__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Va mai exista Romania ? | |
|
+8Cristina alex andrei Anahoret dolion abbilbal Emil Condor Ion ostrovna 12 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Lun 28 Iul 2014, 14:56 | |
| Daca basescu il mai zgandara pe Putin o sa fie nasol,dar asta si vrea !!!
Vladimir Putin, anunț INGRIJORĂTOR pentru România Iulie 28, 2014 Redactie Onlinereport Actualitate Comments (1)
fltÎntărirea capacităţilor Flotei din Marea Neagră este una dintre principalele priorităţi ale Rusiei, a declarat duminică preşedintele rus Vladimir Putin, la Severodvinsk (nord), unde a participat la ceremoniile ocazionate de Ziua marinei ruse, relatează agenţia de presă RIA Novosti.
‘Printre priorităţile noastre figurează, în special, întărirea capacităţii de luptă a Flotei ruse din Marea Neagră’, a subliniat şeful statului rus într-un discurs, pe care l-a rostit de la bordul crucişătorului ‘Amiral Kuzneţov’, nava amiral a marinei ruse.
‘Vom reînnoi navele şi vom desfăşura o infrastructură militară şi socială modernă’, a spus preşedintele Putin.
‘Anul trecut, 26 de nave au fost puse la apă, dintre care şape au fost livrate marinei. Submarinele strategice (dotate cu rachete nucleare) Iuri Dolgoruki şi Aleksandr Nevski au devenit funcţionale’, a indicat Putin, adăugând că acest efort de modernizare a bazei tehnice a marinei ruse va continua.
Alte 60 de nave sunt în prezent în proces de construcţie, urmând să fie demarată totodată construcţia altor 11 nave.
Flota rusă din Marea Neagră a fost fondată de prinţul Grigori Aleksandrovici Potiomkin în 13 mai 1783 împreună cu portul Sevastopol, baza sa principală de dislocare, şi a avut un rol extrem de important după ce Moscova a anexat Crimeea (peninsulă ucraineană) în luna martie, acţiune ce a cauzat o criză fără precedent în relaţiile dintre Rusia şi Occident după încheierea ‘războiului rece’.
Pe fondul tensiunilor din ce în ce mai profunde cu Occidentul în contextul situaţiei din Ucraina, autorităţile ruse au început să vorbească de modernizarea fostelor baze militare din Peninsula Crimeea din epoca sovietică. | |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Lun 28 Iul 2014, 15:28 | |
| Orice ar zice Basescu, si orice ar face nu e bine. Totul e otravit.
Pentru ca nu-l mai suporta lumea.
Asa e si cand nu te mai iubeste nevasta:
Cand te iubeste iti suporta orice. Chiar si esecurile. Cand nu te mai iubeste, nu-ti mai admite nimic. Nici chiar virtutile.
In casatorie exista divortul. In politica, e diferit... | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Lun 28 Iul 2014, 22:32 | |
| OARE DOAMNA MARIA IL MAI IUBESTE PE ACEST MAR OTRAVIT ??? udrea sigur il idolatrizeaza sa nu zic de iubire ,ahahahaha ! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Lun 28 Iul 2014, 22:42 | |
| | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Lun 28 Iul 2014, 22:44 | |
| Maria Basescu? Daca sunt inca impreuna, probabil. Am vorbit de sotie... Despre alte feluri, nu stiu ce proverb as putea spune. Pe 29 esti la Craiova, Geta? Nu se va intampla nimic extraordinar. Chiar daca Ponta va iesi sigur Presedinte, nu se va intampla nimic extraordinar pentru oamenii de rand. In randurile lor, al politicienilor, da. .. Ce? Stim deja... Se vor omori intre ei pentru functii, vor fura in continuare, vor minti poporul cu televizorul.... Tot ''vai si amar'' o sa fie, draga Geta. Poate, mai usor de suportat pentru unii, si mai greu pentru altii...Unii mai fericiti, altii mai nefericiti.... | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Lun 28 Iul 2014, 23:02 | |
| Va asteptam la o baie de multime... )) MARTI, 29 IULIE, ORA 17:00, IN BUCURESTI, SI IN TOATA TARA!!! Participa si tu la evenimentul "Comemorarea a 2 ani de cand l-am demis pe Traian Basescu" - Marti, 29 iulie, ora 17:00, in Piata Universitatii si la Statuia Leu (vis-a-vis de Palatul Cotroceni), si, de ce nu, in toata tara. Daca basistii si populistii sub bagheta politica a Elenei Udrea au "sarbatorit" pe 6 iulie suspendarea fara "happy end" (din cauza unor manevre politico-juridice marsave), haideti si noi cei peste 7,4 milioane de "DAdaisti" sa "comemoram" impreuna trecerea a 2 ani de cand Traian Basescu a fost demis de popor, dar a fost mentinut in continuare in functie de institutiile statului aservite acestuia! Nu nu sunt la Craiova din pacate orasul meu drag | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Lun 28 Iul 2014, 23:04 | |
| - Ion a scris:
- Maria Basescu? Daca sunt inca impreuna, probabil.
Am vorbit de sotie... Despre alte feluri, nu stiu ce proverb as putea spune.
Pe 29 esti la Craiova, Geta? Nu se va intampla nimic extraordinar. Chiar daca Ponta va iesi sigur Presedinte, nu se va intampla nimic extraordinar pentru oamenii de rand. In randurile lor, al politicienilor, da. .. Ce? Stim deja... Se vor omori intre ei pentru functii, vor fura in continuare, vor minti poporul cu televizorul....
Tot ''vai si amar'' o sa fie, draga Geta. Poate, mai usor de suportat pentru unii, si mai greu pentru altii...Unii mai fericiti, altii mai nefericiti.... | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Lun 28 Iul 2014, 23:08 | |
| Referitor la asa-zisul "trafic de influenta" al lui Duicu de la Mehedinti
Oare cum au fost numiti in 2005 Laura Codruta Kovesi si Daniel Morar in fruntea Procuraturii Generale, respectiv in 2009 Liviu Popa (nepotul lui Blaga) in fruntea Politiei Romane si totodata avansat chestor (general)?! Nu tot pe baza de recomandari si sustineri, primii doi de catre Monica Macovei & Basescu, ultimul de catre Blaga (prin interpusi) & Boc.
Stiu oare romanii, in septembrie 2009, cand s-a rupt alianta de guvernare PDL-PSD, in cat timp au fost schimbati, in toata tara, cei care ocupau functii de conducere in ministere si in companii, banuiti ca ar fi ai PSD-ului?! Ei bine, aflati ca intr-o singura noapte, de la ora 18:00 seara pana pe la 3:00 dimineata, si asta in afara orelor de program oficial, deci ilegal... Oare de unde a luat PDL atatia oameni (mii) sa-i numeasca intr-o singura noapte, nu cumva din "bazinul" PDL, si mai mult, nu cumva ruperea aliantei a fost premeditata, de vreme ce au avut la indemana aceste cateva mii de persoane care sa ocupe functii de conducere si sa le numeasca intr-o noapte??? Adesea e greu sa gasesti o persoana potrivita sa o pui in fruntea unei companii, daramite sa numesti mii de persoane in functii de conducere inalta intr-o singura noapte...
Asta cum se cheama, nu cumva TRAFIC DE INFLUENTA (PORTOCALIU)? Sau cand numirile sunt facute de catre altii decat basistii, se cheama "trafic de infuenta", "crima organizata" etc., iar cand acestea sunt facute de catre Basescu & PDL, se cheama numiri pe criterii de competenta, probitate morala si alte vrajeli... Este adevarat sau nu?! | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Lun 28 Iul 2014, 23:10 | |
| - ostrovna a scris:
- Va asteptam la o baie de multime... ))
MARTI, 29 IULIE, ORA 17:00, IN BUCURESTI, SI IN TOATA TARA!!!
Participa si tu la evenimentul "Comemorarea a 2 ani de cand l-am demis pe Traian Basescu" - Marti, 29 iulie, ora 17:00, in Piata Universitatii si la Statuia Leu (vis-a-vis de Palatul Cotroceni), si, de ce nu, in toata tara.
Daca basistii si populistii sub bagheta politica a Elenei Udrea au "sarbatorit" pe 6 iulie suspendarea fara "happy end" (din cauza unor manevre politico-juridice marsave), haideti si noi cei peste 7,4 milioane de "DAdaisti" sa "comemoram" impreuna trecerea a 2 ani de cand Traian Basescu a fost demis de popor, dar a fost mentinut in continuare in functie de institutiile statului aservite acestuia!
Nu nu sunt la Craiova din pacate orasul meu drag Se pot sarbatori 2 evenimente intr-unul: Demiterea Presedintelui si Triumful Legii.
Poporul roman trebuie sa-si treaca in dreptul lui ambele evenimente. Desi unii nu le vad impreuna, nu vor sa le vada impreuna... | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Joi 31 Iul 2014, 00:56 | |
| 10 milioane de euro mita in cazul ALRO si 2 milioane mita in cazul Bercea Mondial-Mircea Basescu, dezvaluirile celor trei magistrati incoruptibili au zguduit Puterea. Desi dovezile au fost zdrobitoare, dosarele sunt inchise, iar magistratii au fost eliminati din sistem. In acest timp DNA-ul se ocupa cu anchetarea unor batrani neputinciosi, cinci dintre ei s-au sinucis de frica, speriati de hartuielile procurorilor. In aceasta seara punem fata in fata cazurile acestor oameni simpli, care au dat spaga borcane cu miere, cu spagile uriase din cazul ALRO sau de catre "batranul de la Bucuresti"! | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Joi 31 Iul 2014, 01:23 | |
| Interviu imaginar cu premierul „Pictor Vonta“: „Și pe aer vă pun taxă!“ Opinii - Ramona OLARU (citeste alte articole de acelasi autor ť) Ramona OLARU 102 vizualizari Miercuri, 30 Iulie 2014 - 21:03 Versiunea pentru tiparire Marimea textului: Economia se luptă să răzbată pe piață, firmele private sunt sugrumate de taxe și impozite, dar cine trebuie să ia măsuri pentru stimularea dezvoltării economice întârzie să le adopte. În schimb, avem taxe și impozite noi, peste noapte. Iată un interviu imaginar pe teme economice cu premierul „Pictor Vonta“. Acesta este un pamflet. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare. Gazeta de Sud: Domnule prim-ministru, ați promis scăderea fiscalității, dar de fapt o creșteți. De ce? Pictor Vonta: Cine, eu? Nu fac eu așa ceva! Noi scădem, scădem impozitele pentru ai noștri și le creștem pe cele ale prostimii. Vă mințim ca la meteo, fără ghilimele! (râde) Și vezi să nu scrii MTO, că mă supăr! GdS: Apropo de acronimul MTO. Nu cunoașteți termenii economici discutați, negociați cu UE sau cu FMI? P.V.: Ba eu știu, dar președintele jucător are accent stricat în engleză, pe care l-a făcut pe când era marinar. Și oricum, eu eram preocupat să văd ce mai e pe tavan, că e mișto la Cotroceni. Vreu și eu să fiu acolo din toamnă!!! (zâmbește) GdS: Haideți să revenim la economie, vă rog! Firmele private așteaptă o măsură fiscală reală, care le-ar sprijini să se dezvolte, cum ar fi aceea a reducerii contribuției la asigurările sociale (CAS). De ce nu adoptați astfel de măsuri? P.V.: Păi, noi... nu putem. Știți, e unul șmecher mai sus și veghează zi și noapte asupra noastră, de nu mai poți să mai faci o șmecherie, o sindrofie, că își bagă el nasul și te întreabă de unde ai bani și cu ce acoperi deficitul. Mama lui de deficit! GdS: Ce impact va avea în încasările bugetare scăderea CAS cu cinci puncte procentuale? P.V.: Eu de unde să știu? Eu am alte treburi mai importante. Nu ați văzut ce lansare mișto mi-am făcut la Sala Polivalentă? Sunt tare! (Se bate cu pumnul în piept). Mă mai deranjau ăștia ai mei că sunt inundații, că e cod roșu, că și-au pierdut viața aproximativ doi oameni, dar pe mine nu mă înmoaie nimicuri din astea. Eu am spus doar atâta: „Fă, Doină, iar avuseși chef de niște inundații? Nu te mai potolești cu apele astea?“ și am rămas pe poziții acolo, la Craiova, că era cod roșu la Polivalentă, ce dreacu! Apropo, v-a plăcut ce fain mi-a stat înconjurat de roșu? GdS: De ce ați copiat din Ziarul Financiar, fără să citați sursa, graficul legat de impactul în economie al măsurii fiscale și de ce nu v-au făcut specialiștii de la Ministerul Finanțelor un grafic care să ilustreze impactul reducerii CAS? P.V.: Păi, am vorbit cu doamna Usturoi și io am fost cel care i-am zis să ia graficul ăla din Ziarul Financiar, că dă mai bine la public, că e alb-negru și arată așa, mai vintage, semn că l-am fi făcut noi mai demuuuult, demult, de pe vremea dacilor, și că l-am fi avut și la discuția de la Cotroceni. Noi am fost pregătiți cu cifre, cu grafice, dar n-am vrut să le arătăm. Na! Și ce atâtea întrebări cu plagiatul ăsta? Ce, voi nu dați copy-paste din alte ziare? GdS: Noi cităm sursa. P.V.: Citați-o voi că noi suntem mai deștepți, adică „băieții deștepți“... și nu ne face nimeni nimic dacă plagiem! GdS: Să revenim la economie. În loc să stimulați crearea și păstrarea de noi locuri de muncă, dumneavoastră introduceți taxe și impozite noi. De ce nu vă îndreptați atenția asupra economiei reale? P.V.: Pâi am făcut 21 de milioane de locuri de muncă... pe lună, nu pe pământ (râde). România are cea mai mare creștere economică din UE. Ce vreți mai mult? Și cine v-a spus că băgăm taxe și impozite noi minte cu nerușinare! Noi nu creștem fiscalitatea. Noi o scădem. Bine, scădem taxele pentru ai noștri, ăia cu bani care cotizează la partid. GdS: Și taxa pe construcții speciale, cunoscută drept „taxa pe stâlp”, introdusă chiar de anul acesta este un miraj? P.V.: Păi vedeți, acolo am estimat anumite încasări bugetare, dar nu le-am realizat, așa că am mai mărit salariul minim, ca să plătească firmele mai mulți bani la stat, mai luăm zece lei de la cei de la bloc și de la case vechi, mai găsim noi până la toamnă un impozitaș, ceva, ca să ne crească veniturile. Ce să facă firmele private cu atâția bani? Mai bine să ni-i dea nouă că știm să îi cheltuim imediat. GdS: Firmele plătesc mai mulți bani la buget de la an la an, în cifre absolute. Nu v-ați pus problema că sunt cheltuielile bugetare prea mari, iar pentru investiții nu vă mai rămâne nimic la buget? P.V.: Nu înțelegeți că nu îmi bat capul cu atâtea calcule! E treaba doamnei Usturoi să calculeze. Să nu mă luați iar cu autostrăzile, că fac apoplexie! Nu înțeleg de ce vor românii să se plimbe cu mașina pe drumuri. Mie îmi place off-road, hi, hi. Să meargă și ei prin gropi, că banii de la buget sunt pentru salariile noastre, pentru pensii babane, pentru ligheane și găleți. Pardon, asta cu gălețile tăiați-o, tăiați-o, că intră DNA-ul pe fir dacă aude... GdS: Dar esența economiei de piață este aceea ca firmele să producă, să se dezvolte, că dacă sunt prospere, fac angajări, iar atunci vor exista bani și pentru Sănătate, Educație, Transporturi, infrastructură, în general, și va fi stimulat și consumul etc. De ce nu lăsați economia să se dezvolte, domnule prim-ministru? P.V.: Transporturi, ați spus transporturi? Să nu mai aud cuvântul ăsta și nici cuvântul autostrăzi, că de aia l-am schimbat pe ăla micu, de respira greu, de la transporturi, că în fiecare zi mă înnebunea cu autostrăzile: „Anul ăsta am făcut zece centimetri de autostradă. Uraa! Vii la inaugurare, șefu’, la tăiat de panglică, sau dacă nu vii, atunci dai și tu o bere diseară?“. Și de aia l-am luat sub aripa mea protectoare, ca strateg de campanie sau ce o fi el. În plus, dacă îl mai lăsam ministru un timp, poate mai pierdea naiba contractele cu ăia care făceau autostrăzi... GdS: Arieratele bugetare sunt foarte mari. Cum reușesc anumite firme să acumuleze datorii de milioane sau zeci de milioane de lei la buget, iar IMM-urile, care sunt motorul economiei și care lucrează cinstit, sunt somate și executate silit imediat, chiar și pentru sume de 10-20 de lei restante la buget? P.V.: Definiți cuvântul arierate! Și dumneavoastră aveți un accent așa..., mai ciudat. GdS: Sunt datorii către bugetul de stat mai vechi de 60 de zile. P.V.: Aha, cu asta mă înnebuneau ăia de la ANAF că au crescut arieratele. Și eu le răspundeam: „Păi vedeți domn’e, dacă am venit noi la guvernare cresc toate, domn’e, și totul merge bine!“. GdS: Guvernul nu reușește să diminueze evaziunea fiscală, care a atins cote alarmante în România. De ce nu vă concentrați atenția pe diminuarea evaziunii, în loc să creșteți impozitele și taxele? P.V.: No comment! GdS: Ați promis că veți crește pensiile. De unde veți lua banii pentru majorările promise, în contextul în care bugetul de pensii este deficitar de ani buni? P.V.: Cum de unde? Mai cresc niște taxe pentru firme, mai măresc niște impozite pe apartamentele vechi și le scad pe cele la vile. Ce, vreți să plătească toți deputații și senatorii care au viloaie de viloaie aceleași împozite mari ca și amărâții de la bloc? Păi ce, am furat împreună ca să plătim aceleași taxe ca și ei?! Lasă să plătească fraierii de la bloc și amărâții ăia de la țară impozite mai mari. Oricum, ei au până în opt clase și ne votează necondiționat, chiar dacă le creștem impozitele. Sic! GdS: Spuneați că nu mai introduceți impozite noi... P.V.. Ei, am zis și eu așa, în glumă. Dar o să vedeți voi după alegeri! Și pe aer vă pun taxă! Să nu cumva să respirați fără să știe guvernul! GdS: Vă este cumva teamă că dacă ar câștiga alegerile un președinte de dreapta, atunci acesta și-ar îndrepta atenția asupra mediului de afaceri și ar stimula firmele să producă mai mult, să creeze mai multe locuri de muncă, iar astfel ar putea avea o mai mare popularitate? P.V.: Nu mai răspund la astfel de întrebări! Vrei să mă înnebunești de cap! Băsisto! ( www.gds.ro) | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Joi 31 Iul 2014, 01:31 | |
| - Ion a scris:
- Interviu imaginar cu premierul „Pictor Vonta“: „Și pe aer vă pun taxă!“
Opinii - Ramona OLARU (citeste alte articole de acelasi autor ť)
Ramona OLARU
102 vizualizari Miercuri, 30 Iulie 2014 - 21:03 Versiunea pentru tiparire Marimea textului: Economia se luptă să răzbată pe piață, firmele private sunt sugrumate de taxe și impozite, dar cine trebuie să ia măsuri pentru stimularea dezvoltării economice întârzie să le adopte. În schimb, avem taxe și impozite noi, peste noapte. Iată un interviu imaginar pe teme economice cu premierul „Pictor Vonta“. Acesta este un pamflet. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare. Gazeta de Sud: Domnule prim-ministru, ați promis scăderea fiscalității, dar de fapt o creșteți. De ce? Pictor Vonta: Cine, eu? Nu fac eu așa ceva! Noi scădem, scădem impozitele pentru ai noștri și le creștem pe cele ale prostimii. Vă mințim ca la meteo, fără ghilimele! (râde) Și vezi să nu scrii MTO, că mă supăr! GdS: Apropo de acronimul MTO. Nu cunoașteți termenii economici discutați, negociați cu UE sau cu FMI? P.V.: Ba eu știu, dar președintele jucător are accent stricat în engleză, pe care l-a făcut pe când era marinar. Și oricum, eu eram preocupat să văd ce mai e pe tavan, că e mișto la Cotroceni. Vreu și eu să fiu acolo din toamnă!!! (zâmbește) GdS: Haideți să revenim la economie, vă rog! Firmele private așteaptă o măsură fiscală reală, care le-ar sprijini să se dezvolte, cum ar fi aceea a reducerii contribuției la asigurările sociale (CAS). De ce nu adoptați astfel de măsuri? P.V.: Păi, noi... nu putem. Știți, e unul șmecher mai sus și veghează zi și noapte asupra noastră, de nu mai poți să mai faci o șmecherie, o sindrofie, că își bagă el nasul și te întreabă de unde ai bani și cu ce acoperi deficitul. Mama lui de deficit! GdS: Ce impact va avea în încasările bugetare scăderea CAS cu cinci puncte procentuale? P.V.: Eu de unde să știu? Eu am alte treburi mai importante. Nu ați văzut ce lansare mișto mi-am făcut la Sala Polivalentă? Sunt tare! (Se bate cu pumnul în piept). Mă mai deranjau ăștia ai mei că sunt inundații, că e cod roșu, că și-au pierdut viața aproximativ doi oameni, dar pe mine nu mă înmoaie nimicuri din astea. Eu am spus doar atâta: „Fă, Doină, iar avuseși chef de niște inundații? Nu te mai potolești cu apele astea?“ și am rămas pe poziții acolo, la Craiova, că era cod roșu la Polivalentă, ce dreacu! Apropo, v-a plăcut ce fain mi-a stat înconjurat de roșu? GdS: De ce ați copiat din Ziarul Financiar, fără să citați sursa, graficul legat de impactul în economie al măsurii fiscale și de ce nu v-au făcut specialiștii de la Ministerul Finanțelor un grafic care să ilustreze impactul reducerii CAS? P.V.: Păi, am vorbit cu doamna Usturoi și io am fost cel care i-am zis să ia graficul ăla din Ziarul Financiar, că dă mai bine la public, că e alb-negru și arată așa, mai vintage, semn că l-am fi făcut noi mai demuuuult, demult, de pe vremea dacilor, și că l-am fi avut și la discuția de la Cotroceni. Noi am fost pregătiți cu cifre, cu grafice, dar n-am vrut să le arătăm. Na! Și ce atâtea întrebări cu plagiatul ăsta? Ce, voi nu dați copy-paste din alte ziare? GdS: Noi cităm sursa. P.V.: Citați-o voi că noi suntem mai deștepți, adică „băieții deștepți“... și nu ne face nimeni nimic dacă plagiem! GdS: Să revenim la economie. În loc să stimulați crearea și păstrarea de noi locuri de muncă, dumneavoastră introduceți taxe și impozite noi. De ce nu vă îndreptați atenția asupra economiei reale? P.V.: Pâi am făcut 21 de milioane de locuri de muncă... pe lună, nu pe pământ (râde). România are cea mai mare creștere economică din UE. Ce vreți mai mult? Și cine v-a spus că băgăm taxe și impozite noi minte cu nerușinare! Noi nu creștem fiscalitatea. Noi o scădem. Bine, scădem taxele pentru ai noștri, ăia cu bani care cotizează la partid. GdS: Și taxa pe construcții speciale, cunoscută drept „taxa pe stâlp”, introdusă chiar de anul acesta este un miraj? P.V.: Păi vedeți, acolo am estimat anumite încasări bugetare, dar nu le-am realizat, așa că am mai mărit salariul minim, ca să plătească firmele mai mulți bani la stat, mai luăm zece lei de la cei de la bloc și de la case vechi, mai găsim noi până la toamnă un impozitaș, ceva, ca să ne crească veniturile. Ce să facă firmele private cu atâția bani? Mai bine să ni-i dea nouă că știm să îi cheltuim imediat. GdS: Firmele plătesc mai mulți bani la buget de la an la an, în cifre absolute. Nu v-ați pus problema că sunt cheltuielile bugetare prea mari, iar pentru investiții nu vă mai rămâne nimic la buget? P.V.: Nu înțelegeți că nu îmi bat capul cu atâtea calcule! E treaba doamnei Usturoi să calculeze. Să nu mă luați iar cu autostrăzile, că fac apoplexie! Nu înțeleg de ce vor românii să se plimbe cu mașina pe drumuri. Mie îmi place off-road, hi, hi. Să meargă și ei prin gropi, că banii de la buget sunt pentru salariile noastre, pentru pensii babane, pentru ligheane și găleți. Pardon, asta cu gălețile tăiați-o, tăiați-o, că intră DNA-ul pe fir dacă aude... GdS: Dar esența economiei de piață este aceea ca firmele să producă, să se dezvolte, că dacă sunt prospere, fac angajări, iar atunci vor exista bani și pentru Sănătate, Educație, Transporturi, infrastructură, în general, și va fi stimulat și consumul etc. De ce nu lăsați economia să se dezvolte, domnule prim-ministru? P.V.: Transporturi, ați spus transporturi? Să nu mai aud cuvântul ăsta și nici cuvântul autostrăzi, că de aia l-am schimbat pe ăla micu, de respira greu, de la transporturi, că în fiecare zi mă înnebunea cu autostrăzile: „Anul ăsta am făcut zece centimetri de autostradă. Uraa! Vii la inaugurare, șefu’, la tăiat de panglică, sau dacă nu vii, atunci dai și tu o bere diseară?“. Și de aia l-am luat sub aripa mea protectoare, ca strateg de campanie sau ce o fi el. În plus, dacă îl mai lăsam ministru un timp, poate mai pierdea naiba contractele cu ăia care făceau autostrăzi... GdS: Arieratele bugetare sunt foarte mari. Cum reușesc anumite firme să acumuleze datorii de milioane sau zeci de milioane de lei la buget, iar IMM-urile, care sunt motorul economiei și care lucrează cinstit, sunt somate și executate silit imediat, chiar și pentru sume de 10-20 de lei restante la buget? P.V.: Definiți cuvântul arierate! Și dumneavoastră aveți un accent așa..., mai ciudat. GdS: Sunt datorii către bugetul de stat mai vechi de 60 de zile. P.V.: Aha, cu asta mă înnebuneau ăia de la ANAF că au crescut arieratele. Și eu le răspundeam: „Păi vedeți domn’e, dacă am venit noi la guvernare cresc toate, domn’e, și totul merge bine!“. GdS: Guvernul nu reușește să diminueze evaziunea fiscală, care a atins cote alarmante în România. De ce nu vă concentrați atenția pe diminuarea evaziunii, în loc să creșteți impozitele și taxele? P.V.: No comment! GdS: Ați promis că veți crește pensiile. De unde veți lua banii pentru majorările promise, în contextul în care bugetul de pensii este deficitar de ani buni? P.V.: Cum de unde? Mai cresc niște taxe pentru firme, mai măresc niște impozite pe apartamentele vechi și le scad pe cele la vile. Ce, vreți să plătească toți deputații și senatorii care au viloaie de viloaie aceleași împozite mari ca și amărâții de la bloc? Păi ce, am furat împreună ca să plătim aceleași taxe ca și ei?! Lasă să plătească fraierii de la bloc și amărâții ăia de la țară impozite mai mari. Oricum, ei au până în opt clase și ne votează necondiționat, chiar dacă le creștem impozitele. Sic! GdS: Spuneați că nu mai introduceți impozite noi... P.V.. Ei, am zis și eu așa, în glumă. Dar o să vedeți voi după alegeri! Și pe aer vă pun taxă! Să nu cumva să respirați fără să știe guvernul! GdS: Vă este cumva teamă că dacă ar câștiga alegerile un președinte de dreapta, atunci acesta și-ar îndrepta atenția asupra mediului de afaceri și ar stimula firmele să producă mai mult, să creeze mai multe locuri de muncă, iar astfel ar putea avea o mai mare popularitate? P.V.: Nu mai răspund la astfel de întrebări! Vrei să mă înnebunești de cap! Băsisto!
(www.gds.ro) ce stiu sa faca basistii,sa fabuleze,lucrurile bune nu le vad ca asa s ei din pacate ,scarbavnici furaciunile si minciunile,ura si dezbinare atat au stiut si stiu,oamenii rai si fara scrupule asa se i ajute Dumnezeu ! | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Joi 31 Iul 2014, 03:43 | |
| Basistii de azi vor fi anti-pontistii de maine. Pentru ca vor aparea si pontistii, de acum... Ce crezi ca, daca Ponta va castiga prezidentialele, cei care au suportat denumirea de ''basist'' se vor lasa mai prejos si nu-i vor numi si ei pe cei ai lui Ponta pontisti?
E adevarat ca nu va avea aceeasi conotatie, data de acea pronuntare apasata a lui Ciuciuvica. Dar poporul roman va gasi el ceva. Dornic de razbunare, cum e facut. Sa vedem atunci ce o sa se zica? Iaute-i ce neciopliti sunt anti-pontistii astia?
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Joi 31 Iul 2014, 13:36 | |
| - Ion a scris:
- Basistii de azi vor fi anti-pontistii de maine.
Pentru ca vor aparea si pontistii, de acum... Ce crezi ca, daca Ponta va castiga prezidentialele, cei care au suportat denumirea de ''basist'' se vor lasa mai prejos si nu-i vor numi si ei pe cei ai lui Ponta pontisti?
E adevarat ca nu va avea aceeasi conotatie, data de acea pronuntare apasata a lui Ciuciuvica. Dar poporul roman va gasi el ceva. Dornic de razbunare, cum e facut. Sa vedem atunci ce o sa se zica? Iaute-i ce neciopliti sunt anti-pontistii astia?
poporul s a saturat de basescu si hotiile lui,Ponta nu o sa faca ce a facut el udrea si portocalii,pe ilescu sau constantinescu de ce nu i-au porexlit in nici un fel,ca nu au aparut beti si nici nu le tremura capul sau hahaiaiau ,asta e Ioane lume e satula ! | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Joi 31 Iul 2014, 14:25 | |
| Petre Roman, dezgustat ca Ponta mizeaza pe religie in campanie: E imoral Petre Roman, dezgustat ca Ponta mizeaza pe religie in campanie: E imoralFoto: Cotidianul Deputatul PNL Petre Roman a criticat, miercuri, faptul ca premierul Victor Ponta a folosit tema religiei in discursul de lansare a candidaturii la prezidentiale. Petre Roman a precizat ca tema religiei pe care mizeaza prim-ministrul este "foarte urata din toate punctele de vedere", adaugand ca nu crede ca acest lucru ii va dauna lui Klaus Iohannis in campania electorala, potrivit Mediafax. " E foarte urata, n-am vrut sa ma refer la ea, dar e foarte, foarte urata, din toate punctele de vedere. In primul rand, PSD este in familia socialista, care are traditii foarte vechi in lupta impotriva oricaror prejudecati, si poate in primul rand celei religioase.Asa e traditia socialista inca din secolul XVIII, de la Revolutia franceza incoace. Orice fel de trimitere, pasamite inocenta, pentru ca prin confruntare cu, s-o spunem clar, cu domnul Klaus Iohannis, sa-i dauneze candidaturii lui Klaus Iohannis, este inacceptabila. Este imorala, dar eu cred si contraproductiva", a explicat liberalul.............................. sursa: www.ziare.com | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Joi 31 Iul 2014, 14:59 | |
| - Ion a scris:
- Petre Roman, dezgustat ca Ponta mizeaza pe religie in campanie: E imoral
Petre Roman, dezgustat ca Ponta mizeaza pe religie in campanie: E imoralFoto: Cotidianul Deputatul PNL Petre Roman a criticat, miercuri, faptul ca premierul Victor Ponta a folosit tema religiei in discursul de lansare a candidaturii la prezidentiale.
Petre Roman a precizat ca tema religiei pe care mizeaza prim-ministrul este "foarte urata din toate punctele de vedere", adaugand ca nu crede ca acest lucru ii va dauna lui Klaus Iohannis in campania electorala, potrivit Mediafax.
"E foarte urata, n-am vrut sa ma refer la ea, dar e foarte, foarte urata, din toate punctele de vedere. In primul rand, PSD este in familia socialista, care are traditii foarte vechi in lupta impotriva oricaror prejudecati, si poate in primul rand celei religioase.
Asa e traditia socialista inca din secolul XVIII, de la Revolutia franceza incoace. Orice fel de trimitere, pasamite inocenta, pentru ca prin confruntare cu, s-o spunem clar, cu domnul Klaus Iohannis, sa-i dauneze candidaturii lui Klaus Iohannis, este inacceptabila. Este imorala, dar eu cred si contraproductiva", a explicat liberalul.............................. sursa:www.ziare.com lasa Ioane ca italienii sunt mai catolici decat papa iar evreii sunt si ei mizeaza tot pe religia lor asa ca.... | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Joi 31 Iul 2014, 17:46 | |
| Eu sunt de aceeasi parere cu Petre Roman. Ponta a gresit in aceasta privinta. Geta, tu esti de parere, pentru ca nici altii nu-s mai breji. Deci esti de acord cu ce a insinuat Ponta.
Asa e bine. Sa avem opinii diferite. Nu neaparat opuse. Cand una din cele doua este buna, iar cealalta e gresita. Pot fi ambele, de ce nu, gresite. Sau ambele bune... Adica cele 4 posibilitati: o, o; 0,1; 1,0; 1,1, unde am notat cu 0 pe cea falsa si cu 1 pe cea adevarata.
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Joi 31 Iul 2014, 22:34 | |
| Ioane m-ai incuiat cu (0,1...ahahaa) eu nu sunt sovina si tu stii asta ca alfel nu ma cununam la catolici sau sa mi botez fetele la ei ,sa stii de la mine ca ei ca si Iohanis sunt nu foarte sovini din acest punct de vedere greu accepta familiile mixte,dar din cate stiu si Iohannis e insurat cu o romanca deci nu stiu ce sa zic,cu evreii e alta poveste si mai trista greu de conceput dar .... | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Joi 31 Iul 2014, 22:38 | |
| Claudiu Manda este finu lui Valeriu Zgonea?
Vezi cum poti ajunge ministru la buget?..... | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Vin 01 Aug 2014, 00:09 | |
| nu stiu cine e Manda iar Zgone e casatorit a doua oara ,deci habar nu am | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Vin 01 Aug 2014, 18:44 | |
| "Am vrut sa vad la Spitalul Sfantul Pantelimon cum s-a modernizat aceasta institutie si cum a evoluat un proiect care ma interesa foarte mult – maternitatea finantata de Banca Mondiala.
Infrastructura de #sanatate a inceput sa functioneze mai bine in unele locuri si incepe sa fie la standardele pe care oamenii le merita”, a declarat Victor #Ponta.
Premierul a verificat astazi stadiului lucrarilor de renovare si modernizare a Spitalului Clinic de Urgenta „Sfantul Pantelimon” din Bucuresti. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Dum 03 Aug 2014, 21:46 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Dum 03 Aug 2014, 21:54 | |
| Lecturi - Ce-ai mai citit? - îl întreb pe preşedintele demis, căci politeţea impune să conversezi cu cel care achită consumaţia. - Tocmai am recitit poezia mea cu omul bun, prietenos, care vine de pe mare şi aleargă să-şi viziteze mama... Cred că o şi ştiu... - Mă rog... - îl întrerup. Şi altceva?... - "Pinguinul ca persoană non-umană în spaţiul arctic" de Eba, "Perspectivele Republicii Norvegia" de Elena cealaltă şi, evident, "Levantul"! Discutarăm suficient despre Cultură, aşa că trecui pe bancuri. În final, i-am recomandat versuri de Sándor Petőfi în traducerea Rozaliei Bodo. Nu ştiu dacă a reţinut, căci deja se-mbătase. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Mar 05 Aug 2014, 22:42 | |
| președintele a spus apăsat că profesorul Mateuț, avocatul apărării, câștiga pe vremuri pentru că nu avea în față judecători la fel de deștepți ca el. Acum Mateuț ”va pierde” pentru că are în față ”judecători tineri”, deștepți ca el sau mai deștepți. De unde știe Traian Băsescu, într-un proces în plină desfășurare, că ”Mateuț va pierde”, deci Dan Voiculescu va fi condamnat? E prima oară când se ajunge, într-un proces, la o atât de directă și grosolană intervenție. Nu-s parte, nici măcar prin simpatii sau antipatii în acest proces, vizibile în două tabere tot mai clar conturate. Dar ca jurnalist nu pot să nu observ o uriașă ticăloșie comisă de președintele, demis nedemis, al țării mele. A spus de o mie de ori că Voiculescu e un pușcăriaș. O spune, chemând și ordonând parcă o sentință, din nou, în paralel cu procesul și deasupra procesului, ca un judecător suprem. O fi antipatic multora Voiculescu. Are însă, ca orice om, criminal de-ar fi, dreptul la o judecată dreaptă. Ce caută Băsescu, cu bocancii, tropăind mizerabil în instanță?
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Mar 05 Aug 2014, 22:47 | |
| “Datoria noastra este sa traim diferit, iar #Romania se va spala de Traian Basescu. 90% dintre romanii care au venit la Referendum in urma cu doi ani au votat ca sa il demita.
Traian Basescu este o epava politica si va da socoteala pentru toate faptele pe care le-a comis”, a declarat Victor #Ponta la B1 TV. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? | |
| |
| | | | Va mai exista Romania ? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |