LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
politica Fantasy efremovivanantonovici reclame google comment-143 taieri mediu problema romana 1 CPSF muzica_traditionala internet brasov padure curiozitati 1918 sibiu istorie 23 drumetie nicuvar Limba Popasul humanitas
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 I_vote_lcapPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 31 I_voting_barPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 31 I_vote_rcap 
Emil Condor
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 I_vote_lcapPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 31 I_voting_barPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 31 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Politica se face cu... caricaturi

In jos 
+8
zaraza26
dolion
Anahoret
Franz Schneider
apocalyptica
Ion
ostrovna
Emil Condor
12 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 Empty
MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyDum 15 Mar 2015, 15:30

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 10994342_433004806866911_8579249835153912597_n
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyDum 15 Mar 2015, 19:10

„Ierarhia valorilor era cea corectă...”!

Am auzit-o și pe asta! Laughing

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyDum 15 Mar 2015, 22:29

ma frate cat de cretini suntem sa inghitim tot ce se intampla ????eu una nu mai cred nimic din fazele astea cu catusele Sad((( acum ii salta pe Sova si pe Valcov mai frate doar pesedisti !!!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyDum 15 Mar 2015, 22:44

BASESCU TRAIESTE SI INCA BINE ,MULTA CALDURA !!!!
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyDum 15 Mar 2015, 22:55

In locul lui Basescu, eu as fi facut un film cu locuinta oferita de guv. Ponta si l-as fi pus pe yt sau fb.
Sa vada toata lumea cum e tratat un Presedinte, dupa mandat(e), de un adversar politic.

Ca, dupa unii, nu ar merita, e una. Cum ar trebui sa fie tratat un Presedinte, e alta....
Asta e cartea noastra de vizita...
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyLun 16 Mar 2015, 12:15

Exact cum ne-a tratat basescu pe noi timp de 10 ani ,a taiat salariile si pensiile ca sa aiba ce sa fure ei doar a spus si Anahoret asta ,vai si amar,eu ii dadeam un loc langa udrea lui !
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyLun 16 Mar 2015, 12:49

"Nu va mai chinuiti sa dezlegati secretul chemarii lui Valcov la DNA. Codruta e angajata lui Duane, Duane e bursierul FMI... !?
Valcov a zis ca nu avem ce face cu imprumut de la FMI, pac la Razboiu' ! Urmarit penal pentru fapte de coruptie ! Grebla a votat impotriva legii Big Brother, pac la Razboiu' ! Arestat pentru ca a vrut sa vanda niste capre ! Astia ne cred prosti ???"
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyMar 17 Mar 2015, 00:41

Ion a scris:
In locul lui Basescu, eu as fi facut un film cu locuinta oferita de guv. Ponta si l-as fi pus pe yt sau fb.
Sa vada toata lumea cum e tratat un Presedinte, dupa mandat(e), de un adversar politic.

Ca, dupa unii, nu ar merita, e una. Cum ar trebui sa fie tratat un Presedinte, e alta....
Asta e cartea noastra de vizita...
Ai perfectă dreptate, dar nu mă aștept să fii înțeles de mulți...

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyMar 17 Mar 2015, 01:39

Iliescu si Constantinescu chiar au fost modesti si nu au cerut domenii cum a vrut Basescu fara limite desi are case date de manuta lui ,vai si amar Sad
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyMier 18 Mar 2015, 00:13

Ghinion ,traiti bine,fraierilor !!!!!
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyMier 18 Mar 2015, 00:47

ostrovna a scris:
Da, traiti exact cum doreste Guv. Ponta! 26 de OU intr-una singura!
Asta zic si eu performanta.

Nu Presedintele, daca la asta te referi, ci Guvernul se ocupa de traiul oamenilor.
Aici e marea confuzie in capul alegatorului roman.

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyMier 18 Mar 2015, 14:00

Ion a scris:
ostrovna a scris:
Da, traiti exact cum doreste Guv. Ponta! 26 de OU intr-una singura!
Asta zic si eu performanta.

Nu Presedintele, daca la asta te referi, ci Guvernul se ocupa de traiul oamenilor.
Aici e marea confuzie in capul alegatorului roman.

Ioane vrei sa spui ca nu Basescu a guvernat???cine a anuntat taierea salariilor si pensiilor boc sau basescu ca sa poata fura ei bine????? ,hai ca nu toti alegatorii sunt prosti cum ne-a crezut EL ,apoi vad ca Ponta s-a tinut de cea promis A REAINTREGIT SALARIILE  si a dat jumatate din banii profesorilor castigati in instanta ,scade tvaul la alimente la 9% ca de aia l-au mazilit pe Valcov.
Medicamentele s-au ieftinit la jumatate asta iti spun eu care am retete lunare ,uleiul lui boc a fost 9 lei acum e trei si multe altele care se simt in buzunarul romanului de aici !!!
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyMier 18 Mar 2015, 14:22

Daca Ponta poate face '' bine'' acum, asta se datoreaza si faptului ca a preluat o Tara ''redresata'' din criza de Guv. precedent.
Asta pe de o parte.
Pe de lata parte, vom vedea ce urmari vor avea aceste ''binefaceri'' ale Guv. Ponta.
"Binele'' facut de Clinton a avut ecou 8 ani mai tarziu.
La fel si aici cu Ponta. Sa avem rabdare sa nu ne bucuram asa de tare...
Cel mai corect ar fi sa nu-i privim pe unii ''calai'', iar pe ceilalti '' Feti-Frumosi".
Ca nu e asa...
Asta e opinia mea.

Pe Valcov l-au mazilit pentru banii luati in ''cimitir''. Nu pentru masurile luate ca Ministru.
Sa nu acoperim lucrurile rele cu cele bune.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyMier 18 Mar 2015, 15:12

Ion a scris:
Daca Ponta poate face '' bine'' acum, asta se datoreaza si faptului ca a preluat o Tara ''redresata'' din criza de Guv. precedent.
Asta pe de o parte.
Pe de lata parte, vom vedea ce urmari vor avea aceste ''binefaceri'' ale Guv. Ponta.
"Binele'' facut de Clinton a avut ecou 8 ani mai tarziu.
La fel si aici cu Ponta. Sa avem rabdare sa nu  ne bucuram asa de tare...
Cel mai corect ar fi sa nu-i privim pe unii ''calai'', iar pe ceilalti '' Feti-Frumosi".
Ca nu e asa...
Asta e opinia mea.

Pe Valcov l-au mazilit pentru banii luati in ''cimitir''. Nu pentru masurile luate ca Ministru.
Sa nu acoperim lucrurile rele cu cele bune.

tu chiar crezi faza cu cimitirul????hai ca asta e da rasul curcilor:))))ahahahahahahah vai !

Iar faza asta cu criza am auzit-o de atatea ori,pai cum au furat astia care sunt inchisi sau cercetati atatea milioane de euro si noua ne taiau salariile ,vai si amar !
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyMier 18 Mar 2015, 15:30

Stiu chiar mai multe decat faza aia cu ''cimitirul''...

Unii luau mita in cutia cu chibrituri... Si-au facut vile...
Dar asta, mai la inceput... Apoi au trecut la plase de lastic, etc....
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyMier 18 Mar 2015, 17:50

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyMier 18 Mar 2015, 21:57

Ion a scris:
Stiu chiar mai multe decat faza aia cu ''cimitirul''...

Unii luau mita in cutia cu chibrituri... Si-au facut vile...
Dar asta, mai la inceput... Apoi au trecut la plase de lastic, etc....

da da am vazut si in cutii de carton cu plase de plastic,portocalii asa luau spaga in frunte cu umflatul ala POPESCU gainarul ,omul udrei !
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyMier 18 Mar 2015, 22:22

Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyMier 18 Mar 2015, 22:31

Dupa '89 am lucrat 2 ani in Franta ca profesor cu un salariu de 2000$/luna.
Un primar, in Romania, atunci, nu avea mai mult de 500$, daca nu exagerez mult in plus.
Eu, economisind aproape toti banii castigati, pentru ca mai faceam si niste meditatii, nu am reusit decat sa-mi cumpar o masina mai buna, dar de ocazie, si sa achit apartamentul.

Ei bine, primarii, directorii de licee, care au stat in tara, castigand mult mai putin ca mine, legal vreau sa zic, in aceeasi perioada de timp si-au facut vile, si-au luat masini de lux, etc, etc....

Asta pentru ca nici eu nu sunt un priceput la a sti ce sa faci cu banii castigati. Cum sa-i cheltuiesti, cum sa-i inmultesti... Aici recunosc ca sunt slab. Sau, mai bine zis, prost.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyJoi 19 Mar 2015, 00:53

Ion, nu luăm nimic cu noi... pe „malul celălalt”!

Eu intențiionez să vând totul și să mă bucur de timpul ce-l mai am de petrecut aici.
Copiii au ce le trebuie, nu e necesar să mă forțez în a agonisi pentru ei.
Doar nu o să ne sacrificăm toată viața pentru lucruri ce, practic nu sunt ale noastre, adică, așa cum am spus mai sus: nu le luăm cu noi.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyJoi 19 Mar 2015, 01:02

ostrovna a scris:
felicitari Ponta tu iubesti ROMANII !!!!
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 876722  Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 154834 so funny!  good one  Laughing

Avem la Popas, aici, cumva, un topic ”Gluma Săptămânii (lunii, anului)”?
Ar trebui pentru că... unii dețin material extraordinar în acest sens. Very Happy

Ion

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyJoi 19 Mar 2015, 03:47

Nu vreau sa fiu inteles gresit in ceea ce am spus mai inainte...
De cand sunt aici, am vazut si simtit si mai mult diferentele materiale intre oameni.

Nu simt nici invidie, nici dorinta de razbunare.
Pur si simplu marile averi ma lasa rece.

Singurul lucru ce-mi doresc pe lumea asta este sa fiu sanatos.
Si sa pot sa vad si sa aud, sa pot sa merg si sa pot vorbi....

Si, daca n-am bani sa ma deplasez ca sa vad si alte locuri, sa pot visa....

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyJoi 19 Mar 2015, 13:33

Emil Condor a scris:
ostrovna a scris:
felicitari Ponta tu iubesti ROMANII !!!!
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 876722  Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 154834 so funny!  good one  Laughing

Avem la Popas, aici, cumva, un topic ”Gluma Săptămânii (lunii, anului)”?
Ar trebui pentru că... unii dețin material extraordinar în acest sens. Very Happy

ahahahaha chiar nu e gluma ,Ponta nu e Boc cucareasterspejosbasescu,Doamne si cat au furat nesimtii odiosi si rai !!!
Plini de ura si venin ne-au umilit 10 ani !
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyVin 20 Mar 2015, 16:09

Politica se face si cu declaratii ''cinstite''....

Iata ce zice Ion Cristoiu, ieri, la "Jocuri de putere'', cu Rares Bogdan.
Citez aproximativ din memorie:
"Cum va puteti inchipui ca o e conomie ca a noastra ar putea sustine o campanie electorala sau orice activitate sau actiune politica de tipul unei intalniri la ROMEXPO, de ex.?
Asta costa bani:televiziuni, presa scrisa, invitati, transporul participantilor, etc., etc., ..... Va dati seama: 1 milion de pixuri! Cine sa verifice cate s-au cumparat sau cate s-au dat?" "Prilej, completeaza Rares Bogdan, pentru ''baietii destepti'''' sa faca bani."

Eu as zice asa:
"Gura pacatosului adevar graieste!"

Cum va puteti inchipui, as adauga eu, ca, pe langa acele campanii si activitati politice costisitoare,  am putea avea atatea televiziuni, atatia notari, judecatori, procurori, avocati, atat de bogati, daca n-ar fi fost acei politcieni si ''oameni de afaceri''care sa-si asume cheltuielile pentru campanii, pentru presa,
pentru etc....?

De unde sa vina acei bani daca nu din din furt? Aatata timp cat economia nostra nu produce nimic....
Cine sa fure decat cei care au puterea sa fure fara frica de a fi pedepsiti?

Asa se explica faptul ca toti cei care erau pusi sa pazeasca stana, aceiasi erau si hotii...
De aceea e si greu sa fie prinsi si dureaza atat de mult procesele.
Pentru ca: ei strigau hotii, ei erau cu mana pana la cot. Ba unii chiar pana la umeri...

Eu m-am mirat tot timpul de modul de dotare a televiziunilor de stiri din tara noastra.
Ii depasesc pe cei din vest. Iar unii castiga chiar mai bine decat cei din vest, la cheltuielile pe care le vad ca le fac ca sa fie peste tot si la concediile pe care unii si le permit sa le petreaca prin strainatate ...
Aranjamentele si santajul lucreaza din plin, nu?... Asa se pare...
Si noi consideram, ca prostii, ca  presa e a 4-a putere in stat!...
E a 4-a putere care beneficiaza, la randul ei, de toate gusturile unei puteri...

Nu vi se pare curios faptul ca unii politicieni, in frunte cu Udrea, incearca sa-si mute vina pe ''campanii"? Cum ca toti au furat, chipurile, pentru campanii?
Nu vi se pare curios ca un jurnalist, precum Ion Cristoiu, le sare in ajutor politicioenilor, facand turul televiziunilor, unde incearca sa puna hotiile numai pe seama campaniilor?

In felul acesta toti vor fi vinovati. Pe cine sa mai pedepsesti atunci, mai intai?
Si cine sa pedepseasca pe cine?
De aici si sintagma:
"Scapa cine poate!"

Cei mai in varsta spun acum ca au pus tineri care sunt mai hoti decat cei batrani.
In felul asta, s-ar putea trage concluzia pripita potrivit careia cei in varsta sunt de neinlocuit.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 EmptyDum 22 Mar 2015, 16:10

Ion a scris:
Politica se face si cu declaratii ''cinstite''....
„Este periculos să fii cinstit (corect) când guvernul nu este”! (Voltaire)

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 31 Empty

Sus In jos

Politica se face cu... caricaturi
Sus 
Pagina 31 din 35Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Politica se face cu... caricaturi
» Ştiri politice interne (I)
» Una... Alta... în politică
» Una... Alta... în politică
» Romania in politica lumii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: