rau... dar nu poate fi in alt fel. Sa incetam a mai spune lucrurilor care s-au fabricat atunci comuniste, constructiilor, la fel. Suntem manipulati ca noi nu putem face, au facut comunistii, sau ca, nu poti fi patriot pentru ca esti declarat comunist, ceausist. Intradevar, cineva a trebuit sa "ordone" si sa tina tot angrenajul asta, sa functioneze, insa, acel cineva, a fost mai intai roman. Nu cred in stanga, in dreapta. Conducatorii trebuie sa fie de partea poporului. Cred ca sunt cei care trebuiau executati. Cineva trebuia sa mearga pana la capat. Aproape in orice Stat si aproape in orice Tara, un astfel de grup coace ca un puroi. Daca nu il exptirpi.... se ajunge la ce s-a ajuns. Istoria Romaniei, cel putin, este doar o succesiune de actiuni care se repeta la nesfarsit. Majoritatea conducatorilor, dupa o perioada de indreptare, sunt ucisi dupa ce se comploteaza impotriva lor. Nu stiu daca Mihai Viteazul a fost socialist, sau comunist, sau..., a fost roman. Nu ma intelegeti gresit, nu am nimic impotriva ideologiei si termenilor, daca "se confunda" cu bunastarea poporului, cu independenta sa. Daca doresc asta poporului meu, daca asta inseamna ca sunt socialist, probabil ca sunt si socialist, dar in primul rand sunt roman. Daca nu as fi roman, nu as putea fi socialist.
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Mar 22 Sept 2015, 08:09 | |
| O să ieșiți la TV și pe Internet și o să-i înjurați pe ruși... o să le ziceți mereu că mor de foame și că armele lor sunt ruginite și vechi fiindcă așa v-au mințit stăpânii voștri de la Washington... o să-l înjurați pe Putin până veți face spume la gură și vi se vor învineți ochii... o să aplaudați de fiecare dată când ceilalți lingători de clanțe americane vor cere exterminarea rușilor... o să primiți într-o bună zi ordinul de încorporare să mergeți să apărați ''democrația americană'' și 'libertățile'' pe pământul sfânt al Rusiei... o să vă încurajați uitându-vă la filmele Hollywoodului cu eroi americani... în acea noapte se va lua curentul al ora 12... dimineața la ora 5 știrile la ANTENA 3 și Digi24 vor fi în limba rusă... în loc să plecați pe front veți pleca direct la noul canal Porțile de Fier-Oradea-SatuMare-Chisinau-Sankt Petersburg... o să muriți ca niște proști folosiți de invadatorul sionisto-american fiindcă el nu are curaj să atace Rusia!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Ultima editare efectuata de catre dolion in Mar 22 Sept 2015, 08:39, editata de 1 ori | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? | |
| |
| | | | Va mai exista Romania ? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |