__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Va mai exista Romania ? | |
|
+8Cristina alex andrei Anahoret dolion abbilbal Emil Condor Ion ostrovna 12 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Mar 12 Mai 2015, 07:37 | |
| Daca a fi presedinte inseamna sa incerci sa faci ceva si asta in timp, nu imediat, atunci poate la alegerile viitoare ma propuneti pe mine... promit ca voi incerca sa fac ceva... ce? nici eu nu stiu, dar va dau cuvantul meu ca voi incerca timp de 10 ani, vad ca asta conteaza in ziua de azi, spui de trei ori "Puie Monta", iti faci o cruce si esti ales! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Mar 12 Mai 2015, 23:42 | |
| | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Mier 13 Mai 2015, 10:53 | |
| - dolion a scris:
- Daca a fi presedinte inseamna sa incerci sa faci ceva si asta in timp, nu imediat, atunci poate la alegerile viitoare ma propuneti pe mine... promit ca voi incerca sa fac ceva... ce? nici eu nu stiu, dar va dau cuvantul meu ca voi incerca timp de 10 ani, vad ca asta conteaza in ziua de azi, spui de trei ori "Puie Monta", iti faci o cruce si esti ales!
Ce Dumnezeu! Iohannis a spus clar ce vrea. Numai sa nu vrei sa te informezi... Nu pot da copy-paste din cartea lui, ca o am pe hartie. Un pic de bunavointa pentru un om care merita asa ceva, te-ar lumina, cred. | |
| | | dolion
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Mier 13 Mai 2015, 12:49 | |
| In viata nu e bine sa te iei dupa vorbe. Dar nici dupa scris nu-i bine sa te iei. Eu am patit-o. Intr-un loc scria "Femei" si cand am intrat era WC. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Mier 13 Mai 2015, 13:18 | |
| - dolion a scris:
- In viata nu e bine sa te iei dupa vorbe. Dar nici dupa scris nu-i bine sa te iei. Eu am patit-o. Intr-un loc scria "Femei" si cand am intrat era WC.
Ne lipseste discernamantul. Si ce ai facut in cazul prezentat? Ca daca n-ai asteptat, ai ramas numai cu... WC-ul. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Joi 14 Mai 2015, 15:49 | |
| | |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Joi 14 Mai 2015, 21:53 | |
| Va mai exista Romania? Da! Daca facem ce a zis C. Parvulescu, azi, pe DiGi24, la ora 14:08, intr-o emisiune cu D-na Moraru:
"Au disparut padurile. Trebuie sa le aparam!'..... ?!?!?!.... | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Vin 15 Mai 2015, 10:38 | |
| Cu Iohannis nu avem cum el e la fel ca basescu vrea doar razboi cu Ponta si iar circ ! | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Vin 15 Mai 2015, 10:48 | |
| - ostrovna a scris:
- Cu Iohannis nu avem cum el e la fel ca basescu vrea doar razboi cu Ponta si iar circ !
Tu esti la fel! Orice s-ar schimba in jurul tau, vezi acelasi desen. Da desenul la o parte si vezi realitatea! Te rooooog! | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Vin 15 Mai 2015, 10:49 | |
| - ostrovna a scris:
- Cu Iohannis nu avem cum el e la fel ca basescu vrea doar razboi cu Ponta si iar circ !
Enumera cateva asemanari intre Iohannis si Basescu. | |
| | | dolion
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Vin 15 Mai 2015, 12:52 | |
| 1. Copiii – sunt ființe dragi celor doi, unul îi iubește așa de tare încât i-a tras un dos de palmă peste față, iar altul i-a vândut la canadieni.
Traian Băsescu are două fete și de bun părinte ce a fost, în timpul campaniei electorale din 2004, la Ploiești i-a tras un dos de palmă unui copil, care striga Iliescu, Iliescu.
Klaus Iohannis nu are copii, și pentru că nu știe ce înseamnă să fii părinte, a decis să fie vânzător de copii. În anii 90, a intermediat adopția a patru copii din comuna Rășinari, către o familie din Canada. În schimbul serviciilor prestate, Iohannis a primit mai multe „cadouri” din partea canadienilor. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Vin 15 Mai 2015, 12:54 | |
| 2. Casele – Atât Băsescu cât și Klaus au mania caselor, cât mai mari și cât mai multe
Traian Băsescu a avut o casă în Otopeni când a devenit primar al Capitalei în 2000, pe care i-a donat-o fiicei sale, Ioana, ca mai apoi să-și dea singur casă, în calitate de primar, în strada Mihăileanu. Deși a recunoscut că e legal dar imoral ce a făcut, a rămas cu casa până în ziua de azi. Din 2004 a devenit Președintele României și s-a mutat cu domiciliul la Vila Lac Trei din București. Și pentru că aceasta nu avea piscină, Băsescu se folosea și de Vila Dante, aflată gard în gard cu Vila Lac Trei. Atât de mult i-a plăcut Vila Dante, încât în 2012 a dat ordin ca ea să fie modernizată pentru a-i deveni reședință oficială după ce își încheie mandatul de președinte. Zis și făcut, numai că planul i-a fost stricat de Ponta. După ce RA-APPS investit peste 1 milion de euro în modernizarea Vilei Dante, Ponta a închiriat-o Ambasadei SUA, contra sumei de 20.000 de euro. Goana după vile cât mai mari a fost manifestată de Băsescu în cei zece ani de mandat la Cotroceni și prin faptul că a ales să-și facă vacanțele, fie vara fie iarna, în fostele vile ale lui Ceaușescu, de la Neptun, de la Munte, cabane, Complexe Rezidențiale, etc.
În 2014, Băsescu a încercat să-și dea singur încă o casă, din avuția statului, fix în mijlocul pădurii Snagov, care să aibă și deschidere la lac. Defapt sunt două case, aflate în administrarea RA-APPS, modernizate și ele la cererea lui Băsescu. Pe care mai apoi președintele le-a cerut oficial ca și reședință, după încheierea mandatului. Și de astă dată Ponta i-a dejucat planul și a oferit casele unei fundații.
Klaus Iohannis a reușit ca din banii de meditații la fizică, să își cumpere șapte case în Sibiu. Fostul profesor s-a încurcat în declarații cu privire la proveniența banilor cu care a cumpărat cele șape case, rămase șase, după ce una a pierdut-o în instanță întrucât a luat-o cu acte false. Ba a spus că prima casă a luat-o cu banii din nuntă apoi, pe a doua din chirie și salariul de profesor și inspector școlar. Ba din meditații, ba că l-au ajutat părinții. Însă nu a reușit să justifice ban cu ban, cum de a cumpărat cele șase case. Și ca aroganța să fie maximă, Iohannis a spus că a investit în case pentru că nu are copii și că toate cele șase case din Sibiu fac cât un apartament în București. Probabil că fostul primar din Sibiu are dreptate și s-a gândit că cele șase case ale sale fac cât apartamentul Ioanei Băsescu din cartierul Băneasa, a cărui valoare sare de un milion de euro. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Vin 15 Mai 2015, 12:56 | |
| 3. Primăria – Ambii au fost primari și au candidat la prezidențiale
Traian Băsescu a devenit primar în București în 2000 și după ce a ras chioșcurile micilor afaceriști și a omorât câinii maidanezi, a mai împușcat încă un mandat de primar în 2004 pe care însă nu l-a dus la bun sfârșit întrucât după nici șase luni, a devenit Președintele României.
Klaus Iohannis a fost 14 ani primar al municipiului Sibiu, reușind de fiecare dată să cucerească mandatul cu o majoritate covârșitoare de voturi, semn ca sibienii "gandesc"! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Vin 15 Mai 2015, 12:57 | |
| 4. Retrocedările – Și Băsescu și Iohannis au retrocedat în calitate de primari, sute de imobile dar doar către prietenii apropiați
Traian Băsescu este campion mondial la retrocedări cu cântec de proprietăți. A reușit performanța ca într-o singură zi să retrocedeze unei singure persoane, 50 de imobile în București. Culmea, în baza unor acte false. Iar lista retrocedărilor ilegale făcute de Băsescu este lungă și extrem de interesantă, întrucât dezvăluie rețeaua mafiotă cu care lucra.
Klaus Iohannis a avut grijă să retrocedeze în mod extrem de dubios și ilegal, Bisericii Evanghelice Muzeul Bruckental, Liceul Bruckental de Artă, Liceul de Artă, Sediul arhivelor, Palatul copiilor, Clubul Șoimii Sibiului, Complexul Prichindelul, iar către Forumul Democrat German pe care l-a și condus în calitate de președinte, Filarmonica și Căminul de Bătrâni din strada George Coșbuc. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Vin 15 Mai 2015, 12:58 | |
| 5. Trădările – Băsescu a ajuns șef la PD după ce l-a mazilit pe Petre Roman, iar Iohannis șef la PNL după ce l-a săpat bine pe Antonescu
Traian Băsescu a ajuns să pună mâna pe Partidul Democrat după ce l-a terminat politic pe Petre Roman, unul din fondatorii partidului. A lucrat atât de bine încât a pus mâna pe șefia partidului, după care l-a dat afară pe Petre Roman. Nu s-a mulțumit cu atât. A vrut să pună mâna și pe PNL. Iar pentru că Tăriceanu nu a fost de acord cu fuziunea dintre PD și PNL, Băsescu a dat ordin pe unitate ca Stolojan și Stoica să rupă o parte din PNL. Lucru care s-a și întâmplat și astfel a luat naștere PLD. Partid satelit care a fost înghițit în scurt timp de PD, într-o noapte, tot la ordinul lui Băsescu și astfel a luat naștere actualul PD-L de azi. Care curând s-a contopit în PNL, cu binecuvântarea lui Băsescu, Blaga, Antonescu și Iohannis.
Klaus Iohannis a avut o evoluție spectaculoasă în cadrul PNL. Adus cu surle și tobe în 2013, de Crin Antonescu direct în funcția de prim-vicepreședinte, creată special pentru neamț cu derogare de la partid, Iohannis a ajuns în nici un an de zile, atât președinte PNL cât și candidat la prezidențiale al partidului. Și toate astea prin mazilirea celui care l-a adus în PNL, Crin Antonescu. Care a rămas și fără funcția de președinte dar și fără candidatura la prezidențiale. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Vin 15 Mai 2015, 12:59 | |
| 6. Dosare în justiție – Atât Băsescu cât și Iohannis au intrat în cursa electorală deși aveau dosare pe rol Traian Băsescu a fost singurul președinte din România și din Europa, care a ajuns președintele țării având un dosar penal care îl putea băga timp de ani grei la pârnaie. Dosarul Flota, anchetat de DNA, a zăcut bine mersi în sertare așteptând ca Băsescu să își încheie mandatul, întrucât Daniel Morar a stabilit cu de la sine putere pe când era Procuror General, că președintele se bucură de imunitate la orice și drept urmare nu poate fi cercetat penal. Klaus Iohannis a intrat în cursa electorală deși avea pe rol la Înalta Curte de Casație și Justiție, un dosar de incompatibilitate. Luându-ne după aceste șase asemănări putem spune că Iohannis este varianta în oglindă a lui Băsescu și drept urmare, succesorul de drept la Cotroceni.Sursa: http://www.exclusivnews.ro/stiri/stiri-nationale/sase-asemanari-incredibil-de-socante-intre-basescu-si-iohannis.html _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Vin 15 Mai 2015, 13:05 | |
| Dolion, daca preiei ce spun altii, e foarte posibil sa spui la randul tau minciuni... Imi pare rau sa-ti spun... Pai tu esti din Sibiu! Inseamna ca Sibiul e un oras mizerabil, a fost condus de cineva fara scrupule. Uite unde a ajuns acest oras!!... Probabil ca ai cunoscut elevii lui Iohannis, pe cei care l-au cunoscut. Ai aflat din surse directe, nu? Nu te informezi din surse de a doua mana, cum fac cei care vor sa semene dezbinare.
Iohannis a castigat cu o majoritate zdrobitoare la Sibiu pentru ca nu a fost ce sa-i puna in carca. Dar acum miza a crescut, se nascocesc minciuni. Fraieri se gasesc usor...
Te credeam om mai cu judecata... sibian... pacat. | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Vin 15 Mai 2015, 13:11 | |
| - dolion a scris:
- 6. Dosare în justiție – Atât Băsescu cât și Iohannis au intrat în cursa electorală deși aveau dosare pe rol
Traian Băsescu a fost singurul președinte din România și din Europa, care a ajuns președintele țării având un dosar penal care îl putea băga timp de ani grei la pârnaie. Dosarul Flota, anchetat de DNA, a zăcut bine mersi în sertare așteptând ca Băsescu să își încheie mandatul, întrucât Daniel Morar a stabilit cu de la sine putere pe când era Procuror General, că președintele se bucură de imunitate la orice și drept urmare nu poate fi cercetat penal.
Klaus Iohannis a intrat în cursa electorală deși avea pe rol la Înalta Curte de Casație și Justiție, un dosar de incompatibilitate.
Luându-ne după aceste șase asemănări putem spune că Iohannis este varianta în oglindă a lui Băsescu și drept urmare, succesorul de drept la Cotroceni.
Sursa: http://www.exclusivnews.ro/stiri/stiri-nationale/sase-asemanari-incredibil-de-socante-intre-basescu-si-iohannis.html Nu mai prelua prostiile altora, alimentand minciuna si dezinformarea. Crezi ca astfel esti informat? Ai fi doar o marioneta a psd-ului care duce mai departe nesimtirea. Incompatibilitatea a fost probabil sugerata de vreun zelos. Dosarul si-a urmat cursul, desi Iohannis putea trage de timp pana devine presedinte ca sa fie sigur ca nu are probleme. El insa a stiut ca nu are cum sa fie incompatibil. Si nu cu Basescu trebuie comparat, ci cu Ponta, care era si el acuzat de plagiat, dar a tras de sfori ca sa scape "basma curata". Ca numai curata nu-i. | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Vin 15 Mai 2015, 13:15 | |
| - dolion a scris:
- 5. Trădările – Băsescu a ajuns șef la PD după ce l-a mazilit pe Petre Roman, iar Iohannis șef la PNL după ce l-a săpat bine pe Antonescu
Traian Băsescu a ajuns să pună mâna pe Partidul Democrat după ce l-a terminat politic pe Petre Roman, unul din fondatorii partidului. A lucrat atât de bine încât a pus mâna pe șefia partidului, după care l-a dat afară pe Petre Roman. Nu s-a mulțumit cu atât. A vrut să pună mâna și pe PNL. Iar pentru că Tăriceanu nu a fost de acord cu fuziunea dintre PD și PNL, Băsescu a dat ordin pe unitate ca Stolojan și Stoica să rupă o parte din PNL. Lucru care s-a și întâmplat și astfel a luat naștere PLD. Partid satelit care a fost înghițit în scurt timp de PD, într-o noapte, tot la ordinul lui Băsescu și astfel a luat naștere actualul PD-L de azi. Care curând s-a contopit în PNL, cu binecuvântarea lui Băsescu, Blaga, Antonescu și Iohannis.
Klaus Iohannis a avut o evoluție spectaculoasă în cadrul PNL. Adus cu surle și tobe în 2013, de Crin Antonescu direct în funcția de prim-vicepreședinte, creată special pentru neamț cu derogare de la partid, Iohannis a ajuns în nici un an de zile, atât președinte PNL cât și candidat la prezidențiale al partidului. Și toate astea prin mazilirea celui care l-a adus în PNL, Crin Antonescu. Care a rămas și fără funcția de președinte dar și fără candidatura la prezidențiale. Citeste in "Pas cu pas" ce spune Iohannis despre Antonescu. Daca zicea minciuni, am fi auzit asta de la Antonescu. Iohannis afost omul care putea castiga in fata lui Ponta. Si a oricui din psd. De ce a renuntat Antonescu? Intreaba-l pe el. Daca nu poti, nu apela la imaginatia bolnava a opozitiei. | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Vin 15 Mai 2015, 13:17 | |
| - dolion a scris:
- 4. Retrocedările – Și Băsescu și Iohannis au retrocedat în calitate de primari, sute de imobile dar doar către prietenii apropiați
Traian Băsescu este campion mondial la retrocedări cu cântec de proprietăți. A reușit performanța ca într-o singură zi să retrocedeze unei singure persoane, 50 de imobile în București. Culmea, în baza unor acte false. Iar lista retrocedărilor ilegale făcute de Băsescu este lungă și extrem de interesantă, întrucât dezvăluie rețeaua mafiotă cu care lucra.
Klaus Iohannis a avut grijă să retrocedeze în mod extrem de dubios și ilegal, Bisericii Evanghelice Muzeul Bruckental, Liceul Bruckental de Artă, Liceul de Artă, Sediul arhivelor, Palatul copiilor, Clubul Șoimii Sibiului, Complexul Prichindelul, iar către Forumul Democrat German pe care l-a și condus în calitate de președinte, Filarmonica și Căminul de Bătrâni din strada George Coșbuc. Hai ca esti in Sibiu! Si ce au facut noii proprietari acolo? Vile? Le-au lasat sa se degradeze? | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Vin 15 Mai 2015, 14:15 | |
| - ostrovna a scris:
Geta, cine vrea circ? De data asta ar trebui sa marcam cine a inceput. Acum, Ponta este cel care a inceput, nu? Sa nu uitam asta! Cine a dat primul? PONTA. E clar? De fapt si in campanie tot Ponta e cel care a inceput. Si a recunoscut, apoi, ca a regretat cele spuse. O sa regrete si acum? | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Vin 15 Mai 2015, 19:10 | |
| - Ion a scris:
- ostrovna a scris:
Geta, cine vrea circ? De data asta ar trebui sa marcam cine a inceput. Acum, Ponta este cel care a inceput, nu?
Sa nu uitam asta! Cine a dat primul? PONTA. E clar?
De fapt si in campanie tot Ponta e cel care a inceput. Si a recunoscut, apoi, ca a regretat cele spuse. O sa regrete si acum?
si cine a amenintat cu SRIul??nu e adevarata relatia lui Iohannis cu austriecii,nu a respins codul silvic ???hai ca nu toti suntem batuti in cap (( | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Vin 15 Mai 2015, 21:02 | |
| - ostrovna a scris:
- Ion a scris:
- ostrovna a scris:
Geta, cine vrea circ? De data asta ar trebui sa marcam cine a inceput. Acum, Ponta este cel care a inceput, nu?
Sa nu uitam asta! Cine a dat primul? PONTA. E clar?
De fapt si in campanie tot Ponta e cel care a inceput. Si a recunoscut, apoi, ca a regretat cele spuse. O sa regrete si acum?
si cine a amenintat cu SRIul??nu e adevarata relatia lui Iohannis cu austriecii,nu a respins codul silvic ???hai ca nu toti suntem batuti in cap ((
Nu a amenintat nimeni pe nimeni. SRI-ul e chemat sa stabileasca daca e adevarat sau nu, ceea ce zici tu ca e adevarat, respectiv relatia lui Iohannis cu austriecii. Nu am zis si nici nu am insinuat despre nimeni ca ar fi ''batut in cap''. Eu zic asa: KI a trimis legea inapoi. Guvernul trebuia sa ia act de acest lucru si sa decida, in conformitate cu legea. Daca observatiile Presedintelui nu erau corecte, urma calea legala, pe care n-o repet aici, de teama sa nu gresesc. Nu vad de ce Ponta a mutat in spatiul public acest lucru, in loc sa urmeze calea legala a retrimiterii unei legi inapoi, la Parlament. Decat daca nu-i simte lipsa lui Basescu. Scandal cu orice pret. E coabitare si aici, in America. Am vazut coabitare si in Franta. Balci, ca in Romania, n-am vazut nicaieri. Ca la noi, la nimenea! | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Vin 15 Mai 2015, 21:12 | |
| A propos de bacsis. Aici e subanteles faptul ca trebuie sa lasi bacsis chelnerului 15% din consumatie. Salariul dat de patron e simbolic.
S-a constat ca nici aici nu merge. Si se discuta serios ca soferii de taxi, chelnerii sa se fie platiti cu un salariu corespunzator muncii lor. Se evita astfel si evaziuna fiscala si se asigura un trai decent celui care trebuia sa spere la un bacsis cat mai mare...
Se discuta deasemenea, de ani de zile, dar, acum, mult mai serios, limitarea la DOUA Mandate a congresmenilor. Mai ales acuma dupa ce au trimis in judecata pe unul care e un ales de peste 30 de ani. Spun voci ca, daca nu ar sta atat de mult, nu ar fi avut posibilitatea sa fure atat.
Poate aud si ai nostri... Ca tot dau mereu exemplu democratia americana. Iata ca nici aici lucrurile nu sunt chiar de neschimbat...
| |
| | | Ion
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Vin 15 Mai 2015, 22:10 | |
| CTP pe Digi24, azi, dupa ce il critica pe Iohannis pentru faptul ca nu ia atitudine clara impotriva defrisarilor, denumite de el ''chelirea muntilor'', spune ca Ponta, prin ce a zis, l-a calomniat. Si ca Presedintele ar fi trebuit sa se adreseze direct Justitiei. Calomnia se pedepseste prin lege.
Daca in campanie l-a iertat, pentru toate calomniile aduse, acum eu cred, in calitate de Presedinte in exercitiu, trebuie sa se adreseze direct Justitiei. Eu cred ca toata lumea ar trebui sa inteleaga ca nu poti zice orice, oricand, oriunde despre cineva, fara probe.
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? | |
| |
| | | | Va mai exista Romania ? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |